- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhaszroli
tag
A csata (illetve Uma) előtt nem tudok eljutni Kaer Morhenbe? Csak akkor tudok odajutni? Witcher school gear miatt kérdezem. Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Már írtam korábban, de nem kaptam rá választ. Kellene nekem a wolf school gear, le is töltöttem a bizonyos free dlc-t (PS4), meg is van a quest, megvettem a kovácsoktól a papírokat. A quest írja is, hogy 0/6 amit eddig megszereztem, és az első összetevő helyét is jelzi a térképen, ott az a sárga kör, amin belül keresnem kéne. Utánanéztem melyik láda az, ott is van, de nem tudom kinyitni. Próbáltam más összetevőt felvenni, Kaer Morhen északi részén a csontvázból. A farkas "rajzot" meg is találtam, de nem engedi kivenni a csontvázból, "szürke", ez a helyzet a többivel is. Mi lehet a gond? A fősztorit még nem vittem végig.
Köszönöm előre is!
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Sikerült letölteni a DLC-t, megy is a wolf school geares quest már, de egy a gond, odamegyek az első helyszínre amit jelez a map, és egyszerűen azt az egy ládát nem tudom kinyitni, amit kéne (miután megnéztem youtubeon, melyik is az...), egyszerűen nem ugrik fel az "X", hogy nézzem meg, mi van benne, viszont a térképen pedig jelöli ugyanúgy sárga körrel azt a területet, ahol keresni kéne, nem tudom, mi lehet a gond. Van valami egyéb előkövetelménye? Nem vittem még végig a főszálat.
Köszi előre is!
-
juhaszroli
tag
Egy kis segítség kellene.
Szeretném megszerezni a wolf school geart. Utánaolvastam, megnéztem megannyi videót, de nekem nem sikerül.
Kaer Morhennél elmentem ahhoz a bizonyos csontvázhoz, amibe az első plan van, és elvileg elindul a quest, de a csontváz "üres", nem enged kiszedni semmit, és a küldetéseknél sincs ott, viszont az összes többi igen, macska, griff stb... a kovácsoknál is megvettem a térképeket, egyik se a wolf gear volt.Valami ötlet?
-
juhaszroli
tag
Bear School Gearhez milyen buildet használtok? Belefér 1-2 sign, vagy csak combat skillek kellenek szerintetek?
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Tudok kivenné armorból, fegyverből köveket anélkül, hogy magát az itemet szétszedném?
Köszönöm! Bocsi, ha hülye a kérdés, de egyelőre nem találtam megoldást.
-
juhaszroli
tag
Ki milyen jeleket használna pure combat buildhez? Valamint melyik támadás optimálisabb? Hallottam ezt is, azt is, elsősorban azoktól kérdezem, akik ráköltötték a pontokat mind a két típusra. Elsősorban a Queenre gondoltam, utána pedig Aard, vagy Igni. Mellé valamelyik attack, és az adrenalinos oszlop.
Köszönöm!
-
juhaszroli
tag
Ez az NG+ gondolom XP mentes igaz? A másik, gondolom minden ellenfél szintjét felemeli a te szintednek megfelelőre?
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Újrakezdtem nehezebb fokozaton. Nem emlékszem, mikor volt, mikor meg lehet formázni Geralt arcát. Már úton vagyok bőven, elsiklottam, véletlen "skippeltem" ezt a lehetőséget, vagy később lesz?
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Már írtam korábban gameplay time nullázódása miatt. Nem lehet, hogy van a nullázásra valami gombkombináció? Mert megint nullázta...pedig közel 3 napnak kéne benne lennie, és 18 percet ír. Azért gondolok valami kombinációra, mert lehet, hogy teljesen véletlen benyomom, és ez nullázza.
Előre is köszönöm! Apropó, PS4.
-
juhaszroli
tag
Sikerült. Köszönöm a segítséget!
Valakinek, valami sejtése, miért nullázta a játékidőt? Vissza lehet csinálni? Visszamentem egy korábbi mentésre, ahol jó volt, újracsináltam a questet, de ugyanúgy nullázta utána...
-
juhaszroli
tag
Lehet, elegetek van belőlem, de még egy kérdés.
A kardforgatásra, a pirosra költöttem összesen már 7 pontot, viszont fent, magánál a kardforgató ikonnál 3/20 van, ezt mi alapján számolja? Gondolom, akkor a fentinek kell lennie 6/20-nak, hogy elérhető legyen a második szint a jelekből, és bármiből.
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Két kérdésem is lenne, elég amatőr vagyok még a játék terén, de nem találtam választ a kérdéseimre sehol. PS4-en játszom.
Level 18 vagyok, 1 nap 8 óra játékidőnél, miután Trisst kimenekítettem a csatornákon át, nullázódott a játékidő, most tartok kb. 3 óránál, amit ír. Ez mitől lehetett?
A másik, a jelek második szintjét miért nem tudom megszerezni, aktiválni? Azt írja, 6 pontra van szükség, ami meg is van, de nem kínál fel semmilyen lehetőséget (négyzetre nem reagál), hogy megnyissam azt a képességet. Kell ehhez valami extra, vagy én vagyok a béna?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Akvarisztika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest