Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem egyáltalán nem lilul, nem fagy ki, nem dob ki. Tökéletesen megy az 1.3. Gyors a töltés is. Pedig tele vagyok textúrákkal és a gépem sem mai.
-
Ilsyde
őstag
Most hogy a main quest miatt be kellett mennem Solitudeba, kénytelen voltam én is feltenni a 4GB memória patchet mert egy ido után belilult egy-egy dolog... Pedig csak apróbb textúramodokat használok

-
Youri
veterán
Elborul az agyam!!!
Amióta ez a rohadt 1.3 kint van, azóta csak sz*pok. Egyszerűen 6x annyit tölt, ahol tölteni kell, meg töltés után fél percig csak diavetítés van, mert neki ott töltenie kell még. Előtte nem voltak ilyen bajaim! -
Kelvin
őstag
válasz
üzenetére
Egy kicsit nekem is jobban kellett koncentrálni, de azért érthető.
Az első pontból egyet kell választani, szájíz szerint. Ez a skillek fejlődési ütemét befolyásolja pl. 50% rebalance, 500 ütés helyett 1000 kell. A rebalance pedig kicsit értelmesebben átrendezi a fejlődés ütemét. A második pontban pedig a szintlépéshez szükséges skill mennyiséget szabályozza ill. az xp mennyiségét. Négy félke fejlődési ütem van de a srác szerint ajánlott a legjobb szerintem is. Az elején picit könnyebben fejlődsz majd jóval nehezebben.Inv1sus: Az a harmadik pontban van, ha jól láttam. Azt egyszerűen nem kell feltenni és kész.
"early perk skill " erre a részre gondoltál?Szerintem, ha az első két pont közül raksz be esp-t akkor az nem játszik..töltsd le a file-t és akkor jobban látod.
-
törölt tag
egy kicsit valóban, de pl. ha csak simán harcolok, akkor is felmegy a skill. de majd kiprószálom ezt a modot, csak nem tiszta hogy működik. de még mindig van kihívás a játékban, master szinten, egy bandit chieffel közelharcban, vagy egy nagy adag mage-gel szintén közelharcban...
-
Inv1sus
addikt
Egyébként nem értem, hogy az oblivionban meg a skyrimbe is miért csak ennyi fajta páncélt meg fegyvert raktak bele. Egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy lehet válogatni. Elhagysz egy bizonyos szintet, akkor glass dwemer ebony dremora és kész kifújt. Semmi értelme.
-
törölt tag
válasz
Neoteric
üzenetére
én a jól felhúzott two-handedet lecseréltem két egykezesre, jó gyengék még
bár már két ebony war axe (nálam ~66) nagyából hozza egy legendary orcish warhammer sebzésének kétharmadát (nálam ~100) és még nincs is felhúzva a one-handed skill és maguk a war axek sem. ha "kimaxolom" a one-handedet, akkor két egykezessel kb. legyőzhetetlen vagyok... a daedric armor szettem bőven a maxon túl van, ~660. masterre kell venni a nehézséget, de érdekes, a sárkányok nem túl nehezek, de egy troll betrollkodik, vagy egy bandit chief, utóbbit alig bírom legyakni... -
Inv1sus
addikt
Nem is tudom milyen karakterrel lenne érdemes játszani, amelyik nem tud elimbulni.
-
Ilsyde
őstag
Elején a legizgalmasabb a játék, mikor még a legtobb ellenfél igazi kihívás és mindent ki kell hoznod a szedett-vedett felszerelésedbol.
Csináltam magamnak én is egy új szettet gyengébb anyagokból, potionok segítsége nélkul. De azt nem tudom megoldani hogy ilyen szinten (53) a loot érjen is valamit.
-
Kelvin
őstag
Pontosan, sajnos beiktathattak volna korlátozásokat. Ugyanúgy ahogy az előző részekbe. Lassabb fejlődést, szint és skill -nél egyaránt. Egy szint alatt egy skill korlátozott számú fejlődését. Mert így sajnos sokan akaratlanul is tápolnak.
Én újrakezdtem nemrég és figyelek ezekre nagyon. Régen a mesélő feladata volt fenntartani az egyensúlyt, most nekünk kell.
Amúgy már csinálnak a tápolást és gyors fejlődést gátló, az egyensúlyra törekvő modokat. -
Alg
veterán
Na, azt hiszem most fulladt ki az első végigjátszásom...
40es szint, destruction 100on, master spellek megvannak, ingyen varázslás megvan, armor jóval a max felett (650 körül), pénzt már elkolteni sem tudom, így a loot sem igazán érdekel.
Minden behalt ami tartaná a lelket egy RPG-ben: a küldetések sztorija faék, a kimaxolt felszerelés és halom pénz miatt a loot nem érdekes (úgysem tudnám eladni, alig van pénz az árusoknál), szintet lépni meg már elég nehézkes, ha az összes használt skill 100on vagy majdnem 100on van - most még shoutokat gyűjtögetek, közben kínomban kardozgatok a gyengébb ellenfelek ellen, hogy legalább szintet lépni tudjak.
Elbaltázta kicsit a végjátékot a Bethesda, ha legalább a küldik elvégzéséért járna xp már az is sokat segítene, de szerintem a probléma gyökere ott van, hogy túl hamar ki lehet maxolni a felszerelést. DB-s küldiket direkt nem csináltam meg, hogy legyen majd a lopakodós karimnak is valami újdonság.
-
törölt tag
1: köszi, mert eddig nem nagyon találtam, pedig mindenfele voltam már.

2: recept amúgy nem is fontos, mert Skyrim wikikben le van írva

más: második sárkány legyakva (az intróban lévőt nem számítva.) az első sárkányom egy csontsárkány volt, kettőt csaptam és készen volt. a második, a tüzes sárkány kemény volt, még jóhogy volt nálam egy valag fire resist és minor healing poti, meg a 650-es stat daedric armor szett, mert közelharcban gyaktam le...

-
Youri
veterán
-
Brent
aktív tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére

Most a Fus ro Dah után a "nyíl a térdkalácsban" hódít ?
-
--Disztroj--
senior tag
-
Mukorka
addikt
Na , elkészült első textúrám a játékhoz

Ez az alapállapot.
Ez pedig ahol épp most vagyok. A teljes textúra fel lett konvertálva 2048x2048-ra ezen felül mivel ez persze nem nagy dolog így azért sok helyen színezést és fényezést is kapott. Ami viszont teljesen új az a pengéken látható kis 3 ágú szálacskák valamint amire még büszke is vagyok a fej közepén látható rész eredeti rubint textúrára lett cserélve

Jó szórakozás volt megcsinálni, az eredeti is nagyon jól néz ki és nem állítom hogy az enyém szebb lenne de vicces hogy valamelyest saját (még persze fejlődni fog) de kezdésnek nem rossz.
-
Mukorka
addikt
válasz
üzenetére
Meg tudod csinálni recept nélkül is. Találni meg hát ott találsz ahol a kezedbe kerül
Nem tudok ilyen helyet.. de csinálj italt az egyszerűbb talán.(#4772) MdewC : Javítanak még rajta, nem lesz az csalódás. A játék elég jó így a grafika ps3-on is csak másodlagos kell hogy legyen, persze azért az nem árt ha nem csak a lowres távolit textúrákat tölti be 2 méterre.

-
törölt tag
hol találni olyan cuccot, ami fortify smithinggel (esetleg olyan is, hogy fortify enchant?) van enchantolva? és ha tudom milyen anyagok kellenek egy potionhöz, de nincs meg külön a recept, akkor is meg tudom csinálni?
-
Mukorka
addikt
Elvileg az alap verzióval nem voltak ilyen grafikai gondok

Lehet hogy csak számodra szokatlan a grafika mivel azért egy nagy tv-n a 720p főleg ha nem is ülsz messze akkor a skyrim roppant alacsony felbontású textúrái mellett nem csodálom ha nem érzed a grafikai orgazmust. A játék összességében szép atmoszférát nyújt de a motor technológiailag elavult nem kicsit. -
-
Mukorka
addikt
A gond az hogy nem a felbontása rossz a játéknak nálad ha teljes képernyőn van hanem az hogy nem tölti be a textúrákat ami az 1.2 patchel együtt jött bug ps3 esetén. 1.3 már pc-n is csinálja ezt a mókát úgyhogy jók kis foltozgatások ezek eddig...
Ahogy fent is írják ez csak felkonvertálás hiszen az úgy normális hogy tv-től függetlenül teljes képernyőn játszhass de ettől még 1280x720 pixelt nyújtanak az ilyen játékok
-
MdewC
nagyúr
válasz
Mukorka
üzenetére
A felbontással van gond. Leg. szerintem nagyon rossz, eddigi fórum válaszadók szerint ez normális. Eddig a neten amit találtam, rengeteg ps3 tulaj panaszkodott erre, hogy nagyon alacsony a felbontás,de normális választ nem találtam, hogy ez a gagyi a reális, vagy vmi bug ami miatt nem tud nagyobb felbontást. Most sajna nincs netre kötve a gépem, meg szeretném megvárni azt a hivatalos javítást, ami a ps3 lag problémát is javítja (1.3 még nem tudja), de ezt még nem oldotta meg a Bethesda.
Ha ez kijön, akkor átviszem a szomszédba, ahol tudom netre rakni és frissíteni. A gond csak az, hogy nem tudom, hogy ennek bármi köze van-e ahhoz, hogy a frissítés után fogja tudni a nagyobb felbontást, még ha az "csak a ps3 graf javítása" akkor is. (pl fifa 12 dobozán is 720p van, de 1920x1080 felbontásban tudok vele játszani) (naivan azt hittem, hogy Skyrim is tudni fogja, de így hihetetlen nagy a csalódás!)Vélemény?
köszi szépen!

-
Mukorka
addikt
Na még egy est Fus Roh Dah

-
Mukorka
addikt
válasz
zuzu000
üzenetére
Egyrészt ps3 only játékok azok meg asszem főleg ilyen 2D vagy valami régebbiek amiket még elbírt úgy. Korábban írták a COD4-et , na az sem volt 1080p hanem kemény 1024x600

(#4763) MdewC: Ha megvetted akkor elvileg a patchek automatikusan felkerülnek de ha nem akkor mindenképp frissítsd a játékot. Lehet hogy a tv-t rá tudod venni hogy széthúzza a képet de egyáltalán, mi a gond? Ablakos vagy csak ótvar a felbontás?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Mukorka
üzenetére
Tyű ez már valami, leg úgy értem, hogy van még remény, akkor ez azt jelenti, hogy akár egy patch megoldás lehet, vagy beállításváltás? Fordítanád ezt jobban magyarra? Azaz mit tehetek:1. ps-t csesztessem a beállításoknál valahol?
2. töltsek le frissítést a skyrim-hez?Sry a tudatlanságért!

KÖSZI SZÉPEN!

-
Mukorka
addikt
A lényeg: a PS3 játékok 720p felbontásúak , ezután a Tv-től függően felkonvertálódik a játék 1080p-re mint a te esetedben is a legtöbb játéknál. Ettől nem lesz 1080p minőségű csak széthúzza hogy teljes képernyős legyen. Valószínűleg a Skyrim hibás ezért csak 720p képméretben indul a Tv-n ami mivel nálad 1080p így olyan mintha egy ablakban lenne a szélein meg fekete keret van. Nem PS3-nál volt a gond a be nem töltött textúrákkal? Ha teljes képernyőn van a játék nálad akkor a felbontás rendben van.
-
MdewC
nagyúr
válasz
zuzu000
üzenetére
Hát én is folyamatosan ezeket olvasgatom, de semmi érdemlegeset nem találok

Megnéztem, 720p-t találtam (csak rápillantottam, holnap megyek haza nagyítóval fogom átnézni, de a para az az, hogy a fifa 12-re is ez van írva és azt pedig tudom 1920x1080ban játszani... Na ez a gondom!
)Ha bármit megtudtok, kérlek írjatok, me így nem túl szép a játék, pedig eléggé vártam...

KÖSZI!!

-
MdewC
nagyúr
Sziasztok,
Bocsi, akkor csak rosszul írtam be a felbontást!

A lényeg, hogy eddig pl. Fifa 12-vel max felbontásban tudtam játszani, a tv full hd led. (Samu 32D5000, nemhiszem, h abban van a hiba.)Az tuti, hogy a ps3-as verzióban is vannak hibák, de nem tudom, hogy ez normális-e, hogy csak 1280x720 felbontásban indul el. Nem hiszem, h ez lenne max felbontás!

Szerintetek mit tehetek, h nagyobb legyen a felbontás? Esetleg bug, amit frissteni kell, vagy esetleg vmi beállítás a ps3-on?

Előre is köszi a segítséget!!!!!!!

-
Löncsi
őstag
Nos, nemrég váltottam dual-wieldre.
Kérdés, hogyan lehet azt megoldani, hogy hot-keyre elővegyek egy varázslatot, majd másik gombbal visszaváltani dual-fegyókra? Q-menüből mondjuk megoldható, de hotkey-el kényelmesebb lenne.
-
mpierre
veterán
Belebotlottam a falmer népcsoportba... Nem túl barátságosak.
Lehet rosszul kezdtem velük az ismerkedést? -
Ilsyde
őstag
Egy tulajdonság lesz, egy amolyan kombinált enchant. Ezek mindig gyengébbek a normál enchantoknál, de ettol fuggetlenul sokkal jobbak ha két enchantot teszel ugyanarra a tárgyra.
Példának kedvéért ha egy fegyverre teszel fire damage meg soul trap enchantmenteket akkor az elobbi lehet hogy 31 sebzést, az utóbbi meg 18 másodperces léleklopást ad. De ha van egy kombinált enchantod, mint pl. fiery soul trap ami ugyan csak 10 sebzést ad és 15 másodperces léleklopást, attól mellé még tehetsz egy normál fire damage enchantmentet is és mindjárt 41 sebzés lesz belole (31+10). Valami ilyesmi lesz az eredmény:

Varázslókopenyeknél ugyanez a helyzet. A kulon manatolto enchantment mindig hatékonyabb mint az olyan ami kombinálva van valami mással. De amint kettot raksz belole a felszerelésre, mindjárt jobban megéri a kombinált

-
Crytek
nagyúr
Disenchantnál hogy pl egy mágus köpenyből szedném ki a cuccot pl aminek ez a tulajdonsága: 17%-al kevesebb mana felhasználás xy varázslatkor + 100%-al gyorsabb mana regeneráció akkor ezt egy tulajdonságként szedi ki belőle vagy 2 db lesz?
-
Enton
addikt
Azt nem tudja valaki, hogy 1080*1920 és 768*1366-as felbontásokban, hogy lehet rávenni a játékot, hogy elinduljon.
Alapvetően nem támogatja eztet az állómonitor felbontásokat, legalábis a felbontásoknál üres lesz a választórubrika, meg mondja hogy válasszak másik felbontást, de az meg üres.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van-e erre valami trükk/tipp/ini/bármi? -
smkb
őstag
Sziasztok, mióta (elvileg, mivel ma idítottam el először a dec 07 frissítése óta) a 1.3-ra frissült a Skyrimem szimplán el sem indul, mindig visszadob a launcher képernyőre. Találkozott valaki ilyennel? Remek, hogy 7990 pénzért eljutottunk odáig a sok "jó" peccsel, hogy már el sem indul

-
MdewC
nagyúr
Kérlek segítsetek, tegnap vásároltam meg a játékot PS3-ra és a felbontás csak 1280x720 ban
hozza be pedig eddig 1980x1024 ben játszottam mással. Ez normális? Esetleg hiba? Hogy tudnám
nagyobb felbontásba rakni??

Köszi!
-
Ilsyde
őstag
Kontroller-konfig amit most használok:
sprint (bal gomb) + Select = Quicksave
sprint (bal gomb) + Start = Quickload
d-pad fel = kedvencek menu
d-pad balra/jobbra/le = gyorsgombokHátha másnak is segít.
-
Xerxész
őstag
válasz
don pardon
üzenetére
Szerintem ez amolyan bug féle. Pont olyan, mint amikor a csirkék is szemtanúk a bűntényeknél, és jelentenek az őröknek.

Nem tudom, hogy ilyen hibákat lehet-e majd javítani a Creation Kitben...ha igen, az nagyban javítani fogja az egész játékélményt. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
don pardon
üzenetére
Azt hiszem minden egyedi, amit nem lehet legyártani vagy újra megvenni. Nightingale is ilyen igen.
-
Kelvin
őstag
válasz
don pardon
üzenetére
Passz

Én a maszkokról tudom , illetve van pár pajzs és fegyver. Ezek kinézetre is eltérnek. Lehet, hogy páncélban is van ilyen. -
don pardon
aktív tag
Tegnap sétáltam a főúton és szembejött velem egy nemes illetve az őrei. Gondoltam kirabolom, mert beleillik a profilomba és biztos sok pénze van. Mindenkit annak a rendje és módja szerint helybenhagytam, de a bountym nem akart eltűnni. Ekkor jöttem rá hogy hoppá, ott van még a lova a szerencsétlennek, így sajna azt is meg kellett ölnöm. Szóval a ló is lehet witness
nemrossz. Az istállókban biztos a nap végén mindig megkérdi tőle, hogy milyen volt a napja 
Kelvin: Egyedi tárgyba tartoznak például a Nightingale Armor-ok is nem?
-
Crytek
nagyúr
Mágus köpenyből ki lehet disenchantolni a képességet?
-
Löncsi
őstag
Nemrég vásároltam egy házat Whiterunban.
Eddig nincs gond, viszont az emeleten az ágy mellett ott fekszik Lydia holtan, levetkőztetve.
Ezt el tudná valaki magyarázni, hogy ez miért lehet? Vagy ez ilyen extra szolgáltatás ami "jár" ?

-
Brutális eb
addikt
Sajna rajtam is ez az erdeg űl.
Kezdődött az egész az oblivionnál folytatodott a fallaout 3-nál nem maradt abba a new vegasnál sem és most skyrim közben is kísért.

Pedig obli óta teljes konfig csere is volt.
A játékok is eredetik.
Valami nagyon nincs rendben ennél a motornál bizonyos esetekben
-
Ilsyde
őstag
válasz
Zolinho1026
üzenetére
Egész héten ennyi volt, úgyhogy elkapkodták. Ezt személyesen vettem a boltban. Holnap megint arra járok, ha érdekel és van Paypalod akkor írj privit. Postázni nem érné meg de a kulcsot szívesen elkuldom e-mailben, aktiválod Steamen aztán kész.
@szabod nézd meg a konfigomat, nálam high-ban fut akadásmentesen. FSAA szokás szerint nincs bekapcsolva.
Fallout 3-at én speciel utálom de az Obliviont meg nagyon szerettem. Ez annál lényegesen jobb. Engem is maga a táj meg az atmoszféra fogott meg. Ha komolyabb (de lineáris) RPGre vágysz akkor a Dragon Age elso részét is ajánlom. -
szabod
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e beruházni a játékra? Hozzáteszem nem vagyok vmi nagy RPG fan, eddig ilyen kategóriában csak a Fallout 3-mal játszottam, de abban is inkább a poszt-apokaliptikus hangulat fogott meg inkább. Ez a sok FUS RO DAH-os ökörség miatt keltette fel a figyelmemet, azután nézegettem videókat a róla, a trailer tett rám elég agy benyomást a zenéjével és magával a tájjal, látvánnyal. Nem tudom, hogy a konfigomonon mennyire futna normálisan, ezért is kérek véleményeket. Tudom le is warezolhatnám, hogy teszteljem, de nincs időm várni míg lejön torrenten keresztül 3 nap alatt (nem vagyok se ncore, se egyéb ilyen oldalon tag, ingyeneseken meg nem nagyon van seed). Magam részéről hajlok afelé, hogy karácsonyra/születésnapomra meglepem magam vele...
-
Kelvin
őstag
válasz
Zolinho1026
üzenetére
Itthon sincs sokkal többe....
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok,
Kérlek segítsetek, tegnap vásároltam meg a játékot PS3-ra és a felbontás csak 1280x720 ban
hozza be pedig eddig 1980x1024 ben játszottam mással. Ez normális? Esetleg hiba? Hogy tudnám
nagyobb felbontásba rakni??

NAGYON KÖSZI!!!
-
Ilsyde
őstag
20 font a Skyrim a GAMEnél meg a Gamestationnél (3 font a postakoltség Mo.-ra, ha minden igaz)

-
Xerxész
őstag
Tökös (csak gyenge) Nord. Fejszét (vagy kardot) neki, meg pajzsot, azt' csapjad!

Mondjuk szeretem a mágiát is használni (egyelőre csak destruction).Mostmár moddoltam a csatákat, így a blokkolásnál nem az életerőm fogy, hanem a stamina. Valamint némileg közelebb kell menni az ellenhez, hogy eltaláljam.
-
-
Brent
aktív tag
Milyen stílusban játsszatok ?!
Most, hogy újra kezdtem, egyből beléptem a légióba, hogy megkapjam a légiós nehéz páncélt. Mivel heavy, így stílust kellett váltanom, 2h weaponról váltottam a hagyományos kard-pajzs kombóra és elég hatékony, azt kell, hogy mondjam. Sokkal jobb, mint az oblivionban volt, ott egyszerűen unalmas volt ez a stílus. Shield bash a kedvencem, olyan f@szán meglehet törni az ellenfél támadásait. 1 v 1-ben a humán ellenfelekkel szemben szinte verhetetlen a karakterem, ha többen jönnek akkor lehet para, mert ugye a kétkezes fegyvereknek az a nagy előnye, hogy brutál sebzésűek---> hamar kilehet végezni az enemyt, egykezessel azért lassabb a téma (még).. de cserébe legalább engem is jóval nehezebben gyaknak le a nehéz páncél miatt.
-
Alg
veterán
Gyerekek ez a Spellbreaker pajzs Qrvajó, mágusok ellen harcosoknak szinte must have.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amióta ez a rohadt 1.3 kint van, azóta csak sz*pok. Egyszerűen 6x annyit tölt, ahol tölteni kell, meg töltés után fél percig csak diavetítés van, mert neki ott töltenie kell még. Előtte nem voltak ilyen bajaim!
Először is jók a képek, meg remélem igazad lesz már ami a frissítéseket illeti. Türelem még van, már ami a játék kezdését illeti, remélem lehet még alakítani. 
bár már két ebony war axe (nálam ~66) nagyából hozza egy legendary orcish warhammer sebzésének kétharmadát (nálam ~100) és még nincs is felhúzva a one-handed skill és maguk a war axek sem. ha "kimaxolom" a one-handedet, akkor két egykezessel kb. legyőzhetetlen vagyok... a daedric armor szettem bőven a maxon túl van, ~660. masterre kell venni a nehézséget, de érdekes, a sárkányok nem túl nehezek, de egy troll betrollkodik, vagy egy bandit chief, utóbbit alig bírom legyakni...

Lehet rosszul kezdtem velük az ismerkedést?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nemrossz. Az istállókban biztos a nap végén mindig megkérdi tőle, hogy milyen volt a napja
baaaaaaaaaaaaaaaaa***