Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
veterán
És mindenki rajta van
-
Szeretnék egy viszonylag nagy vászonképet a falamra W3 témában. Keresnék jó nagy felbontású W3 képeket, amin Geralt és Yen szerepel minimum, ha többen az nem baj. Tudnátok webhelyet, ahol érdemes nézelődni? Tudom: google, de hátha van valakinek valami jó elfekvőben. Köszönöm előre is.
-
válasz
mirci18
üzenetére
Engedd el ezeket a kérdéseket. Pont ezért jó a játék, mert mindenki úgy játszik, ahogy szeretne. Ha te jelekkel akarsz gyilkolászni, akkor azzal, ha karddal, akkor úgy, ha bombázol, akkor bombázz. Vannak akik nem mennek harcba 4-5 főzet nélkül, van aki "natúrban" nyomja.
Ahogy neked tetszik. Amúgy a könnyű fokozatot nem ajánlom, a közepes is simán sétagalopp.
Amelyik küldi sikertelen, az már bukta.
Alapból 100+ óra az alapjáték + a kiegészítők. -
válasz
mirci18
üzenetére
-kell ezüst kard. Vannak elrejtve tervrajzok érdemes őket felkeresni. Egész armor és kard set-et lehet belőlük kovácsolni. Persze szörnyeket is eshet jó cucc.
-ha már kiírta, hogy nem sikerült a küldetés, akkor tudtommal nem max az ng+ban, de lehet hülyeséget mondok. Mindenesetre később lesz egy rész amikor maga a játék figyelmeztet, hogy ha továbbhaladsz akkor sok küldetéshez nem tudsz visszamenni, szóval érdemes előtte megcsinálni.
-időt nem mondanék, attól függ hogy mennyire szippant be. Tartalom az van dögivel.
+2kieg.
-a döntéseidnek kihatása van a végére, elég sok féle befejezés van. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a legutolsó mellékküldetés is számít. A történet fontosabb pontjain vannak döntéshelyzetek, de ezt majd érzed is. Jellemzően pár másodperc alatt kell választani.Jorus megelőzött.
-
válasz
mirci18
üzenetére
- szinte mindig lesz erősebb kard, vásárolni az elején nem nagyon érdemes, lootból jönnek simán jó fegyverek, a vége felé majd a GM witcher cuccokat érdemes elkészíttetni, aztán felrúnázni
- a legtöbb küldetés nem időkritikus, tehát, ha nem abban a sorrendben végzed el őket, ahogy optimális, legfeljebb egy kicsit kevesebb XP-t kapsz; viszont a meghiúsult küldetéseket utólag nem tudod megcsinálni, max, ha visszatöltesz egy mentést (a konkrét küldetésnél )a lány meghalt, szóval nehéz lenne utólag megmenteni - más kérdés, hogy a fecskétől is meghalt volna, csak később, és akkor sikeres a küldi
- speedrunnal 25 óra, normál játékkal 50-60, ha csak az MQ-ra fókuszálsz, de inkább azért a 70-80 óra a jellemző, és ehhez jönnek a DLC-k
- ez a Geraltra fújt szürke, bénító füst nemtom mi lehet
- teljes mértékben fel szoktam szerelkezni - olaj a pengékre, potik, bombák - közepes nehézségtől kezdődően már elég nehéz nélkülük a harc; nem kell egyébként előre felszerelkezni, elég akkor, ha már látod, hogy mi lesz az ellenfél, akkor teszed fel az olajat és készíted be gyors slotba a megfelelő potit és bombát, jelet (pl. ha lidércek jönnek, akkor Kísértet olaj, Csillapító párlat és Yrden; ha vámpír jön, akkor Vámpírolaj, Fekete vér, Quen; ha arakész, akkor Rovarolaj, Arany oriolé, quen, stb.)
- a medencéken és zsilipeken túl kezdj el keresgélni a barlang irányában
- kevés fekete vagy fehér döntés van a játékban, nem szokott lenni "jó" döntés, csak simán döntések, amiknek következményeik lesznek; ennek a döntésednek is lesz hatása természetesen a későbbiekben, de nem kell azért világformáló hatásokra gondolni Kurafi miatt - viszont más helyzetekben a döntéseid simán komplett országok, királyságok sorsát befolyásolhatják -
mirci18
addikt
Utána meg is látogattam.
Gyakran kell gyorsan kopik a kardom.
Egyébként nagyon bejött a játék.
Ötletes a kialakítása és könnyű módban ad azért támpontokat. Tetszik az hogy fejlődhetsz játék közben és rászoktat a változatos harcmódra.Lenne pár kérdésem:
-Az ezüst Witcher kardnál van erősebb fajta amit érdemes megvenni és helyette használni?
-A nem elvégzett küldetéseket el lehet újra végezni? Azért kérdem mert eddig egy meghiúsult küldetést látok az elejéről amikor a griffet megöltem egy embert nem mentettem meg fecske főzettel.
-A fő sztori vonal kb hány óra hosszú?
-Ha harcolok beltérben több emberrel mi az a szürke füst amit rám fújnak és hirtelen megbénulok tőle?
-Ti főzetekkel bombákkal mennyire szerelkeztek fel a játékban előre? Ezt úgy kérdem hogy egy adott feladat elvégzése előtt nyilván nem tudhatom mire van szükség így í legtöbbször kard és védőpajzs kombót vagy kard és tűz jel küldés kombót használok.
-Skelligén a ligetben hogy kell megtalálni a farkas embert? Voltam a házában de se ott se a ligetben nem találom. Viszont az elején az erdőben a másik területen simán megvolt.
-A döntéseinknek mennyire van befolyásoló tényezője a játékban? Én például Kurafit megöltem nem hagytam életben tehát ott bosszút álltam. Kiváncsi lennék ez volt e a legjobb megoldás ennél a helyzetnél.Köszönöm előre a segítséget.
-
penge111
addikt
válasz
melega
üzenetére
Szia, én már többször leírtam, nálam a Witcher 3-at egy játék ami megközelíti, a Divinity Original Sin 2. Ez ugyan körökre osztott crpg, de a világ, a karakterek, a küldetések, az újrajátszási faktor, zene, art, a döntéseink fontossága számomra a Witcher 3 igényességéhez hasonló.
-
minilego
senior tag
Ezt a játékot nem lehet megunni. Ezek a mellekágak is nagyon jók.
-
minilego
senior tag
Ezt a szettet én is néztem már, lehet kellene venni.
-
Zolás
addikt
Kipróbáltam a sima Gwentet, most ingyenes GOGon, nem győzött meg, hogy ez tetszeni fog nekem. A játékban lévővel se játszottam sokat, ez meg abszolút nem tetszik.
-
Nem is értem azokat, akik nem kártyáznak a játékban. Volt, hogy csak külön ezért indítottam el a játékot, hogy nyomjak pár partit
Zseniális lett, és megfelelő a balansz is szerintem. De azért tudni kell taktikázni is rendesen. -
Nekem bejött. A Hearthstone is hasonló, ha valakinek nem lenne elég.
-
Alpi.
addikt
Na, kint az új kieg !!

"Hundreds of years before Geralt and the other witchers roamed the Continent, the Conjunction of Spheres brought endless ranks of monsters into the world. Humanity desperately needed a way to fight back the onslaught to survive.
Follow the journey of a young and ambitious mage, Alzur, and his companion Lily, who embark on a dangerous quest to create a living weapon that will eradicate the monster threat once and for all."
-
Biga123
addikt
Felkészültem a NEXT gen re egy 3070-el

Mikor jön?
-
minilego
senior tag
Vesemir fiatal kori történetét megneznem.
-
melega
őstag
-
tibaimp
nagyúr
Most dobta fel a Steam, hogy 20 éves a CD Project Red [link]
Hajrá nekik

Ha megnézitek, 2022-re van egy Witcher-es bejegyzés
. -
melega
őstag
Többen írták hogy elég erős kijelentés,
de a witcher sorozat azért lett a kedvencem a From software soulslike játékai után,
mert nincs fekete és fehér minden az én döntéseimen múlik.Másrészt pedig imádom a középkori dark fantasyt.
A witcher játékok színvonalát hiába próbálták megütni az új assassin's creedek amik már rég nem szívvel lélekkel készülnek a bevétel függvényében izzadják ki.
Akár a Greedfall soha nem lesznek egy witcher játék szintjén lásd sztori, tartalom, design, multi.
Ez az én véleményem.
-
minilego
senior tag
-
melega
őstag
Itt egy jó videó a witcher 3 tökéletes ps 5 ös felvétele.
[link]Amúgy az elképzelésem egy kimaxolt kiplatinázott Witcher 3 ról ahol a dlckben is a best endinget kapja az ember a következtő.
Gerlat letelepszik Borföldén mint borász és házasztársa Yennefer lesz.
Ciriből ugye witcher lesz, a tükörmester meghal, a vámpírkirály meghal Syenna és Anna Henrietta elfogadják egymást.Gerlatot miután az összes zsákmányt bezsebelte, és az összes szörnyfészket kiírtotta és mineden küldetést teljesített, az összes települést felszabadította évszázadok múlva is megmentőként emlegetik a világban ahol játszódik.
Gerlatot aki gazdag borászként fejezte be pályafutását, gyönyörűen felújított tanyáján.A várázslónők és a másfajúak is megmentőként emlegetik hogy kiírtotta és meggyengítette Radovidot és bandáját, így északon véget értek a boszrkányüldözések a a másfajúak leölései áll indokkal. -
minilego
senior tag
Elindultam Skelligere és amikor a parton ébredt Geralt aranya nagy része hiányzott...
KB 20k indultam a kikötőből és most csak 1700 van. Ez így van? Elveszett a hajótörésben?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

+2kieg.
Zseniális lett, és megfelelő a balansz is szerintem. De azért tudni kell taktikázni is rendesen.