- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bLaCkDoGoNe #21996 üzenetére
dehogyis.
csomó dolog csak nagy vonalakban van meg, mert pl az oké, hogy Trastamara birtok, de ahhoz nekem is elő kell túrnom egy térképet, hogy rá tudjak bökni a kollégának, hogy az merre is van -
Redneck
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #21996 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam, egy hasonlóan gyors válaszánál. Óriási!
Én meg nem emlékszem pár nappal ezelőtt végigvitt, egyszerűbb mellékküldetésekre sem... -
A
a főküldi része, nem tudod kihagyni, aMiltonos küldetés is szerintem bele fogsz botlani, ha akarod, ha nem.gwent bajnokságba
A a Trastamara vadászlakban található, Toussaint délkeleti sarkában. AFoltos Dögrém tartozó küldetést Castel Ravello hirdetőtábláján tudod felvenni, attól nyugatra történik maga a quest.fába szorult lányhoz Ha valamelyik átokfeloldós küldetésre mozdulsz rá, akkor vedd figyelembe, hogy ha megölöd a megátkozottat, az nem számít feloldozásnak.
-
-
humi1
tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. "Csak egy maradhat küldetésnél" hogy bizonyítom a bölcsességemet?
-
-
Kylesa
aktív tag
Tegnap megcsináltattam magamnak a nagymester cica felszerelést (a gatyám is ráment), és a kardjaimról a kovács eltüntette a méregdrága runewright-okat.
Ha az alapjátékban Triss-szel és Yenneferrel is kavart Geralt
akkor kitől kapja meg a Moreau-küldit elindító levelet?és mindkettő faképnél hagyja a végén, -
válasz
A_Papa #21981 üzenetére
kicsit bugos az Axii, de ha rákeresel, akkor az első 23.200 találatban leírják hogy mit kell csinálni
axii puppet -
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Az axii jel báb képességét hogyan lehet használni? Fel van fejlesztve 3-asra és be is van téve a slotba, de ha q-t nyomok mindig csak elkábul az ellenfél.. van ötletetek?Köszi a válaszokat!
-
TheNewDawn
addikt
Ahj már, mindenki Shanit ajnározza itt nekem, közben szegény Cerys meg még nemhogy romantic option, de patront se kapott Geralttól
Pedig az én Geraltom biztos mindig betérne hozzá egy két baráti látogatásra ( némi extrákkal) mikor éppen nyáron unaloműzőként csinál pár witcher megbízást
Ha már a téli esték ugye fixen megvan mivel telnek Kovirban..... -
Redneck
nagyúr
válasz
Micsurin #21974 üzenetére
Oké, ő valóban rendes csaj volt, de annyira nem jött be azzal a fiús frizurával.
Számomra Yennefer túl számító és főnökösködő, Triss örök második, szerető típus, Shani nagyon rendes, de nem elég dögös, Syanna megbízhatatlan de nagyon jó nő. A többiekről most nem nyilatkoznék. -
Redneck
nagyúr
válasz
tibaimp #21971 üzenetére
Köszi a gyors választ! Be kell raknom egy szabad zsebbe, vagy elég hogy nálam van?
Egyébként igen, minden nővel kavartam akivel lehetett, de nekik úgysem örültem volna annyira, mind megéri a maga pénzét. TheNewDawn:
Majd köv. generációs konzolon, 4K felbontáson, felturbózott grafikával. Addig hagyok neki időt, hogy leülepedjen az élmény. -
TheNewDawn
addikt
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Redneck #21970 üzenetére
A végén
akkor Ciri látogatott meg, tehát akkor a fő játékban mind a két nővel kavartál , vagy egyikkel sem, mert különben az a nő látogat meg, akit választottál.
Minden idők egyik legjobb játéka, hanem a legjobb!
A mutegenerátor pedig
ha jól emlékszem annyi, hogy ölöd az ellent, annak a "lelke" belekerül abba, és amikor van benne elég, talán 300 arab, akkor ki tudod generáltatni, és kapsz véletlenszerűen nagy piros/kék/zöld mutagént talán 3 darabot. A számok nem biztosak -
Redneck
nagyúr
Jelentem végigvittem a B&W DLC-t. Még most sem hiszem el, hogy ez csak kiegészítő volt, hiszen annyi tartalmat pakoltak bele. Kérdőjelek, fészkek, táborok, még maradtak bőven, de a küldetéseket befejeztem. Óriási játék, nagyon nagy kedvencem lett, és azt hiszem hatalmas űrt hagy maga után, mert mostantól minden hasonló játékot ehhez fogok mérni.
Spoiler! a végkifejlettel kapcsolatban:
Először a Láthatatlan barlangjába indultam, de Dettlaffnál visszatöltöttem, mert éreztem hogy nem azt az irányt akarom. Most hogy befejeztem elmegyek a barlangba, megvan az Oriannától kapott kőkulcs. Megmentettem Syannát, aki a szalagnak köszönhetően túlélte, és kibékítettem Anna Henriettával. A Dettlaff elleni bossfight, nagyon felhúzott. A denevéres csapását nem mindig tudtam időben lereagálni, ezért sokszor kezdtem újra. Megint azt éreztem, hogy Quen nélkül, semmit sem érnék. Oké, messze nem fullos szettben mentem, mert az egész DLC-t a Remekmívű Macska szettben csináltam meg, és a +20% jeles kardot is csak a végén raktam be, jelekre rúnázva. Továbbá pár főzetes skillt aktiváltam, hogy a sok mérgezést bírjam a végén. Nagyon tetszett az epilógus Regissel, és örültem annak is, hogy Ciri újra felbukkant, nagyon hangulatosra sikeredett. Az ajándékba kapott mutátorgenerátort hogy lehet használni? -
-
válasz
A_Papa #21966 üzenetére
Útmelléktől nyugatra van az barlang lejárat, amit a Vándorlás a sötétben küldetésben jársz be Keira Metz-cel, szerintem ezt az erőhelyet onnan tudod elérni.
vagy talán gyorsabb, ha a küldetés kijáratánál mész be, az a térképen az Erőhely jelölésétől egyenesen délre, a vízparton van.
-
Kylesa
aktív tag
Nemrég csináltam én is a küldetést, nem bug volt, szimplán várni kellett egy kicsit, amíg a szellem távozása után fellendül az aréna-biznisz, és így át tudd venni a jutalmad.
-
A_Papa
senior tag
válasz
tibaimp #21959 üzenetére
Igen, de sajnos nem állnak velem szóba...az az érdekes, hogy már másodjára vittem végig ezt a küldit, de mindig beragad. Korábban a "beszélj a falubeliekkel az arénabeli problémákról" rész maradt ott, a pénzt viszont megkaptam a két őrtől... de akkor sem záródott le a küldi. emiatt kezdem újra, de így sem oké. -
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Az "Aréna mestere" küldetés kapcsán kérnék segítséget:
Szerintem végigcsináltam a küldit, mert megoldottama szellem párbajozót, illetve megvertem azt a mutánst is , ilyen kőember szerű... nem jut eszembe a neve. De mégsem akar véget érni a küldni, mert aktív a küldetésben a "Térj vissza az arénába a részedért", de nincs jelző, semmi..
Van ötletetek? Köszönöm a válaszokat!ui: Megkaptam a pofonok völgye acsit is...
-
mcsm88
senior tag
Üdv!
PS-en valahogy be lehet állítani olyat, hogy az R1 R2 ne a jel és bomba/egyéb eszköz legyen, hanem egyiken egy jel, másikon másik jel? -
Micsurin
nagyúr
Köszönöm! Akkor az NG+ban a birodalom sorsa nehéz kérdés lesz két opció is tetszetős.
-
-
Ovisbig
tag
válasz
Fred23 #21944 üzenetére
Mindenki: Sorry, utólag nem tudom spojlerezni?
Fred23: Aha, és az epilógusban mi lesz a szöveg?Nem akarom kipróbálni a Dijkstrás verziót, de érdekelne. A Roche verzióban a Nilfek elfoglalják Redániát és Novigrádot is (ha belegondolok ennek is azért a nullánál nagyobb látszata lehetne a Novigrádi utcákon ) Szóval a Dijkstra királyság esetén miként alakulnak a dolgok?
-
chopin42
őstag
válasz
fpatrik17 #21950 üzenetére
Kövezzetek meg, de nálap Philippa ilyen, legalábbis a Witcher 2-ben nagy sajnálatomra nem lehetett hozzá közeledni...Egyszerűen van a karakterben valami, ami miatt az életben nem tudnék mellette csak úgy elmenni, még akkor sem, ha tudom, hogy valószínű egy ponton megöletne/megfojtana, tőrbe csalna, kisemmizne, stb...de addig is
Ja, és Anna Henrietta is ilyen, a karaktere elképesztően hiteles, de ő nem öletne meg (kár, hogy nem mi, hanem fektette meg, bár emiatt a halálát akarjaDandelion )
-
fpatrik17
senior tag
Így újra a játék véghajrájához közeledve ez az Anna Henrietta B&W-ban még mindig 10/10 nekem. Gyengéim közt elég előkelő helyet foglalnak a határozott nőt, ez a talán picit oroszos attitűd meg akcentus pedig konkrétan kétvállra fektet. Nem tudom a könyvekben is így lehetnek-e leírva a karakterek, de imádom, hogy a játék készítői irgalmatlan mennyiségű munkát fektettek a női karakterekbe. Nyílván mind jól néz ki, de a személyiségjegyek közt is azt hiszem mindenki megtalálja a maga "szerelmét".
Már már betegesnek érzem, de azért Ceryst és Anna Henriettát is szívesen csalogattam volna a Corvo Biancos upgradelt hálószobám környékére.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21946 üzenetére
Masszív a ZH áradatom így a W3 áll. Se a W3-ra se az Avengersre nincs időm per pill.
Pedig játszatná magát!
-
2thletme2day
őstag
válasz
Fred23 #21947 üzenetére
A spoiler az 5 év elteltével is spoiler tud lenni. Ugyanannyira nem megterhelő rányomni a spoiler tagre 5 év után sem mint amilyen a mnegjelenéskor volt. Még csak egyszer játszottam ki a játékot szóval azért nagyjából képben vagyok a dolgokkal de mégsem olvasom a spoilereket mert szeretném a többi végkifejletet is elérni és úgy, hogy nem tudom előre mi fog történni. Pl a "Dijkstra uralkodó lett" nekem új volt.
-
válasz
Micsurin #21945 üzenetére
Igen, ebben is van valami, de abban is, hogy van itt x ember tartósan, meg van néhány beeső időnként (mint akár én), és az állandó tagoknak kényelmesebb lehetne a fórumozás, ha nem vennék figyelembe a beesők érdekét. Én tökre meg tudnám érteni, ha azt kapnám a spoiler nélküliség indoklására, hogy volt 5 évem kijátszani...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Fred23 #21944 üzenetére
Egy olyan játék esetében amit a sztori visz a hátán 5 év után is reális a spoiler tag, egy sorozat teljesen más pl.
Egyébként meg részemről akármennyire is öreg egy RPG mindig használom a SP-t ha van, pusztán mert ennyi figyelmesség nem fog nekem túl sok idő kiesést okozni.
-
válasz
Ovisbig #21941 üzenetére
Erre kíváncsi leszek én is.
Viszont a játék végeztével visszarak kicsit az időben, ha folytatnám -azt írta ki-, szóval Radovid halálához nagyon közeli időbe. Ha maradnak a máglyák, magyarázható akár azzal, hogy Dijkstra még éppen csak átvette a hatalmat. Amúgy ez a spoileres dolog nem olyan egyértelmű, más topikban olvastam már, hogy 5 év után fölösleges ezzel vesződni, a Witcher 3 meg már elmúlt 5 éves. Mondjuk én is megjelenést követő 5 év után játszottam ki, de simán elfogadom, ha valaki spoilerezik egy nekem nagyot, aztán megkérdi, hogy mit vártam 5 év után.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Micsurin #21942 üzenetére
Ja, azt használjátok már légyszi. Anno mikor megtaláltam ezt a topicot de még a játék elején jártam nagyon felb*szott, hogy a hanyagabb forumlakók lespoilereztek csomó mindent. Hagyjuk meg az új játékosoknak az ismeretlen úton járok érzést.
Én pl. azért jöttem kutatni akkor, mert barátok lespoilerezték, hogy Cirit ki lehet nyírni és azt muszáj volt elkerülnöm. -
Ovisbig
tag
válasz
Fred23 #21938 üzenetére
Ha a Dijkstra uralkodós verziót választod eltűnnek a máglyák Novigrádból?
Mindig Roche-nak segítettem, tehát Dijkstrát megöltem és így maradtak a máglyák és az állandó Radovid éltetés (noha már halott)... így is zavart, de meg lehet magyarázni.
Na de ha Dijkstra a király akkor már semmiképp sem magyarázhatóak a máglyák. -
Befejeztem az alapjátékot, szuper élmény volt a néhány apróbb hibája ellenére. Ciri witcher lett, Dijkstra uralkodó, Geralt meg lazázhat nyugiban Triss mellett.
Megyek majd még vissza játszani kicsit a bővítményekkel, megcsinálatlan küldikkel. -
fpatrik17
senior tag
válasz
Redneck #21934 üzenetére
Alkímia fülön az Összhang skill az ami +50% bonuszt ad a mutagénekből szerezhető nagy mutagénenként járó max 40%-hoz. Így lesz színazonos 3 db skillel, mutagénenként a +60%. Összesen így 4*60=240% bónusz érhető el Összhang skillel a karaktertáblán. Nagyon OP skill, nem véletlen része majdnem minden buildnek. Az Euphoria pedig nyílván minden Mutációt elsöpör, irreálisan erős a többi mutációhoz képest (Támadás+Jel erősség a mérgezettségi szint függvényében ugyebár).
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Plusz 60% jelerősséget adó mutagént hogy lehet szerezni vagy csinálni? Mire való amúgy a labor Corvo Biancoban? Nekem csak szétszedést ír a mutagénekre. Lehet őket kombinálni vagy erősíteni?
-
Micsurin
nagyúr
Ez a vért csak nekem stílus idegen?
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Akkor ahogy ígértem ->
NG+ Deathmarch Sign/Euphoria build
Rövid gamepaly videoÖsszegezve:
Skillek:
- Kardforgatás: 0
- Jelek: Igni, Yrden, Quen maxolva, kivéve Igni és Yrden utsó skillje, mert szerintem nem sokat érnek.
- Alkímia: Magasabb Tűrőképesség, Szerzett tűrőképesség, Összhang, Gyilkos tombolás kell
- Képesség: Griff iskola, Anyagcsere szabályozásFelszerelés:
- Griff Nagymester + 2 Griff kard a setbónuszért (KÖTELEZŐ!!!)
- Griff ruhán Kitörés Rúna, minden máson +10% Igni
- Egyik kardon +15% jel erősség, másikon Megőrzés rúna (útálok rohangálni emiatt)
- Főzetek: Ekkimara, Vízbanya, Vénséges lesi
- Poti: Közvetlen harc előtt Petri bájital, Rőtbagoly, VillámfőzetHarcmodor:
Tömegben:
1. Quen a csatatérre rohanás előtt
2-3. Alternatív Yrden ledob a lövedékek hárítása miatt, majd egyből egy sima Yrden a setbónusz miatt
3. Igni és kukorica pattogtatás
...
Ha bármikor leesik a Quen egyből visszarakni, illetve ha netán kitáncolás kell a Yrdenből, mint én a videoban, akkor Yrden lerak igni előttEgyedüli ellen:
- lények/bossok ellen pedig egyből két alap Yrden egymás mellé és egyikből táncolva át a másikba folyamatos Igni és Quen, közben kardcsapások variálva
- Plusz izgalom ha healing poti nincs használva, csak Quen aktív shielddel healel Geralt, mert kb 1-2 hit bármelyik ellentől és már maxon is vagy. Viszont vigyázni, mert anélkül itt már tényleg 1 hit vagy mindenkinek.Hirtelen ennyi. Kérdezzetek nyugodtan, ha kell belemegyek a skillfa miértjeibe is.
-
Kylesa
aktív tag
Awww.
Miután három évig érintetlenül porosodott a Steam könyvtáramban, egy hónapja végre nekiálltam, és tegnap este végeztem az alapjátékkal (166 óra, és a DLC-k még hátravannak).
Nem is tudok sok mindent hozzáfűzni, nem ma kezdtem az ipart, de ez gallyra tett.
Nagyon sok emlékezetes jelenettel szolgál a játék, de számomra kettő még ezek közül is kiemelkedik.
Amikor Ott letettem a hajamat.Geralt megtalálja a "halott" Cirit...
És a legvégén, amikor Geralt leült az asztalhoz... akkor valami olyasmit éreztem, mint sok évvel ezelőtt a Mass Effect 2-nél, amikor legelső végigjátszásra mindenki túlélte az utolsó küldetést. Nem gondoltam volna, hogy azt az érzést bármely játék tudná valaha überelni. Most, a Witcher 3-nak sikerült.Köszi CDPR, gyere máskor is. ♥
-
fpatrik17
senior tag
Na meglett lvl 94 NG+ban, lefekvés előtt még gyors kifarmoltam a Griff szettet. Este remélem lesz pici időm aztán írok egy szösszenetet a full Sign + Euphoria buildről. Nagyon nagyon bejön
-
Szabi®
addikt
válasz
TheNewDawn #21916 üzenetére
Még egy italra is meghív a játék elején
-
Zolás
addikt
Ezt a hd reworked modot ki használja? Hol lehet bekapcsolni? Nem igazán látok változást, igaz nem rtx karim van, de semmi változást nem látok a textúrákban sem. Bemásoltam mindent ahova kellett.
-
válasz
Micsurin #21913 üzenetére
Quenből ez a buborék szerű aktív pajzs mennyire éri meg?
nálam az alaptaktika része. nagyon jól jön, ha sokan támadnak, vagy erősebb az ellen, mint gondoltad. ha felfejleszted, akkor az elnyelt sebzés egy részét visszaveri, és ha eldurran, akkor sebzi illetve ledönti a körülötted állókat -
Micsurin
nagyúr
HoS alapján Shaniban több élet volt mint Yenneferben az egész alapjáték alatt. Azért ez nagyon komoly....
Tükörmester kezd nekem egyre inkább unszimpatikussá válni erős érzésem van nem az itt a main antigonist mint aki elsőre fel volt vezetve. Quenből ez a buborék szerű aktív pajzs mennyire éri meg? Szinte csak jelekre alapoztam a karaktert mind a 4 mutagénem kék, lenne értelme vagy az inkább kard és meele fighthoz lenne jó?
-
Ovisbig
tag
válasz
dannyl #21910 üzenetére
Leo szinkronhangja már magában megéri, egy élmény hallgatni.
Am Dandelionnak minőségi szinkronhangja van; Csőre Gábor.
Rengeteget foglalkoztatott sorozat szinkronőr, pölö: Agymenők - Leonard,
Így jártam anyátokkal - Marshall, vagy Adam Sandler.
Az már más kérdés, hogy itt ő is baromi furán szól. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Kylesa #21906 üzenetére
Nem meglepő, majd megnézem az egyet is mert ha jól láttam van remaster.
Az egész játékon érezni, hogy lélekkel készült a projekt pont emiatt játszatja magát az emberrel.
-------Ami engem meglep az a fordítás minősége általában azonnal kapcsolok ki mindent ami magyar egy játékban mert borzasztóan szoktak lenni de itt egész korrekt már mát kellemesre sikerült.
-
Kylesa
aktív tag
dannyl kollégával össze lettünk keverve az ugyanolyan avatar miatt.
Természetesen nem hagyom abba a kérdőjelek miatt a játékot, inkább otthagytam őket a fenébe (pedig csak 15-20 db maradt Skelligén, de nincs az az isten, hogy én még egyszer a szirénekkel hadakozzak a víz alatt), és nekifeküdtem a főküldinek.
Aki játszott az első résszel is, feltűnt neki, hogy mennyire ügyeltek a készítők arra, hogy Kaer Morhen ugyanúgy nézzen ki a 3-ban is? Az udvar, a nagyterem, a lépcsősor, Triss szobája, majdnem minden stimmel (bár a laborba nem lehet lemenni), olyan érzésem van, mintha egy Witcher 1 HD remasterrel játszanék. -
-
Micsurin
nagyúr
Spoileres kérdés Emhyr kontra Ciri:
Ciri tud róla, hogy Pavetta miképp halt meg és, hogy Emhyr (Duny)két marékig felelős ezért? Soha nem jön el mint referencia, esetleg csak az én storylineom nem érintette. -
PAtr0n
addikt
válasz
Fred23 #21895 üzenetére
Közel 300 órám ment bele, és még így sincs meg minden küldi. 349db, az elvileg 405-ből, pedig én aztán tényleg minden kő alá benézek.
Tudod ez pont az a játék, amiben egyszerűen nem éri meg sietni. Itt a hsz-em, amikor végigvittem, és a mi napig így érzek: [link]
A durva az, hogy már 2 év eltelt, de még mindig nem érzem hogy el kéne újra kezdenem, de csak azért, mert a könyeveket akarom először kiolvasni, aztán a Wicser 1 és 2-t újra kitolni. -
Micsurin
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21892 üzenetére
Ott még nem szerintem az ma jön este ha lesz energiám megint leülni.
Mióta az ágy elé került a TV és a box nagyon elkényelmesedem.Shanival most fogunk menni a temetőbe a testvér miatt.
Yent és Trisst is behúztam szóval ha lenne ilyen sztori szál akkor az nekem kiesik.
Kövi végigjátszásra jön egy full Triss szál; PC-n úgyis Yennel megyek végig így 4 befejezésből 3-at látok majd.Elsőre Ciri witcher lett, Emyr meghalt, Radovid hatalomra jutott a fehér fagy megszűnt létezni ha minden igaz. Szvsz ha Nilfgaard nyert volna akkor full happy end mert nem lettek volna boszorkányvadászok sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- AsRock P4i65G Alaplap (DOBOZOS)
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest