Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Dweemer metalt érdemes gyüjtenem? Lent vagyok egy dweemer alagutban és rengeteg van. Plusz még fogaskerekek és hasonló okosságok. Kell ezeket gyűjteni?
-
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Kár volt kigyógyulni belőle, ez nem olyan hátrányos, mint a vámpírság. 100% rezisztencia fertőzések ellen, nem kell kötelezően átváltozni, és csak az ezüst fegyverekre vagy érzékenyebb. Vissza már nem tudsz változni, ha egyszer kigyógyultál. Esetleg csalással, de azt nem tudok.
-
válasz
pengegyerek
üzenetére
úgy tudom hivatalosan sehogy
-
pengegyerek
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha voltam egyszer vérfarkas de kigyógyítottam belőle magam akkor, hogy tudok megint azzá válni? Mert Whiterun- ban ha kérdezem Vilkas, Farkast stb. egyik sem ajánlja fel.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerinted? Szerintem a VGA-d a gyenge pont, ami esetleg jelentősen butított grafikával tudná.
Minimum konfiguráció:
* Operációs rendszer: Windows XP / Windows 7 / Vista (32 vagy 64 bit)
* CPU: 2 GHz-es, kétmagos processzor
* VGA: 512 MB videokártya-memóriával szerelt, DirectX 9c kompatibilis kártya
* RAM: 2 GB
* HDD: 6 GB
Ajánlott konfiguráció:
* Operációs rendszer: Windows XP / Windows 7
* CPU: négymagos Intel vagy AMD processzor
* VGA: 1 GB videokártya-memóriával szerelt, DirectX 9 kompatibilis kártya (GTX 260 / Radeon 4890)
* RAM: 4 GB
* HDD: 6 GB -
törölt tag
Tervezem,hogy megveszem pc re a Skyrimet,kérnék 1 kis helpet,hogy ez a config elég lessz-e hozzá...
Na szóval:
Proci:AMD Athlon 64x Dual core
Vidikártya: Nvidia 9600GT (nincs Tuner)
RAM:4GB
Oprendszer:XPÉs van még GameBoosterem is ha az számit valamit.
-
RockHaRD
addikt
honnan lehet olyan cuccot szerezni a játékban, amiből disenchantolással megtudnám tanulni az enchant boostot, meg a smithing boostot?
-
Murder3
addikt
viszont a lighting az mindenre jó míg a frost-fire nem.
mert pl hegyi állatok eleve rezistesek a frost ellen, meg elvileg a nordok is.
az elemtálok meg 100%-ig a saját elementjük felé.élőholtak ellen tűz a jó, de ez minden játékba így.
én javarészt lightingot haszálok bár elején frostra akartam, de végül is lightingra álltam át fire-t annyira nem kedvelem de a fireball miatt lehet majd arra rakom a + sebzéseket.
amúgy Ice Storm még nagyon jóamúgy meg a hallhatatlan követők nem csitek?

mert pl farkas a companiomi beavató küldetésbe igaz h kb a harcokból instant földön volt, de ahhoz h azt esélyem legyen megcsinálni kellett a hallhatatlansága és sztem az nagy segítség sok ilyennél... -
Murder3
addikt
frost dragonnak is be lehet gyűjteni a lelkét és még a közelbe se kell lenni hozzá

épp a ghiant camp mellett voltam whiterun tundráin épp betöltöttem rögtön jött a sárkány...bár a giantokat önygilkosság megtámadni főleg ha 4 mamjut meg 2 óriás van ott

leküzdöttük, de nem simán sajnos az eggyik mamut betriggelte az összeset rám, persze a sárkány addig baxott leszállni vagyis leszállt csak a környékről berohamozó farkasok és vadmacskákat gyilkolta le.
persze a giant brigád engem üldözött, de aztán leszáltak rólam és emgölték a sárkányt de azt nem tudom h hol csak a lelkét akptam meg, utánna gondolom a maradványát elnyelte a föld
mert engem az óriás tábor elüldözött az út meleltti toronyig ahol persze a 2 whiterun guardtól vártam segítséget...
addig oké volt amíg véletlen az épp haldokló őrre bele nem suhintottam eggyet
szerencse már cska 1 őr maradt fenn addig és a mamut nem tudod bejönni uyge de fent meg kellett ölnöm.
aztán megöltem a mamutot.
de még 3 ilyen redguard harcost is kivégzett a mamut mire meg tudtam ölni
na visszamentem de a tábor 100 m-ese körzetét is megnéztem de sehol nem találtam a maradványait a sárkánynak.
na ez tartott kb 40 percig....nekem a Mount Anthor-i sárkáy volt az eddigi nagyon kemény falat.
Amúgy a dragon plate armor mekkora full heavy armorra fejlesztett karakternél?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
pcMANiac
üzenetére
Van különbség életerőben, sebzésben...
Sima, Blood, Elder, Ancient
Így jönnek sorban. A te szintedtől függően egyre erősebbekkel lehet összefutni.
A magasabb szintűekhez nekem igencsak szükségem van már a marked for death-re, mert egyébként alig sebzek.
Az elder dragon meg kb egy fújásból halál közelébe lenyomott, amíg nem gyártottam magamnak tűz/jég resistes cumókat. -
Mackósajt
senior tag
válasz
pcMANiac
üzenetére
Az erősorrend sima->blood->frost->elder, és talán utána is van még valami, ellenem eldernél nagyobb még nem jött. Egyszerűen több életerejük van, és nagyobbat sebeznek.
A sárkány újragenerálás kicsit bugos lehet. Egy hegyteteji szentélynél nekem odagenerált jóval az eredeti sárkány halála után odagenerált nekem egy elder dragont, ami lejött rám, amikor a hegy oldalában lévő rom bejárata előtt bóklásztam, és volt lelke. De való igaz, hogy a fix lelőhelyekre újragenerált sárkányoknak már nincs lelke másodszorra (többnyire).
(#6175) L3zl13: elvileg a sárkányok lehelete is magicka alapú, úgyhogy a villámmal tudod csökkenteni a lelkesedésüket ezen a téren is.

-
L3zl13
nagyúr
Jó cucc a lightning, a sárkányok ugye 50-50% eséllyel rezisztensek a tűz vagy jég varázslatokra bármelyiket választod, ellenben a villám mindig jó ellenük.
Viszont tűz meg nagyon jó a draugr-ok ellen + a kézi fegyverem is tűz enchis (égő ellenfelekre extra sebzés) a jég meg a staminát fogyassza, míg a villám csak a mágusok ellen ad extrát a mana drainnel.Ráadásul a perkek is így jönnek sorban, szóval villámot eddig nem nagyon használtam, bár gondolkodom, hogy íjból villám enchantosat csináljak. Pont a sárkányok, meg a mágusok ellen.
-
pcMANiac
aktív tag
"értsd nem Blood, Elder stb hanem csak sima "Dragon"
Miért, a blood valami különleges ebből a szempontból? Most találkoztam az első blood sárkányommal, de semmi extrát nem vettem észre. Az tudom, hogy a csont sárkánynak nincs lelke, de van a többinél valami külsőn, és tűz vagy jég okádáson kívüli eltérés?
-
Integra
titán
mi a diffi a fireball és a firebolt között??
-
törölt tag
Köszi a gyors és kielégitő választ

-
L3zl13
nagyúr
válasz
üzenetére
Az ún. Essential NPC-ket nem lehet megölni, amíg a történetben előrehaladva nem válnak megölhetővé, már amelyiknél van ilyen.
A sárkányok lelkének begyűjtése pedig automatikus. Csak ott kell lenned a közelben mikor meghal. A "sárkány fészkeknél" ha egyszer már megölted az ott tanyázó sárkányt, akkor hiába spawnol új normál sárkány (értsd nem Blood, Elder stb hanem csak sima "Dragon") nem tudod újra begyűjteni a lelkét.
-
törölt tag
Egyébként van néhány olyan NPC,ami nem hal meg,csak letérdel,és rövid időn belül felkel,és harcol tovább...Na azokat,hogyan öljem meg?Véglegesen?
Meg még valami,a sárkány "lelkét",hogy szívhatom el?Az a lilás cucc,amivel átjönnek ilyen skillhez kellő valamik

-
törölt tag
Abból van bőven
A kovácsnál csináljam meg?Vagy hol? -
törölt tag
Ilyen sárkány vérteket miből tudok kreálni?

-
-
Youri
veterán
Mondjatok nekem lécci, kiváló Ebony lelőheyeket

-
Integra
titán
-
Mackósajt
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Nem tudom így fejből. De a kiírt százalékoktól függetlenül az enchanting ital hatása nem jelentős emlékeim szerint (ott a felhasznált lélek mérete nagyon fontos). A smithing italé viszont jól észrevehető. De nekem nincs kimaxolva az enchant, csak 90, és csak kevés perk van rajta, az alchemy meg még lejjebb van. De már így is gyönyörű dolgokat lehet csinálni.
Integra: én nem bírnám úgy farmolni a karakteremet mint te, én csak játszom.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Mackósajt
üzenetére
gondolom minnél erősebb az alchemy, annál erősebb a poti, amit csinálok, de vmi konkrét értéket mondhatnál

pl van 100-as enchantod, gondolom grand soul gemet raksz a pajzsba, és akkor a smithinget választod mint enchant, plussz benned van a poti, ami mennyivel növeli meg az enchant erejét?
-
Mackósajt
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Nem nagyon kapható. Én magam készítem. Amúgy is sokáig az alchemy volt a fő bevételi forrásom. Amíg olyan gazdag nem lettem, hogy már nem kell a pénz.
Amúgy a Blue butterfly wing-nek, és a Snowberrynek is van fortify enchanting, hogy csak a könnyebben beszerezhetőket említsem. Smithinghez pedig Glowing mushroom és Sabre cat tooth vagy Blisterwort pl.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
A legendary cuccok védelme a többszöröse lehet az alap cuccokénak kb, és a skillel arányosan megy felfelé a kategórián (legendary) belül is. Én is csak néztem mit művelt a legendary kovácsolás az elven armorral. Pedig nekem csak 60-as kovácsolásom van még (+ fortify smithing gyűrű, medál, lötty).
zotyi8: ha megvan a perk hozzá, akkor 100-as kovácsolással már enchant és potion nélkül is mnnie kell a legendary-nak mindenre, amire van perked (bőrszerkókra anélkül is).
-
-
Gergosz2
veterán
végre!
a lockpick , sneak meg a pickpocket 100 as szintre fel van tornázva

-
icons
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
A Dragonscale gyengébb, mint a Glass Armor :S Ráadásul nehezebb is, nemtudom miért azt ajánlod...
Smithing fejlesztésre itt volt pár tipp, de a legjobb Leather cuccokat kovácsolni. Abból van a sapka meg a kesztyű, amiket érdemes megnézni. Egyikhez 2-1, másikhoz 1-2 anyag kell, úgy csináld, hogy a legtöbbet tudd. És ezekhez vehetsz ócsón anyagot kb bárhol.
-
törölt tag
Köszi a választ

-
Neoteric
addikt
válasz
üzenetére
Érdemes feltolni a smithinget 100-ra, akkor tudsz magadnak fasza páncélokat kovácsolni. Én a sárkánybőr cuccot ajánlom (light armor), egyrészt nagyon tápos tud lenni az is, viszont ugyanakkor alig van súlya.
Legegyszerűbb, h ha elmész vadászni kisebb állatokra (róka, szarvas, stb), aztán a prémből csinálsz bőrt, abból meg bőr csuklóvédőt, amiket aztán szépen eladsz. Kicsit időigényes és monoton, de 'megéri'. -
törölt tag
Kovácsoltam is,de sajnos csak a (Fine) szintig jutok el...Tovább nem engedi.
Amugy egy elég érdekes bugot tapasztaltam,mentem,gondolom beapritom a harmadik sárkányomat is,meg is érkezek az ikonhoz,nekem támad a sárkány stb ahogy lenni szokott általában.Sajna erősebbnek bizonyult,ezért menekültem előle.Nem sok élete maradt,gondoltam futás közben,hogy megpróbálkozom még 1 nyilvesszővel végezni vele,leesett az élete 0-ra,csakhogy nem "sült meg" mint ahogy ha meghal,ahogyan megszokott,felrepült,és most csak folyamatosan követ,nem támad meg,és az élete 0-án van még mindig.Elég vicces,hogy ha mamut közelébe megyek,vagy troll közelébe,akkor hirtelen feltámad benne a vadász ösztön,és elragadja a troll-t,később pedig leejti,és visszajön követni engem.Elég vicces,de kárt nem okoz,szóval megyek rajoskodni a házisárkányommal Whiterunba

-
icons
addikt
válasz
Mackósajt
üzenetére
HA rágugliztok, megtaláljátok hogy csak Dragon Armor van, Weapon nem, tehát semmilyen fegyver nem létezik! Látom már válaszoltak
Danielssss: kovácsolhatsz magadnak (olvass utána, tele van vele a net, ez a topik, minden). Pénzt küldikkel tudsz csak szerezni.
Az egykezes-kétkezes jó kérdés. A pajzs szerintem nagy előny, és a kétkezesek annyival nem sebeznek többet. Meg talán az egykezessel gyorsabb is vagy (elméletben
) -
törölt tag
Nos,itt vagyok újra.Csináltam egy új karaktert,és minden rendben megy
már megöltem 2 sárkányt,elég jól haladok,csak az a gáz,hogy az armorom elég gyenge (150 védelem pont)A kovácsnál próbáltam venni erősebb armort,de sajna nincs rá pénzem...valakinek ötlet,hogy honnan szerezzek sok pénzt?Küldikből még oké,de most egy elég barom küldetésnél tartok,amit nem hiszem,hogy meg tudok majd csinálni...Na mind1 azért próbálkozok.Egyébként ha Harcos karaktert akarok csinálni,akkor ahoz 2 kezest vagy inkább 1 kezest használjak?Én személy szerint most egykezest használok,de kiváncsi vagyok a véleményetekre.

-
Mackósajt
senior tag
Vedd fel a megbízást az árvaház igazgatójának a meggyilkolására a szökött árvától Windhelm-ben, és megtalálnak. + valami másik ilyen is van.
A főhadiszállásuk amúgy nem messze van Falkreath-tól az erdőben egy barlang. Nem tudom hogy reagálnának azonban a hívatlan látogatókra.
Ettől függetlenül nem értem miért kellenek pont ők. Rengeteg más trainer is van, és az övéik semmivel sem jobbak, mint azok. Az Alchemy meg ráadásul remekül fejleszthető odahaza, pénzkidobás tanárt fogadni hozzá. Csak gyártsd a löttyöket, nem kell, hogy hasznosak legyenek, a kereskedők úgyis megveszik, és fejlődsz vele.
(#6119) G^zC^mp€r: csinálhatsz magadnak, ha van 100-as kovácsolásod, és felveszed a perket. Mármint páncélt. Fegyverben nem tudom létezik e. Én már találtam 3x-es szinten sárkánycsont pajzsot, de eladtam, mert heavy armor + különben sem használok pajzsot.
-
RockHaRD
addikt
vmi skyrim wiki-n olvastam, hogy a daedric bow a legerősebb, de látom, hogy van dragonbone fegyverpack is, honnan lehet azokat megszerezni?

-
zotyi8
tag
Merre találom Dark Brotherhood-t ?
Tanulni kéne egy kis Alchemy-t meg Light Armor-t. -
Inv1sus
addikt
Mennyi idő végigtolni a főküldit?
Azt hiszem a champions-t végigvittem (Én lettem a leader. akkor gondolom vége nem?) és hát unom szegény játékot. Semmi újat nem nyújt, ugyanazok a barlangok, szörnyek, ruhák, fegyverek... Egy ilyen hosszú játékba miért nem tudtak több elemet belevinni?

Esetleg megfogom próbálni, hogy semmilyen cuccot nem szedek fel, mert az is csak a játékidő felét veszi el, eladni úgy se tudom...
-
Gergosz2
veterán
válasz
maszi99
üzenetére
jó a társ , és úgy még jobb ha adsz neki frankó fegyvereket.
Nekem Lynda most egy full Dwarven felszerelésbe van , az ilyen nyomi banditák meg se kottyannak neki, sárkányt nagyon egyszerűen megöljük.
Nekem a ló nem nagyon jön be ebben a játékban , Oblivionban többet használtam.
-
L3zl13
nagyúr
Vámpír problémával küzdőknek itt a topicban:
Ha jól tudom csak a stage 4-es vámpírokat támadják meg azonnal, viszont akkor meg kéne lennie egy láthatatlanság képességnek, amit napjában egyszer lehet használni 3 percig. Ennek elégnek kéne lennie átmenni az őrök között vagy kivárni, míg a ház lakója újra elalszik.
-
maszi99
őstag
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
Érdekes ez a ló dolog. Nekem is volt ilyen, de az enyém ment a levesbe, mikor egy sárkány betalált út közben és a ló ott nyomult a legnagyobb adok-kapok közepén, és a sárkány lerendezte. Érdekes, hogy én lóval megyek, de a segítőm rohan utánam, mert sem felvenni, sem lóra parancsolni nem tudom.
-
Mackósajt
senior tag
Találtam egy lovat. Egy bandita holtteste mellett álldogált a pusztában. Nem akartam lovat, de gondoltam kipróbálom. Engedett felszállni, és körbelovagoltam vele kicsit. Mikor leszálltam elment. Gondoltam ennyi. Gyorsutazás után azonban megint mellettem volt, úgy látszik már az enyém. Most akkor nem szabadulok tőle, amíg el nem pusztul? Ha városba megyek, akkor az istállóba kerül?
-
pcMANiac
aktív tag
Ne menj városba! Mikor én így jártam, városon kívüli kis táborokat kerestem. Kivártam az éjjelt és odaosontam a ponyva alatt alvó emberekhez. Szívtam egy kis vért (többször is), majd onnantól erősen figyeltem, hogy segítőt vigyek magammal és rendszeressen szipolyozzam. Ha sikerül, menj rá a gyógyítós küldetésekre, hogy ne légy tovább vámpír. Több a hátránya, mint előnye.
-
S e t h
nagyúr
Sven bárd, én nem tudtam mire mehetnék vele ha előkapja a lantját, amikor egy farkasfalka támad ránk,
ezért inkább a szerelmi háromszög másik tagjának segítettem , aki íjász.
Eddig nem volt vele problémám, de pl. hiába adtam neki jobb íjat, nem használja.Segítőből lehet több is vagy csak egy ugyanazon időben?
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Igen kezdő vagyok még játékban , ezért kérnék segítséget tőletek.High elf karakterrel indultam, nem titkoltan azért ,hogy ütős mágust fejlesztve játsszak, viszont most- 7-es szintű vagyok- és elbizonytalanodtam.
Eddig a conjuration és destruction ágat kezdtem el fejleszteni és idézés majd rombolás szisztémával haladtam előre.
Eddig csak a magickára raktam pontot, staminára, healthra nem, szóval meglehetősen gyenge a karakter, ezét kellene ütős elővéd, amelyet idézésekkel kívántam megvalósítani, amíg én hátulról aprítom az ellent.
Igen ám ,de mindenhol az enchantolásról olvasok, hogy azt kell fejleszteni, mert azzal lehet ütős mágust generálni, én meg most vakarom a fejemet, hogy igaz még csak a hetedik szinten járok, de elrontottam volna a fejlesztést?
Van közöttetek vki aki high elf varázslóval játszik és van tapasztalata a mágus karakter fejelsztésében?
A hetedik szintig nem nagyon volt problémám, de sárkánnyal önállóan még nem harcoltam- kivéve a közös legyakást amikor támadás érte a várat, illetve annak tornyát- , villámsebzéssel és halott feltámasztással,valamint lények idézésével jutottam eddig előre.
Azért is kérdezem most, mert a félresikerült fejlesztés következményeként lehet, hogy magasabb szinteken már "cseszhetem" a karakteremet.Ja még vmi, hol lehet látni , hogy milyen aktív hatások vannak a karakteren?Én az i , meg tab billentyű után is keresgettem, de sehol sem találtam ilyent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- iPhone topik
- VR topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, persze ettől még lehet van az is