- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Azt hiszem ez úgy működik, hogy Yennefer másképp szólítja meg Geraltot annak függvényében,
Nemrég kipróbáltam azt, hogy mi van akkor ha az alapjáték történetét csak addig a pontig viszem el, ami a minimuma a Blood and Wine kiegészítő elkezdésének. Ez amúgy az A Poet Under Pressure küldetés teljesítése Novigradban, Velenben és Skelligén nem kell semmit se csinálni hozzá. Kíváncsi voltam, akkorhogy összejöttek-e vagy sem. (Kedves barátom vagy szerelmem). ki fog megjelenni Geraltnál Corvo Biancóban. Ebben az esetben senki sem jött el a Blood and Wine történetének befejezését követően. Persze, ha majd befejezem időközben az alapjáték történetét, akkor lehet eljön valaki az ottani döntésem függvényében, de ezt még nem tudom, mert még nem tartok ott. [ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
Hát na!
Itt egy jobb a szerintem end game setről. (a százlábúak ellen mekkora jó már ez a ruha bakker! )
-Iris
-Aerondight
-Farkas csossbow
-Vipera szett*A második tételt nem nyernénk meg amúgy sem? Azt hiszem 2x licitáltam rá de a Vivaldi elkezdett gerjedni
* A kölcsön résznél normális, hogy mondja hogy többet is kaphatok és ugyan úgy 100 pénzt dob csak?
* A missionoknál, ugye +5 a szint? Amíg el lehet érdemben fogadni őket.
[ Szerkesztve ]
.
-
kasa85
őstag
Én azt kaptam.
Meghalt a mester,Ciril átlépett a protálon megfagyott,Geralt legyőzte a nyanyát leült egy székre ott volt egy megáll a halott mesteré Geralt magába roskad a szörnyek meg özönlöttek befele ő meg csak ült.
Nem kevés részt csináltam meg.
Azt hittem szét csapom a gépet.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
addikt
Az a szép benne, hogy mindenki annyit használ belőle, amennyit akar és annyira "öli meg a játék lényegét".
Remek példa egyébként az AllSkillsActive mod, mert a készítők nem nagyon gondolták át ezt a NG+-t és nehogymár 40-es szinten is 12 skillel mászkáljak. Ezt érezték is, hiszen nemrég beletettek +4 helyet. Most azért, mert a készítőknek 1 év múlva jut eszükbe, hogyan is kellett volna, ne élveztem volna a mod által kapott király élményeket?
Gondolom sosem puskáztál suliban, mert az is csalás, ez meg csak egy játék.
Konzolon tényleg nem kell gondolkozni és nem is lehet kreatívan megoldani egy problémát, mint pl. az Ironman mentés. A konzol tényleg egy primitívebb gép a PC-hez képest, mindig is az lesz, mostanában meg már hardveresen is gyengébb. Annak idején meg még az eredeti XCOM-nál hexaeditorral írtam át a katonák adatait, s az is hazudik, aki nem próbálta ki az IDDQD-t a Doom-ban
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
Ez egyébként még egy elég nagy - igaz, kényelmi - hibája a játéknak, hogy ha feldob egy új küldetést, nem jelzi a szükséges szintet hozzá semmilyen formában.
Egyébként nektek nem artifactol a játék? A küldetéses táblák olykor furán néznek ki, az összes hajón fura háromszög textúrák vannak, a szivárvány csak egy háromszög. Majd mentek képeket, de a GTX 760-nal meg a GTX 970-nel is ugyanez van, mindez nagyjából az 1.12 patch óta.
[ Szerkesztve ]
-
Pipó
őstag
-
Ðávid
aktív tag
Nekem is tetszett mindegyik történet (alapjáték, két kiegészítő), de így visszatekintve a két kiegészítő közül talán egy kicsit egyedibbnek látom a Hearts of Stone történetét (különösen a szellmes-esküvős részt), de ettől még nagyon élveztem a Blood and Wine-t is. A második kiegészítőben engem talán leginkább nem is a történet, hanem a hely, a környezet és színek fogtak meg. Olyan hangulatot árasztott Touissant, hogy amikor elkezdtem felfedezni és bejárni, napokig úgy éreztem nekem el kell költöznöm oda vagy legalábbis egy ilyen vidékre.
-
Brett001
aktív tag
Azért most már kezdek ráérezni a szellmekre is, de az a nehéz benne, hogy igazán csak a körön belül lehet hatásos találatot bevinni. Igy leszűkül a mozgástered. Persze dodgeolni kell, de akkor kikerülsz a körbeől, gyorsan tenni kell le a másikat. Meg amivel nehezebb a szellemlény, ha egy fizikai ellent elkezdesz ütésekkel záporozni akkor ugye hátrál, megrogyik stb. te pedig haladsz előre és ütsz mint a bolond óra ...na itt kikerülsz a körből oszt csapkodod a levegőt.
Amúgy tényleg hihetetlen hangulatú játék, egy kicsit korábban beszélgettétek a "főküldit vigyem vagy csatangoljak" témát én már a Skyrimben is többször otthagytam a főszálat. Tapasztalatot, felszerelést, XP-t gyűjtöttem a csatangolással, mellékküldikkel. Itt fokozottan igaz, hogy érdemes hanyagolni a főszálat, mert nagyon érdekes élvezetes tud lenni sok mellékküldetés.
Oxenfurtban kár volt bemenni a borbélyhoz. Jól elcseszte a hajamat.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
addikt
Van, de sajnos gyorsan felülíródik. A partik kezdetekor ment, amikor a paklidat látod rendezgetni. Én pl. Alt+Taboltam és copyztam a friss autosave-t, hogy visszatölthessem ha kell, de harmadszorra már sikerült mindenkit zsinórban leverni.
sexmonky: sokan, sokszor leírták már, utoljára: nem lehet ilyet.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
és jer1cho :
Már megrendeltem péntek délután, nemrég jött is a visszajelzés hogy kedden rutira kihozzák.
Igen azt hallottam hogy mikor kiadták eléggé laggolt, meg tele volt hibákkal, de akkor ezek a javítások nem voltak hiábavalóak.
Azt is olvastam hogy a játék folyamatos, szinte nem is tölt, esetleg átvezetőknél, de azt meg úgyis nézi az ember.
Csak látom hogy írod jer1cho hogy kezdésnél meg visszatöltésnél sokat tölt, ez nekem új, de szerintem megbékélek vele, most a MadMaxet tolom, na annál szerintem biztos nem tölt többet. -
Lenry
Topikgazda
passz, kérdezd az alkotót
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Dendytv
senior tag
Jah ez tényleg fura én mos mentem vissza Fehér Gyümölcsöskertbe szinteződni mert nekem Novigrad még nagyon magas. A Witcher küldetések is 15-szintet igényelnek...
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Lenry
Topikgazda
ezt is értem, csak ez az egész a Tükörmester szempontjából előnytelen, nem tudom miért köt ilyen szerződést...
bár nyilván tudom: azért, mert az eredeti lengyel legenda, amiből ez az egész sztori ered, az is így meséli
Pan Twardowski lengyel nemes volt a 16. században, aki varázserőért és óriási tudásért cserébe eladta a lelkét az ördögnek. azzal szándékozta kicselezni az ördögöt, hogy belevették az alkuba, hogy csak Rómából viheti el a lelkét. tekintve, hogy nem szándékozott arrajárni, le is tudta a dolgot.
befolyásos és gazdag udvari tudósként élte életét, amíg egyszer be nem tért a Rzym nevű kocsmába, ahol megjelent neki az ördög és elindult a lelkével az alvilág felé. Twardowski Szűz Máriához fohászkodott, aki ekkor megjelent és elűzte az ördögöt, aki menekülés közben elejtette a lelket. hősünk a Holdon landolt és azóta is ott él pókká változtatott társával, aki időnként egy hosszú pókfonálon leereszkedik a Földre, hogy híreket gyűjtsön neki.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
k-adi
nagyúr
A "kimagyarázós" megoldás azért nem lenne jó, mert hülyén jönne ki egy fontosabb karakter ellen... pl. gondolok itt ilyen mini-boss harcokra, hogy mondod neki, hogy leütlek vazee, aztán utána meg mondod neki, hogy ja, bocs haver mégse úgy gondoltam? Csajoknál még csak-csak belehetne ezt dobni a románc-párbeszédes részeknél, hogy ne sértődjenek meg, de ez tábornok/katona/szörny/boss, stb, dialógusban szerintem furán nézne ki (kb. ezzel hülyének nézné Geralt azt akivel épp beszél amikor visszatáncol)
amúgy meg erre van a quickload
-
addikt
Így van. Ott van még lehetőség a pénzt elfogadni (ami Cirinél rossz pont), de ha odamegy az ember akkor az már meghatározza a végét (hacsak nem voltunk végig bunkók és összegyűlt sok rossz pont, mert akkor ugye egész más a vége).
-
Lenry
Topikgazda
a legnehezebb alatti szinten játszok (nem tudom mi a neve).
tudom, hogy meg lehet csinálni, az előbb is majdnem sikerült (meg ez már NG+, szóval egyszer lenyomtam), csak tényleg rohadtul zavar, hogy nem tudom elmenteni, amikor úgy érzem, hogy jól állok, vagy legalább amikor a harc valamelyik fázisán túl vagyok, mert baromi frusztráló sokadszorra elölről kezdeni, pláne egy ilyen hosszú harcot.
(bezzeg anno a Max Payne-ben akármikor menthettem, emlékszem volt olyan quicksavem, amit egy gránát felrobbanása előtt 1-2 másodperccel sikerült rögzíteni. párszor vissza kellett tölteni, mire a megfelelő sebességgel a megfelelő távolságra tudtam elugrani )a nehézségről csak annyit, hogy bármely játék bármely nehezebb boss fightjára rákeresel egy akármilyen fórumon, a kérdés alatt mindig lesz legalább három user, aki elmondja, hogy ez mennyire könnyű volt és nem is érti, hogy mi nem megy ezen, mikor ő fél kézzel, fogmosás közben nyomta le az adott bosst.
ez egyrészt nem segít a problémán, másrészt, csak még bénábbnak érzi magát, aki feltette a kérdést[ Szerkesztve ]
-
addikt
Yep, nekem is ez a legnagyobb bajom vele. Az eredeti ruhája is azért elég színes, de a harsányzöld csöcskidobósban tuti rögtön elvinnék és megégetnék.
Yen alter ruhájval nincs bajom, az az irizáló sötétlila elmegy feketének, de ha jól esik rá a fény akkor meg marha jól néz ki. A fehérneműje egyébként nem fekete vagy fehér (ő maga mondja a játék elején)félig-meddig technikai érdekesség: a játék konzolozható moddal, amiben van free kamera. A lányok körüli röpködésben (meg a kamera érzékenységével) derült ki, hogy a ruhák naggyon komolyan meg vannak csinálva azon a részen is ahol nem is látszanak, nagyon úgy tűnik hogy a srácok rétegenként építették fel, a fölső alatt van rendesen ing, az ingujj tök magasra felmegy varrásokkal meg mindennel, stb. Mondjuk a neten keringő 50-60 megás jpg (!!!) renderképek alapján ezt nem is csodálom. CDP
-
addikt
Szerintem aki mentést hozott át 1-ből, 2-ből, az talán kevésbé. Az biztos hogy én maradtam Trissnél, mert elsőre azt a mentést játszottam végig. A következőbe majd Yen lesz (illetve azért Shani is, mert az 1-ben meg őt választottam).
-
noxon
őstag
Felmásztam létrán igen a lepárló mellett lehetett feljutni vele valami emelvényre, ott is körbe néztem. Lehet felvettem, mert mindent egyszerre veszek fel általában nem is nézem miket
De, ha meg nálam van akkor, ha a lepárlóhoz megyek és E betűt nyomok fel ugrik egy ablak gondolom ott kéne lennie annak amit bele lehet tenni, de üres.
We live in a simulated world...
-
k-adi
nagyúr
hát igen, a sok kis nekker nagyon szívatós tud lenni
de miután a piros skill fán kimaxolod a pörgős gyors támadás tudást, onnantól gyerekjáték minden.
a főbossok lebénulnak minden csapástól (főleg ha kimaxolod az utána lévő piros skill fán az utolsó "vérzés" skillt akkor még jobban sebződnek)
a kis nekkerek meg beleugranak a pörgő csapásokba, egyedül a pókokon vettem észre (ott is csak az "A... valami faj") hogy kitérnek
-
micafighter
nagyúr
,,alapszabály, hogy a játékokban sohasem a pénzt választjuk, hanem a felajánlott tárgyat/képességet/áldozatot/akármit."
Szerencsére tényleg nem olyan durva a Witcher cuccok összerakása mint a második részben a Dark mode-ban volt Ott azért kellett farmolni rendesen Meg a mutagénekért az RNG oltárán áldozni Itt inkább a főzetek, olajok meg bombák kimaxolása ami kisebb farmolást igényel majd most az NG+-ban nálam.
-
Because
őstag
ma végre játszottam kicsit 3 bug is előjött...
kovácsnak Skelligen egy halottnál talált levelet kell vinni -> csak éppen nem tudsz vele beszélni...
toronyban varázslóval meg kellene törni a varázst, csak a varázsló nem moccan...
bokszmeccs közben az ellenfél úgy dönt beáll a sarokba és 0-át sebezhetsz rálényegében mindegyikre találtam megoldást, ismert problémák, újra kellett tölteni a mentést
lassan nevezhetek a legbugosabb kliens címre
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
LLKobe
veterán
Engem valahogy annyira nem érdekel a játékban az itemizáció, lesz*rom a DPS számokat, pl. a Diablo-val ellentétben. Annyira legyen elég hogy le tudjam verni az ellenfeleket és kész.
Ebben a játékban a sztori, a hangulat köt le.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
addikt
Azért az utána jövő lidérc sem volt piskóta, főleg, hogy a harcrendszer nem arra van kitalálva, hogy közben elkóborolj képeket csapkodni. CHaooSS: bezony ám, az északi szél bomba a legkirályabb, leginkább tömeg ellen Bár nem próbáltam, de a szóban forgó harcnál szerintem semmit nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
Pipó
őstag
THX mindenkinek! Igen, ez a bajom. Közepes erősségen, 37-es szinten vagyok, főleg a jelekre erősítettem (igni-queen), nem a kardra és könnyű páncélban. Full queen-ben odabasz és a harmada lemegy az életemnek, az övé meg fel. Ahogy nézem alacsony lehet a páncélom 418, ha jól emlékszem. Az a baj, hogy Geralt másodpercekre leblokkol, mikor megüt és emiatt még vagy kétszer oda tud csapni, mert nem tudok odébbállni. Most gyúrok páncélra (olyanra, ami szúrás-vágás-leütés ellen többet véd) és megfektetem. 1.10-es a peccsem, de nem akarok feljebb menni, mert igazából eddig nem volt bajom és nem olvasok jókat az újabbakról.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
hoffman_
nagyúr
+ forras2, Ted_Beneky
köszi szépen a tippeket srácok! én is bíztam/bízom benne, hogy a rutin hiánya az, ami a problémát okozza. akkor ma gyakorlónapot tartok, legyen haszna a betegszabadságnak, aztán remélem belejövök. eddig egy pontot fejlesztettem csupán, az pont a nyílvesszők hárítása volt, mert azt hamar leszűrtem, hogy nagyon kellemetlen tényező.
köszi a tanácsokat mindhármótoknak még egyszer, meglátjuk, mire jutok
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
addikt
Páncélkovács, milyen meglepő
Beni97: fegyvereket, páncélokat, hozzávalókat kb. felesleges venni (vagy csak éppen ami kell a löttyhöz). El kell adni mindent, és maximum javítani, mert mindenből találsz jobbat az aktuális kínálatnál, és amúgy meg baromi drágák. Fedezz fel sokat, akkor megtalálod a fejlesztési ábrákat, meg csomó javítókészletet is.
-
addikt
Nem olvasok könyveket. Tudom, hogy ez a háttérsztorija, de akkor a könyvekben hogyan szerez páncélt, fegyvereket, ugyanígy? Már mint van egy komplett várjuk, Vesemir sem ma kezdte, neki is lehetne pénze meg úgy az egész witcher szakmának, mert hát konkurencia az nem sok.
genndy: hmm, akkor eddig pont fordítva csináltam, jó tudni Köszi!
Valami update jött most GoG kliensen keresztül. Vajon honnan lehet tudni, hogy ezek mik?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
westcoastog
veterán
Ez nálam kivitelezhetetlen.
Ez az amit az ágyból látok
Egy 40"-es tv, meg egy vezetéknélküli x360 gamepad isteni lenne.(#6973) Because
Azért csak-csak felkelnék onnan is mászkálni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Valójában az egyetlen igazi függetlenség, ha nem veszel részt a dologban (ahogy tettem az első végigjátszásomban). Onnantól kezdve, hogy részt veszel benne, nem vagy pártatlan... tehát logikátlan a következtetés.
De mindegy is, így lett megírva, aztán kész.
GypsFulvus2: én annak még örültem is, hogy legalább vele nem kell pöcsölni
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Két napja fejeztem be a játékot, és nekem is feltűntek ezek a logikátlanságok és következetlenségek, amiket írtatok. Az a benyomás alakult ki bennem, hogy főszál utolsó részét kissé elkapkodták. Mintha szorította volna őket az idő, vagy mihamarabb le akarták volna tudni.
Nagyon jó játék amúgy, de a végén még kicsit csiszolhattak volna.(Pl. Ge'els-et is nevetségesen könnyű volt meggyőzni és átállítani.) [ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
addikt
Értem, köszi. Nagyjából ua. akkor, mint Shanival. Se a 2-ben, se a 3-ban nem találkoztam vele. Meg van még pár igen logikátlan dolog, egy részen belül is, például ennél az Államérdek küldetésnél, amikor
Dijkstra hirtelen terminátor módba kapcsol és meg akarja ölni Geraltot, Roche-t és Vest... ezt se tudtam hova tenni. Bár korábban Geralt utalt rá, hogy nem szeretne egy bökőt a bordái közé adott esetben, így végképp érthetetlen egy nyílt támadás. Nem segített Kaer Morhen-nél, mert nem érezte úgy, hogy tartozik neki, ellenben Roche-ékkal. Mégis mit hitt(ek a készítők)? Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
Nem mindig, csak ha van nálad erős alkohol vagy alkahest. Alkahestet lehet csinálni (de nyilván annak is valami erős alkohol az alapja).
A furcsa csak az, hogy pl. törp szesz kb. minden ládában van, én alig győztem eladni, mindig több száz volt nálam.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
ingalls
senior tag
Ne aggódjatok emiatt a Ciri harci stílus miatt. Nyilván, ha őt tennék meg főszereplőnek, akkor írnának rá is normális fizikát és mozgást. Cirinek csak a történetmesélés volt a feladata, nem az, hogy játsszunk vele. Már csak az kellett volna, hogy arra a nettó fél óra gameplay-re egy új mechanikát kelljen megtanulnunk.
Ha Ciri lenne a következő főhős és Geraltot kellene néha irányítani, ő kalapálna úgy, mint valami félisten.Viszont én erősen remélem, hogy Ciri nem kerül nemhogy irányításunk alá, de még a történetbe sem, nekem egy elég antipatikus figurája volt a játéknak. Na meg ha csajjal akarnék menni, akkor Lara Crofttal tolnám, mint ahogy eddig soha nem tettem
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
ha 6 vagy több szinttel a szinted felett van, akkor ugyanúgy alig kapsz érte xp-t mint a már beszürkültekért.
ha maximalizálni akarod a szintet akkor úgy érdemes haladni hogy mindig az aktuálisan legalacsonyabb szintű mellékküldiket csinálni, addig, amíg el nem jutsz odáig hogy a legalacsonyabb szintű főküldi 4, max 5 szinttel a szinted alá kerül, és akkor azt csinálni. de ha minden mellékküldit megcsinálsz, akkor előbb utóbb úgyis lesz pár ami beszürkül. a térképen a felszabadításokat és a foglyul ejtett emberek kiszabadítását, meg a szörnyfészkeket érdemes a végére hagyni mert azok szintfüggetlenül adnak expet.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
zegi_norbi
tag
Egy olyannak én is örülnék Vagy a játékba rakhatnának kisebb/nagyobb bajnokságokat is akár, mint a "Komoly tétek" mellékküldi és akkor nem csak kereskedőkkel lehetne játszani
#6616 S1MON: Köszi
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
saen
veterán
Feline-t már rögtön megcsináltam amint lehetett (17. szint), azóta azt használom és mindig upgrade-elem amint tudom használni az újat. Most még 30. szintű vagyok, kell a 34 az utolsó szintűhöz. A diagramok már megvannak, csak meg kell lépni a szintet. Most még mellékküldiket csinálok, pl meglettek a master armorer/weaponsmith, bár nem tudom mire kell majd, de miért ne. Most még XP-re gyúrok, hogy a végjátékhoz meglehessen a fullos cucc.
-
saen
veterán
Csak amikor az a küldi neve, hogy
akkor azért elgondolkozik az ember A kieg mondjuk tuti hátra van, meg most meg akarok még csinálni néhány elmaradt küldetést, szóval azért nem lesz vége 10 perc alatt. Meg kell szereznem a Feline set utolsó upgrade diagramokat, bár még nem tudom használni, de előbb-utóbb tutira. Ehhez jó eséllyel majd alkatrészeket is kell vadászni, mert a végén már keresgélni kellett, hogy minden meg legyenFinal Preparation
A romantikus szálra is nagyon kiváncsi leszek, az nagyon tetszett amikor .Kaer Morhenben Yen azzal kezdte, hogy kivágta az ágyat, mert korábban Triss megtisztelte Ezen besírtam -
nagyúr
Igen, én is vártam, hogy lesz vmi visszautalás a sztori későbbi részében,
illetve konkrétan arra gondoltam, hogy meg lehet majd szerezni, mint hátast, de aztán semmi. Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
brumi1024
veterán
Ha végeztél írja is a játék, hogy a legutolsó chapter előtti állapot lép újra életbe, tehát
él. De az nekem is tetszene, ha az akkori háború utáni állapot lépne életbe (esetlegRadovid a döntésedtől függetlenül , bár ez minimálisan spoiler, ha valaki nem csinálta meg ezt a jó véget), esetleg néhány új egyszerűbb fetchelős questtel, és a korábbi főbb karakterek is megtalálhatóak lennének itt-ott, pár új párbeszédopcióval.havas tájjal [ Szerkesztve ]
-
addikt
Random kártyákat nem tudsz követni. Végig kell mászkálnod az összes kereskedőt, kovácsot és kocsmárost újra. Irányadó lehet ha már szürke nálunk a gwentes párbeszéd-lehetőség, de az a biztos ha játszol velük. Mindenkitől csak egy kártya nyerhető, úgyhogy ha nyersanyagot ad akkor azt már megverted.
-
addikt
Ha már ennyit szenvedtél a kártyák összegyűjtésében, de még több időt nem akarsz beleölni, akkor mindig jól jönnek a konzol parancsok
A konzolt egy letölthető mod aktiválja, aztán F2-vel működik. Fontos, hogy ne írj felül semmit, csak a dll-eket kell bemásolni. Nekem esik így pénz, respec ital, összetevő, amiért nincs kedvem órákat mászkálni. Ha nem viszi túlzásba az ember, nem megy a játék rovására.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest