Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Dogee V20pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy utálom ezt a játékot, és bárcsak sose vettem volna meg...
Bármi mással játszom, untat, elcsépelt, gagyin hat ehhez képest. Még a skyrimot is félbehagyom, pedig nem is tudom mennyi órám van benne. Van vagy 20 nagyobb játék amit ha már megvettem használni kéne. Outer Worlds, Hellblade Seuna, Tomb Raider, Kingdom Come Deliverance, mind mind félbe vannak hagyva. Főleg most meg, hogy van Witcher sorozat. Eddig bírtam, hogy nem indítom el, merthogy ott a többi, és most van rá időm, mert egyik se egy ötperces játék, amit két órába ledarálsz.
Úgyhogy ma ismét elindítom az elejéről, és most hogy kicsit elegem legyen belőle, minden kis kérdőjelet megcsinálok. Még a gwenttel is megpróbálkozom, pedig az az egyetlen része, aminek nem látom értelmét. Értem én, hogy minigame, de túl sokáig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lenry