- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Meglesem én is, hát a lényeg, hogy ezt tényleg komolyan vette vagy érzéke van hozzá, de telitalálat lett nagyon.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Én 3 részig bírtam a dolgot, szerintem sokat elmond, hogy ami a legjobban tetszett az a zene volt. Illetve ami még tetszett, hogy nem tudom saját hangja-e, de azt valahogy nagyon elkapták, erősen hasonlít a 3-ban használt szinkronszínész hangjára, és hanglejtésére.
Na jó, a díszlet az ami még szintén tetszett párszor, jól sikerült elkapniuk a hangulatot.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Kis gépben egy 1050Ti-van, véletlen jöttem rá, hogy van ilyen cucc benne, először mondom mi a bánat ez, aztán akkor kezdett derengeni, hogy mintha lett volna az NV-nek ilyen képes dolga, de az a poén, hogy ha jól tudom csak a nyers drivert raktam fel, experencie-ot vagy minek hívják nem.
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz gyuromoj #16884 üzenetére
Visszatöltés helyett egy NG+-al jobban jársz úgy is van rengeteg döntési lehetőség, akkor már érdemes úgy nekiállni, hogy sok mindent máshogy csinálsz, illetve döntesz.
-
laceszgamer
addikt
Valaki találkozott már ilyen buggal?
A lényeg hogy elinditom a jatekot, szépen betölt és olyan mintha minden lassitott felvételben mozogna. Közben néztem, GPU-Z, CPU Z, órajelek alapállapotban, sőt, VGA nál még a venti fordulatszámát nem is latja például a progi.
Mikor emgprobalok kilépni kék halál, vagyis szétesik a kép és ujraindul.
Van amikor emg elindul szépen.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz Shadowguard #12151 üzenetére
Nekem az alapjáték volt bő 90 óra úgy, hogy nem kártyáztam és sok mellékküldi elmaradt. Most már közelítek az 500 hoz igaz már new game+.
-
laceszgamer
addikt
-
-
laceszgamer
addikt
válasz zegi_norbi #10263 üzenetére
LA Noire is nagy kedvenc, bő 100 órám van benne minimum.
Tényleg milyen jó játékot elhetne itt is összehozni, Geralt maradhatna meg pár ismerős karakter, de az egész világot áttetni ebbe a környezetbe.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz foxboro #9748 üzenetére
Bányászni ha jól rémlik Velenben lehetett néha ércet, venni magát pedig Oxenfurt-ban, bár enm tudom mennyire fixek a készletek és mindenkinél ugyanaz-e a vendoroknál.
Grafikai hiba ahogy láttam másnál is elöfordult, videok is vannak rola több helyen, szerintem javítják hamarosan.
-
-
laceszgamer
addikt
válasz FireKeeper #9665 üzenetére
Én csak párat tartottam meg, amit sajnálok, hogy a macsek szett karjait nem, mert craftolhattam le az elejétől fogva.
-
laceszgamer
addikt
válasz FireKeeper #9662 üzenetére
Való igaz, de azért mégis, főleg, hogy
a házunkba is lehet venni páncéltartókat stb, igazán mutatós lett volna valami szép darab. Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
Amúgy itt a fő szál végén nem is nagyon van semmi különleges fegyver vagy páncél? A mutagén generátort megkaptam, de azon kívül mást nem. Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Na végeztem a DLC fő szálával, voltak benne csavarok és érdekes részek nagyon.
Spoiler alatt erős spoiler, szóval csak az lesse meg akit nem zavar, vagy már túl van rajta.
Elején olyan jól eloszlatták, hogy végül kivel is kell majd küzdeni, bár a vége felé azért kicsit sejthető volt. Mesevilágba amúgy mindenképp lekerülünk? Mármint ha a vámpírt mentem volna megkeresni akkor is eltt volna mesevilág vagy egy teljesen más szálon ment volna a végéhez?
A vége meg megint egy nagy poén volt, ugye jött a dolog, hogy az ötödik levelet megtalálni az utolsó célponttal... meglett. Na akkor már csak nem lesz semmi baja Annának... hát nem épp úgy alakult, utolsó pillanatban csak elintézte nővérkéje... őt meg az őrök.Azt sajnálom, hogy nem lesz több DLC.
-
laceszgamer
addikt
válasz atainprison #9607 üzenetére
Egy vonalon haladtál, vagy több irányban az 1. daraboakt?
-
laceszgamer
addikt
válasz Dendytv #9559 üzenetére
Az a baj, hogy ha leírnám a megoldást, akkor egy elég nagy spoiler lenne, max annyit segítek, hogy Keira szálát vidd, amit az első közös külditek után ad, ott majd előkerül a feleség, de nem akarom lelőni a poént, hogy ki az.
Kicsit más téma, de kb 8 órát beletettem a DLC-be, és hát azt kell mondjam nem tudnak hibázni a CD Projektesek:
A legnagyobb " hiba " ami volt, az az, hogy egy nagyobb harc után kicsit macerás volt egyenként lootolni vagy 40-et.Fő szálat msot félbe hagytam mert jött az üzenet, hogy pár mellékküldi elérhetetlen lesz egy fő küldi után, szóval most a mellékküldikkel foglalkozok kicsit.
Macska set-et nekiálltam összerakni, pontosabban felfejlesztettem maxra, a baj csak hogy a fegyverek nincsenek meg a régebbiek, meg persze alapanyagot sem találok pont ami kéne az alaptól egyenként legyártani őket.
Fő szálon haladva amúgy nagyon gyors a fejlődés, legalábbis 39-ről indulva 47-re jutottam mire a
lányokért kéne menni kiszabadítani őket, csak ugye itt jön az üzi, hogy pár mellék nem lesz elérhető ezután Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Amúgy a kártyagyüjtögetős cucc hol található? Ahol írják hogy mi hiányzik?
-
laceszgamer
addikt
Na poénfaktoros küldik közül megint találtam egy extrémet.
Mikor egy szobor bizonyos részeit kell visszaszerezni... hát az úgy OMG, nem tudom ki találta ezt ki, de humorérzék okés. Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Na mindjárt indulhatok szolgálatba. Pedig szerintem most simán egész délután játszottam még volna.
Egy dologra nagyon kíváncsi leszek:
Annával vajon össze elhet jönni? Remélem igen, igencsak jól néz ki. Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz elektrotank #9498 üzenetére
Nem semmi a tartalma.
Aztán ez " csak " egy DLC.
Esetek 99%-ban ha van is dobozos DLC egy játéknál akkor egy tok meg egy darab papír rajta a kulccsal és ennyi.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz Dendytv #9484 üzenetére
2 kor szolgálat itt is, de kéne még előtte 1-2 órát szundítani is. Csak találjam emg a kilépés gombot, tuti bugos, és eltűnt.
-
laceszgamer
addikt
válasz gainwardgs #9478 üzenetére
Én nem nagyon vettem észre, bár elvileg az optimalizácio arra szolgált, hogy szebb graf lehessen ugyanolyan sebességgel.
Bár szépnek tényleg szép.
-
laceszgamer
addikt
Én 39-el. A küldi főablakába már csak 34-et kér amúgy.
-
laceszgamer
addikt
Érdekes, Steam meg 7,8-at szed. Nem tudom mi alapján van a méretük.
-
laceszgamer
addikt
válasz Fitzgerald #9460 üzenetére
Steam még nem.
-
laceszgamer
addikt
válasz FireKeeper #9456 üzenetére
Steam 11 óra után már azt írja hogy kevesebb mint egy óra van feloldásig, szóval 99%, hogy igen.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Na szűk egy óra még.
-
laceszgamer
addikt
válasz Dendytv #9452 üzenetére
Menüből tudod amjd külön is inditani, akkor kapsz egy előre felszintezett játékmenetet, ellenben szerintem inkább vidd simán a mostani játékodat, aztán majd eljutsz oda.
-
laceszgamer
addikt
Veleni hírdetőtábla indítja elvileg, vagy a megszokott menüből is indítható, szintnek meg 35-öt ajánlanak hozzá.
-
laceszgamer
addikt
válasz Fitzgerald #9423 üzenetére
Steamen nálam csak 2,5GB jön most.
-
laceszgamer
addikt
jól hangzik.
-
laceszgamer
addikt
Új szettek vajon lesznek kiegben?
-
laceszgamer
addikt
válasz bitpork #9329 üzenetére
Mert végül is mi a fontosabb: Az épp aktuális játékuk, vagy egy jövőbeni projekt... vicces lenne, ha megvárnák azt a pár évet míg elkészül az a játék, aztán utána állnának neki ehhez készíteni kiegészítő tartalmat.
-
laceszgamer
addikt
válasz atainprison #9321 üzenetére
Kicsit erős a megfogalmazás, de a véleményed osztom.
Kerekítve 20 euro, cserébe kapunk vagy 40 órányi tartalmat alapesetben, de ennél többet is bőven el lehet vele tölteni, ha valaki még NG+ játékban is nekiáll vagy simán csak kíváncsi a többi szálra is mert garantálható, hogy itt is rengeteg döntés lesz a történetben is mindenhol ami kihat rengeteg dologra.Ráadásul ha egy játékfejlesztőt meg kéne nevezni, ahol biztos hogy nem az dominál, hogy bevételeket növeljenek, az pont a CD Projekt, rájuk még lehet azt mondani, hogy szívvel-lélekkel készítik a játékaikat, és ezért igazán megérdemlik azt a pénzt amit a játékaikért fizetünk, főleg, hogy ár-tartalom arányaiban is bőven vezetnek.
Na meg azt is érdemes hozzátenni, hogy valószínűleg nem kerestek rosszul a Witcher 3-al sem, és ez annak köszönhető, ahogy a dolgokhoz hozzáállnak, az emberek szívesen kifizetik a játék árát, mert elképesztő mennyiségű és minőségű tartalmat kapnak érte.
Ennyi kéne tulajdonképpen a kalózkodás ellen is, olyan játékok amiket szívesen megvesznek az emberek, mert nem érzik azt hogy, na mégis mért fizettem ki most ennyit.
-
laceszgamer
addikt
válasz bitpork #9313 üzenetére
Miért? Inkább ez a jó hozzáállás. megtehetnék hogy fejlesztik együtt a kettőt, de gondolom abből sok jó nem sülne ki, így cserébe viszont kapunk egy remek DLC-t, amire tényleg azt lehet mondani, hogy megéri az árát, nem csak egy kis bevétel kell még a kiadójuknak, és mellé még a Cyberpunk sem fog emiatt rosszabb lenni, mert azon dolgozna kevesebb fejlesztő.
Mert szerintem arra nyugodtan fogadhatunk, hogy a Cyberpunk sem lesz egy rossz játék.
-
laceszgamer
addikt
Nem tudni lesz preload? Valahol írták, hogy lehetett hallani pletykákat, de nem találtam rá semmi konkrétumot még.
-
laceszgamer
addikt
Zenékre leszek nagyon kíváncsi még, vajon bekerül-e valami a Steel For Humans és a The Fields of Ard Skellig mellé a toplistába.
Szerk.:
Na ennyit arról, hogy szolgálat előtt még délig kis pihi... irány Witcher 3, megjött a kedvem.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
Én főzetet alig használtam, maximum nehezebb harcokhoz, főleg a harci skillekre és a jelekre alapoztam a dolgokat.
-
laceszgamer
addikt
válasz elektrotank #9120 üzenetére
Mondjuk kevés ötletesebb nehézség-elnevezést láttam az elmúlt években mint ami a W3-ban van.
Két hét aztán B&W.
-
laceszgamer
addikt
Arra először én is azt hittem, hogy az lesz a vége, aztán hopp mégse. Bár több játék okozna ilyen kellemes meglepetést.
-
laceszgamer
addikt
válasz BOBAKILL #9078 üzenetére
Tessék gyorsan pótolni az elmaradást.
Részemről a macsek felszerelést használtam, bár kicsit ezt se éreztem az igazinak, mert mégiscsak a farkas szettet illett volna. Ez a vastag lemezpáncél meg szerintem is kicsit idegen Geralttól.
-
laceszgamer
addikt
válasz bivalyolo #9060 üzenetére
Semmit, bár igazából egy játékban se hasznlok modokat, na jo kivéve WoW ha úgy veszem, bár ott addon van.
-
laceszgamer
addikt
válasz maszi99 #9057 üzenetére
Kicsit mint régen az Oblivion és a Shivering Isles kiegnél, a sziget egyik fele.
De legyen már hónap vége!!!
-
laceszgamer
addikt
Ott vannak a könyvek... azok alapján is lehetne készíteni valamit, rá kell bízni a HBO-ra ezt is. Talán valamit kihoznak belőle.
-
laceszgamer
addikt
válasz zegi_norbi #8987 üzenetére
A végén azért van pár baljós képkocka. Lesznek itt érdekes események megint.
-
laceszgamer
addikt
Legyen már hónap vége.
Most NG+-ban tolom az alapot és az első DLC-t, viszont ha kijün a Blood akkor vajon hogy lesz a jobb, töltsem be a sima mentést vagy NG-be rögtön a DLC-t?
-
laceszgamer
addikt
válasz maszi99 #8850 üzenetére
Én egész komoly mennyiséget ettem a játék során. Sok erősebb ellen esetén jól jött hogy közben tölthettem hp t.
-
laceszgamer
addikt
válasz FireKeeper #8763 üzenetére
Most nem ugrik be pontosan hol is volt, de mikor még a Yen/Ciri/Triss-el kapcsoaltban volt a emgjegyzés, hogy 5. partnerre nincs-e szükség:
-
laceszgamer
addikt
Elvileg május 27 a dátum.
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
Az olyan tárgykészítési ábrákkal mit kell csinálni amire azt írja hogy nincs lefordítva? Vagy majd a DLC során lesz vele valami? Még csak a kérdőjeleket szedegetem össze.
-
laceszgamer
addikt
Én korlátozom általában szinte minden játékban a multik kivételével 60-ra. Ha az megvan folyamatosan akkor tökéletes számomra.
-
laceszgamer
addikt
válasz BOBAKILL #8691 üzenetére
7870-et adnak meg minimumként, de ha egy használt 6950-et beszerzel valszeg az is elég lenne teljesítményben.
-
laceszgamer
addikt
Na Pass beszerezve, estére asszem melső DLC jöhet.
NG+ meg utána.
Ez utóbbival kapcsolatban lenne egy kérdésem: Pontosan hogy működik? Mindig a szintemhez igazodnak a dolgok vagy mondjuk itt indul 30-35 körülről az eleje és a végére elmegy 60-70 körülre?
-
laceszgamer
addikt
Kértem kölcsön egy 4k képes monitort reggel. Azért észrevenni a különbséget FHD-hoz képest, de hihetetlen szép ez a játék. Mondjuk az FPS is lement 45-55 közé. Lehet az ősszel ideje lesz beruházni egy monitorra.
Majdnem egy órán át csak nézelődtem, a tájat néztem.
Kipróbálok még pár játékot, lehet végül előbb lesz monitorvásárlás mint tervezem:
-
laceszgamer
addikt
válasz FireKeeper #8673 üzenetére
Nekem ez a szál úgy néz ki kimaradt. Dijkstra elég ellenszenves figura volt, így kimaradtam a király elleni szervezkedéseiből, de ezek szerint akkor ezzel jó pár küldit is kihagytam. Már mind1 mondjuk. úgy is az a terv, hogy nekiállok az első DLC-nek, aztán lehet egy new Game +-nak is míg jön a második kieg.
Amúgy ha nekiállok New Game + módban attól a régi mentések emgmaradnak nem? Mármitn majd ha jön a második DLC, akkor azt sima játékban akarom folytatni, nem New game+ módban először.
-
laceszgamer
addikt
válasz FireKeeper #8671 üzenetére
Nekem is a gear miatt volt kérdéses a dolog.
De szerencsére az előkészületek alatt összejött pont a 34, de jó költséges volt a végén.
-
laceszgamer
addikt
Kérdőjelek csak Skellige-n vannak hátra, amúgy minden elérhető mellékküldi kész volt menet közben, msot még két szörnyvadászat amradt, de azok is csak azért mert mindkettő 30 feletti volt, de potolom hamarosan. Meg DLC-k sincsenek meg még, de hamarosan potolom azt si: D:
-
laceszgamer
addikt
Nekem a fő sztori utolsó részében nagyon sok XP jött. Jóformán Kaer Morhen-től a végéig 25-ről 35-re mentem, közben semmi mellék küldit nem csináltam.
-
laceszgamer
addikt
85 óra fő történet nálam is kész, de még első DLC is vissza van.
Végül úgy alakult nálam, hogy Ciri witcher lett, Geralt pedig Triss-el él Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Ugye mielőtt a Köd szigetre megyek írja, hogy egy ideig nem elsznek elérhetőek a mellékküldik stb. Ez egészen a fp szál végéig igy lesz? Ostrom alatt emglett a 29 gondoltam ideje megcsináltatni az uj szett armort. Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Na ez epic volt!
Kaer Morheni csata... hát valahogy azt gondoltam hogy már nem tudja hova fokozni a hangulatot ez a játék... mit nem! Epic volt nagyon. Ráadásul még vége sincs vele a fő sztorinak, pedig azt hittem ez elsz a végső csata is egyben. Bő 80 óra és még van mit tenni. Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
SIkeresen begyüjtöttem egy nem teljesített küldit.
Mikor bajtársakat kell toborozni Keira ugye halott nálam.. na az rögtön sikertelen. Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Nos, egy újabb észrevétel: A szauna jó dolog, bár van amit kihagyhattak volna onnan.
-
laceszgamer
addikt
A tegnapi 100mb körüli patch után csak nekem nőtt az átlag FPS 10-15-el?
-
laceszgamer
addikt
Most sajnálom, hogy nincs 4k-s monitorom, ezt a játékot komolyan szívesen megnézném hogy mutat úgy. Skelligén percekig a kilátást nézegettem így is sok helyen.
-
laceszgamer
addikt
Én is mindent csinálok amit lehet, sok mellékküldinek is remek története van, vagy épp valami jó poén:
? az nekem is van most több mint 120. Jó kis menet lesz.Közben összefutottam egy
Djenge Frett nevű emberkével, aki történetesen fejvadász... Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Hát ritka az olyan játék amibe egy héten belül 60+ órát bele tudok úgy tenni, hogy cseppet sem unom közben.
Ahogy az alapjátékkal végzek, bár remélem még 60 óra legalább lesz, rögtön veszek hozzá egy " Pass "-t
Az mennyire befolyásolja amúgy a dolgokat, hogy Triss-el és Yennel milyen a kapcsolat?
Trissel sikerült igencsak jóban lenni... nagyon jóban. Viszont Yen sem rossz, de fogadni mernék, hogy Triss megtudná ha Yennel is lenne valami.
-
laceszgamer
addikt
Akkor az lesz a gond, még csak msot kezdtem Skelligén a dolgokat, bár először úgy is felfedezgetek meg a mellékküldiket csinálgatom.
-
laceszgamer
addikt
Kaer Morhen-be hogy tudok visszajutni? Lenne oda küldi de se gyorsutazással se hajóval nem tudok oda jutni. Ha meg kijelölök egy ottani küldit állandóan egy gyorsutazás táblhoz irányit.
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #8561 üzenetére
[Ez] meg a poén része. Most 5 perce. Biztos volt egy GoT fan fejlesztő.
-
laceszgamer
addikt
Na így majdnem 60 óra játék után most reggel áthajóztam Skelligére. Nem hittem hogy lehet fokozni ezt a hangulatot, de ez nagyon ott van, maga a sziget meg mellé a zenei aláfestés.
Egyre biztosabb helye van a Skyrim mellett.
-
laceszgamer
addikt
Nyeregtáskából mekkora a legnagyobb? Első pár órában lett egy 70-es, azóta eltelt 40 játékóra, de nem találtam angyobbat.
-
laceszgamer
addikt
Akkor jó, lehet mikor már annyira beindul a fő szál akkor nem fogom tudni megállni hogy kiderítsem mi lesz a vége. Bár majd kiderül:
Ez is kész, volt mikor emiatt húztam egy-egy harcot, de látom nem csak nekem tetszik:
-
laceszgamer
addikt
Alapesetben én is őgy szeretném, hogy a fő küldit a legvégére, de azért jó volna utána is még szórakozni, meg most ahogy belegondoltam a DLC-k is ott lesznek majd.
-
laceszgamer
addikt
Én úgy vagyok vele, hogy szépen felfedezgetem ami még erős oda meg később vissza.
De amúgy a fő sztori befejezése után is elhet tovább játszani nem? Mármint még csinálgatni mellékküldiket stb.
-
laceszgamer
addikt
Én most még csak főleg a történetet és a hangulatot nézem, nem hősködök egyenlőre, persze ha épp összefutunk egy-egy erősebb lénnyel, ha nem halálfejes, egy próba belefér:
Szép lassan haladok csak, csinálgatom mellékküldiket, meg egyéb dolgokat is felfedezgetem, 30 óra után mentem be először Novigrad-ba, na ott aztán megint lett egy rakat dolog, meg úgy az egész északi terület érintetlen még.
Pár órácska még bele fog ebbe menni, nem akarok csak a fő sztorira menni, hanem szépen mindent lassan, a fő sztorit a mellék küldik mellett.
-
laceszgamer
addikt
Huhh, 12-esként siekresen összeakadtam egy 20-as földelementállal, gondoltam egy próbát megér.
Pajzzsal foylamatosan védekezve és mindig kerülve a támadásait egész jól ment, aztán 40% körül levitt negyed HP-ra, na onnan volt vicces, emrt kajám sem volt. Végül egy majdnem 8 perces epic menet lett, de siekrült szétkapni:Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz GypsFulvus2 #8509 üzenetére
Ez már a " dolgok " után van. Bűn lett volna azt kihagyni azért.
-
laceszgamer
addikt
válasz GypsFulvus2 #8500 üzenetére
Hát az válaszoltam neki a végén, hogy " Nem hiszem el, hogy dug**nk. " Gondoltam erre majd megsértődik és letesz a terveiről, helyette jól megtámadott, úgyhogy szomorú de sajnos önvédelem. Visszatölteni nem akarok, hagyom hadd menjenek a szálak úgy ahogy döntök, msot már ez van.
Báró küldijét csinálgatom msot épp, az a rész azért nem semmi mikor a meg nem született gyermekével kapcsolatos dolgok vannak, meg amit tenni kell. Durvának durva és szomorú történet, de valahogy ettől mégis méginkább valósnak hat. [ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Hát ez kellemetlen: Lettek volna vele később is küldetések vagy " egyéb " dolgok?
Amúgy nagyon ott van ez a játék, iszonyat micsoda hangulata van sokszor. Asszem nálam Skyrim mellé kerül szépen.
Még csak most megyek a várba a véres báróhoz, de gondolom az nem túl bíztató ha úgy fogadnak, hogy én vagyok aki leölte a báró pár emberét? ( Volt egy kis vita egy kocsmában régebben. ) [ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Keira mindenképp meghal? Mármint oké, hogy nem igazán tetszett amit tenni akart, de minden válasz esetében meghalt volna? Bár lehet az se lett volna jobb, ha más öli meg később. Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Illetve arra van tipp hogy élelmet, illetve fegyver és páncél javítót hol szerezhetek be sokat könnyedén?
-
laceszgamer
addikt
Az alternatív kinézeteket lehet bármikor állítani, nem csinál gubancot?
Egyenlőre alap van benn mindből, de ha már ingyenesek gondoltam meglesni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Politika
- UHD filmek lejátszása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest