Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
Most én is leraktam , amúgy most értem be a Elameinhez , ott kicsit még dolgozni kell rajta de csak meglesz majd. Néztem az én damage szintem valami 500+ tartok már , a level színt meg valami 89 vagy 98? Lol .
Gondolom kicsit elcsúszott az idő múltkor xD
Volt egy mini pókos boss Elamein elött , sajnos oda már elejétől kellene kezdeni, az ad valamit? (De azt sem tudom már hol volt.)Meg találtam egy titkos falat is a lámpával ,de máshol is mutatja ott nem értem merre kellene menni, de ezt láttam már máshol is. (A Zöld lámpás) Csak annyit segít az irányt mutatja? Látom zöld az aura , de sehol semmi.. mint a egyik pálya elején anno zombis rész kezdődött , ott egy kerítés volt de arra nem tudtam menni se áttörni.
Mert itt is a boss kezdetének elején is csak a boss kapuig mutatja akkor ő lenne a titkos út és boss vagy mi? Na mindegy.. Amúgy jó kis játék de most kicsit megfáradt. Vagy én..Jah a köcsögöket én is gyűjtöm, majd még várok mert kb 18 van csak még meg, és sokkal jobbak is vannak még ha több lesz. De nincs is mit még gyűjteni, anno össze szedtem vissza mentem összes pályán újra. legalább megéri? Most itt van 1-2 azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest