Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kellő kitartással egy mezei kapával is megcsinálod.
Egyébként nekem sincs meg a kard, pont elég volt a bossal foglalkoznom, később olvastam csak róla, de annyira nem mozgatott, hogy megpróbáljam beszerezni. Nem a mellemet akarom verni, de Death March fokozaton nyomtam le a játékot, és a végén alig haltam meg egyszer-kétszer, éppen ezért pont mint téged, úgy engem sem igazán érdekelt a kard, mert a mostanim is tökéletes. Ettől függetlenül, ha kijön a Blood & Wine és lesz benne hasonló cucc, azt megpróbálom beszerezni, mert hát mégiscsak egy faszább felszerelésről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 16" 16/500 GB 12 hónap szavatosság számlával!
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest