Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Időnként az ember a friss hévbe hajlamos kiesni az illem terén, mindenkivel megesik néha.
Ez van, a Skyrim mindent felejtet, és függővé tesz
-
-
Brent
aktív tag
Na, befejeztem a Stormcloakos quest sorozatot. Solitude a kékeké.
Hát nem tudom...
Ugye a Thalmor embassyben lehet találni feljegyzéseket a Stormcloakok vezetőjéről, nem írja le egyértelműen, de a birodalmiak szerint elf beépített ügynök, aki azért szítja a feszkót, hogy ezáltal végleg elgyengüljön a birodalom--> lerohanhassák az elfek.Ide-oda csapódtam, hol el hittem, hol nem, de ez az utolsó momentum kissé meredek volt.. amikor Ulfric megkérdezi, hogy kiakarom-e nyírni Tullius tábornokot, rávágom, hogy igen(kipróbáltam, mind a 3 választási lehetőséget), erre oda adja a saját kardját, hogy azzal öljem meg.. ami történetesen, egy tuningolt Elf kard..

Kissé szimbolikus nem ?!
A birodalmi tábornokkal még is végez a Thalmor, indirekt, a beépített ügynökükön keresztül (Ulfric) akinek valószínű ők adták a kardot, hogy majd azzal nyírja ki Tulliust (a tábornok lássa a halála előtt, hogy végül úgy is a thalmor fog győzni, egyfajta jelzés értékű), de azért az még is nagyobbat szól, ha maga a sárkányszülött "pusztítja" el a birodalmat.. ezért Ulfric a kezedbe nyomja azt a kardot ami az elfek győzelmét szimbolizálja és abban a pillanatban ahogy levágod Tulliust, győzött az Aldmeri Dominion..
Én erre jutottam/erre jöttem rá.
Szerintem, ha lehet itt olyanról beszélni, hogy "jó" vagy "rossz" oldal, akkor nem Ulfricék a jók.. de ez nem azt jelenti, hogy rosszak, csak megvezetett birkák, legalábbis a Stormcloak kis katona, Ulfric meg egy traitor, de nem csak a birodalom árulója, hanem az emberi faj árulója is.Szerintem újból kezdem majd, de ezúttal az imperial oldalán és könyörtelenül lezúzom ezt a lázadást.
-
Klikodesh
senior tag
-
Xelo
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
Találkoztam egy Thief Guild buggal és hihetetlen módon, de van egy másik bug/glitch amivel megoldható az előző bug. "Még erre is gondoltak a készítők!"

-
zuzu000
őstag
Basszus, elmondjátok, hogy mi ez az "I took an arrow to the knee" ?
Lefordítom, de nem értem mi a poén benne, meg, hogy miért van minden második skyrim videó kommentjében ez
-
Enton
addikt
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Erre kiváncsi vagyok, meg is nézem legközelebb.

-
Ilsyde
őstag
válasz
Xerxész
üzenetére
Én is ezt tettem fel. Félévente szoktam drivert cserélni
Nincs vele gond, stabil a játék. Csak akkor dob ki mikor 10x alt+tabolok valamiért (konzolban turkálok és netrol puskázom a parancsokat stb.), egyébként problémamentes.Nagyobb grafikai modok meg 4GB-os patch nincs fent.
@GrimReaper a glass fenyák csak picit vannak lemaradva az ebonytól. Ajánlom ezt a modot ami arany díszítést tesz az ebony fegyverekre (van páncélhoz is).
Szerintem is az a baj a light armorral hogy baromi randa mindegyik

A heavy armor csak addig befolyásolja a sneak-et míg nem teszel pontokat a Conditioning perkre. Utána nem von le a páncél a staminádból - azaz sokkal lassabban fogy és gyorsabban futhatsz. Olyanná teszi mint a light armor. A zaj ellen meg van muffle enchantment (csizmára kell tenni, teljesen hangtalanná tesz).
-
pityeszka
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
LoL!Megnézném a srácot miközben hegyet mászik vagy éppen lovagol.

-
GeneraL_XTX
veterán
Skyrim Kinect irányítással

-
Xerxész
őstag
Csak azért kérdezem, mert én béta verziót még sohasem töltöttem le és raktam fel. Valahogy az van bennem, hogy ezek nem megbízhatóak működésileg. Nagyon várnok egy teljes értékű újat, de csak nem jön...helyette kaptunk még egy bétát.
-
Reaper
őstag
Igazából én is light armor párti vagyok, csak azokból egyik se néz ki annyira jól, a dragonscale meg egyenesen ocsmány szvsz. Az ebony tetszik, azért csak full fekete, de akkor nekiállok a thief guildnek, és beszerzem a nightingeale armort, és öröm lesz.
Addig meg ami van. A baj csak az, hogy így az erősebb tőröktől is elesek, mint pl daedric, és ebony, mert ha meg is szerzem őket valahogyan, akkor se tudom őket upgradelni. A glass meg nem olyan erős. Vagy én tudom rosszul?
Xerxész: van új driver? tegnap még nem volt
Nekem 285.79 beta van fenn, azzal nincs gond. Nagyon ritkán ugyan de kilép, persze ez lehet nem azért van. -
Xerxész
őstag
Nvidiásokat kérdezem. A legújabb béta drivert érdemes feltenni? Nem instabil és/vagy hibás?
-
Brent
aktív tag
Szvsz jelentős mértékben rontja, még 100-as sneak mellett is.
De amúgy is, maga a gondolat is eléggé abszurd, nehéz páncélban lopakodni...

Nehéz páncél az azoknak kell, akik szeretnek a csata sűrűjében forgolódni akár több ellenféllel szemben is.
A futás is hátrány a lightokhoz képest, meg az hogy két ütés után kifárad a karakter..
Én a lightokat preferálom.

-
Klikodesh
senior tag
-
Reaper
őstag
Az a kérdésem, hogy a nehéz páncél mennyivel rontja a sneak skillt? Csak mert kinézetre ugyan az Ebony tetszik leginkább, viszont sneak light armorral, és tőrökkel elég könnyű volt. Tehát 100-as sneak környékén mennyit ront egy heavy páncél szett?
Annyi megvan, hogy talán csak a futás tempója az egyedüli hátránya a heavynek a lighthoz képest. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mukorka
üzenetére
Tudok róla, ment fel egyből.
Naponta nézegetem a Nexus-t, illetve 1-2 óránként biztos, vagy ahogy van időm.Hát nem tudom, így 57-es szinten szinte rám repülnek a sárkányok. Bárhová fast travel-ezek biztos lesz ott egy a látótávolságon belül. Ancient Dragon-ok. 0 resistes armorral jéggé fagyok egy fújásától.

-
Inv1sus
addikt
Morrowind-nál szinte kötelezően kell textúrapackokat, új modelleket használni, de az oblivion-nál meg ennél minek

-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mukorka
üzenetére
Igen. Kipróbáltam, de nem nyerte el a tetszésem. A játékban már nem tűnik olyan részletesnek, elmosott és sima az egész. Úgyhogy én is visszatettem a Xenius félét.
Van még mit textúrázni a játékban bőven ahogy láttam. De most jött ki egy a kosarakhoz, ami nagyon bejön. Ilyen apróságok sokat dobnak a játékon. Várom, hogy a bögrékhez(Tankard) is jöjjön valami. Tálcához stb. Szörnyekhez..., ami van az nem tetszik. Az óriások borzasztó, ahogy kinéznek meg egyes monszták. De több, mint 1000 mod van már és csak 3 hete jelent meg a játék. Aki még nem próbált ilyen textúra modokat, az úgy sem fogja elhinni, hogy teljesen más a játék tőlük, olyan mintha egy új játékot kapnál és a hangulata is más lesz. Whiterun, Solitude egyszerűen gyönyörű. A karakterek is. És mondták itt, hogy nem számítanak sokat a kültéri tereptextúrák. Hát pedig nagyon sokat jelentenek. Persze az alaptextúrákat is meg lehet szokni, de teljesen más HD, HQ textúrákkal az egész.
Még nagyon egy értelmes sárkány textúra modot nem nagyon találtam, az hogy élesítve van meg szaturálva az kicsit kevés. -
s4hu|SyD^
addikt
EZ a mod is megér egy misét!

-
Klikodesh
senior tag
Keresgeltem a terkep eszakkeletei sarkaban az "erre nem lehet tovabbmenni hataron" es csinaltam egy gyorsmentest majd kileptem. Legkozelebb inditom riverwoodi fogadoban allok, tobbszor visszatoltottem de mindig ez tortenik.

Ugyhogy a terkep szelenel csak ovatosan menteni ki tudja hol talalod magad ha visszatoltod.
-
John Fowler
tag
válasz
John Fowler
üzenetére
Gondolkodtam kicsit: az engine fagyások, glitch-ek okai gondolom teljesen misztikusak (sw/hw/holdfázis stb -függők), de a questek beragadásának egzaktabb oka lehet (mármint ha valakinél beakad, másnál meg nem) -ami ettől még bug, csak épp nem mindig aktiválódik.
Ezt csak azért említettem meg, mert szerintem én a játékalkotók szempontjából közel ideálisan játszok; magyarul csak questeket csinálok, kb egyformán a főszálat és a mellékdolgokat is; indokolatlanul nem ölök meg senkit; saját szakállamra nem lootolok dungeonokat -csak oda mentem eddig, ahol valami dolgom is volt.
Lehet ez az oka hogy eddig nem borult meg semmi.
-
John Fowler
tag
Hmmm, bug nekem eddig szerencsére kevés jutott.
Mondjuk csak az 1.1 patch van fent, és SEMMILYEN mod. level29 vagyok, kb 60-70 óra játékkal, és egyetlen egyszer sem fagyott (intel+Ati 4G RAM-mal), vagy dobott ki asztalra.Quest bug is csak 2 volt, a másodikban nem is vagyok egészen biztos: az első esetén az egyik boss egy dungeon végén csak jött felém, de nem támadott, a másik egy DB quest esetén volt: a célpontot állítólag iszonyatosan őrizték, de gyakorlatilag oda tudtam menni, pár csapással megöltem -a célpont maga küzdött- de az "őrei" gyakorlatilag végignézték ahogy kicsináltam, majd elsétáltam... Ez nem tudom bug volt-e vagy feature.
Quest nem akadt még be szerencsére.
A karakteremet csak egy meglepetés érte, amikor egyszer víz alatt úszkáltam, beakadtam egy jégtáblába, és megfulladtam... reload segített.
Vicces grafikai/fizikai bug eddig csak egy volt, egy NPC átment egy ajtón, én utána, és amikor átértem még láttam az illetőt egyenes vonalban kb 10x-es sebességgel elsuhanni a távolba minden objektumon keresztül....
Mindössze ennyi; pedig megjelenése óta minden nap órákat játszok vele. Érdemes volna valami másik topicban részletes leírásokat gyűjteni, kinek melyik változat milyen konfigon milyen sűrűn fagy, mert úgy látom nagyon nagy a szórás...
-
Skyhunter
őstag
-
Reaper
őstag
hehe, eddig fel sem tűnt, mennyi lehetőséget hagytam ki régebben
ennek fényében elég gátlástalan leszek innentől.
Így is lvl 6-on értem Whiterunba, 3500 arannyal
Persze már rutinból takarítok, de alacsony szinten elég izgalmas, lopakodni alig lehet, a pickpocket szinte esélytelen, mana meg kb 1 ellenre elég. Jó, hogy újrakezdtem, új élmények, új lehetőségek.Stevve: én nem adom vissza neki, lesz egy szép polc neki valamelyik házamban

-
Reaper
őstag
Tegnap megvettem a játékot végre volt a boltban, úgyhogy virágbolti le, full reset, minden törölve, és újrakezdtem. (Azzal kezdte, leszállok a szekérről, és kilépett, ilyen azelőtt nem nagyon volt... szerencsére azóta se)
Talán SPOILER:
Az első érdekesség amibe belefutottam a golden claw végén volt, amikor visszaadtam a kereskedőnek a cuccot, persze vödörrel a fején. Lenyúltam ismét, és ekkor a boltban levő itemek nagy része simán eltehetővé vált, tehát nem steal volt, hanem simán lenyúlható. Felmentem a házában az emeletre, persze jött mögöttem, az arca előtt törtem fel 2 ládáját, és pakoltam ki, de úgy, hogy már kb 2xeresen túlterheltem magam.
Utána eladtam neki annyit amennyire volt pénze
Egyébként eldöntöttem, hogy ha már újrakezdtem, akkor most majd okosan fogom elkölteni a perkeket. A régi karakterem 50-es volt, sneakben bajnok, de szemtől szembe nem voltam túl erős. Meglátjuk hogy fog menni
-
imibogyo
veterán
Érdekes, hogy szinte mindenki gépe máshogy reagál a játékra. Van akinek teli van buggal, van akinek (például nekem az előző gépen) semmi baja nincs, vagy csak tényleg minimális. Hamarosan megveszem a videokártyát is az új rendszerbe és akkor majd beszámolok róla, hogy mit mutat Intel + Nvidia kombóval az én esetemben.
Én például egyszer nem láttam még pattogó sárkányt, meg repkedő tárgyakat/embereket, minden küldim a helyén volt. Na jó amikor először mentem csapattagokkal valahova, azok rendszeresen beragadtak, meg nem találták meg az utat, ezért ott fasttravel-el oldottam meg a dolgot, de tényleg csak ennyi.
Érdekes.

-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Videón meg elmosódik :/ Majd este alkotok mèg

-
válasz
Mukorka
üzenetére
Látom, hogy nagy felbontású, de olyan zizis a textúra. Nem tudom jobban kifejezni magam
Nincs benne egy összefüggő fényes vagy egyszínű felület. Az egész ráncos mint az öreganyám. Lehet, hogy ez csak így screenshotban tűnik fel és mozgás közben nem tűnne fel. De tényleg szép, csak fura. 
-
Crytek
nagyúr
Azt honnan látom melyik a főküldetés szál?
-
Youri
veterán
Idegesítő bugokkal nem nagyon találkozok, de viccesekkel igen. Legutóbb kijöttem a házamból Whiterunban, és láom, hogy a csóka álló helyzetben elszáll a ház előtt, neki a várfalnak, majd leesik a földre. Másik meg amikor Solitudeban a kocsmában beszélnem kellett egy gyíkkal, utána pedig követni, kiment az ajtón, kimentem, kerestem, hát nem a függőleges falra mászott fel?
-
mpierre
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Komoly buggal még én se találkoztam. (Ez lehet változik majd, ha többet játszok a játékkal...) Egy-két vicces azért már előkerült. Pl.: A medvéknek hamar felmegy a vérnyomásuk és "felugranak" egy közeli fára, ahonnét a hirtelen jelentkező gravitáció lerántja őket.
Vagy Lydia kezében lévő staff nem látszik, de vibrál a vége a nem létező botnak... -
viharhozo
addikt
válasz
maszi99
üzenetére
Ne csinald mar, az egesz főszál egy oriasi bugfeszek es rengeteg kisebb-nagyobb hiba van a tobbi kuldetesben is.
Tegnap en is befejeztem, egyelore eleg is belole, el nem tudom kepzelni, h ilyen mennyisegu hibat ki lehessen javitani. A jatek ettol meg persze nem rossz, kepes magaba szippantani (kulonosen a dwemer helyszinek), de a keszitok akkora faba vagtak a fejszejuket, amivel nem tudtak/tudnak mit kezdeni.
-
KonzolKartel
őstag
És 48 óránként ismét lootolható...
-
Inv1sus
addikt
Ha a Bard Leap Summit-nál jártok (Lost Valley Redoubt mellett, ahol egy pajzsot kell a Markath Jarl-jának visszaszerezni), akkor ugorjatok le a magaslati peremről a vízbe.

Érdekes, hogy ilyen apróságokat is beletettek itt-ott. Ha valaki elég hülye ökörködni, akkor ilyen meglepetéseket találhat?

-
mpierre
veterán
Spoiler:
+ maszi99: Nem kell visszalopkodni, meg bűvészkedni konzolban. Oda nem a golden claw kell, hanem a spphire dragon claw. Azt meg a helyi kocsmáros adja ajándékba egy könyvért cserébe.
A dual wield nagyon komoly. Olyat oda tud b@aszarintani a karcsim, hogy csak na. Pedig még csak 14. szinten vagyok.
-
Crytek
nagyúr
enchant cuccokat hol lehet venni?
-
Inv1sus
addikt
Volt most egy vicces találkám a sárkánnyal. A képen látható meredek hegyoldalon másztam, illetve ugráltam felfele, mint a pókember, hogy kinyírjam a bounty küldetésem célpontját, erre megjelent egy óriásgyík. Mire én nagynehezen, vért izzadva felmásztam, addigra likvidálta a jövendőbeli ügyfelemet.
Mivel a csúnya szemráncolásom nem ijesztette el a sárkányt, tarkón vágtam párszor az éppen kéznél lévő drága hússzeletelővel és ledobtam a hegyről.
A szemét elrejtette valahova a banditafőnök hulláját, mert nem találtam. Legközelebb azért rákérdezek már...
-
Mukorka
addikt
-
Crytek
nagyúr
Vannak ezek a stone-os helyek!
Elvileg itt kapunk valami tulajdonságot.
Ezek örökké tartanak? Egyszerre lehet többet is "aktiválni"? -
s4hu|SyD^
addikt
Arra, ha eladtam valamit vagy elraktam valahová és most nem találom arra van valami parancs, hogy megmondja nekem, hogy hol és kinél van?

Vagy additem lesz belőle?
SPOILER!
Ugye 8 maszkot lehet összegyűjteni, nekem megvan 7 vagyis annyi lenne, ha az egyiket nem tüntettem volna el valahová, de megszereztem, csak fogalmam sincs, hogy hová tettem...

-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
1. A talaj kb a látótér felét kitakarja és távolról is pont annyival részletesebb mint a gyári távolról.
2. Persze, nem is követeltem senkitől hogy modolgasson
3.Nem, evidens hogy előre megfontolt , aljas szándékból kitervelt támadás sorozatod első fázisát hajtottad végre...

Oké, majd még próbálok olyan helyen képet csinálni ahol még jobban kijön a lényeg( Az a baj hogy 3gb már a data mappám és kb egy ilyen képre nem fér fel minden apró cseprő változtatás
)Itt sok minden látszik, fabútorok, falak, pósönök
-
Alg
veterán
-
válasz
Mukorka
üzenetére
Jó most bizonygathatod, hogy mennyire jó meg minden,
ad 1, szerintem senki nem nézi a talajt vagy a falat teljes közelségből, nem lefele nézve közlekedek,
ad 2, a legtöbbünknek elég a játék úgy ahogy van, nagyon hangulatos, a textúrák ezen szvsz nem változtatnak,
ad 3, remélem azért elsőre is lejött, hogy ezek csak szerintem, és nem támadó megjegyzések,kb ennyi

-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Itt vannak a szitán átszűrt textúráid. [link]
-
Ilsyde
őstag
válasz
csab991
üzenetére
Áh!
Igaz, azóta nem is próbálkoztam vele. Néha visszamegy a status 1-rol 0-ra, aztán magától ugrik 1-re. Ezt az sqs paranccsal figyelem.
Olyat tudtam csinálni hogy a completequest cr07 befejezi, meg is kapom a vállveregeto uzenetet stb. De így sem adnak kovetkezo kuldetést mert szerintuk emez még folyamatban van
Esetleg próbáld meg te is, fejeld meg egy mentés/toltéssel vagy valami.Még olyanra gondolok hogy mivel Eastmarch-ban kellene kiiktatnom ezt a rabot, lehet hogy arrafelé kellene kóricálnom és rátámadni gyanús alakokra, hátha belefut a kardomba a muki

@mpierre igazad van, állati szórakoztató ez a dual wield!
csak zabálja a staminát, picit még rá kell gyúrnomVissza tudod vásárolni a karmot (az ilyesmi soha nem tunik el a boltos kínálatából) vagy legrosszabb esetben konzolból adj magadnak egyet player.additem 000663D7 1
-
mpierre
veterán
Spoiler féle:
A Shroud Hearth Barrowban van egy hasonló ajtó, mint a Golden Clawos küldetésben, de a karmot már odaattam a Luca, vagy kinek. Ilyenkor szopacs?
-
Xerxész
őstag
Ha még nem volt:
-
törölt tag
The Black Star, ha ez megvan akkor elsődlegesen ez vagy a kis/nagy kövek lesznek feltöltve?
-
keIdor
titán
Windhelm-ben a gyilkossagos kuldetesben mit kell megvizsgalni a helyszinen?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem, ez teljesen spontán dolog volt
Olyan mint az egyik főküldetésben
-
-
Mukorka
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Pont a felső képen a legészrevehetőbb a változás. Volt némi árnyékelmozdulás a két kép között de ha valami több textúrából áll az nem igazán ronthat el bármit is... Kb kiesik a foga az embernek annyira gagyi az alaptextúra. Majd megnézem közelebbről is azt a tetőt.
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ez nem vmi kveszt?
(#4307) Mukorka
Hát nem eget rengető. Sőt, az első képen a felső jobb. Kirínak a tuningos textúrák. Főleg a háztetőt cseszte el. Megéri az fps vesztést?
-
GeneraL_XTX
veterán
Az előbb csak úgy sétálgattam és tanúja voltam ahogy Alduin életre hív egy sárkányt. Ilyen nagy energiaoszlop emelkedett a levegőbe Alduin ott körözött felette és az ősi nyelven hadovált aztán hirtelen a földből kimászott egy sárkány

Jól le is gyaktam a kicsikét, ezzel meglett a 20 sárkány lélek absorb

-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki tud jó használható modokat? Főleg, ami szebbé, életszerűbbé, élvezhetőbbé teszi a játékot olyan érdekelne.
-
Brent
aktív tag
Fort Neugrad környékén talált valaki kincset ?
Fél órán keresztül kerestem a kincses térkép alapján, de nem sikerült rábukkannom..
Közben megvolt az első lefejezésem: Forsworn Briarheart volt az áldozat, fps nézetben, nagyon profi mozdulatsor után lecsaptam a búráját
eldőlt, mint a lisztes zsák.. remélem ahogy lépem a szinteket egyre többször fog beadni ilyen kivégzéseket, mert nagyon látványos.Ahogy korábban írtam beizzítottam az Iron Dagger gyárat, csak úgy ontom magamból a tőröket, 100as smithing szintig nem is állok meg... kell a Legendary Stormcloak Cuirass.
Éppen az imént pedig egy érdekes jelenetnek voltam szemtanúja:
3 légiós és egy dawnstari őr csaj gyepálta egymást, furcsa, ugyanis én úgy tudom, hogy Dawnstar még birodalmi fennhatóság alá tartozik, tehát nem kéne ölniük egymást.. erre rátesz egy lapáttal, hogy amikor segítettem az őrnek kivégezni a három pattogó légióst oda jött hozzám és leakart csukni... WTF ?

Így visszatöltöttem egy kicsit korábbi mentést és hagytam lejátszani a játszmát... két légióst kinyírt a Dawnstar, de a harmadik bikaszemén lőtte íjjal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ilyet még nem láttam.

, és akkor még finom voltam !!!