- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
válasz
#21346560 #24789 üzenetére
Sztorit végigvinni
azóta se boldogulok vele ,már annyiszor töltöttem le a steamről a játékot hogy,már gyanús vagyok.pl ezek meg pár alap mod ami érdekelne
aki vállalná team vieweren keresztüli modolost privátban kérem keressen meg . -
qad
senior tag
válasz
#21346560 #20966 üzenetére
Rosszul teszed/tettem én is. Az kavarja össze az egészet. Régebbi verziót erölteti fel, az új verzióra(mint az SKSE, mint az Unofficial skyrim patchesp-nél.)
Jópárszor letöröltem és feltelepítettem steamről mire a fórumtársak nagy keservesen rájöttek mitől purcan ki a játékom indítás előtt. Amig nem tettem fel az unoffiacial patcheket addig nem volt gond az indulással, viszont gond volt a sárkány lelkel elszívásával és a küldetéseknél(nem kirívóak de feltűnő a javítások feltelepítése után).
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#21346560 #20951 üzenetére
Köszönöm!
genndy, nekedis!
Dobozosban nem létezik? Annyira nem vagyok képben. Én szinte csak CSGO-zok, és csak steam-ről vettem eddig játékot.
A dlc-k egyelőre nem érdekelnek, bár lehet rámegyek a legendary edition-re, mert hiába vettem meg nyáron a játékot, ha külön-külön drágábbak a dlc-k, mint együtt.Amúgy új TES várható valaha, vagy a fosch Online mmo a vége?
-
Tirexi
addikt
válasz
#21346560 #18284 üzenetére
Hát mert ahhoz a modhoz fel kell tenni ezt a modot is: [link]
De ezt elmondtam a videóban is és még a Mod szövegében is le van írva, hogy opcionálisan felrakható és a szárnyak majd mozognak repülés közben.I highly recommend to try it with another great mod <Flying Mod>. Wings will know when you start flying.
-
genndy
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz
#21346560 #17757 üzenetére
Nagyon fontos volt most ezt ide beírni.
Nem tök mind1?(#17756) balint107b:
Ha tudod a ruha pontos nevét akkor a konzolba ezt: help "ide a név"
Aztán amit kapsz felsorolást abban az ID-jét tehát a sok számot kell beírni.
Példa: player.additem 234234423 1
A végén az egyes a darabszám. -
kiskornel
addikt
válasz
#21346560 #17609 üzenetére
"És harcolni sem lehet róla..." - ezt nagyon-nagyon rosszul tudod. Kardok simán mennek róla alapjátékban is. Régebben valami Patchokat említettek, hogy az egyiknél bekerült a játékba, de igazából ez mind1, mert ugyebár a steam mindig a legfrissebbre frissíti... kivéve, ha a játék nem eredeti.
Varázsolni nem lehet róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest