- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
Steames játékot nem csak Steamen lehet venni... pl. most is van Humble Store-ban Bethesda sale. Igaz hogy csak -40%-ot kapott, ennél volt már olcsóbb, de van.
Jorus: A játék maga nem logolja sehol, és ha nincs valami monitorozód (Xfire, Raptr, Steam) ami 2006 óta megy akkor nem fog menni. Nekem pl. 2007 óta megvannak, igaz azt már nem tudom betölteni mert anno valami szétmoddolt játék volt már, de a nevében ott az idő, most az a lényeg.
-
frem1790
őstag
Nézőpont kérdése, Én mindig célirányosan veszek játékot. Ha valami ígéretesnek tűnik akkor utánaolvasok fórumokban, tesztek, gameplay videók, stb. és ha hozza a szintet akkor felkerül a várólistára. Csak azért mert éppen akciós nem igazán veszek meg olyasmit amit egyébként nem néztem ki magamnak (időm se lenne mindent végigjátszani). Mondjuk vásárolni is bevásárlólistával járok: ami azon nincs rajta arra rá se nézek. -
frem1790
őstag
Én most kezdtem el játszani az Oblivion-nal (az előző rész) és hidd el sem látványban sem játékélményben nincs visszalépés. Már csak azért sem mert ha jól tudom a két játék alatt ugyanaz a motor fut. Bátran merem ajánlani, hogy próbáld ki! Sőt, ha ellátogatsz az Oblivion fórumába GypsFulvus2 fórumtársunk éppen ma ajánlott egy jól bevált grafikai javítócsomagot a Morrowind-hez is.
-
genndy
addikt
Ha félsz a vizualitástól, de amúgy érdekel a lore és szeretsz olvasni, ajánlom szeretettel GypsFulvus2 és Jorus fórumtársak munkáját: Tamriel Történelmi Tudástár
-
Mister_X
nagyúr
Hülyék is lennének abbahagyni, de nagyon nehéz bármilyen folytatást is berakni a lore miatt. High Rock túl kicsi lenne (?), Skyrim és Cyrodiil volt a két legutolsó terület, Morrowind gyakorlatilag elpusztult (Vvarfandel), Elsweyr, Valenwood és Black Marsh eléggé egyhangú terep (Valenwood erdő erdő hátán, Elsweyr sivatagos, Black Marsh egy nagyra nőtt mocsár monszunéghajlattal), Summerset Isles altmer privilégium. Gyakorlatilag maradt High Rock és Hammerfell, előbbi is szerepelt már, utóbbi emlékeim szerint nem.
A másik, ami necces, a sztori. Mages Guild, Fighters Guild gyakorlatilag nem létezik, Dark Brotherhood ki lett irtva. Két világvégét is átvészeltünk, sárkányok már nem nagyon fognak szerepelni Tamrielben, Oblivionból már nem tudnak inváziót indítani Martin Septimnek köszönhetően. A Tribunal is megszűnt emlékeim szerint.
Lehetséges verziók között van, hogy az Aldmeri Dominiont közös erővel győzzük le. A másik, érdekesebb, hogy jöhetne újabb invázió Akavirról, esetleg oda kiszervezni az új részt.
-
Mister_X
nagyúr
Na nem az a baj, hogy megtalál minden Sabre Cat, hanem hogy lesből támadnak (mondjuk érthető) és nem igazán osztottam eddig pontot életre. Most, hogy Arch-Mage vagyok és megvan a szuperköntös, majd osztok párat.
Az idézéssel nincs bajom, valahogy nem illik a lore-ba a more summonables mod - conjuration során Oblivionból "vetítem ki" a lényeket magam mellé, vagy holtakat támasztok fel. Most, hogy magam mellé varázsolok vámpírokat, teheneket, csirkéket, meg röpképtelen sárkányokat, nem nagyon vonz.
Na nem baj, haladok szépen a küldetésekkel, az alapjátékot nagyjából már kijátszottam több karakterrel, Dawnguard és Dragonborn content még nem volt meg.
Utána meg reménykedem, hogy a Fallout 4 után rövid időn belül itt lesz a következő számozott Elder Scrolls, amit elképzelni sem merek. Nem jelentették ki, hogy ez az utolsó, remélem nem is lesz, de nagyon nehéz lesz a Skyrimet megugorni.
-
Mister_X
nagyúr
Közben indítottam egy új karaktert, mivel az előző koncepciója nem tetszett. Egy mer, aki hátbaszúrja a Thalmort, de a birodalom oldalán állt ki a polgárháború során, nem mellesleg vérfarkas és oszlopos tagja a Drak Brotherhoodnak? Egy sárkánnyal alig bír el és a vadonban kénytelen menekülni kábé minden elől? Meh...
A bretonom jobban tetszik. Mind Morrowind, mind Oblivion során bretonom volt, nem is értem, hogy miért kezdtem. Jóféle mágus lesz, ha felnő.
Legendary nehézség eléggé megfogott, az hagyján, hogy egy fújás vagyok egy sárkánynak, ha kifogytam a manámból, de nem humanoid ellenfelekkel is meggyűlik a bajom. Hülye kardfogú hegyimacskák. Levettem master nehézségre és egy followert magam mellett tartok, továbbá conjuration lett a main skill, hárman már bátran kipucolunk bármit - kivéve dwemer romokat, ha még egy végtelenített, egy kaptafára épülő mer barlangvároson kell átverekednem magam, letörlöm az egészet. Sárkányokkal is pariban vagyok így, hogy warddal kivédem a sebzésüket és tudom őket elemüktől független büntetni.
Modokkal nem erőltettem meg magam, Immerse Patrols került fel, minden egyéb, ami SkyUI-t igényel, hanyagolom, mert nem jön be az utóbbi.
-
Mister_X
nagyúr
Egyelőre Adepten tolom, most kezdett nehéz lenni, hogy belekezdtem a Dawnguard szálba és sok a vámpír meg egyéb nekromanták a dungeonökben - semmi varázsvédelmem nincs, sárkányokkal is ezért szívok, Solstheimben is sok mindent ezért kell sokadik próbálkozásra legyűrnöm, mert egy combosabb villámlás és kidőlök.
Immersive Patrols remélem az, amire gondolok, ha feldobná a hangulatot a forradalom alatt, örülnék.
-
woryz
senior tag
Adtam egy újabb esélyt az AFT-nek, hááát, többször nem támadnak az NPC-, mint amikor támadnak... Engem mint törékeny mágust ütnek, és vagy blokkolnak (kihúzott karddal természetesen a seggemben) vagy csak bámészkodnak. (egyszerre csak egy delikvenst vittem magammal, de ezt fajtól / nemtől függetlenül csinálták). Néha az az érzésem, hogy az eredetiben jobban reagálnak az NPC-k... Csak ott beragadnak.
-
Kódos
aktív tag
-
CJ4567
nagyúr
Bevallom őszintén, én úgy használom ahogy felrakta a Nexus
OBIS, OBIS - Insect Begone patch, Dance of Death helyére Violens, és Dragon Combat Overhaul(ezért kell a Violens) (a DCO ha megy Deadly Dragonssal, ennek még utánanézek) ami fog biztosan cserélődni, és lehet az Elementary Dragonst is kipróbálom. Meg valami mod hogy a sárkánytámadásnál az emberek a házakba visszamenjenek, meg lehet még a Purify(Pure Weathers új fajtája + Pure Waters, tehát a COT és valamelyik vízmod[nem tudom van-e fent, azt hiszem RWT2] helyett) is ki lesz próbálva.
Igen, szeretek modolni
Igen, RWT2 van nálam felrakva.
-
törölt tag
Páncélt lehet lopkodni is
Amúgy kipróbáltam, hogy meddig jutok PS-en a játék legelejétől speedrunolva, töltésekkel együtt 22 perc kellett az Alduin's Wall questig, de Esbern valahol elakadt, aztán hagytam. Mindegy, csak kíváncsi voltam.
Szerintetek milyen modokkal lehet nagyon széppé tenni a játékot? A Nexus nem játszik, csak a Steam műhely, ott régebben felraktam egy gyűjteményt, de nem sokkal lett szebb. A DLC-k csak PS-re vannak meg.
-
CJ4567
nagyúr
Nézd meg a gépem, ég és föld a tiéd és enyém között a különbség.
(adatlap)
Realistic Needs and Diseasest próbáltam, jó, akár kaja romlás is beállítható(ha hardcore akarsz lenni
) , nyers húsból betegséget kaphatsz, a szomjúság és éhség fokozataitól egyre nagyobb büntetést kapsz, ha azt akarod akkor szomjúságba belehalhatsz, fáradság is benne van, részegség fokozatai is vannak, ha túl sokat iszol néha felbuksz és akár gurulhatsz a lépcsőn le(
), vagy ha annál többet iszol felbuksz és alszol. Fast travelnél is hatnak ezek, sajnos én a sok Fast travelezés miatt kivettem, de jó mod, ajánlom.
-
törölt tag
Jaja, úgy sokat kell rohangálni
Ha nincs erdő, erős íj és sok méreg (vagy erős varázslat), akkor nem egyszerű. De annyira sokat nem is kell taktikázni. Elvileg ha a szárnyát lövöd, akkor lezuhan, de ezt nem sikerült bizonyítanom. Ha elég sokat sebeztem, akkor egy idő után akkor is kényszerleszállt.
CJ4567: Az alapjátékban 1-es szinten harc nélkül le lehet győzni
-
Nem akartam spoilerezni,de Genndy megtette helyettem. Ezt aki kitalálta az tuti nem volt normális hogy a Master vampire kiírtja a kereskedőket,különösen a WarMaiden megölése a mai napig felb:ssza agyamat .
Ezúton érdeklődnék hogy van e valami peccs hozzá amivel vissza lehet őket hozni az élők sorába? -
-
frem1790
őstag
Tényleg adhatnának egy pár napos free hozzáférést, de hát....
Egyébként egy pár hete volt egy kis vitám a TES vs TESO témában. Arra jutottunk, hogy aki a TES-ben a hangulatot, sztorit, felfedezést szerette, annak nem jön be a TESO. Ott elsősorban csapatjáték megy - egyedül elég necces - meg a hentelés. Szóval a TESO szerintem nem adja vissza azt a hangulatot mint mikor a Skyrim-ben járod az erdőt és minden neszre összerezzensz. -
katt777
félisten
Hát, van ugye karakterfejlődés, amikor az elfogadható lenne, hogy pontatlanul lövök. De én mindig el is találtam a célt. Kiállt belőle vagy egy tucat nyílvessző, sebződése meg zéró, nesze neked, játékélmény.
Bár van aki erre gerjed.
Forgotten Realms a csúcs. Talán B.szott's Gates-ben jártam úgy, hogy éppen elindultam, betértem egy fogadóba, ott meg nekem esett valaki, hogy ő bezzeg megöl, és úgy is tett. Hiába minden védekezés v. támadás.
Villám itt is mellé tud menni, pedig, ugye, 62. szinten vagyok, ebben inkább az a bosszantó, hogy alig, hogy kilőném (tehát még nem lövődik ki, csak a gombot nyomtam meg), a célpont nem tér ki v. ugrik el, hanem hirtelen odébb terem 2-3 lépéssel, mert "valahogy" érzékeli, hogy lőni fogok. Cheater game, van ilyen, de ebben meg STALKER-ek vannak a topon, v. Metrók. -
Brett001
aktív tag
az adatlapomon látható konfiggal ENB nélkül 42-45 FPS átlag, ENB-vel (Realvision B performance) 27-28 FPS átlag. Más mod nem kell hozzá (az nexuson látható képek videók persze más modokat is tartalmaznak ezt a készítő illető felsorolja miket használ még, hogy a látvány olyan legyen ) 2k-s textúrák alapból, szal hasonló mint a népszerű Skyrim HD 2k. Azért is kérdeztem rá fentebb, hogy biztos teljesen kiváltja-e ez a textúra csomag a Skyrim HD 2k-t. Nekem nagyon tetszik.
-
katt777
félisten
Hát, engem roppant mód idegesített, hogy szemlátomást belelövök valamibe egy tucat nyilat, mégsem sebződik, karddal ugyanez. Legalább védené ki, vagy nem, de francot, aztán egyszer csak meghaltam, mert úgy véltem, hogy ha valami csak 1-2x talál el engem, miközben én őt 10x, akkor ő fog előbb kimúlni. Elb.szott RPG, én azóta is csodálom azokat, akik ezt képesek élvezni.
(Forgotten Realms játékokban még durvább.)
-
katt777
félisten
Én Lydiát cipelem, de elég hasznos, pl. amikor a fehér farkast le kellett vadászni a házban, mire beléptem, ő már végzett is vele.
Ált. le szoktam nyilazni az ellent messziről. Olyan íjam van, hogy 2 lövés 1 sárkány (közepes szint). 81 tűzsebzés + 81 asszem gyengeség tűzre, fél mágia elszívás.
Onnantól kezdve vannak jó cuccaim, hogy csináltam "kreátor" italt és holmit, amelyekkel jó erős tárgyakat lehet készíteni, így készítettem egy jó erős enchantoló öltözetet, amelyet megtámogatok némi enchantoló varázsitallal. Van egy egészség+varázs+védelem sárkánypáncélom +1 másik a harcosnak stamina+egészség+íjászat (asszem csak a kesztyűben +47% célzás van még valamivel támogatva, de olyan régen játszottam, hogy nem tudok mindent pontosan, amit időközben készítettem. Kiegészítők vannak kereskedéshez és lopakodáshoz is. -
TSanya
aktív tag
Szia!
Kattints a "files" fülre, és ott egyesével az NMM-el le tudod szedni a full verziókat, pl. " SHD FULL - Dungeons",
"SHD FULL - Landscape", satöbbi.
Egyedül a Riften verziószáma 1.6, a többi 1.5.A helyes betöltési sorrendet pedig LOOT-al tudod beállítani.
Üdv:
S -
qad
senior tag
A képességeid lépnek 1 szintet az jelzi synergi(vagy mi a nevök) pontoknak. Pl pajzs van nálad és kivédesz 1 ütés akkor lépesz 1 szintet. Ha íjat használsz akkor arra ad pontot. A képességeket meg tudod fejleszteni a szintlépéskor kapott pontszámokat ezekre tudod elosztani ha elég nagy szintűek.
Most hogy szó esett erről azt vettem észre hogy néha random képességekre dobál plusz pontokat. Pl állok az embereim között harc közben mert a csűrhétől nem férek az ellenhez és kapom a pontokat, de még véletlenül sem olyanokra amihez lenne közöm. Pajzs az egyik kézben, a másikban 1 buzogány és íjászati képességem fejlődik 1 ponttal vagy látom hogy szintet lépe a kétkezes fegyverhasználatom. Ezek sűrübben fordulnak elő.
Erre valami magyarázat? Másnak is van ilyen? -
törölt tag
-
genndy
addikt
Skilltől függ, normális. Közelre érdekes módon kicsit alá kell célozni, messzire fölé. Bár nagyjából mindegy, nincs eltérő testrész-sérülés. Lőj és találj sokat ellenfleet, attól fejlődsz, bábukat felesleges, csak akkor számít ha sebzel.
Északon van egy oktató, de őt érdemes meghagyni 94-től (6 skillpontot ad ha megcsinálod a gyakorlását, ez a skill végén már nagyon jól jön). -
Sólyom szava
csendes tag
"mert az unoffok is csak szétcseszték a játékomat."
Az akkor fordul elő, ha valamit valahol nem egészen jól csináltál... nekem lassan 600 órányi játékidőm van a nemhivatalos javításokkal, "game breaker" hiba nélkül. A legrosszabb a fekete arc/fekete szemek problémák vótak, mikor a Dragonborn kijött és össze-vissza zavarta a meglévő modokat.
Nexus avagy Mod Organizer terén... hát, ha már ismered és használod az NMM-et, akkor lehet, hogy maradj azzal. Ha nem tervezel sokféle modot kipróbálni, váltogatni, akkor az NMM megállja a helyét. MO akkor kiváló ha nagyon nagy modlistával dolgozol, vagy sokmindent próbálgatsz ki modolás közben... persze az egyszeri modolónak is elméletileg jobb, mint az NMM, de nem feltétlenül éri meg megtanulni a használatát, ha már kitanultad a másikat.
A követők terén én személy szerint az Amazing Follower Tweaks-et használtam, jól megállta a helyét, de természetesen nincs magyarítva, így a hozzáadott funkciók angolul lesznek (a legtöbb új funkciót/viselkedést beszélgetésen keresztül lehet befolyásolni).
De nézd meg mind a négyet, és válassz egyet, ami neked megfelel. -
qad
senior tag
NMM-el teszem/másolom a data mappába.
Indulni már indul szépen, de hiába töröltem a mentéseket nem az kavart be. Ennyit számít hogy unofficial patchek nélkül tettem fel a magyarítást és szinte minden magyar lett(persze hibás) vagy felteszem a javításokat és akkor már minden dumában látok angolt is. Már ott tart hogy az alap elnevezéseket pl acél is angolul írja. Nade sebaj, gyorsan elkolbászolok a sárkányig és meglesem hogy jó lessz-e.
Megnézem milyen az ork karakter.Várom Sólyom esti meglepetését.
-
törölt tag
Igen, megvan. Most visszamentem a pálya legelejére. Volt 3-4 fémpók + Chasurus is, akiket még nem öltem meg. Az egész helyet feltérképeztem.
Visszamentem Decimushoz, és megint nem csinál semmit
Nem szeretem ezt a pályát. Nem vagyok félős, de itt libabőröztem végigAz lehet baj, hogy nem Decimus nyitotta ki az ajtót, hanem én unlockoltam kóddal?
-
bugylee
tag
Így vagyok vele én is, ahogy írod. Sztem az egész aranyhajsza is csak azért van, h ezzel is nyújtsuk a taknyot. Adtak egy nagy bugyrot, gondolták töltse meg a játékos szirrel-szarral, adogassa el apránként, h ezzel is menjen az idő. Húh, belevertem ennyi meg annyi óraszámot a gémbe! Jaja persze. Csak ennek fele az értelmetlen kinek tudom eladni a vackaimat. Ezért mondom azt, h jobban jár aki csítel lóvét és játszik mint az, aki folyamatosan gürizik. Arról nem is szólva, h x idő múlva már úszik az ember az aranyban.
-
genndy
addikt
SkyUI-hoz SKSE kell, de az biztos nem befolyásol semmi karakterest. Elementálokat és zombikat is lehet idézni, vagy vihetsz segítőt.
Megnézhetem esetleg még én is a legújabb unoffokkal, azt még könnyen visszacsinálom, de nem hiszem hogy befolyásol bármit is (ez a része nem volt elrontva a játéknak eredetileg se, ezért nem gondolnám hogy bármivel is belenyúltak az unoffal, hiszen minek ha nem rossz).
(egyébként Hardvarral menve természetesen nem birodalmiakat kell ölni, hanem Stormcloakokat) -
genndy
addikt
Na megnéztem neked az elején a börtönös részt:
Hadvarral mentem, amikor leszakad a plafon akkor két birodalmit kellett leölni, amikor lemegyünk a kínzókamrához akkor is még ketten vannak ott. Hadvar és a kínzómester simán legyakta őket, nekem lényegében nem is volt dolgom. Modsorrend:
Skyrim.esm
Update.esm
Dawnguard.esm
Dragonborn.esm
Skyrim Project Optimization - Full Version.esm
ClimatesOfTamriel.esm
Unofficial Skyrim Patch.esp
Unofficial Dawnguard Patch.esp
Unofficial Dragonborn Patch.esp
DG-NoAttacks.esp
ClimatesOfTamriel-Dawnguard-Patch.esp
ClimatesOfTamriel-Dragonborn-Patch.esp
CoT-WeatherPatch.esp
CoT-WeatherPatch_DB.esp
SkyUI.esp
AMatterOfTime.esp
Better Dynamic Snow.esp
Auto Unequip Ammo.esp
RealisticWaterTwo.esp
RealisticWaterTwo - Legendary.esp
StaticMeshImprovementMod.esp
StaticMeshImprovementMod-DragonbornTernFix.esp
StaticMeshImprovementMod-FurnitureChestSnowFix.esp
Realistic Lighting Overhaul - Major City Interiors.esp
Realistic Lighting Overhaul - Major City Exteriors.esp
Realistic Lighting Overhaul - Minor Cities and Town Interiors.esp
Realistic Lighting Overhaul - Dungeons.esp
Realistic Lighting Overhaul - Weathers.esp
Realistic Lighting Overhaul - Dawnguard Interiors.esp
Realistic Lighting Overhaul - Dawnguard Weathers.esp
Convenient Horses.esp
nighteye.esp
Prometheus_No_snow_Under_the_roof.espEzek közül egyébként egyik se szól bele az NPC-kbe.
Verziók:
USKP: 2.0.0a
UDGP: 1.2.4
UDBP: 1.0.5
Ezek a Vik által javítottak a Nexusról, a verzióhoz tartozó eredeti .bsa-kkal (viszont ha nem töltötted le őket időben, akkor ezek már nincsenek fönt a Nexuson, hacsak Vik nem gyártott hozzájuk letöltőhelyet).
HP és UHFP éppen nincs fönt, majd később akarom bekapcsolni.
Továbbra is állítom hogy nem az USKP bakizik.
Azt a More Summonablest viszont nem akarom föltenni, véletlenül se akarom elbarmolni a jól összeállított játékomat (220 órám van a karakterben), bocs. -
genndy
addikt
Este otthon kipróbálom már, de én állítom hogy ez nem az unoff hibája. Lehet még modsorrend-hiba is.
Freeman007: Solstheim az megint más tészta, mert akkor az simán lehetett a DB főküldije miatt. Egy ponton ugyanis elkezdi tőled lopkodni a lelkeket, és a küldi végéig ez meg is marad (nem mindig jelenik meg sárkánygyilkolásnál, de jó eséllyel). Illetve lehet még a szokásos "respawnolt-sárkány-nem-ad-lelket" dolog is.
-
woryz
senior tag
Találtam egy youtube videót ahol ugyanúgy három stormcloack van a kínzókamrában, de az agyon van / volt modolva... Neki is fönn van az unoff, ez az egyedüli közös pont... Akkor annak kell okozni - a javításokon kívűl - a problémá(ka)t. Csak jó lenne tudni még mennyi ilyet okoz...
-
genndy
addikt
Semmit. Azon nagyon is lelkiismeretes csapat dolgozik. Úgyhogy inkább az unoffot hagyd fönt. Ha azzal bármi is összeakad, akkor az az adott mod hibája, nem az unoffé. Vagy rossz a modsorrend. Vagy adott modnak kell az összes DLC (esetleg még azoknak is az unoffjai). De önmagában az unoff patchek nagyon tisztességesen össze vannak rakva. Ettől persze még akadhat össze moddal, de én biztos hogy akkor a modot gyalulnám, vagy legalábbis keresnék másikat.
-
neko18
senior tag
Pl ha tele volt modokkal akkor rossz esetben el sem indult. Jobb esetben pl eltűntek, láthatatlanok voltak tárgyak. Ezen kívül pl volt olyan is mikor egy ember a fő vonal alatt rossz irányba ment aztán nem tudott tovább menni a játék. Bár nem tudom pontosan miket old meg, csak azért tettem fel mert nagyon ajánlott a nexuson
-
Brett001
aktív tag
Ilyet még nem tapasztaltam viszont olyant már többször is, hogy hiába nyomom a kiáltás gombot nem kiáltok. (nem, nem olyankor mikor pihegő idő van két kiáltás közt, akkor tudom, h nem lehet) Ez olyankor fordult elő többször, mikor két-három ellen sarokba szorított és én egy könyörtelen erővel el akartam lökni őket magamtól.
-
Brett001
aktív tag
Már írni akartam, hogy természetesen tudod inditani Steam alól, de a hsz-edből látszik, hogy sikerült.
Továbbra is mindenkinek javaslom a feltelepítését, nem kell megijedni az unofficial névtől. Bár jelent meg néhány hivatalos javítás is, de maradék hiba javításokat már az önkéntesek hozták össze, a Bethesda már elég régen bejelentette, hogy nem lesz több patch sem hivatalos DLC, a következő projectre koncentrálnak. (Megjegyzem ehhez képest rohadt csönd van a következő TES körül. Még nem hivatalos pletykákat se találok a neten, a leguccsó infók 2013 nyarára datálódnak.)
Asszem kevés olyan modolható játék van, ami mögött ilyen sok lelkes, önkéntes emberek állnak, mint az Elder Scrolls. -
genndy
addikt
Stabilabb ettől lesz: SKSE + SSME. Ezekre keress rá gugliban vagy Nexuson, leírást olvasd el az alapján telepítsd. Unoff.patchek nem kellenek ha nem akarod.
Vagy egyszerűen gyenge a géped, és nem bírja, elfogy a ram, vram, CTD. De még millió oka is lehet. Nem jók a driverek, nincs fönt minden segédcucc (Dx és társai), stb. -
Brett001
aktív tag
Bizony segít. Ha nem is tervezed modolgatni a játékot, de a patchket tedd fel mindenképp. A három DLC-hez is van. Sajna még a javitópathcek sem garantálják, hogy nem lesz időnként desktopra kilépés, de bőven az elviselhető szintre csökkentik. Sajna alapból a játék memóriakezelése konkrétan sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest