Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Kareszovics
üzenetére

hajnal 2-re meglesz
-
Lenry
félisten

-
Ilsyde
őstag
Társakhoz segítség:
- halhatatlanság (hogy ne usd/lodd le véletlenul)
konzolba setessential <RefID> 1
A <RefID> karakterenként más, konzolból vagy wikin lehet megnézni. Lydiáé például itt van: 000A2C94
Érdekességként megjegyzem hogy az NPCk használják az inventoryjukban lévo gyógyitalokat.
- felszintezés (mivel egy bug miatt nem lép veled egyutt szintet az NPC)
Beszélj a társaddal és kuldd el (utolsó menupont). Várd meg míg balra fent kiírja a játék hogy your follower has left you, majd nyisd meg a konzolt, kattints az NPC fejére (ekkor kozépen kiíródik a karakterkódja), végul írd be hogy disable, aztán enable. Fogadd fel újra.
- inventory tisztogatás (hogy tudjanak pl. ebony/deadric íjakat használni)
Konzolt nyisd meg, kattints az NPC fejére (ekkor kozépen kiíródik a karakterkódja) és írd be hogy
showinventory
Ezután keresd meg az ID kódját a Hunting Bow-nak (vagy bárminek, amit el akarsz távolítani) a Page Up/Down billentyuk segítségével ha esetleg túl hosszú lenne a lista.
Végul írd be az alábbi parancsot:
removeitem <itemID> 1
Az <itemID> az a kód amit fentebb találtál. Ismételd meg a parancsot párszor (mert lehet, hogy egynél tobb felszerelés van náluk abból a fajtából). Csukd be a konzolt.
- távolságtartás (hogy ne állja el az utadat a társad vagy ne kovessen túl kozelrol)
Ehhez az alábbi mod szukségeltetik.
-
-
torma1981
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem is értem miért tették be ha ennyire kezdetleges,hibás.
-
-
torma1981
veterán
Hát szerintem a társakat nagyon elszúrták. Semmi közvetlen irányítás, rohan a csatában. Elállja az utat. Mindig őt lövöm le. Nem lehet látni a tulajdonságait stb.
-
Xerxész
őstag
De ezek olyan aranyos bugok, hogy nem lehet érte utálni bethesdáékat.

-
törölt tag
nekem meg volt egy érdekes jelenetem. Falkreath felé egy úton lévő állomásnál (vám fizetős hülyeség), banditák megállítanak, hogy fizessek. mondom
lófasz a seggetekbediós brióst fogok nektek fizetni, el kezdtek gyakni, haladok tovább, gurítják le a köveket, amik elindultak a lejtőn, egy arra járó szerencsétlen imperial guard kicsit megmurdelt a kb. gyök2-vel guruló kőtől.
aztán jött egy szerencsétlen bandita, nekiment az álló(!) kőnek, tolta maga előtt, majd meghalt. én is el kezdtem tolni a követ, szedte le a HP-t.
majd volt egy quest, ahol SPOILER: Barbast, a beszélő kutyát kellett kísérni, az meg ment érdekes módon, random ugatott egyet, illetve megállt. egyszer egy picike kőre felállt, majd menetelt egyhelyben 
-
keIdor
titán
Szép kis bugok vannak ebben a játékban, durva.
Jó, hogy nálam csak pattogó sárkánytetem van Whiterun-ban, más nem jött még elő. -
Mackósajt
senior tag
Gyors elérés beállítása: magic menü, ráviszed a kurzort a varázslatra, lenyomod az F betűt (favorite). Menü bezár, Q lenyom, feljön a kedvencek menü. Kurzor rávisz a varázslatra, szám lenyom, onnantól az a szám előhozza azt a varázslatot.
Mondjuk a te problémádat ez nem oldja meg. Ha benne vagy a magic menüben, és rákattintasz egy spellre, akkor csak arra a kezedre teszik ki, amelyik egérgombbal rákattintottál. (Kivéve ha előzőleg két kézzel használtad, mert akkor kipakolja mindkettőre rögtön.) A másik egérgombbal is rá kell kattintani ahhoz, hogy arra a kezedre is kitegye. Ez meg is jelenik. L betű a varázslat neve mellett ha a bal kezeden van, R betű, ha a jobb kezeden van. LR ha mindkét kezeden ott van.
Ugyanez van a gyors eléréssel is. Ha előzőleg más varázslatot használtál, akkor a gyors elérési szám lenyomásakor csak bal kézre teszi ki, jobb kézen megmarad az előző. Ilyenkor még egyszer le kell nyomni a számot, akkor mindkét kézen kinn lesz. Ha előzőleg is ezt a varázslatot használtad két kézzel, akkor a szám lenyomásával mindkét kézre kiteszi.
-
fecg21
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Számítottam rá hogy elsőre érthetetlen lesz. Valamiért a firebolt varázslat mindig aktiválódik-bal vagy jobb kézre...A kétkezes varázslatoknál nem tudok kombinálni ez miatt, ahogy kiválasztom mondjuk bal kézre a healing-et, automatikusan jobb kézre már a fire bolt aktiválódik.
-
-
fecg21
aktív tag
Egy kérdésem lenne: Miért van az hogy a varázslatokat nem tudom tetszés szerint kiválasztani? Rányomtam a firebolt varázslatra(használni még nem tudom), viszont kikapcsolni már nem engedi, állandóan ez aktíválódik ha a bal kezes varázslathoz ki akarok választani egy második "képességet".

-
mpierre
veterán
válasz
don pardon
üzenetére
Tudtommal még nem.
-
don pardon
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy az 1.3as patch már javítja azt, hogy a társad nem lép veled együtt szintet?
köszi

-
Alg
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nálam ami nem adott lelket az mind olyan volt, hogy villámmal hamuvá égettem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tudja valaki, hogy a Brotherhood-os shout-nak hol a másik két része?

-
maszi99
őstag
Rengeteg mindent el lehet mondani erről a játékról, csak azt nem, hogy unalmas.
Szinte állandóan új dolgokat lát az ember, tegnap voltam Forelhost-ban, és 4-5 órát simát eltökörésztem a rendszerben.
Végeredményképpen pedig gazdagabb lettem 1 maszk-al, és tanultam 1 sárkányüvöltést is.
+ valami főcsonti varázsfegyóját is
Unalom 1 szál se, és ez a lényeg
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nekem is csak egy volt. vissza kellett mennem a jarl kérésére egy már megtisztított oromhoz. Na az ott lévő nem adott - és el sem égett.
-
-
Youri
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nem is hallottam ilyen problémáról eddig

-
Ilsyde
őstag
En mar megoltam ugy 25-30 sarkanyt. Csak egyszer fordult elo hogy nem kaptam lelket, de azt betudtam annak hogy ket sarkannyal harcoltam egyszerre. Az egyik random generalt volt, a masik meg egy sarkanyfalat vedett.
-
-
Youri
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nekem eddig mind adott...
-
-
mpierre
veterán
válasz
Xerxész
üzenetére
Nem, téged is meg tud csócsálni, ha kedve tartja és pont a tátott szája előtt bambulsz. Vagy éppen abbéli aggodalmad fejezed ki, hogy orbittal - egy kartonnyival - talán elviselhetőbb lenne a szájszaga és nem éreznéd feltétlen szükségét a fej és a törzs szétválasztásának.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Xerxész
üzenetére
Ha kevés a HP-d, akkor tud rád is tolni "finish him-et".
(én legalábbis jártam már így)Egyébiránt:
103.1 óra játékidő, LV52, Alduin eltakarítva, Achi: 43/50.
Az első karakterem érdemileg "kivégezve".Még hátra vannak ilyen baromságok, hogy lagzi, meg 20 Shout tanulás, 15 Daedric cucc. Meg az ultimate kedvenc: One with the Shadows - Returned the Thieves Guild to its former glory... na ezt kimutyizni nem egyszerű.

Az 1000 Bounty az összes régióba egy állati nagy barom Achi. Nekem ez olyan "vérpistis" na.

-
Xerxész
őstag
A sárkányok csak az NPC-ket tudják a szájukba venni és mondjuk felemelni a levegőbe, vagy az én karakteremet is? Vagy engem csak tűzzel tud sebezni?
-
Mackósajt
senior tag
válasz
mpierre
üzenetére
Dragontooth Crater? Velem ott történt ez (pár hozzászólással korábban írtam is). A megoldás az, hogy ne engedd elszállni, amikor már kevés az életereje. Ha egy bizonyos szint alá csökken, akkor már nem tud repülni. Gondoskodni kell róla, hogy a kritikus életerő határon akkor lépjen át, amikor leszáll nálad.
-
csab991
senior tag
válasz
maszi99
üzenetére
Én úgyis kaptam már vérdíjat, hogy Riverwoodban véletlenül lecsaptam egy csirkét +40 bounty, aztán csak úgy rögtön valamire +1000 és akkor a faluban mindenki rámtámadt, persze az ancient dragon-nal nem foglalkoztak, ami meg őket perzselte. Jó azért, hogy ilyenkor megvan a sorrend, hogy a csirkegyilkost előbb kell leverni, mint a sárkányt.
-
mpierre
veterán
Találtam valami sárkányt - majd megnézem hol - de hiába ölöm meg nem kapok lelket cserébe. Küzdök vele, aztán leszáll valahova és simán kinyiffan. Magától.
Ilyenkor mi van?Eddig 4× próbálkoztam.
-
maszi99
őstag
Van olyan hogy a sárkányok szinte zsinórban támadják a gyíkom ?

Mert már a harmadik támad meg, és még bug se lehet, mert mindegyik másmilyen volt.
Azt mellőzzük, hogy vérdíjat tettek a fejemre, volt már valaki hasonló cipőbe
-
imibogyo
veterán
válasz
--Disztroj--
üzenetére
A "móka" részt, mint Khajit kikérem magamnak....
Bár lehet inkább a gombolyagot választom...
-
Źşë'
addikt
válasz
--Disztroj--
üzenetére
ez aztán a Tell Vilmos

-
Mackósajt
senior tag
Ha már kivégzési módokról is szó volt, ma sajnos megtudtam, milyen az, amikor a sárkány kritikust üt harapás támadással. Jól megcsinált animáció különben, csak ne én lettem volna a szájában.

Érdekesség: van távolsági határ amitől messzebb már nem kapod meg a sárkány lelkét, és méghozzá nem is olyan nagy távolság. Mentést kellett emiatt visszatöltenem. Egy ilyen sárkányos helyre mentem nyugaton, ami egy hegycsúcs alatt van. A harc során többször is megkerülte a hegycsúcsot, aztán amikor odáig ment az életereje, hogy már nem repült, a csúcs túloldalán szállt le, ahol is meghalt. Nem tudom hogy, talán agyonverte egy óriás vagy valami ilyesmi. A lelke nem jött át. Mentés vissza, újra megverekedtünk.
Sajnos a Drak Broderhood ezzel a karakterrel már nem lesz kiirtva, mert úgy gondoltam, hogy könnyebb lesz, ha beépülök, de most olvasom, ha nem ölöm meg a rögtön a csajt, utána már esszenciálisakká teszi a játék az oda tartozó karaktereket a küldetéseik miatt, így hallhatatlanná válnak (csak a plot ölheti meg őket). Szívás. Ne sebaj, majd a következő karakterem kiirtja őket.
szerk.: van valami ork tribal bounty a fejemen a statisztikák szerint. Mi a fene ez, és milyen következménye lehet?
-
csab991
senior tag
-
csab991
senior tag
Nem tudom, nem kínál olyat, hogy fizessem ki a bountyt, hanem csak olyat, hogy fizessek 742 aranyat tán valami megvesztegetés, de ha arra megyek akkor is mondja az őr no way, mész a börtönbe. Maximum úgy tudom lehet megoldani, ha speech-re költök perket, úgy hátha rá lehet bírni, hogy ne ölesse meg magát velem.
Csak sajnálom a perkeket. 
-
westcoastog
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Akkor várunk.

-
válasz
westcoastog
üzenetére
Velem is volt ilyesmi és egyszer csak több nap után eltűnt. A poén az hogy pont bal térden lőttek...
-
csab991
senior tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Ha áttudsz változni vérfarkassá, próbáld meg úgy, hátha eltűnik.
Huh, akkor valaki okos, hátha tud valami jó megoldást.
-
westcoastog
veterán
belém lőttek 2 nyilat, de akármennyit alszok, várok, utazok, lépek be a játékba nem tűnnek el, visszatölteni mentést nem tudok, mert minden közeli mentésben benne van a nyíl... Én vagyok most hülye vagy valami gubanc van?

-
csab991
senior tag
Nektek csinált olyat, hogy akárhányszor elmegyek Markarth-ba le akarnak tartóztatni az őrök. A börtön questet már megcsináltam és ha megállít az őr akkor semmivel nem tudom magam kibeszélni, egyik opcióval sem tudom amiket kínál, de még ha mondom hogy vigyen a börtönbe, akkor meg újrakezdődik a dialógus. Szóval eddig, mindig mészárlásba torkolltak a Markarthi látogatások. Valami bug lehet?
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok,
Hogy tudom megszerezni a Nightingale Armor-t?

Köszi!

-
Youri
veterán
-
priti
addikt
Helo, a 3 gyűrűs ajtónál mit kell kitekerni, hogy középen el lehessen fordítani? (Még az eleje, asszem lvl5 vagyok) nem figyeltem, hogy figyelnem kéne
Most így utólag már nincs kedvem kitegergetni az összes variációt, hogy most 3 medve vagy mi... -
törölt tag
SPOILER: nem tudom hogyan, de belebotlottam egy nőbe, aki elvitt, adott egy questet és kannibál lettem
plusz képesség, feedelsz egy halottból és gyorsabban regenerálódik a stamina egy időre.tehát Companions vezető, Dark Brotherhood vezető, Thieves Guild vezető, kannibál, vérfarkas, imperial harcos, Riften thane, Whiterun thane, Arch-Mage, über armrorral és halálos fegyverzettel. nem lenne egyszerűbb csak simán istennek lenni?

-
keIdor
titán
Nah most már vezetője vagyok:
-Companions
-The Dark Brotherhood
-The Thieves GuildLOL és még Dragonborn is vagyok, micsoda különleges lény vagyok én.
College of Winterhold vezetője is gondolom én leszek.Szerk.: Azzal meg már a f@szom televan, hogy minden nap szar a Steam közösségi része. Valve-nál hogy sz@rnának sünt. 2004 óta vagyok Steam-en, soha olyan szar nem volt még, mint idén. Csak a baj van vele. Feltörik, most meg szar.
-
Źşë'
addikt
válasz
maszi99
üzenetére
talán akkor mikor még nem láttam a jelenlegihez hasonló grafot, mikor még mmx 466osom volt és annak örültem h van pár játék amivel tudok játszani, heretic 2, avp1, de azóta már sokat változott a világ, sztem a játék mint fogalom is megváltozott mára - nem kicsit, nagy felbontás, magas poligonú modellek, tűéles textúrák, orbitálisan nagy - megvalósítható terepek, és hihetetlen animációk : ) kb annyira h az ember bele éli magát mikor játszik egy ilyen cuccal, sztem csak elrontaná a hangulatát, aki akar játszani annak igen is adnia kell arra ki pénzt amin játszik, dióhéjban én tuti nem játszanék vele 2012 kezdetén ilyen állapotban

-
Brent
aktív tag
Bexarás ez a játék...
Este van, éppen Markath kapujához érek, ahol az őr köszön majd eldicsekszik, hogy Markath a legbiztonságosabb város a Reachben...
Ok.
Belépek a kapun és mit látok ?
Egy muksó éppen hátulról leszúr egy nőt.

Az őrök egyből rohannak és kinyírják a bűnözőt.. akkorát szakadtam, hogy nem igaz.
Jól kijött..Közben láttam egy új kivégzési formát.
Amikor már kevés hp-ja van, ugye akkor ált. összeesik az ellen és a földön vánszorog, a karakterem fölé állt, a már összerogyott banditának, két kézre fogta az egykezes kardot és felülről tarkón szúrta a banditot... iszonyat látványos volt.
+ Beléptem a Companionsba (Aela-t kinéztem magamnak
), vérfarkas lettem, hasznos kis képesség. 
Lehet vele aprítani. -
Ilsyde
őstag
-
Enton
addikt
Hahhahahah:
-
keIdor
titán
Elég volt csak Lydia-t, a szellemet nem tudom elküldeni, beszélni se tudok vele csak ő beszél hozzám. Meg ismeri a lovamat.

Na de egyébként sikerült megcsinálni. Jó kis csaták voltak lenn, volt hogy 3-4 Draugl Death Lord volt ellenem egyszerre, de mivel a karakterem hatalmas erőt képvisel nem tudtak leverni.
Pedig még Daedra cuccaim sincsenek, Smithing is nulla, egyszerűen csak erős vagyok, meg 98 a Two Handed tudás.Spoiler: Érdekes fordulatot vett itt is a történet, Mercer a gyilkos, sejthettem volna. Na majd elkapom még ezért.
-
Źşë'
addikt
ez jól félre ment, picit benéztem a topikot

-
keIdor
titán
Thieves Guild - Snow Veil Catacombs-ba kéne bemenni Mercer-rel egy Karliah nevű csajt üldözünk. Mercer ott vár a bejáratnál, és mikor csatlakozik hozzám és mennénk be, akkor látom, hogy kulcs kell a bejutáshoz, amit sehol se találok.
Help! Mi legyen? Hol a kulcs?
-
Joker_5x
tag
Sziasztok!!
Tudja valaki ,hogy ebbe a játékba "The Elder Scrolls V: Skyrim" hogy tom megcsinálni hogy az egész karaktert lássam mert csak a fegyvert látom és igy elég gagyi!!??
Még az elején vagyok lehet azért ilyen??Majd később beál magátol?Ha nem segitsetek!!
Előre is kösszi!! -
keIdor
titán
-
maszi99
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ehhez még 1 kis jó fertőzésféleség, és elrettentésképpen mehet is.
Azért csak megnézném az ellen arcát
-
keIdor
titán
-
szabod
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
nekem erről a gyalog galopp jutott esezbe

Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán jött egy szerencsétlen bandita, nekiment az álló(!) kőnek, tolta maga előtt, majd meghalt. én is el kezdtem tolni a követ, szedte le a HP-t.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)