- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Radovidrol:
Amikor oda jutok, hogy a magusokat kell kimenekiteni, es most Triss -nek azt mondom, hogy probaljuk meg ujra. Akkor o elmegy. Dijkstra utana elmondja a sztorijat, es megker arra, hogy segitsek neki megolni Radovidot. Az normalis, hogy ekkor csak az az opcio van, hogy "nem olok kiralyokat"? Mert igaz utana hozzateszi, hogy ha meggondoltam magam, akkor megtalalom a kesobbiekben. Csak mert most ha lehet, akkor tenyleg kinyirnam, es nem akarom mar az elejen megint eltolni valahol. Az elso vegigjatszasban sem tudom, hol hibaztam....
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest