- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Netfone
Aktív témák
-
djDanee
csendes tag
Szia magi20!
Én is így jártam csak kicsit régebben... megvettem a T43ast minden frankó... de wifit nem használtam, nem kerestem... aztán kellett volna és hopp sehol se találta a gép...neten a serial szám alapján megnéztem és kellene lennie benne, aztán szét szedtem és kiderült, sajnos azt eltávolították belőle! Az antenna kábelek üresen lógtak tréül' össze szigszalagozva:S
Most hajtom bele a kártyát jó ideje, mert nem jó bele akármelyik sajnos:S
Mivel fél év után vettem észre nem mentem vissza a boltba (használtan vettem) én nem vitatkozok ennyi idő után, mert csak csunya vége lenne szerintem, és nem hiszem hogy hasznom lenne belőle...azért egy privátban megírhatnád nekem hol vetted a gépet, nagyon kíváncsi vagyok!
Aktív témák
- Mini-ITX
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Plazma TV topic
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 16" M2 Pro 32GB A2780 2023
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2 + 250 GB HDD/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest