- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Remodeled Armor CBBE. Mindenki ilyet hord, mivel módosítja az eredeti páncélokat.
Érdekes, most nézem, hogy egy éve készítettem hozzá magyarítást, de mintha nem töltöttem volna fel Nexusmodsra. Na, majd talán nemsokára. -
Mondjuk summonernek aligha kell követő.
Most így belegondolva, talán az a legkönnyebb kaszt. Az a legrosszabb, amikor 4-5-en jönnek neked, muszáj abból párat lefoglalni, mert instant halál lesz a vége.
Ezért pl. soha nem értettem hogy közelharccal hogy a p*csába lehet főleg a játék első 10-20 szintjét túlélni pl. egy Legendaryn. Biztos van rá megoldás, valaki már kitapasztalta.
-
Egy kérdés. Ezek ha jól tudom Skyrim menüjéből is bekapcsolhatóak (Bethesda.net Mods). Ezek megegyeznek azzal, amiket leírtál?
Milyen nehézséget ajánlotok? Emlékszem anno Legendaryn próbáltam és ott nagyon kijött a különbség, hogy közelharc/távolharcot alkalmazok-e. Utóbbi sokkal könnyebb.
-
jonnyjoker01
veterán
Ugyanakkor jelentették be mindkettőt és akkor mondták, hogy először Starfield utána TESVI. TESVI teasert csak azért adták ki mert a baklövéseik ellen akartak valami pozitívumot felmutatni.
Egyébként már bő 5 éve csinálják a Starfieldet, vagy idén karácsony körül vagy jövőre várható a megjelenés. Azután még hozzáadhatunk 5 évet a TESVI-ig, legkorábban 2025-ben láthatjuk szvsz. Microsoftos felvásárlás bekavarhat még a jövőre nézve.
-
VikMorroHun
őstag
-
tibaimp
nagyúr
Köszi az infót, így fogok tenni.
Már 3 karakter csináltam ~140-150 szintűre, csak a vámpír + farkasember maradt ki. Összesen ~1000 órám van a "sima" Legendary Edition és a SE-ben összesen, kb mindent megtaláltam, de a jó pap is holtig tanul.
Még a 15 dédra tárgyat nem tudtam összeszedni, de a 4. karakterrel az is meglesz (mindig csak 1 hiányzik). -
Šolaire
veterán
Egyetértek veled. Witcher sorozatot nagyon szeretem de pl a Skyrim egy külön kategória. Még egy játékba se csavarogtam ennyit céltalanul mint itt, közbe gyönyörködök a tájba és szól Jeremy Souletól a zseniális soundtrackok. Közbe elhúz a távolba egy sárkány elindulok arrafelé de belebotlok egy dungeonba amit őriznek végzek velük, vajon mit őrizhettek bemegyek kincsek reményében. Aztán a zsákmánnyal irány a város, kereskedőknél eladom miközbe a fő szállal semmit se haladtam és ez így megy több 100 órán keresztül. Ne legyen igazad de ahogy a Bethesda mostanában viselkedik pl fallout76 félek nem lesz tőlük több ilyen kaliberű játék mint a Skyrim.
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes ez a "vámpír hős" én még nem próbáltam. Farkasembert már igen, (csak próbáltam) az testszett, ez nem jön be, de mind1. Annyi, hogy a Steam kihívások miatt ki kellene fejlesztenem a vámpír skill fát is.
Így a kérdésem az lenne, hogy az NPC-ket kell feed-elnem (vagyis kiszívnom, mit ahogy Te is csináltad a videóban) ahhoz, hogy a vámpír perket kapjam? A farkasember perk-et is így kell szerezni? -
-
Lézerparaszt
őstag
Videó felvételhez állíts be legalább 20 000-et vagy inkább a lehető legtöbbet. A bitráta a pixelmennyiséget szabályozza. Így kapsz majd egy tökéletes, tűéles de rohadt nagy méretű videót, amit vagy magad konvertálsz YT formátumúra, vagy a nyers fájlt feltöltöd YT-ra és az majd elvégzi, persze ez jóval lassabb. A YT minőségi beállításait megtalálod guglén.
-
Skyhunter
őstag
Ha bírja a géped a jó kis Realvision ENB-t, itt van 2 nagyszerű modding tutorial hozzá (character modding is van benne) :
Skyrim 2016 Ultimate Graphics Tutorial - Part 1: The Realvision ENB Mod Page
Skyrim 2016 Ultimate Graphics Tutorial - Part 2: Ultimate Character mods + more
-
cikasz
őstag
-
Nincs köze ahhoz, hogy korábban kitakarítottad ez erődöt, ismert bug a játékban. Console-ba ezt írd be, és feltámadnak: setstage 00083042 10
Vistaboy: látványra nekem is tetszik, csak számomra életszerűtlen, de legalábbis nem természetes, hogy a kamera lencséinek fénytörését szimulálja.
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám! A legendary edition van meg, felraktam a magyarítást, eddig működik a dolog,de most valami hiba lehet :S Megölöm az első sárkányt, írja, hogy kutassam át..elveszek tőle mindent, és semmi sem történik :S most mit csináljak??
Ugye el kellene szívni a lelkét, de nemtudom, hogy csináljam :S bocsi, ha amatőr a kérdés, de nemtudom mit tegyek...
Köszönöm
További szép napot
-
whitezo88
nagyúr
valamivel gyorsabban fut, a nevem alatti konfiggal ultra alatti (talán very high van?) beállítással, plusz HD texture packel, egyéb graf javításokkal stabil 60 fps kívül belül. Amúgy azóta nincs vele baj, rendesen fut minden.
jó feleleveníteni a tapasztalatokat, január óta nem játszottam vele. Visszaköszönnek a jó kis meme-kre is megörökített jelenetek mint a "Hey, that guy just killed a dragon and ate its soul! Let's mug him" illetve hogy megölsz egy csirkét és te leszel a közellenség, mikor előtte 5 perccel öltél le ott egy süsüt
-
frem1790
őstag
Biztosan eszébe jutott másoknak is. De hogy a Steam-nek meg a Bethesdának is van ilyen elképzelése azt erősen kétlem.
Már csak azért sem mert a Steam mostanában teljesen be van halva - nézz be a topikjába, mindenki panaszkodik, hogy még vásárolni is alig lehet.
Ami meg a Win10-et illeti, lehet, hogy gyors, de azt írják, hogy sok olyan játék nem nagyon akar menni rajta ami a 7-en futott. Egyébként mióta SSD-re raktam a 7-est a gyorsasággal semmi gondom, nem is hiszem, hogy sokat számítana már az a néhány tized másodperc amit még rátenne a 10-es - észre sem venném.
Persze, ha kiforrja magát és lesznek róla tapasztalatok nem mondom, hogy nem váltok, de addig felejtős.
Amúgy meg ravasz(és erőszakos) húzás volt Billéktől ez az ingyenes váltás, kaptak egy csomó béta tesztelőt. -
woryz
senior tag
-
-
woryz
senior tag
Aham, akkor bele kell jobban mélyedjek a beállításokba... Már elkezdtem tegnap nézegetni, de nem volt kedvem teljesen részletekbe menően áttanulmányozni azt.
Nem akarok hadsereget magam mellé, csak ha már vannak ilyen szerencsétlen követők, akkor "működjenek" kicsit intelligensebben.
-
woryz
senior tag
Akkor lehet, hogy rosszul állítom be, de nekem kb 5 percenként kell odaidézni mellém... És minden egyes alkalommal beáll az ajtóba, valamint, ha beszélnek hozzám folyton beleugat...
Meg mik ezek a szinergia pontok? Nem lehet kikapcsolni valahogy , hogy ne kapjam őket?
CJ4567: És milyen az UFO? Összehasonlítva az AFT-vel?
-
-
csaba951
veterán
Elder Scrolls 5: Skyrim Legendary Edition;5990 Ft
Nagyon jó játék! Több száz órát bele lehet tenni. Ne égesd már magad a tört változattal! -
Varlaisaran
senior tag
Tízezrek (beleértve magam is) játszották végig hibátlanul még az első official patch előtt, és kis részük akadt olyan hibába ami miatt szót lehetne emelni, nem ideszámítva a közismert glitcheket. A mai napig unoff vackok nélkül tolom, igaz, nem nincs is ENB, SKSE meg ilyesmik, ellenben kifejlesztettem rajta két modot, revideáltam vele vagy nyolcat, volt köztük nagy is. Ez az egyik oldala.
A másik meg az, hogy minden, pl. Esbern-szerű bug benne környezetfüggő, vagyis ha végigviszi 10ből 7 ember jól, és háromnál beszarik Esbern hangja, azért nem feltétlenül a Beth hibás. Ha összeborul, vagy eltűnik összekavarodik valami, annak 80%a savegame bug.
Mindkét oldalt persze lehet úgy érteni, hogy "azért jó nálam mert épp jók a körülmények", vs. "azért bugzik szét a jóskánál mert amolyanok a körülmények". Rettenetesen bonyolult ez az egész ahhoz hogy minden körülményre fel lehesen készíteni. Egy "élő", valamilyen szinten gondolkodó valami az egész, s onnan, hogy a játékban történnek dolgok, változik a világ, npck halnak meg, cselekednek, haladnak a questek, stbstb... már semmi sem állandó: két gépen játszod tökéletesen ugyanúgy, az első percben már más lesz a mentés tartalma. Vagy a játékélményből veszel el (kevesebb opció, kötöttebb szabadság), vagy alapoktól platformot váltanak (TESO). Magyarul ez a legjobb megoldás ilyen körülményekre. Én inkább csodálom őket hogy ilyen alapokból ezt, ennyi idő alatt összerakták. Fentieket nem bocsátanám meg egy lineáris, kötött valaminél (Crysis, COD stb), de itt igen. Én azt mondom, csinálja meg valaki ugyanezt jobban. Három lehetőség van: 1. kudarcot vall 2.mégrosszabb lesz, 3.akkora elmebeteg hogy 60 éves korára elkészül vele. -
Varlaisaran
senior tag
Az alapkövet már rég lerakták, úgy hívják hogy Morrowind. Ez egy pluginrendszerrel módosítható, komplex editorral, programozható interface-el ellátott, többmillió rekordot valósidőben működtető rendszer volt, konkrétan komplikáltabb programhalmaz, mint az, ami futtatja, nem mellesleg lassan 15 éves technológia. Ezt (a maga limitációival együtt) a Skyrim vanilla állapotáig volt lehetséges továbbfejleszteni úgy, hogy a lehető legszélsőségesebb körülmények között is a legkisebb hibafaktorral működjön, tehát normál usernél, normál gépen, normál játékként végigjátszható játék. (az meg, hogy vanillában játszhatatlan az egy hülyeség). A cél ez volt, ezt pedig teljesítették. A Beth csapata igen, okolható, hogy sok tekintetben "nem fejezték be", illetve későn vettek észre olyan hibákat amiket tesztelés idején mindenképpen kellett volna. De hogy nem tettek le semmit az asztalra... ilyen kijelentéshez nekem nem lenne bátorságom.
-
bugylee
tag
Először is hiányoznak pecsek. Climate of Tamriel dawnguard és dragonborn pecs. Másodszor nem jó a sorrended. Guglizd meg a wrye basht, töltsd le mellé a BOSS-t v LOOT-ot, tegyél mindent helyes sorrendbe és készíts egy wrye bash merged pecset. Tedd az aljára és pipáld ki. Akkor menni fog. A gondod az lehet, h nem a modmanagerrel tettél fel modot az owerwrite könyvtárba. Ezért felül kell íratnod és csinálni egy merged pecset a wrye bash-sel. Mondom én, de én NMM-t használok és SkyProc-ot, nem wrye basht a Requiem mod miatt. Ezért ez csak tipp, de esküdnék, h az lesz a gondod.
-
Prosector
addikt
Valóban nem, de a postodból nem az jött le, h gyengébbet vettél:
"Pár napja vettem egy "középkategoriás" videókártyát aminek felletéb örülök mivel újra játszhatom azokat a játékokat amiket eddig low-on 20Fps-el játszottam,szenvedtem végig(pl skyrim). "
Bocs, h megkérdeztem...nem az anyagi helyzetedre voltam kivancsi.
-
Prosector
addikt
Az arnyekokat vedd le mediumra, ezzel nyersz pár fps-t, és a SkyrimPrefs.ini- ben az "iBlurDeferredShadowMask" -et állítsd 7-re, így kompenzálod vmennyire a minosegromlast, elmossa az arnyekok recéit.
Ha csokkented a látótávot az is segit:
Az ENB eszi legjobban az fps-t, kb. felezi(esetleg probalj vmilyen performance verziot( no SSAO/noDOF) ).
ENB-vel sztem jatszhatatlan lesz, de ez az ingerkuszobodtol is fugg.(pl. nekem 50 fps alatt nagyon zavaro)
(#20447) monstre: rengeteg graf. mod van, csak ua. a problematok Kódossal: CPU/RAM még elmegy, de a VGA egy moddolt/ENB-s Skyrimhez nagyon kevés(nem leszolni akarom a gépeteket, de sajnos igy van).
-
Lézerparaszt
őstag
ENB-t akkor szoktam használni ha szebbé akarom tenni a játékot, de ez sok fps-t zabál. Ha így se bírja a géped akkor szerintem ne rakd fel. A beállításokkal lehet kísérletezni, általában az árnyékok szoktak sokat fogyasztani.
-
törölt tag
Nem tudom ez milyen kártya, nekem egy "régi" nVidia GT630-am van, és ott Ultrán megy minden rendesen, habár a játék maga legelőször csak High beállítást állít be.
Viszont nem sok különbséget érzek a High és az Ultra között, ez nem tudom miért van. Persze a textúra kicsit jobb, de az összkép nem sokban változott.Viszont olvastam, hogy vannak mod-ok a játékhoz. Van esetleg olyan is, ami a grafikát kicsit megdobja?
-
Skilly
aktív tag
Meg valami, ha a egy perk-ben elertem a 100-at, akkor van ilyen Legendary valasztasi lehetosegem. Ha ranyomok, akkor amiket mar kinyomtam egyszer azok megmaradnak mar mint kepessegben csak lehet majd oket meg jobban turbozni?
Plusz a console-ba irod be, hogy "-perk...", mar mint ott torlod gondolom. Azt nem minositi csalasnak a jatek? -
laceszgamer
addikt
Elég nehéz így " besorolni de a lehető legdurvább a következőképp hozható létre:
100-as kovácsolás alap ugye, deadrikus vagy sárkány páncélzat és fegyverek. Mindegyiket feljavítani emellett 2 enchanttal ellátni ( 100 as enchant ) emellett még enchantoláshoz lehet viselni enchantolás hatásfokát erősítő felszerelést és inni rá potiont. Elméletileg így lehet rá a legerősebb bűvöléseket rátenni.
-
S1M0N
senior tag
-
albert8
veterán
Benne van a történet szerint a próféciában vagy miben, hogy a csaj vére kell a nyilra+ az az ij és azzal a nappalt is éjjellé lehet változtatni. /és tényleg/
genndy Megtaláltam, hogy kinél kellene kapnom. Valszeg Nazirnak kellene adnia, de nem ad. Azt mondja mennyek vissza később, pedig már vagy 2 hete megyek vissza... A többieknél fel sem ajánl ilyen dialógust.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest