Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként ki hanyas szintü?Én 36

Vélemény?
[link] -
WonderCSabo
félisten
Azért léci jelezzétek jobban a spoilereket!
-
törölt tag
Egyébként az normális,hogy a farkas 2 harapásból úgy átszabta a sárkány arcát,mint Kiszel Tündének a plasztikai sebész?

-
törölt tag
70-es voltam, mikor Alduinnak elhúztam a nótáját.
70-es nehézpáncélos-dupla-egykezes tank, 1220-as armor, ~600-as damage.
legfeljebb egy csapat magas lvl mágus tud kifogni rajtam, de ha közelükbe érek, egyet pislognak és le vannak szabva. én is kezdek majd új karit, azt főként light-armoros (szerintem a Nightingale armor nagyon jól néz ki és jók az enchantok rajta), egykezes (bár az most is majdnem maxon van
Daedric sword önmagában ~240 körül sebez nálam, pedig nincs is max smithinges armor szettem és 140-es smithing potionöm se), tolvajos/lopakodós, kovácsos, enchantos/alchemys, kicsit mágusos lesz. nem egy nehézpáncélzatú Rambo 
-
törölt tag
én meg végül 71-es lettem, most levedlettem a Dragonplate armor szettet, ami a perkekkel együtt több, mint 1200-as ratinggel bír (igaz, 567 a max, vagy mennyi), így kicsit nehéz volt meghalni
most a jó kis Nightingale armorral küldve 71-es szinten (~300-as rating), master nehézséggel egy megtermett sárkány képes kettéharapni, mint óvodás a nápolyit
de szerencsére ott van a két egykezes Daedric Swordom, ami együtt (perkekkel és az armor enchantjával) ~600-at sebez, kettőt nyisszantok és vége 
-
torma1981
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen ez egy bug. 1.3-as javítás feltetted?
Sejtettem csak nem illik a játék légköréhez.

-
WonderCSabo
félisten
Lenne egy kérdésem. Sokszor előfordul velem, hogy találkozom egy sárkánnyal, és az istennek se akar megtámadni. 25-ös szintű vagyok, és megcsináltam a Dragon Rising nevű küldetést. Ez normális?
torma1981: Persze hogy az, ez poénkodás...
-
Qru
MODERÁTOR
-
pcMANiac
aktív tag
Van olyan küldetés, amiben lopkodni kell egy Morthalban lévő tolvaj brigád megbízásából, viszon én 0 gyakorlattal rendelkezem lopkodásból meg lopakodásból. Lehetséges ezt így megcsinálni, vagy hagyjam ki azt a küldit, mert reménytelen.
-
Valdez
őstag
Egyébként milyen fasza lenne, hogy ha megoldották volna hogy egykezes fegyverrel lehetne lóról támadni, vagy akár íjjal is

-
mpierre
veterán
válasz
üzenetére
Úúúúú. Egy ilyet én is akarok!
Hol lehet szerezni?Szerk.: Megvan! A The Cure for Madness küldetésnél lehet megszerezni. Akkor már neki is kezdek a DA-nak. Esti randim már volt a bársonyos hangúval...
Valdez: Ha valamit elkezdenek legalább befejezik, mint a rendes iparosok...

-
Ilsyde
őstag
Ez engem is nagyon irrital. Nemreg vettem az elso lovamat (igy 57-es szinten) de nem bir egy helyben maradni a rohadek. Nekimegy mindennek aztan elfut es mehetek vissza megkeresni minden egyes csata utan
Ennyi erovel gyalogolhatok is...Olyan modokat talaltam amik meggyorsitjak a lorol le/fel ugrast, meg novelik a paci sebesseget. Hasznos mindketto, csak arra nincs megoldas hogy ne harcoljon meg ne fusson el.
-
törölt tag
-
Valdez
őstag
Az milyen fétis már itt Skyrimben, hogy mindenki a lovamat akarja kinyírni? Meg az a hülye ló miért akar harcolni?
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
A 4-es szintről vissza tudsz kerülni 1-esre, ha szívod a vért. Aludni sem árt, mert akkor is szarul nézel ki, ha nem alszol ezért félnek tőled az emberek. Szinten tartható a vámpírság, de figyelni kell, hogy max 3-dik szinten el kell kezdeni alvó embereket keresgélni. Erre is jó a segítő, követő, mert el tudod küldeni aludni bárhol, ahol van egy szabad fekhely és tudsz belőle szívni. Én küldetések közben is rendszeresen ezt csináltam, hisz minden barlangban vagy várban volt ágy vagy pokróc, amin lehetett aludni.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen mindent próbáltam természetesen Fallionnál is próbáltam meggyógyulni de mindig megtámadott. Próbáltam este, reggel, napközben, vért ittam mielőtt odamentem egy csomó főzetet próbáltam ki de semmi. És ezt úgy, hogy közben mindenki megtámadott. Oltároknál voltam de későn mert már a 4. szakaszban voltam ahol csak Fallion segíthet. Legalább is eddigi információk szerint.
Köszönöm a konzolparancsot megpróbálom. -
bartucc
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megvan, hiába kerestem a ceremonial sword-ot, ha már az ajtóban volt, még előzőleg amikor arra jártam, és be akartam menni az ajtón, beillesztette, már csak a Ceremonial Axe kellett. Egyébként nem volt nagy kihívás, egyedül mentem, két 100-as élettöltő, meg egy 100-as stamina töltő Potiont használtam csak el, futni se kellett senki elől.

-
John Fowler
tag
Kicsit megkésve, de nyomtam egy gyors FPS-tesztet.
2,8-as PentiumG 1033-as RAM-mal: Markath "belvárosa" 16fps, szabadban 34fps
proci 3,6-on, RAM 1600-on: Markath 20fps, szabadban 44fps.A méréseket statikusan végeztem, magyarul ugyanazt az állást betöltöttem, és vártam 4-5 másodpercet. A procin kívül semmi máshoz nem nyúltam.
A további paraméterek: stock Radeon 5750, vanilla grafika 1600x1200-on very high részletességgel, AA nélkül (anisotropic maxon van), win7 valami jó régi ATI driverrel -
John Fowler
tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Öööö, tényleg nem akarok beleszólni; de egy játékban, aminek a lényege a felfedezés...
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Különben meg nem is értem ezt a vámpír létet. Azt olvastam, hogy farkasemberré úgy válhatok, ha iszom egy farkasember véréből. Viszont már nem leszek vámpír, ha farkasember lettem. Szóval én szívtam az alvó farkasemberek véréből és elkönyveltem, hogy de jó, már nem vagyok vámpír, de az voltam, mert továbbra is megmaradt minden előnye és hátránya a vámpír létemnek. Ekkor egyszerre tudtam vért szívni és farkasemberré változni. Akkor került helyére minden, miután Fallion kigyógyított a vámpírságból és maradtam mezei vérfarkas.
-
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Erre is van konzol parancs?
Én meg küzdöttem Fallion gyógyításáért. Nem is baj, legalább elvoltam. Ha konzol parancsokkal viszem végig a játékot, akkor mi benne az élmény? Rendesen örültem, mikor kigyógyított a vámpírságból, már úgy untam én is. -
torma1981
veterán
válasz
pengegyerek
üzenetére
Nem értem miért nem lehet sűrűbben menteni? Főleg a mostani bugos játékoknál! Kb 5mp.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pengegyerek
üzenetére
Van egy konzol parancs, azzal se sikerült? setstage 000eafd5 10
bartucc: Hmm, én nemrég vittem végig azt a küldetést. A walkthrough nem segít?
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azért mert vámpír lettem amiből sehogy nem tudtam kigyógyulni. Mindenki megtámadott és jártam 60 óra játékidőnél. Volt egy auto mentésem de 45 óra játékidőnél. Azt betöltöttem így egy csomó küldetésem munkám kárba veszett és lusta vagyok megint mindent felkeresni. Ezért szerettem volna térképet amin minden rajta van és lehetett volna gyors utazást alkalmazni. Ráadásul pont az a rész veszett el így ahol értelmesen fejlesztettem a karakterem sok mindent megcsináltam küldibe felfedeztem szinte mindent megházasodtam 2× házat vettem stb. A játékom lényegi része odavan.
-
bartucc
addikt
Kaptam egy küldetést végre Volunruud-ba. Régebben jártam ott, de az ott lévő Draugh még túl nagy falat volt. Most viszont a zárt ajtón belül kellene keresgélnem, de nincs kulcsom hozzá. Azt hol találom?
pengegyerek: ha nem akarsz hamar ráunni a játékra, szerintem hagyd. Nincs annál jobb, mint új tájon bolyongani, és felfedezni a helyzeket!

-
WonderCSabo
félisten
válasz
pengegyerek
üzenetére
Igen azt szeretném, hogy minden legyen felfedezve.
És miért szeretnéd ezt? Totál kinyírja a játékélményt. Egyébként nem találtam semmi ilyesmit, de van térkép, amin minden rajta van.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen azt szeretném, hogy minden legyen felfedezve.
Akkor megpróbálom a NMM- el.
Köszönöm.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pengegyerek
üzenetére
Skyrimbe a térképet, hogy lehet feloldani, hogy mindenhova lehessen menni?
Mindenhova lehet menni alapból. Csak semmi sincs felfedezve. Vagy Te azt szeretnéd, hogy minden legyen felfedezve?
Van a HD textura mod ott a textura mappát hova kell másolni?
Sokkal egyszerűbb, ha Nexus Mod Managerrel rakod fel.
-
pengegyerek
aktív tag
Skyrimbe a térképet, hogy lehet feloldani, hogy mindenhova lehessen menni? Van a HD textura mod ott a textura mappát hova kell másolni? Én a Data mappába tettem de ott nem jó mert a game mindig leállt.
-
Tom5
addikt
Kétkezes kardal, tank üzemmódban nyomom és még engem sem fertőzött meg vámpír.
Lehet azért mert ork vagyok és farkasork?!
Tegnap aláztam le egy bandát egy barlangban. Daedric armor cuccban, nem nagyon tudtak hozzám nyúlni. Röppentek a fejek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mackósajt
senior tag
A Thalmor követség nem irtható ki a fogadás után visszamenve. Az egyetlen ajtó kulcsos, és másképp nem lehet bemenni. Ott is láthatatlan fal van, ahol látszólag át lehetne menni.
Amúgy meg: Ulfrik beszédet tart a solitudei imperial erőd udvarán, a háttérben én.

Továbbá: kaputoronyba szorult, a csodás fizika miatt mozgó, döglött sárkány Whiterunban. Ráadásul fogalmam sincs hogy került oda, nem is volt harc.
-
szabod
senior tag
válasz
pcMANiac
üzenetére
Hát pénzt kapsz akkor, hogy ha papot még nem ölted meg, de már elvitted oda. Amikor mondja, hogy öld meg, ehelyett nekiesel a többieknek, és a csatát túléli a pap, akkor ad valamennyi pénzt. A küldetés siketelen lesz így. A kannibálokat bármikor megölheted amúgy, sőt a csajt a küldi leglején is akár, de csak akkor lesz sikeres küldetés ha eszel a papból.
-
pcMANiac
aktív tag
Abban a küldiben, ahol fel kell áldozni egy papot és választhatok, hogy eszem-e belőle vagy nem milyen lehetőségek vannak? Ha eszem, megkapom namira gyűrűjét, de ha nem eszem, akkor mit kapok náthán kívül?
-
icons
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Google tud jó dolgokat

Pl: "How to stop f" és nézd meg mi az első ajánlás
Illetve "i hate when i l"
ennek volt egy másik verziója is: i hate when i lose my black friend in the dark 
-
szabod
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
éreztem, hogy az a mondat felesleges lesz oda, a másik kettő is bőven elég lett volna -
törölt tag
Blades küldiket hogy tudok felvenni, mert hosszú kihagyás után végre legyaktam Alduint, és most felfedezem a maradék helyeket, küldiket Skyrimben, mielőtt új karit indítok, hogy legyen mit újra megcsinálni.

-
szabod
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A google megjegyzi a gyakori kerséseket, és az lapján ajánlja fel. Gondolom sokaknak gondja votl a küldivel. Egyébként a második találat is skyrimes
steal the argonian ale -
WonderCSabo
félisten
Rákeresek egy egy Skyrim küldi nevére, beírok ennyit: "steal the" és 3. keresési ajánlat a küldi. (steal the statue in the temple of dibella) Ez beszarás.

-
én megpróbálom most a varázsló dark elf-emet (destruction, conjuration, enchanting 100-as), rábírni nyilazásra vagy kardozásra
(meglátjuk) -
bartucc
addikt
Ezzel én is így voltam, amit kb 20-as szinten le nem kellett szedni egy Reaper bogarat
Ha nincs nálam az ebony ijj (kb a 20-30 óra alatt először nem pakoltam le íjjat), akkor még ma is azon trükközök. Ha hozzámért, meghaltam, alap törp páncél kevés volt ellene.
Meg egy idő után kell ezeket is fejleszteni, ha szintet akarsz még lépni... -
Youri
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
közelítek a 100-hoz, de még én sem lettem vámpir

pcMANiac: engem ő sem fertőzött meg, pedig kiváncsi lennék a vámpírizmusra

-
Brent
aktív tag
válasz
mpierre
üzenetére
Én mindkét oldalt kipróbáltam és én is arra jutottam, hogy egyik fél sem jó választás...

Harcolj a békéért, már mint, hogy az emberek (Empire & Stormcloak) között béke legyen.
A Thalmorokat irtsd ezerrel.

A főküldetés során lesz lehetőséget kibékíteni a polgárháborús feleket. ---> Így kicseszhetsz a Thalmorral.
-
törölt tag
Annyira szeretem,amikor a zárfeltörésnél,amikor a Dark-Brotherhood azt adja parancsnak,hogy a "fő" Emperror-t öljem meg egy hajón elfogy a lockpick...

Egyébként xboxon hogy élesszek újra npc-ket?A whiteruni kovács csaj megdeglett...

-
Tom5
addikt
Vettem Windhelmben egy házat 12K-ért. Azt nem lehet berendezni? Nagy és tiszta üres. Whiterun-i ehhez képes palota.

-
imibogyo
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem a nyílvessző tetszik a cégéren...

-
pcMANiac
aktív tag
Az hogy tetszik nektek, ahogy az állatok jobb létre szenderülnek? Egyszerűen oldalra borulnak, feldőlnek. Medve, farkas, patkány, tigris, stb.
Nekik sem ártott volna egy kis csontváz fizika. -
3RROR
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem is volt látványosság valamelyik városban.Felbugolt egy szekér(?) kb 50m magasra

-
pcMANiac
aktív tag
válasz
mpierre
üzenetére
Nekem a Riverworld-i kocsmáros hulláját kell néznem minden alkalommal. Ott a bázisom, onnan jövök-megyek, ott tartom a pincében a cuccaimat. Egyszer talán valami vérdíj miatt rám támadt nagy arccal, vagy csak meghülyült. Lecsaptam, azóta ott a hullája. Lehet feltámasztom, mert nem tudok tőle venni semmit, meg eladni sem.

-
mpierre
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ismerős. Nálam a fogadó melletti kerítésen fekszik keresztbe és folyamatosan rezeg. (Éljen a Skyrim fizika!) Kifelé jövet mindig oda akarok b@szni, mert mozog valami...

-
pcMANiac
aktív tag
Ma este rá kell mennem a rég halogatott Boethiah's calling küldire. Ti beáldoztátok Lydiát?
Én inkább hazaküldöm, felbérelek valami felejthető arcot és azt áldozom fel. Aztán megyek Lydiáért ismét. Kapok valami értelmes cuccot ha megcsinálom, érdemes ennyit szenvedni ott? 
(szerk: közben már látom. Ebony mail a jutalom. Akkor megéri a szenvedést)
-
Mackósajt
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pontosan. Első lépés eltakarítani a bukott, áruló vezetést, és utána újra lehet alapítani tiszta lappal. Éppen ezen dolgozunk, csak sajnos pár rendes ember is védelmezi őket félreértelmezett loyalitástól.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
1. Milyen Star Wars?
Wipe them out, all of them! (az emperor parancsa, csak épp akkor még nem emperor)
May the force be with you...
Meg voltak ott lázadók is.2. Tisztában vagyok vele. Arra céloztam, hogy a Birodalom vezetése/a császár eladta/elárulta a Blades-t a thalmoroknak, a békéért cserébe belegyezve a levadászásukba. Egy ilyen birodalmat épeszű, gerinces ember nem szolgál.

(#6805) Youri: a space marines is előbb lő az eldarokra, és utána kérdezi a hullát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mackósajt
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Látom, hogy mennyire irtjátok a Thalmor aggresszorokat. Annyira, hogy még a Blades-re, a birodalom legrégebbi fanatikus védelmezőire is megkapták a vadászengedélyt. De nem baj, eltakarítjuk a halott, bomlásnak indult birodalmatokat, és építünk egy újat, miután thalmor vérrel lemostuk a szégyent.

Star Wars-al pedig kíméljenek.

-
Mackósajt
senior tag
válasz
mpierre
üzenetére
Akkor ne állj senki oldalára. Nem kell állást foglalnod a polgárháborúban.
Nem könnyű döntés, de én annyira megutáltam a thalmorokat, hogy ahhoz csatlakoztam, aki írtja őket. Azóta már volt is lehetőségem (küldetésen kívül) a bajtársakkal közösen irtani őket. + ott van egy szaglászó nevesített thalmor Markath-ban, az Understone Keep-ben, amikor a Stormcloak küldetésben látogatom meg az palotát, és annak is gyönyörű animációval szúrtam keresztül a szívét tüzes tőrrel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Thalmor nagykövet még él, de rajta van a listán. Ha bevettük Solitude-ot, megyek látogatóba.
Egyéb: 50. szint, megkaptam az első Ancient Dragon-t.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
mpierre
üzenetére
Na, most sikerült. Nem tudom mi volt tegnap. Lehet sok volt a borostea, vagy hülyült a game. A fejre klikkelés helyett jó a "prid <charID>" beírás is, ha épp nincs ott, akivel variálni akarsz. Lydiámnál volt 10db hunting bow és 72 db iron arrow.
Persze, hogy nem akarta az ebony bow-t használni.Köszi a segítséget mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 10
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ubuntu Linux
- Androidos tablet topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

70-es nehézpáncélos-dupla-egykezes tank, 1220-as armor, ~600-as damage.
Hol lehet szerezni?
Ennyi erovel gyalogolhatok is...
Én meg küzdöttem Fallion gyógyításáért. Nem is baj, legalább elvoltam. Ha konzol parancsokkal viszem végig a játékot, akkor mi benne az élmény? Rendesen örültem, mikor kigyógyított a vámpírságból, már úgy untam én is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)