- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
Aktív témák
-
radamsky
senior tag
hamarosan én is belépek a ThinkPad-ek világába. Anno volt Lenovom n200-as nem tetszett mert kopott , kényes volt nagyon. Remélem az uj gépem strapabiro lesz, nem fog kopni , meg gyorsabb lesz
Érdekes modon vettem meg, Mondjuk malacom volt.
egy x61-es tabletett vettem, ami benne van az mind jo, meg föleg olcso volt. Nagyon olcsó, és uj
Még nincs nálam a laptop, de remélem hamarosan kézbe lesz, Akihez rendeltem, az már tapogatja
Azt mondja szupi, de ö nem ért hozzá
Lenne egy kérdésem, mert ilyenem nem volt
ahogy néztem 1 gb memcsi van benne, ezt picit keveslem. Tudom böviteni lazán a memoriát?? és ha igen van valami tipus ami biztos hogy megy??Illetve csak 4 cellás akksival van
Ezt majd lehet kicserélem, kérdés ez itthon mennyibe kerül kb?? Illetve a 4 cellás mennyi ideig megy mondjuk max?
illetve még egy kérdésem lenne
magyar billentyüt tudok szervozni valahol? vagy meg kell elégednem az angollalRemélem jo topikba vagyok. Csak ilyen gépem még nem volt (volt pár már), és alig várom kezembe legyen a kicsike.
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest