Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andos91
csendes tag
Srácok tudna valaki segiteni, hogy hogyan lehet késziteni hud nélküli táj screenshotokat meg amiken nincs rajta geralt? Plusz egy bónuszkérdés, mostanában azt figyeltem meg mintha gyorsabban telne a játékon belüli idő kb. 2-3 másodperc 1 perc, 1 óra a játékban 3 perc ami elég zavaró valószinü egy mod hatása lehet meg nézné valaki mennyi a játékon belüli reális idő? Köszi
-
fpatrik17
senior tag
válasz
PeAdam
üzenetére
Ez a poszt teljesen fedi az én véleményem is. Minden téren kimagasló egyszerűen, de én nálam az 1. pont (audiovizuális élmény) már a felfoghatatlan szintet üti egy játékhoz képest. A szinkron hangok és akcentusok + a háttérzenék valami kolosszálisak. Külön kedvencem volt a Toissanti hercegnő oroszos akcentusa, de az összes karakter és faj szinkronja olyan részletesen ki volt dolgozva, hogy felső kategóriás filmekben/sorozatokban ritkán látni ilyet.

-
tibaimp
nagyúr
A küldetések összetettsége, a karakterek/NPC-k szerethetősége miatt, viszont a Witcher 3 magasan a legjobb.
Csak egy példa: Az NG+-ban a rossz befejezést akartam először (nem a tragikust!!), de visszatöltöttem
. Hülyeség, de rossz érzés volt, és inkább visszatöltöttem...és ismét a boldog befejezéseket választottam (most tudatosan).
Az első végigjátszásnál ráéreztem, hogy mit kell választani, simán kijön, kihozza a játék hangulata (ha rendesen olvasod a párbeszédeket, figyeled az NPC-k reakcióit, ez nélkül nem megy). -
PeAdam
tag
Nagyjából 500 órám van a játékban, 4. végigjátszásomat taposom és mostanra megfogalmazódott bennem pár gondolat a játékkal kapcsolatban, ami igencsak említésre méltó részemről. Közben sok más game is megfordult a kezeim alatt, de véleményem szerint a Witcher 3 már nem is játék, hanem egy interaktív érzelmes utazás, amihez semmi nem fogható jelenleg a videójátékos palettából.
Szubjektív véleményem (Spoilermentesen):
1. Magasan a legjobb audiovizuális élmény, amivel videójátékban találkoztam, az átvezető videóktól kezdve a legutolsó háttérzenéig.
2. A legjobb rendezés/legjobb történet(ek) amit valaha láttunk. Ezek közül is kiemelkedik a Hearts of Stone DLC, ami annyira érzelmes, megrázó, szomorú és tanulságos, hogy arra nincsenek szavak.
3. A mellékküldetések jobbak, mint sok más TriplaA videójáték fő történeti szálai. A legutolsó falusi megbízás végén is álleejtő/megrázó pillanatokban részesülhetünk. Ráadásul ezek kihatással lehetnek a fő tötrténeti eseményekre... Elképesztő.
4. A 4. végigjátszásom közben is ugyanúgy rácsodálkozok az 5 év után is állejtően gyönyörű grafikára, ami szerintem mai napig az egyik etalonnak számít. Főleg Touissantban... minden másodpercet fotózna az ember.
5. Geralt karakteréhez foghatóval még nem találkoztunk videójátékos fronton. Egyszerűen megunhatatlan ezeket a történeteket vele együtt átélni újra és újraVégezetül pár kép, mert tényleg nagyon sokszor megállok fotózgatni

-
Andos91
csendes tag
válasz
Menta19882
üzenetére
Szia, mind a 3 file-t letöltötted nexusról? A part 2, part 3-at is le kell fixálja a bugokat (nekem is volt a tereptárgyaknál mikor csak a part 1-el néztem!)
A főkönyvtár "mods" mappájában minden más mod stimmel és müködik?
Használsz script mergert az ellenőrzéshez? -
Lenry
Topikgazda
válasz
tibaimp
üzenetére
őszintén?
fogalmam sincs.260 órát játszottam a Skyrimmel, ezzel benne van életem top3 legtöbbet játszott játékában*, az első és mai napig az utolsó játék, aminek a megjelenése napjára szabadnapot vettem ki.
cserébe viszont hosszú évek óta nem indítottam el, szinte semmire sem emlékszem már belőle.
amiket leírtál, egy része számomra egyáltalán nem hiányzik vagy nem feltétlen passzolna a Witcher világába (pl az enchantolás, kovácsolás). nyilván jó játék volt, ez tagadhatatlan, nem véletlen játszottam vele annyit, de mára semmi késztetést nem érzek, hogy újra elővegyem, míg a Witcher 3 ellen a legkülönfélébb játékokat húzom elő, mert már én érzem kínosnak ötödszörre nekiállni.* a Witcher 3 és a Red Alert 2 mellett. utóbbi nyilván nem mér játékidőt, de az elmúlt 19 évben belegurult párszáz óra, és manapság is rendszeresen előveszem.
-
Menta19882
újonc
Sziasztok!
Lenne egy problémám amire nem találom a választ
Feltettem ezt az új modot amiről mindenki beszél: witcher 3 hd reworked 10.0.
Sajnos valami nem jó és nem érte miért. Amikor elindítom a játékot akkor ilyen látvány fogad!
Valaki belefutott már ebbe? A gépem az jó azzal nincs baj, a játék normálisan megy. -
tibaimp
nagyúr
- A rengeteg talált cuccal nem tudok mit kezdeni, szemben a Skyrimmel, ahol elvonultam smittingelni/enchantolni/főzögetni és elhasználva a talált összetevők 70%-át, de léptem 10 szintet...
(így csináltam 3 db ~150-es karaktert)
- A különböző típusú páncélok (nehéz/könnyű/közepes) nincs köztük különbség téve armor rating terén, vagyis ha a macska cucc volt rajtam is ~1300 volt az armor, meg ha a medve, akkor is, ehhez kapcsolódóan:
- Így viszont nincs értelme a rúnakövesnél annak az enchant-nak, ami a nehéz páncélból csinál könnyűt, mert ez akkor lenne fasza (szerintem), ha ilyenkor felvenném a medve cuccot, ami ~6000-et adna, mint armor, de könnyű páncélként tudna funkcionálni és a macska iskolával lehetne használni.
- a karakter fejlesztés meg sem közelíti a Skyrim-et,
- a Dungeonok a Skyrimben durvák (van olyan amibe lemész, és kb. 4 óra múlva keveredsz ki a másik végén), itt meg...
- fejtörők hiányahirtelen ennyi jutott eszembe.
nem kötekedés!!! -
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Számomra nem volt "Sokkal jobb", mert azért vannak hiányosságai a Skyrim-hez képest, de jobb, határozottan. Számomra mind a két game 10/10.
De amúgy kösz
-
scyllarus
veterán
Jól látom, hogy kiadták újra az első könyvet, már a Netflixes szereplőgárdával a borítón?
Most akarom megvenni az összeset. -
Behúztam az ingyenes Kingdom Come-ot, és találtam benne egy kis Witcheres kikacsintást, van benne egy megvehető ló, Kelpie -nek hívják

"'ll sell you that one cheap. She's a good enough mount... only, there's a fishy smell about her."
Sajnos a nevén kívül nem túl érdekes jószág
Sőt, most látom hogy Roach is van:
"She's a pretty good horse, though she's got a mind of her own. I bought her from some odd Polish fellow. He said now he's settled down with a wife, he's afraid she'll want him to stuff her. Them Poles are a perverse lot."

-
Andos91
csendes tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Én vagy 6x visszatöltöttem a Novigrad bandáit,
de végül megtudtam úgy oldani, hogy a küldetés is sikeres legyen, viszont a kölyök keresése közben tudjak kártyázni a kaszinóban, meg kicsit solozni pénzt, és xp-t gyüjteni az arénában. Ha trancsir verőembereinek segitségét kérem bedarálnak mindent, és szétverik a helyet, úgyhogy azt mondtam nekik várjanak kint ameddig én elintézem. Igy izgalmasabb is volt, és Trancsir is úgy volt vele, hogy elfogadtam az együttmüködést de megkiméltem az embereit. -
tibaimp
nagyúr
Ennyi volt! NG+ is egyelőre befejeztem.
A végén összesen 367 óra 53 perc GOG szerint. 77% lett meg az achievement-eknek.
100-as szintem max sebzés nálam italok nélkül csak skillekből illetve köszörűkővel ~10200.
Az összes nagymesteri legendás witcher ruha szettet megcsináltattam a kováccsal, jól néznek ki. Nekem a macska szett jött be legjobban, szinte végig abban nyomtam, vagyis könnyű páncél, gyors támadások.Az NG+ során 2 sikertelen küldetésem lett (a sima végigjátszáskor 3), de büszke vagyok arra, hogy Gwent-et annyira megtanultam, hogy egy alap paklival megvertem a Bárót!
A két sikertelen küldetés pedig:
Novigrad bandái (megint nem beszéltem Trancsírral), pedig akartam, de valahogy kimaradt.
Gyűjtsd össze mind, mikor elmentem Trissel a partira, nem tudtam megverni a fickót gwent-ben, oda már egy sokkal erősebb pakli kellett volna, de mind1.
Most az NG+-ban Skellige nem lett "kikérdőjelezve", de Toussaint és Novigrad/Velen igen.
Illetve a gwent küldiket most hagytam, csak a Bárót vertem meg benne.Egy beragadt küldetésem is lett, méghozzá a Nehéz idők (amikor a skelligei kovácsnak át kellene adnom egy levelet, de nem adja be a választási lehetőséget a párbeszéd panelban, szóval nem tudom leadni neki a levelet).
Mindegyik végigjátszás vége a boldog befejezés lett megint
.3. és 4. végigjátszást későbbre teszem.
3. alkalommal Yen-t fogom választani, majd 4-re meg azt kellene valahogy, hogyCiri úgy jöjjön el, mint császérnéni. Összefoglalva két szóval: a játék zseniális
Megkockáztatom, hogy jobban bejött, mint a Skyrim, pedig ez nálam nagy szó.

Maradok a fórumon, hátha tudok segíteni másoknak.
Én magam is köszönök minden segítséget.
Maximális
-
Andos91
csendes tag
Sziasztok,
Grafikai modolással kapcsolatban szeretnék kérdezni tőletek. Youtube-on van egy bemutató ami összefoglalja ezeket és a különbségeket, ugye stlm, plm, wlm stb. Mi az amit ajánlanátok, és közelebb áll egy realisztikus környezethez? Melyik terhelné kevésbé a gépet, és ti használtok-e valamit? Jelenleg csak a HD Rework van fent. Igaz igy is 65-85 között mozog az fps de viszont mindent überre húztam. Inkább lejjebb vennék az olyan beállitásokból ami felesleges mert szemmel nem annyira észrevehető és jobban örülnék egy szebb környezetnek és fényeknek. Mit javasoltok mit érdemes a beállitásokban lejjebb venni fps növelés érdekében?
Gépem: Ryzen 7 1700, Geforce 1660 Ti, 8 GB 3000 Mhz RAM
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=ezGf4etIbos -
Amartus
senior tag
Rosszul emlékszem, hogy a runaköveket lehet valakinél upgrade-lni? Pl. 3 kicsiből egy normált, és így tovább?
-
-
fpatrik17
senior tag
Abban tudna-e valaki segíteni, hogyan tudnám megszülni azt a nyomorúságos Doppler mutagént, mert vajpuha lelkem nem gyilkolta le azt a jóembert még lehetett... Aztán azóta bassza a csőröm, hogy csak az az egy hiányzik a főzetekből. Kíváncsi lennék, ha azt is magamra ölteném, mekkora lenne egy hátulról történő suhintás egy maxra töltött Hasítással.
Pls help, köszi! -
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Sziasztok!
Megnéztem mennyi a max, amit ki bírtam csikarni első végigjátszásos Harc & Alkímia felépítéssel max DPS-re így 53-as szinten.
- Mantikór felső és cipellő +Főzetmérgezés és +25%+25% crit dmg,
- Nilfgardi kesztyű +50% crit dmg (félelmetesen erős ez a kesztyű...),
- Új Hold nadrág +25% crit dmg,
- Aerondight maxra húzva, 10 hit, Megerősítés rúnaszó (Ekkimara és Ekhidna főzet, illetve a ruhákon +3 Életerő töltő rúnák, hogy biztos legyen élettöltés)
- Köszörűkő +20% Támadási erő miatt
- Zöld poti +35% Támadási erő miatt (nem jut eszembe a neve
)
- Adrenalin maxon (+30% Támadás)
- Szukkubusz főzet lövésem sincs mennyin... de szerintem elég jól kihúztam, lehet megvolt a max +30% Támadási erő
- Banya főzet ugye +50% Támadási erő.Képesség fát picit megtuningoltam, lentebb csatoltam azt is. A képmentés amúgy Bálnatemetőben készült, Fojtólidérceket gyilkolászva.
Bődületes ez a sebzés, ellenségek szintkövetése bekapcsolva, de egy ütés minden, ami nem fő ellenség. Vissza is fogom tölteni az előző mentésem, mert ez nagyon gonosz összeállítás.
Borzasztóan erős. -
Lenry
Topikgazda
válasz
TheNewDawn
üzenetére
-
fpatrik17
senior tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Ezzel nem feltétlen értek egyet. Játékmechanika, esetlegesen elakadás quest-tel kapcsolatban, vagy bármi segítségért fáradhat ide fórumozó attól teljesen függetlenül, hogy hol tart éppen a fő történetben. Én ha múlt héten nem fejeztem volna be és pont itt tartanék, amit leírtál... Nyílt volna bicskám
Pedig én nem vagyok egy agresszív szerzet, szóval az Ön és környezetében élők nyugalma végett, illő alkalmazni azt a szpojler gombot! 
-
TheNewDawn
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Persze, részben jogos, csak ez olyan, mint hogy valaki most nézi meg a netflix sorozatot, aztán beirt FB csoportba hogy milyen köcsögök hogy elspoilerezték neki
Ha valalkinek valami első végigjátszás, akkor szigorúan tilos szerintem addig bármilyen játékkal kapcsolatos topikot olvasgatni 
-
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Ejnye....na. Nem tudom meddig tart egy gombra rányomni.
Amúgy NEM miattam! Esetleg azok miatt, akik még nem tartanak ott ahol Te vagy én is. -
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
de tedd már Spoiler-be!!Nem az a "tragikus", -
Amartus
senior tag
Tudja valaki véletlenül, hogy a most megjelenő Witcher könyvek új fordítások, vagy csak a kiadás új?
-
tibaimp
nagyúr
Lenry: egy kérdés, ha szabad:
Blood & Wine végén, ha a rossz befejezést választom direkt, vagyis Geralt megy a börtönbe (az achievement miatt gondolkodom rajta), utána tudok még mászkálni, vagy le van csukva a srác és ott nézek kifelé a rácsokon? -
Lenry
Topikgazda
válasz
fpatrik17
üzenetére
pont valamelyik nap gyárttattam le a Nagymesteri Griff szettet (nem kell, csak hogy meglegyen)
valamivel több, mint 860.000-el álltam neki a műveletnek, és 799.000-em volt a végén úgy, hogy rengeteg szükséges alapanyagom volt, vagy a nálam lévő cuccokból létrehozható volt. -
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17
üzenetére
Én úgy csináltam ~550.000-et, hogy az összes kérdőjelet kinyomtam első végigjátszásra. Itt főleg a Skellige vizeiben található ládák adnak szépen, és aztán Toussaint-ban eladtam a cuccokat, mert vannak itt olyan kereskedők akinek 10000 - 16000 fölött van alapból pénzük, és elég hamar újra is termelődik a pénze.
Most a 2. végigjátszásnál még "csak" Novigrad/Velen-t pucoltam ki, de mivel 95-99-es cuccokat dobálnak az ellenek, egy-egy szar botért is ~900-1000 körül kapni a kovácstól. -
fpatrik17
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Én is úgy ~100k pénzegységből sikeresen összepakoltam mindet. Azért pislogtam eléggé mikor 1 szett volt hátra és kiírta a játék, hogy nincs elég pénzem tovább kovácsoltatni, pedig 85 ezerrel álltam oda a mester mellé.
Szerintem kb 2 órán keresztül csak alapanyagokat gyártottam 
Jut eszembe... Ilyen helyzet esetén ti mit javasoltok pénzfarmolós helynek? Nekem most Velenben a Banditás Ördögkatlan vált be. Berohanok, magamra aggatom az összes banditát, aztán gyorsan lehentelem őket, majd gyorsutazás Vizima -> és vissza Ördögkatlan. így 50 felett olyan ~200-250 körül ad a kereskedő minden lootolt fegyverért, szóval igen jól hoz rövid idő alatt is. Nem egy esztétikus megoldás, de igazából most már csak maxolni szeretném az első végigjátszást, mert küldetésem ugyebár már nincsen.

(+1: Aerondight felszintezéséhez használtam ezt a helyet alapból, de igencsak bejött pénzhajszolásra is)
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17
üzenetére
Pedig akkor valamit nem találtál meg, mert nálam ilyen gond nem volt.
Amúgy én is megcsináltattam az összes szettet kardokkal együtt:
- medve,
- macska,
- farkas,
- vipera,
- mantikór,
- griff
Ha jól tudom vipera/mantikór szettből csak Legendás van, de ez is 96-97 szintű, míg a többiből Nagymesteri Legendás a legfejlettebb!Lenry: van még ezeken kívül?
-
fpatrik17
senior tag
válasz
dodopek
üzenetére
A Hatékonyabb páncélokkal nálam is volt probléma... Amit lehetett, minden térképet kivásároltam a kereskedőktől, végignyomtam az összes kincsvadászatot, majd elmentem a kovácsmesterhez, hogy megcsinálom az összes nagymesteri Witcher kardot + ruhaszettet. Nagy meglepetésemre nálam is ugyanez volt, egy-egy ábra hiányzott a Hatékonyabb (első fejlesztés) szettjeiből... Nem igazán értettem, de túlvészeltem google segítségével, hol találom a hiányzó darabkákat. Összességében azért érdekes, hogy megcsináltam a fejlesztési kincsvadászatokat mégis hiányzott pár darab.
-
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem egy küldetéshez.
Sima bűzdémon vére kell, a tisztitókeverékhez.
Hol találok bűzdémont? -
tibaimp
nagyúr
válasz
Kiss_R
üzenetére
Ami írsz az meg lett, de azért köszi.
Én arra gondoltam, hogy másik küldetéshez kapcsolódik, mint a Skyrim-es példám is, ahol a befőttes üvegek csak, mint gyűjthető tárgyak szerepeltek már csak, mert a hozzájuk kapcsolódó küldetés végül nem került be a játékba. És arra gondoltam, hátha ezek a receptek is vagy egy másik, de kapcsolódó küldi, vagy ilyen "bent maradt cucc".Zolás: ha az összes kérdőjelet/hirdetőtáblát megcsinálod, megnézed minden térképen, úgy kb. az összes küldit fel is veszed.
-
Zolás
addikt
Ha lenne elég szabdidőm, nekiállnék egy újabb végigjátszásnak...
Annyi küldetést írtok itt, amiről fogalmam sincs hogy hol, meg merre történhetett, hogy az már túlzás. -
Kiss_R
tag
válasz
tibaimp
üzenetére
Nem, ez egy kidolgozott küldetés része. Én megtaláltam az egyik, a küldit triggerelő tárgyat
az vezetett el a receptekig. Van hozzá rendes sztori is, és mászkálni kell. Valami olyasmi a címe magyarul, hogy Nagykanál kell az élethez.(azt hiszem, egy kanál volt, amit annál a GOD által elátkozott nőnél lehetett megtalálni, aki később a konyhás nénink lehet), -
tibaimp
nagyúr
PAtr0n, Jorus: ez nem semmi
, de főzőcskézni nem fogok...na majd meglátjuk
Kiss_R: igen ezt tudtam, csak kíváncsi voltam, hogy kapcsolódik-e valami küldihez, amit én nem vettem fel. Amúgy az is lehet, hogy benne "felejtett" és nem kidogozott küldetés részei. A Skyrim-ben volt ilyen a különböző "bugs in jars"-ok például.
-
Redneck
nagyúr
Akkor most melyik a valid? Ki lehet venni a rúnát a kardból vagy nem? Ha nem, akkor szétszedés esetén megmarad a rúna?
-
Lenry
Topikgazda
-
Redneck
nagyúr
Hogy lehet kiszedni a berakott rúnákat a kardokból/páncélokból?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Két problémám van. Hol kellene keresnem a hatékonyabb farkas nadrág küldetést? Furcsamód remekmívű farkas nadrágot tudnék csinálni, de mivel valahogy nem vettem fel a hatékonyabb nadrág küldetést, nem tudom megcsinálni. A másik gond is ilyesmi. Talpig Witcher felszerelésban vagyok, de mégis azt írja, úgy witcher felszerelések 0/6. Totál farkas cuccok, és remekmívű macska nadrág. Miért ír 0/6-ot?
Köszönöm!
Dodo -
válasz
Amartus
üzenetére
HoS DLC-ben lesz majd a rúnaműves, ott tudsz felszerelésekhez rúnafoglalatokat készíttetni, illetve tárgyakat fejlesztetni rúnákkal. Az egyik mesterfokú hatása, hogy bármilyen páncélra is kerüljön fel, amit viselsz, az könnyű páncélnak fog számítani bónuszok és egyéb, nehezebb páncélokat terhelő hátrányok szempontjából.
-
genndy
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Ja, most megnéztem, ez a TiVa85-féle van meg nekem is. Ha kell valakinek, akkor adok linket a sajátomról, amiben már odaírtam a küldetések nevét magyarul is. Meg vannak benne sárgítások is az már fogalma sincs miért
(szerintem nem stimmel a szint, vagy csak bizonyos döntéssel érhető el, ilyesmi) -
tibaimp
nagyúr
válasz
fpatrik17
üzenetére
Az Összefoglalóban van egy link, ami egy excel táblára mutat, rögtön a 3. sor.
"Az összes küldetés, esemény, gwentkártya lelőhelyének táblázata erről a linkről tölthető le."
-
fpatrik17
senior tag
Azt valahol meglehet nézni, hogy mennyi küldetést csináltam meg-mennyit hagytam ki akaraton kívül? Valamiféle ilyen összesítő statisztikát? Pl. innen a fórumból tudtam meg, hogy létezik ez a Berengar's Blade quest. Mert nálam semmilyen formában nem jelent meg... Biztos csomó ilyen content felett elcsúsztam, csak jó lenne tudni

-
scyllarus
veterán
Én viszonylag kevés buggal találkoztam (leszámítva Keszeg unortodox mozgását), de azért az elég viccesen néz ki, amikor két lángoló fojtólidérc sikongat...a térdig érő vízben. Két lépés múlva embernyi mély a víz, ha csak lefekszenek ott helyben, kialudna a tűz, de ezek ott rappelnek a sekélyesben

Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mikor először hallottam, hangosan felröhögtem itthon....

. Hülyeség, de rossz érzés volt, és inkább visszatöltöttem...és ismét a boldog befejezéseket választottam (most tudatosan).

én is így csináltam.
)