- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
djDanee
csendes tag
válasz
Shadowfax #3448 üzenetére
Angolból nem vagyok fullos de azért ránéztem a linkre...
Tehát akkor nem egyezik meg ugyanaz az INTEL 2200 bg mondjuk amit DELL- gépbe raknak meg mondjuk amit IBM-be, hiába ugyanaz a neve:S
Jól beszívom ezzel... kutatom én már jó ideje az aprókat mindenfele de olyat amit IBM-be volt csak egyet találtam azt meg evlitték. Van győrbe egy elég *ar bolt, az egyetlen IBM képviselet (szégyen hogy az az) ott 2 hét fejvakarás után azt mondták hogy 22ezer+áfa és kapom a kártyát, ami enyhe vicc (még azt is eltudom képzelni hogy utánna se néztek csak mondtak egy böszme árat amiért tudják ugyse veszem meg). Lényeg hogy akkor azt javaslod inkább keresgéljek olyan után ami kimondottan IBM-ből származik... bár visszatérve a linkedre, az alapján akkor ráadásul olyat kell találnom ami T43ból származik??? (Lehet mégiscsak visszamegyek az üzletbe asztalra csapni:S) -
djDanee
csendes tag
Szia magi20!
Én is így jártam csak kicsit régebben... megvettem a T43ast minden frankó... de wifit nem használtam, nem kerestem... aztán kellett volna és hopp sehol se találta a gép...neten a serial szám alapján megnéztem és kellene lennie benne, aztán szét szedtem és kiderült, sajnos azt eltávolították belőle! Az antenna kábelek üresen lógtak tréül' össze szigszalagozva:S
Most hajtom bele a kártyát jó ideje, mert nem jó bele akármelyik sajnos:S
Mivel fél év után vettem észre nem mentem vissza a boltba (használtan vettem) én nem vitatkozok ennyi idő után, mert csak csunya vége lenne szerintem, és nem hiszem hogy hasznom lenne belőle...azért egy privátban megírhatnád nekem hol vetted a gépet, nagyon kíváncsi vagyok! -
djDanee
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy T43asom, használtan vettem és utólag derült ki hogy kivették belőle a miniPCI WLAN karit. Szeretnék venni bele, azt már tudom hogy csak az Intel 2200 bg jó bele, mert kiprobáltam egy nem Intelt és azzal nem ment. Most az a kérdés hogy viszont az Intel-ből mindegyikkel menni fog? Vagy csak kimondottan olyannal amit IBM ad el vagy IBM gépbe volt...(belogózza a cég vagy ilyesmi, nem ismerem az eljárást) Egy szimpatikus tag árul itt most ilyen kártyát phn, az ár is nagyon korrekt, de tutira kéne mennem hogy menni fog-e vele! Tud valaki valami okosat? Vagy szimplán probáljam bele aztán kiderül, végülis 110 km választ el tőle, postára gondoltam mert nem egy drága dolog a kari... akkor meg körülményes ha nem jo mégse... -
djDanee
csendes tag
válasz
Shadowfax #2453 üzenetére
A gép T43: 1871-CTO Bár most nem néztem utánna, de régebben igen és ha jól emlékszem gyárilag is benne kellene lennie.
Egyébként szétszedtem... és sajnos beigazolódott a gyanum, nincs benne a kártya, az antenna két kábele van csak ott (ami a kijelzőbe vezet), elég igénytelenül volt leszigetelpszalagozva :S ...a tapipad alatt, üres a miniPCi,
Megjártam, igaz az én hibám is, de azért elég csunya dolog hogy így átverjék az embert egy boltban!
Már csak akkor egy a kérdésem, milyet vegyek bele hogy jó legyen? -
djDanee
csendes tag
válasz
Shadowfax #2450 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindkettőtöktől. Azthiszem szétszedem, nem hiszem hogy gondot fog okozni... igazából 1 év garanciát adott rá az adott bolt ahol vettem használtan, de egyérszt ez pesten van, másrészt sajnos lassan le is telik az egy év, és kicsit reménytelen visszamenni reklamálni...
Mindenképpen miniPCI ra gondoltam, tehát ami belevaló eredetileg is (minek hordozzak meg dugdossak még bele cuccokat, amikor benne is lehet egy, sokkal jobb ráadásul). Találtam itt ph-n egyet ami álítólag vadiuj Intel 2200-as, ez ha minden igaz jó bele?! Ugy hallottam nem minden fajta miniPCI -os jó bele. -
djDanee
csendes tag
A gépben eredetileg kell lennie wifinek.
Igen, eszközkezelőre gondoltam, jól elírtam...bocsi. Ott nem szerepel semmi, ismeretlen eszköz sem. BIOSban nincs letiltva. Ezért is gondolom hogy nincs benne. A kérdés már csak az, hogy hol tudok beszerezni, vagy esetleg megnézetni hogy tényleg nincs benne (fizikailag), győr környékén ha tudnál ilyen helyet, megköszönném.
Köszönöm az eddigi segítséget is. -
djDanee
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne... Nemtudná nekem megmondani valaki hogy T43ba belső wifi (NEM PCMCIA!!!) kb mennyibe kerülne, vagyis inkább hogy hol tudok venni? Elvileg van a gépemben (használtan vettem) de nem volt rá szükségem eddig és nem is kerestem, most viszont ugytűnik nincs is benne a gépben :S, feladatkezelő nem látja (ismeretlenként sem). A lényeg hogy hol tudnék venni esteleg, vagy megnézetni hogy van-e benne (fizikailag), esetleg szakszervíz... Győrben lakom, tehát ha esetleg közelbe lenne az jó lenne.
Előre is köszönöm! Üdv. -
djDanee
csendes tag
Hello Yaye! Olvasva a hozzászólásaidat eleinte gondoltam nem mondok véleményt,mert talán még nem elég régen vagyok tulaja egy T43nak, de aztán megnéztem a videot is amit készítettél (amin ledöbbentem). Én pár hónapja vásároltam egy T43-ast, használtan. Szintén 15'' a kijelzője, eddig nem figyeltem fel a tetejének horpadás képességére, de most próbára tettem az enyémet (azért nem álltam rá
). Bár az enyémnél is belehet nyomni a közepét, messze nem olyan mélyre mint a tiedét, kb fele annyira. Ez engem nem zavar, ettől szerintem a gép még masszív és jól összevan rakva, bár mint mondtam az enyém horpadása csekély a tiedéhez képest.
Az aksi: az én gépem használt, lassan másfél éves. Ha egy MSN és egy Delphi fut visszavett fényerőn, akkor 3 órát megy, terhelt állapotban 2 órát húzza ki az aksi. A feltöltést én is lassúnak vélem.
Az általad említett zajokat nem tapasztaltam, egy ventillátorom betegeskedik, nagyon alacsony fordulaton búg, de ezt csak bekapcsoláskor, hidegebb környezetben kb 5 másodpercig produkálja, majd elhalgat és innentől kezdve a gép nagyon csendes (kivéve az optikai meghajtót).
Usb-ből énis elbírnék többet is, de ha feltétlen szükséges akkor egy passzív hub segít megoldani a gondot.
Összeségében 3 hónap használat után teljesen megvagyok elégedve a géppel, a teljesítményével is és a strapabíróságával is. Design nekem nagyon bejön. Sőt, mulatságos amikor egy előadás alkalmával előveszem, sokan gondolják mit akarok ezzel a kockával, közben nem tudják mi lapul a dobozban...
Remélem hasznos volt a hozzászólásom, nekem ez a véleményem. Ha tudok segíteni valamiféle összehasonlításban még, szívesen teszem! Üdv. -
djDanee
csendes tag
Egy utolsó WLAN-os kérdés... arra gondoltam, hogy nem-e lehet hogy BIOS-ba van kikapcsolva a WLAN-om vagy ilyesmi... Lehet hülyeséget beszélek, de ez jutott eszembe. Az akadályom már csak az hogy, hogy tudok BIOS-ba lépni? (Bocsi a béna kérdéseim miatt, de még nem volt dolgom notebookkal ilyen szinten)
-
djDanee
csendes tag
amargo: Sajnos nincs benne az eszközkezelőben a WLAN, ismeretlen eszközöknél sincs, és hardware keresésnél se talál...
''CALEXICO-2BG 802.11B/G WIRELESS ADAPTER YES'' Ezt az ibm oldalán a gépem serial számával lekért listából szedtem (tudom hogy mivel használtan vettem a gépem, ez nem változhat, ezt csak azért néztem meg hogy tudjam, eredetileg volt-e benne)
sssent: Igazad van, tünetessen kell átnézni a gépet...én így is mentem és átis néztem, csak egy apró figyelmetlenség volt és már megis van a baj belőle...és valószínűnek tartom hogy ezekután már nem tárt karokkal várnak majd hogy belerakhassanak a gépembe egy WLAN-t amit kihagytak ''véletlen'' belőle... nem is szeretek balhézni, de egy próbát megér talán. De addig nem szeretenék ezzel próbálkozni amíg 100%ig meg nem bizonyosodtam hogy nincs benne... -
djDanee
csendes tag
válasz
Shadowfax #1168 üzenetére
Köszi a segítséget... még garis a gép, lehet inkább nem szedem szét, hanem megpróbálom megérdeklődni a boltot, ahol vettem, hátha szerencsém lesz... A windows szerint nincs benne, pedig a kijelző alján ott kis 'lámpája', és elvileg ugy vettem (adták el nekem) hogy van benne.
Még egy olyan segítséget kérnék, hogy valaki betudná linkelni nekem azt az ibm oldalt ahol megtudom nézni a serialja alapján a gépemet hogy mik vannak benne (illetve mik voltak benne amikor eladták elöször...) -
djDanee
csendes tag
Hello! Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan tudom megnézni hogy benne van-e a gépembe a Wifi kártya? (Mármint fizikálisan) Ugyértem anélkül meglehet nézni valahogy, hogy ripityára szedem a gépet?
Ja és még egy kérdés, ha netán nincs a gépembe, akkor valaki megtudná mondani hogy nagyjábol mennyibe kerül egy T43-ba? -
djDanee
csendes tag
Köszi a segítséget... Használtan vettem, de boltban, egy év garanciával. De akkor jó szerencsétlenül jártam...ha nincs benne
Gondolom ez esetben ha vissza vinném hogy 'hahó, kimaradt a wlan?!'' lehet csak elhajtanának...és sajnos nem a szomszédban vettem a gépet...(120km)
-
djDanee
csendes tag
A hálózati adaptereknél nincs ott a Wlan, van egy ismeretlen eszközöm, amit nem tudok telepíteni, meg érdekes hogy az az ibm driver telepítős dolog sem telepítette. Az van az ismeretlen eszköz megjegyzésében hogy: Intel(R) 82801FBM LPC Interface Controller - 2641
Ami aligha lesz a Wlanom... Létezhet az hogy nincs egy T43asba Wlan? A kis lámpája ott van a bluetooth mellett a monitor alján.... -
djDanee
csendes tag
Hali! Nekem sem lehet Fn+F5 el kapcsolgatni a WLAN-t! Nekem van Intel könyvtárban Wireless mappám, megis próbáltam a másolgatós dolgot is meg a frissítést is, de semmi! Igazából még elsem tudtam abszolut indítani a WLAN-t rajta
És bosszantó hogy nemtudom jó-e egyáltalán!? Ja és még érdekes, hogy az eszközkezelőben sincs benne a WLAN... Tudtok erre valamit? Lehet hogy nincs is benne a gépbe???
-
djDanee
csendes tag
Hello Sziasztok!
Tegnap sikerült megvásárolnom egy T43 as gépet, sokat segített a fórum böngészése, remélem jól választottam! 1 év garancia van a gépre, az aksira egy hét, most telepítgetem tesztelem. Egyenlőre jónak tűnik, külsőre szinte újnak mondható és még hibát sem találtam benne. Biztos lesz majd kérdésem felétek a késöbbiekben. Ha esetleg van tanácsa valakinek már most, szívesen fogadom! További szép napot mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged