Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szoke1982

senior tag

válasz S e t h #277 üzenetére

Most én is leraktam , amúgy most értem be a Elameinhez , ott kicsit még dolgozni kell rajta de csak meglesz majd. Néztem az én damage szintem valami 500+ tartok már , a level színt meg valami 89 vagy 98? Lol .
    Gondolom kicsit elcsúszott az idő múltkor xD
    Volt egy mini pókos boss Elamein elött , sajnos oda már elejétől kellene kezdeni, az ad valamit? (De azt sem tudom már hol volt.)

Meg találtam egy titkos falat is a lámpával ,de máshol is mutatja ott nem értem merre kellene menni, de ezt láttam már máshol is. (A Zöld lámpás) Csak annyit segít az irányt mutatja? Látom zöld az aura , de sehol semmi.. mint a egyik pálya elején anno zombis rész kezdődött , ott egy kerítés volt de arra nem tudtam menni se áttörni.
    Mert itt is a boss kezdetének elején is csak a boss kapuig mutatja akkor ő lenne a titkos út és boss vagy mi? Na mindegy.. Amúgy jó kis játék de most kicsit megfáradt. Vagy én..

Jah a köcsögöket én is gyűjtöm, majd még várok mert kb 18 van csak még meg, és sokkal jobbak is vannak még ha több lesz. De nincs is mit még gyűjteni, anno össze szedtem vissza mentem összes pályán újra. legalább megéri? Most itt van 1-2 azt hiszem.

Új hozzászólás Aktív témák