-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
S1M0N
senior tag
válasz
minilego #26529 üzenetére
Lesz, elvileg már elő is lehet rendelni: http://www.deltavision.hu/catalogsearch/result/?q=witcher&x=0&y=0
(Ahogy egy másik fórumon írták: "Bankkártya vagy egyéb érzékeny adatokat ne adjatok meg a honlapon, mert sima http-vel üzemel az oldal, de átvevőhely címét is begépelhetitek, illetve telefonon lehet beszélni velük.")
-
-
cyberkind
félisten
válasz
minilego #24412 üzenetére
Pár héttel ezelőttig a Saber Interactive csinálta, namost a visszavételes sztori úgy hangzott, hogy mivel van háború, a CDPR nem akarja pénzelni azt a céget, mert valamilyen szinten orosz vagy ilyesmi, de itt inkább az volt a lényeg, hogy szinte semmit nem kaptunk a Saber-től, csak azt, hogy készül, pont, de gyanúsan nagy volt a csend. A mostani hír már CDPR egyenesen, így van ok a reményre.
tibaimp
Köszi, eredetileg Han Solo volt a cél, de nyilván az foglalt volt, és hülye lenne bárki is szabadon hagyni.Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a modokat natívan beteszi a CDPR is, vagy erről totál megfeledkeztek a nagy rohanásban, mert remélem, hogy nem, sokat tudna dobni akár csak az 5 legjobb mod a játékon, nemhogy a többi, mint mondjuk az E3-as hud.
-
-
-
melega
őstag
válasz
minilego #24128 üzenetére
Értem nekem megvan pcn úghyogy nem érné meg ráncfelvarrás nélkül konzolra.
Én amúgy Ciriről szóló részt várok
Persze annak ellenére a mellékszál szólhat Jenefferről is, esetleg olyan is lehetne ami a tündékről szól az is egy nagy ötlet, és abszolút nem majmoláná az elődöket. -
melega
őstag
válasz
minilego #24103 üzenetére
Szevasztok srácok, lányok!
Srácok nem akarok illetlenkedni, de amikor Ciri a Witcher 3 Wild Hunt végén, amikor legyőzi a fehér fagyot.
Jack de Aldesberg meg arra várt az első részben hogy a fehér fagy elpusztítson mindent.
Nem lehet hogy Cirit meg Jack de Aldesberget megszállta az a gonosz akit a witcherek bezártka az ajtó nélküli házba?
A Netflixes sorozatban volt róla szó.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
minilego #24096 üzenetére
Amúgy naggggyon jó lenne....
Ráadásul a remaster/remake a virágkorát éli, hátha ezt a szériát is elkapja. A 3. rész kap "ráncfelvarrást", bár annyira nem szorul rá, mert nagyon szép még mindig, még modd-ok nélkül is.
A 2. részt már lehetne remaster-olni, az 1. részt meg remake-elni....ki is van osztva a meló -
-
tibaimp
nagyúr
válasz
minilego #23928 üzenetére
Én is ezt gondoltam, mert alapvetően nagyon konzervatív ember vagyok. Engem még a tetkók is idegesítenek és nem szeretem, így azt gondoltam, hogy a CP világa, konkrétan taszítani fog. Nagyobbat nem is tévedhettem volna. 2x toltam ki közel 300 óra...és még van benne, minimum 1 végigjátszás, mert érdekel a 3. karakter előtörténet is, csak már ezzel megvárom ott is a DLC-ket.
-
-
-
-
válasz
minilego #22751 üzenetére
ha nem szimulálsz, akkor a CDPR által "előre bekészített" válaszok alapján folyik a játék, ha szimulálsz, akkor meg te döntheted el.
egyébként minimális ráhatása van a Witcher 3 sztorijára, a Topik Összefoglalóban elolvashatod azt az öt pontot, amit befolyásol (spoilerveszély!) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest