- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32133 üzenetére
A CD-ben van néhány hely, ahol ha nem jó helyen mész ki a végén a ládától meg ilyenek, akkor instant kifagy. Főleg ilyen a kísérleti reaktor, ha az a vége a küldetésnek, ott nagyon sokan szoktak elhullani.
Érdemes lenne egy fájlcheck, vagy simán újrarakni a gammát.
Nekem open world már nem is emlékszem, hogy mikor fagyott ki utoljára(anno a több száz órás HC karakterem elvesztése elég mély nyomot hagyott bennem
)
Amióta a románok megcsinálták, azóta kiváló, én nem tapaszatalok semmilyen extra crasht, pedig a jelen win is úgy lett az egyik gépből a másikba átrakva az SSD, és ment minden tovább.
Egyedül a CD, de ott meg már ismerős, hogy hol szabad és hol nem menni a végénJó pár száz CD után ismerős a pálya.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #32129 üzenetére
Hű ez nagyon régen volt már, de ha jól rémlik, akkor annyi, hogy egy futás alatt csinálj meg legalább 5 Ascent kihívást (ezt 20x), szal nem a 100 emeletet kellett megcsinálni, nem is 0-100-ig, hanem egy etapban az 5 kihívást, azaz addig nem lehet resetelni, meg lemenni a lobbyba meg ilyenek.
-
granini
őstag
válasz
sony309 #32141 üzenetére
Na hátha ez a következő karbantartás megjavítja a sok crasht.. volt már rá példa az Ubi történelmében hogy Marika néni, a takarító és átmeneti OKJ-s Snowdrop game engine developer (nyugdíjasként!! mer nemjelentjükbe! nemfizetünk utána TB-t!! ...) ráhibázott és véletlenül javított 23 bugot ls nem mutatott be újakat közben..
-
sony309
őstag
Holnap karbantartás 09:30-tól.
Becsült leállás: 5 óra -
granini
őstag
válasz
FireKeeper #32135 üzenetére
Semmi értelme.. nálam ugyanez a helyzet mint amit fentebb leírtak.. van hogy hetekig no crash, minden hibátlan, stabil, aztán egyszer csak kezdődik a szenvedés. Amikor kijött a kis DLC semmi gondom nem volt. Most nekem is kb múlt hét óta kb 10-15 percenként állóra fagy és exit to desktop.. foggalmam sincs miért én semmit nem változtattam.. többször végigmentem az összes ilyen reddit meg uplay fórumon található mindneféle leírásokon hogy mit állits be, mit kapcsolj ki, mit limitálj.. jajajaja.. peeesze..regeditbe turkáltam napokig mindenféle custom dolgokat heggesztve.. hót felesleges..
ez mind game meg szerver oldali probléma.. 1. szokd meg, 2. majd elmúlik a következő patchel és/vagy nem.. 3. (tudom, nekem se nagyon megy, de...) játssz mással.. ez van, ez kb 2018 óta így megy ebben a játékban.. Ubifos.. nem a te készülékedben van a hiba.. meg nem is az enyémben..
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
Erre valaki? [link]
-
sony309
őstag
válasz
-Rolika- #32134 üzenetére
Kb. 20 perc és 8 ügynök kell hozzá.
Ha a végén ki is lép 1-2, atttól még teljesíthető.Próbáld ki, jó móka!
Fentebb írtak már róla pár fontos dolgot, azt érdemes betartani, de semmi extra.
Loot-olni nagyon jó, mert sok loot esik és beállíthatod, hogy mit akarsz farmolni. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32126 üzenetére
ahogy látom hasonló gépünk van. én mindenképp feltenném a legfrissebb chipset drivert, és legfrissebb grafikus drivert, utóbbit úgy, hogy az AMD cleanup utility-vel nulláról installálva.
-
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32131 üzenetére
Hétvégén 10-15-öt mehettem. Ebból 2 wipe lett a finálé hunter részen. 1 db exo esett összesen, ami Elmo volt ugyan, de sajnos rossz stattal.
A többi loot is, ami esett, futásonként talán 1-2 darab van, ami nem megy a levesbe, neveseket most nem számítva, abból teszem el mindet, mintha muszáj lenne.RNG-ből mindig is rossz voltam.
#32130rumkola
Igazából tuning nincs, vagyis a ram XMP-n megy, amit ugye annak tekintünk, de azt nem fogom kikapcsolni emiatt.
A videokarin UV van, de szintén nem crashel semmi mással, csak ezzel.
Lapozófájl megérhet egy misét, köszi. -
Ribi
nagyúr
válasz
Én is szórazkotam ezzel egy ideig, de kb attól függ épp milyen patch jött ki. Volt amikor hetekig semmi, aztán napotan 2-3x, pedig nálam is minden vissza van fogva, fps limittel.
-
sony309
őstag
Futottam 4 CD-t challenge szinten nosztalgiából -ha már erről volt szó-, esett 3 St. Elmo és kb. 55 loot futásonként.
Szóval, ha valaki nem tud összerakni ennyi lootból egy használható buildet, az nem is akar! -
rumkola
nagyúr
válasz
ha tuning van vedd vissza (vga, cpu, ram), lapozófálj meg vagy auto vagy fix 64-128GB
-
sony309
őstag
Jól értelmezem?
Csináljam meg 20x a Summit 100. emeletét, úgy hogy van legalább 5 challengem (tactical/ascent)?#32128 FireKeeper
Ezt írtam én is! -
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32125 üzenetére
Ad annyival többet egy majdnem maxos fegyver/felszerelés, hogy érdemes farmolni napokig/hetekig?
Én inkább megtartanám és használnám.
Pár százalékokról beszélünk! -
spleenszuru
őstag
Köszi újra mindenkinek.
Lenne egy technikai kérdés is, mindenféle javaslatot látok erre is a neten, de véglegest nem.
A PC-s crashekre nektek van bevált módszeretek? Nagyon kellemetlen countdown felénél kicrashelni, de amúgy random bárhol hajlamos rá.
Játékból kilépésnél pedig minden alkalommal "oh no! it's crashed!" van.DX11-12 közötti váltás nem segít, volumetric fog low-ra állítása sem, FPS capelve van 140-re, azt amúgy is mindig capelem mindenhol.
Ubisoft overlay ki-be kapcsolása sem csinál semmit. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32122 üzenetére
mivel kezdő vagy, és nincs anyagod, az olyanok is kuka, túl sokat kéne húzni rajta hogy jó legyen.
esetleg érdemes lehet washingtonban megcsinálni a Huntereket (van hozzá youtube guide) ami ad egy neves F2000-et perfect optimist talenttel, az is jó lehet elsődleges fegyónak.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Igaz nem engem kérdeztél, de én az ilyeneket töröm be.
Én sem vagyok hardcore játékos. Van, hogy 2 hétig el sem indítom és most vagyok 132 shd levelen. Én aminek a statjai nem maxosak vagy ahhoz közeliek azokat kukázom is. Setből is csak a striker van meg és az sem maxos sajnos, de heroic missionöket és cp-ket szoktam tolni, de amiket dob, azoknak talán ha 5%-a amit megtartok. -
sony309
őstag
válasz
Én megtartanám és nem is optimalizálnám azokat, amiknek nem túl jók a statjaik.
Nincs annyi alapanyagod.Countdown orrvérzésig, lootnak assault rifle jelölve.
Minden kimentésért kapsz "pontot", amiből vásárolhatsz exot.Ezért mondtam a nem random csapatot, valakinek csak esik egy Elmo és kidobja.
Probléma letudva. Szerintem. -
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32120 üzenetére
Igen erről volt már szó, viszont kérdésem, ha jó a 3. attribut, és/vagy a talent, de amúgy elég rosszak a core attrik, tehát mondjuk felétől rosszabbak, akkor az is kuka?
Ránéztem az optimalizálásra, és kegyetlenül drága cucc, viszont a drop rate talán még rosszabb, lehet ezeket nem kellene kidobnom.#32121FireKeeper
Azon vagyok egyébként igen, St.Elmo-t próbálok szerezni, de exokat nyilván nem nagyon nyomja a CD sem. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32119 üzenetére
kb minden RPG lényege hogy a hibrid buildek funolni jók, de a nap végén mindig a minmaxelt buildek mennek a legjobban, itt sincs másképp. sztem először rakj össze egy rendes strikert mielőtt elkezdesz kísérletezni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32119 üzenetére
Fegyvereknél alapvetően ökölszabály, hogy vagy a tálent legyen jó rajta, vagy a 3. az a Damage to target out of cover (LMG-knél meg Damage to Armor, mert ott a 2. a DTOOC).
Ahol rossz a 3. és még a tálent is kuka, azok ebben a sorrendben
1., Ha van rajta maxos érték, és még nincs benne a Libraryben, akkor oda bedonatelni
2., Ha még nem lenne meg, akkor talent pool.
3., Donate proficiency-be (expertise)
4., összetörni(eladni egyelőre felesleges, mert minimális creditet ad, és amíg kapsz belőle alapanyagot + specifikus fegyver alapanyagot, addig törés)
Arra figyelj, hogy az alapanyagoknál van maximum érték, e felett a törés megy a levesbe.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32115 üzenetére
Neked is, sony és Anonymus kollégának is jövök egy hatalmas köszönömmel, amiért pusholtátok a countdown témát!
Tegnap végre rávettem magam, sikerült ötöt menni, semmi gond nem volt, még öltem is alkalmanként vagy 20 ellent, amire én már nagyon büszke voltam.
Igazából a nagyok végig carryzik az egészet, de azért tök jó, mikor oda tudok menni, és szépen lestunnolni az ellent legalább nekik, ha én már túl sok dmg-t nem teszek hozzá.
Hatodiknál kicrashelt a játékom, jelzés volt, hogy mára elég, de legalább a fél event lootja is megmaradt.Amúgy találtam redditen egy nagyon szimpi buildet, ami szerintem nekem legjobban fog passzolni:
A Negiotator's Dilemmás, skilles fegyveres hibridet. Ott van idő elbújni, healelni, addig a drónnal darálni.
Ráadásul bemákoltam egy Memento baget már korábban, így csak a Capacitor lesz szenvedős.Neves lootokkal viszont baj lesz, szarja őket, és fogalmam nincs, mit tartsak meg belőlük?
Jelenleg mindet tolom stashbe, gondolom expertiseba kellene tenni majd a rossz statosokat, de mi alapján döntsem el, mi a rossz statos?
Ezekre van valami guide? -
sony309
őstag
Build Station app
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
sony309 #32116 üzenetére
ez igaz... 2-3 csapattárs már azért sokszorozza az esetleges jó lootokat... nekem is anno nagy segítség volt jó cuccokat összerakni meg nyeranyagot gyűjteni... és bizonyos célterületen nagyobb az esély, hogy dob használható vagy használhatóbbá tehető cuccokat...
Magányos farkasként a kezdet nagyon nagyon nehéz ebben a játékban... mondjuk úgy nyögve nyelős, ha nincs egy jó loadout összerakva...
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32114 üzenetére
Nem véletlenül mondták itt a veterán ügynökök, hogy egy csapat (vagy csak pár ismerős veterán) megfizethetetlen!
Minden másra ott a Mastercard!Azt értsd meg, hogy csak a te érdeked, hogy ismerős veteránokkal játszál, nekik nem! De mégis jólesik segíteni!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32114 üzenetére
kb ennyi, hekkelhető skill tényleg ne legyen mert a huntereknél el lehet hasalni. kövesd a többieket, ne nézegesd a lootot, igyekezz nem elhasalni, inkább csinálj kevesebb DPS-t minthogy folyton szedni kelljen. illetve egy olyan íratlan szabály van még hogy a túszmentős objective-et nem szokták csinálni mert tud sokáig tartani.
Heroic CP akkor jó ha craftolós anyagot meg Field Recon Datát akarsz farmolni optimalizáláshoz, illetve 3x/5x xp event alatt szintezni sem rossz, ha van már builded rá amivel gyorsan tudod csinálni.
-
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32113 üzenetére
Oké. Hallgatnom kellene rátok, és tényleg menni CD-be challenging fokozaton, különben az életben nem lesznek kész a buildjeim.
Napokban láttam reddit posztot, pont új játékos érdeklődött CD-ről, hogy mi az elvárt a veteránoktól.
Igazából ne vigyek drónt meg egyéb támadó skillt, mert meghekkelik a hunterek, ne álljak meg nézelődni a loottal, csak loot all, és ne maradjak le a csapattól. Meg olyat írtak, hogy utolsó 10-20 másodpercben kell hívni a koptert. Ennyi?A Heroic CP-k világa már tényleg egészen más loot szempontból, csak ugye ott nincs targeted.
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32111 üzenetére
Érdemes CD-ban beállítani lootnak a St. Elmo-t, elég gyakran esik.
Cél az out of cover attribútum.
Neked nem érdemes forgatni az exo-t, mert sok exo elmehet rá és neked még nincs olyan sok belőle.
Bár hetente esik az adományozásból (karakterek számától függően) 1 és karakterenként a heti projektekből is 3.
Szóval azért lehet gyűjteni exot. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32111 üzenetére
pirosat, lilát ált. igen, sárgából is a rushereket szokta vinni. általában az is a taktika annál a buildnél hogy keresel egy pirosat akit le tudsz szedni fejessel hogy elindítsd a Headhunter-t és a Determined-ot.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32110 üzenetére
Köszi.
Kiesett tegnap az első exo fegyver lootból, ráadásul St.Elmo.Mondjuk a másodlagos attributja sajnos stability, de hát ez van.
Persze heroicból esett 4 direktívával, elkezdtem tesztelni a snipert.Amikor fullos lesz a build, mint a tiéd is, az már képes levinni a lilát vagy sárgát is első fejlövésből?
Mert az enyém jelenleg csak pirosakat tud one shot kinyírni, mint első target, aztán heroicban ez gyakran problémának tűnik, ugyanis van, hogy nem látok a CP előőrsben pirosat. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32106 üzenetére
Kisokos gearhez, talentekhez, érdemes könyvjelzőzni.
Ha nem neves vagy exo fegyverrel mész, akkor sztem a legjobb sebzős talent az Optimist vagy a Strained.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
a habsburgot engedd el egyelőre, ultra szívás kifarmolni mivel alapból armor core-al jön, tehát minden másnak stimmelnie kell rajta. Egyszerűbb ha rámész a neves tárgyakra (Chainkiller mellény és The Gift hátizsák), vagy Araldi, normál talentekkel.
-
sony309
őstag
válasz
Lehet egyszerűbb és előbb összeszedhető lenne egy Providence, Airaldi mellény és hátizsák, ahogy Anonymus is mondta.
A Habsburg nem 1-2 óra alatt fog esni.
Ha meg van a Hotshot build és a fegyver (pl. M700) a megfelelő Determined talenttel, már használhatod is. Majd kiegészíted! -
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32099 üzenetére
Lehet ráveszem majd magam a héten, mert a loot minősége így valóban ratyinak mondható.
No de már "csak" a Habsburg táska és mellény kell megfelelő core-okkal, aztán végre kezdhetem használni a snipert, kis tinkering után.
Szerencsére libraryben táska+mellény talentekből már csak egy táskás combined arms hiányzik, szóval ezekért legalább nem kell szenvedni.Amúgy vagy elsiklottam rajta, vagy tényleg nem volt említve, de a striker buildben a fő fegyveren (épp AR, de amúgy esett egy maxos Slingshot SMG, és most azt használom secondnak, meglepően jó) melyik talent a leghasznosabb?
(Mivel nincs még exo fegyverem).
Másodikra javaslatod szerint rátettem az armor on killest.#32100Anonymus23
Igazad van a nevetséges loottal kapcsolatban, de legalább az a pár zöld kiesett most hirtelen. A hetihez challengingen nyomom, így kicsit legalább az XP is több.A játék típusához mérten, igen, azt gondolom keveset nyomom, a játékórát SHD 1000-ig nem érzem vesztegetett időnek, mert addig legalább kapok statokat, utána elgondolkodom mi legyen. A Div1-et abszolút nem akartam buildekkel bonyolítani magamnak, itt legalább igen.
A hsz mennyiség meg sosem rossz. -
sony309
őstag
válasz
Gondolom a CD-t akartál írni az elején és nem Summit-ot.
-
Cr00py
senior tag
Nálam jó. whitehouse-tól keletre lévő cp-t kellett foglalni a scout 2-nél..3 db-t. Mivel nekem mindegyik zöld volt a mapon..ezért reseteltem..megcsináltam a 3-t, majd szintén a keletre lévő cp-nél ment a donate. reanimated..hs + turmoil..pikk-pakk megy. Hyena trükkösebb a sisak miatt..de sokat segít a turmoil ilyen esetben. Solo lega is sima volt így..bár a district az nem a legnehezebb amúgy sem..viszont fun
-
pzstm
titán
Scout7 harmadik tennivaloja masnak szamol? Harom kulonbozoncontrol pointnak adtam fejenkent 200 anyagot de 0/150 meg mindig
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
mármint a Countdownba, sorry
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32098 üzenetére
Loot szempontjából a legjobb a Countdown, abból a szempontból is, hogy kimentésnél a Hunterek nagyon sok nevest dobálnak, és lehet donatelni az Expertise-be.
Nem kell Heroicra menni, bőven elég a Ch szint, ott is nagyon sok lootot dob.A Summit egyedül röhelyesen kevés lootot dob, minimum 4 fős csapatban érdemes menni ha lootért mész, és ha magasabb rollokat akarsz, akkor meg Heroic/Legend, bár ugye a heti Summit projektet írtad, oda meg asszem a normál is elég
A többiek írták, így én nem szekállak emiatt, de (főleg az elején) csapatban tolni, főleg ha olyanokkal tudod tolni, akik még dobálnak is neked jó cuccokat, és jó tanácsokat adnak, az felbecsülhetetlen.
Nyilván mi is felgeareltünk számtalan embert, akiket lehet már utána sem láttunk 1x sem, de a régi öregeknek már az is "jó" ha van cél miért játszani
És ki tudja, lehet van olyan társaság, ahol számodra megfelelő a légkör.
Ha kevés időd van játszani és szeretsz hatékony lenni, akkor csapat olyanokkal, akik tudsz kommunikálni, mert mire az összes apróságra rájössz egyrészt sok ezer órád lesz (ennek a fele felesleges időtöltés) a játékban, és itt meg +2000 hozzászólásod kérdésekkel -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32098 üzenetére
Summitba az a jó, hogy nagy eséllyel rajtad kívül van legalább 6 veterán akik már a sokadikat futják és csukott szemmel is lehoznák a kimentésig. sok a loot, van target loot, a hunterek dobnak neveseket, és még CD-s valutát is kapsz amiből tudsz venni vendornál dolgokat.
nyilván kezdőként challengingre kell menni mert ott nem nagyon nézik hogy milyen cuccban mész.
-
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32095 üzenetére
Ahh, dehogy. Alig van még printem.
#32096FireKeeper
Még félek tőle.Viszont való igaz, hogy challenging difficultyn nem szarja a lootot a summit.
#32097Anonymus23
Igen, plusz még bőven van teendő a passban, szóval próbálom azokat a dolgokat (is) végezni, amik adják oda az XP-t. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #32096 üzenetére
Az lehet, de ott soha a büdös életben nem fogja letolni a heti summitos projektet
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32094 üzenetére
Countdown. sokkal jobb mint a summit szvsz.
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32094 üzenetére
A Hotshot tervrajzai nincsenek még meg?
Mert akkor a gyártás is szóba jöhet. -
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32076 üzenetére
Végre volt úgy időm leülni a videó elé. Nézni is élvezet, azt hiszem, top prioritássá teszem ezt a sniper buildet, heti summitos projektnek hotshot lesz beállítva..
Ki is jegyzeteltem a videóban hallottakat is, meg hozzá a te plusz infóid is, illetve a FireKeeper általi buildeket is egyben, könnyebb lesz úgy játszani, hogy folyamatosan előttem van, mikre van szükségem.
Köszi szépen!
-
Cr00py
senior tag
válasz
sony309 #32089 üzenetére
Szerintem a több karakterrel szimultán gyűjtés lehet a gond. Én csak 1 karakterrel játszok, de gond nélkül sikerült ez a commendation. Az utolsó "text log "..ami egy echo..a 16 world boss után jelenik meg.
Nekem van még pár a teamwork részben ami nincs kész + a raid-es cuccok, illetve 1-2 summit..nem járok raid-re..talán 1x ha voltam még sok-sok évvel ezelőtt mindkettőn.. -
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
Mint az alábbi képen látható, 4 karakteremen különböző számban (a 2. és a 4. egyezik véletlenül) vannak a Commendation-ban elért log fájlok. Mindhárom Video és Text log begyűjtve.
Hiába szedem össze bármelyik karakteremmel újra a fájlokat, nem változnak a számok.
Másnál is van hasonló anomália/bug?
-
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32085 üzenetére
Casual, vagy beginner.
222-ig sikerült event alatt felmenni, adtam volna még ezt a Vasárnapot. -
Akhim92
csendes tag
Eddig az 5x xp event mintha pénteken kezdődött volna nem? Legalábbis nem kedden a reset napján, ezért nem vasárnap lett vége.
-
Anonymus23
veterán
Annyi eszük van, mint egy marék lepkének, Vasárnap reggel (időzóna függvényében vasárnap hajnalban) abbahagyni egy ilyen eventet
azoknak akiknek a legjobban jött volna (casual réteg), azok jellemzően hétvégén tudnak többet tolni.
Lehet ezt csak én gondolom így, nekik meg ott vannak a statisztikák, de nagyon csodálkoznék ha fentihez képest más lenne a konklúzió, de ettől függetlenül idióta.
Más játékokban pl Cs este (CET) szokták elindítani az ilyen eventeket és H estig mennek... -
sony309
őstag
Húzzatok bele, holnap reggel vége az 5x XP-nek!
-
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32072 üzenetére
Jól van na, nem sikerült összekapcsolni fejben, hogy a journey első 3 pontjához már szintén be kell kapcsolni a globál módosítót, mert mikor a játék bemutatta, és írta, hogy oké hogy kapok buffokat, de az ellen is, megijedtem tőle, és be sem léptem a menüjébe elolvasni, mi is az.
Tegnap belőttem kipróbálni, és láss csodát, meg is jelentek a piros-sárga-kék jelek.#32076Anonymus23
Jól hangzik, köszi a buildet, bár sajnos közel sincs annyi időm függeni, mint kellene ehhez az eventhez.
No nem mintha ez nem lenne hasznos később is. -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32071 üzenetére
Ha a szintlépés a prioritás, akkor rakj össze egy headshotos buildet, és told a heroic CP-ket orrvérzésig, bele fogsz fulladni a lootba (ki tudod maxolni hamar a library-t is), de ez az egyik leggyorsabb módja SHD-t farmolni. Lehetőleg Outcast CP, ott viszonylag kevés a heavy (aminek a fején sisak van, azokat nem tudja 1 lövéssel elvinni, oda mindig 2 lövés kell, még maxos bónuszokkal is, kicsit vicces, hogy a bosst akár full armor+HP-ról elviszi egy lövéssel, de a latexes drogos hyena ringyót meg nem tudja
).
Itt egy videó róla, nagyon OP build:
[link]
Szergely elmagyarázza, hogy mi merre mennyi, nem kell, hogy ki legyen maxolva, azt ráérsz később is. (nyilván full piros a legütősebb, de kezdésnek teljesen jó.
A Habsburg táska helyett jó lehet Arialdi is, vagy Providence, a tálent a fontos, vagy a Providence nevese, nem gondolnám, hogy már lenne ilyened, de The Gift teljesen jó oda.
Mellény helyett jó lehet a neves Headhuinter mellény, a Chainkiller, vagy akár Providence / Arialdi ezzel a tálenttel.
Kell hozzá egy Determined-os csipa, és meg is vagy, de minden is benne van a videóban.Ja és érdemes olyan CP-ket farmolni, amik közel vannak bizonyos spawn pontokhoz, ha a hatékonyság is fontos.
-
sony309
őstag
Tudja valaki, hogy mi a helyzet a Danver's Assets Merit-tel?
Javítják majd vagy így marad?
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32073 üzenetére
Most, az 5x XP idején?
Ennél több loot nem kell!
Heroicon, 5 direktívával, valami normális csapattal! -
FireKeeper
nagyúr
válasz
countdownozni kell és tele leszel loottal
-
sony309
őstag
válasz
Nem zavarsz és lehet is kérdezni, azért van.
Elkezdtél a journey-ről kérdezni és miért nem számol semmit és nem jelenik meg semmi.
Aztán kiderült, hogy nincs is aktiválva a globál módosító!
Most akkor mmi vaaaan? -
spleenszuru
őstag
válasz
sony309 #32061 üzenetére
Minden kommentet elolvastam, az, hogy nem válaszoltam egyesével, azért van, mert vagy még nem alkalmaztam, vagy nem akarom telespammelni a topikot.
Hálás is vagyok értük, elhiheted, mivel nagyon kaotikus a játék. Ha Téged ennyire zavarlak, szimplán tilts le, de elvileg azért fórum, mert szabad kérdezni.
#32062FireKeeper
Rendben, talentekkel egyébként egész jól állok már a libraryben, persze van még mire gyúrni bőven.#32069Octi
Köszi, ennek is utánanézek, valamikor...Szombatig úgyis az szintlépés a top prioritás.
#32070sony309
Nem játszom azon!Véletlenül szaladtam bele egy heroic büntibe egyszer, nagy nehezen, de sikerült, illetve teszteltem egy 4-s CP-t de ahhoz még nagyon kevés vagyok.
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32060 üzenetére
Vagy nem kell heroic nehézségen játszani!
-
Octi
aktív tag
válasz
Esetleg próbálj ki egy Refactor buildet. Könnyű össze szedni (CD), elég jó skill damage-et ki lehet hozni belőle, és full time tölti vissza az armorodat
-
mg1992mg
őstag
Én a revive hive-ot használom meg a kisebb pajzsot a striker build mellé, amin kell, azon egyedül is végig tudok szaladni (heroicon), persze vannak amik nem könnyítik meg a dolgokat, főleg ha oldalba kapnak, akkor hamar el tudok feküdni, de pont ezt szeretem a buildbe.
-
rumkola
nagyúr
válasz
FireKeeper #32065 üzenetére
okés, csak hirtelen megállt a szívem
-
FireKeeper
nagyúr
-
rumkola
nagyúr
válasz
FireKeeper #32058 üzenetére
a második fegyó talentje is aktív, ha az elsődleges fegyót használod?
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32062 üzenetére
Vagy játszik csapatban, amíg megtanulja.
A kérdezés/válaszolás is gyorsabb. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
az a striker amit én beírtam, egy min-maxolt DPS build, amin egyedül a gunner specből jövő 10% armon on kill van. ezt általában elég, ha már jártas vagy a játékban, és jól tudsz helyezkedni. te még csak nemrég kezdtél, írod is hogy sokat fekszel, sok sebzést kapsz be, kell több heal. szóval itt két út van, vagy javítasz a helyezkedéseden, vagy több heal-t raksz a buildedre - én az utóbbira írtam egy szerintem optimális módot (talenteken keresztül, nem skillekből).
-
sony309
őstag
Olvasd végig újra sorrendben:
Egyébként nem véletlenül találták ki, hogy lehet csapattal játszani!
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32058 üzenetére
Világos, köszi, akkor lehet további eső itemekre figyelni, nehogy betörjem.
#32059sony309
Ez így nem teljesen valós, elolvasom, gyakorlatilag a FireKeeper által először leírt buildet próbálom összerakni, meg közben libraryt tölteni, stb.
Csak mikor egy problémára új megoldás jön, ami borít megint mindent, nem tudom egyik napról a másikra összehozni, főleg úgy, hogy 100 lootból 1 használható.Szóval nem az van, hogy nem hiszem el amit írtok, mivel pont aszerint próbálok menni, csak még nincsenek meg hozzá az erőforrásaim.
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32057 üzenetére
Szinte felesleges bármit írni, mert vagy nem olvasod el, amit javasolunk vagy nem érdekel/nem hiszed el.
Utána meg semmi visszajelzés tőled.A többségnek több ezer órája van ebben a játékban, van "némi" fogalmuk róla.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32057 üzenetére
na de ezt mondom, talentekkel sokkal jobb healt tudsz csinálni magadnak mint 0 skill tier-es kis drónnal. 4-es striker mellett két sárgának (vagy egy sárgának és egy exonak) van hely, szóval simán be tudsz tenni egy palisade-et, ami instant 10% armor on kill, emellé ha beteszel mondjuk egy The Mop shotit másodlagosnak preservation talenttel, az már alapból 30% armor killenként, 40% ha sikerül headshot kill-el, és akkor még erre jön rá a gunner féle 10%. ez kb milliószor jobb mint amit a kis 0 skill tieres healerdrón tud.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32056 üzenetére
Ne megnéztem, de healing cucc nélkül még hamarabb kihalok, nekem jó, ha van valami healing.
Skill tierem nincs semmi mert dmg-n vagyok, de még így is több, mint a semmi.
Gunner specen vagyok igen, de az a killért járó pajzs nagyon semmi, és mivel striker szettem van, most nem releváns az a szett sem, amit írsz.Más:
Cleanerek, főleg named cleanerek, gyakorlatilag csak Brooklynban vannak? New York kieg esetleg? Brooklynt utoljára hagynám, de hetihez kellenek named cleanerek, és bountyk között sincsenek, illetve 1 db named cleaner van per main mission azon a kis szigeten fönt, ahol 2 Black Tusk küldi van, a Keeneres, de akkor 4x kellene lenyomni azt az 1 küldetést. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32051 üzenetére
szerintem healing cuccokkal felesleges erőlködni mert 0 meg 1 skill tier-el nem túl sok hasznuk van. sztem jobb megoldás sustain-re ha van egy másodlagos fegyvered a Preservation talenttel. illetve ha strikerben vagy, vagy bármi buildben aminél nagy tűzgyorsaságú fegyvert használsz akkor érdemes Gunner specializációval menni, ami ad armor on killt. Palisade brand set, vagy a neves Death Grips kesztyű szintén ad armor on killt.
a hive szólóban mondhatni must-have, ha épp nem vagy disruptolva akkor felszed ha elhasalsz. második skill meg igazából bármi lehet, játékstílusodra van bízva. ha kevés skill tier-ed van, akkor én a sebző skilleket (turret, drón) elengedném, mert kb semmi sebzést nem fognak bevinni, inkább olyan skilleket javasolnék amik adnak valami utility-t, pulse, valamilyen crowd control effekt (gunner banshee pulse, habos chem launcher, vakítós firefly, decoy). személy szerint én a pajzsot se erőltetném hacsak nem sok kék attribútumod van, de akkor meg a sebzésed lesz alacsonyabb.
-
BenSopra
tag
válasz
Anyám borogass..
-
mg1992mg
őstag
Ha ma még nem hallottátok volna
-
sony309
őstag
válasz
Ha nem teszed be a global módosítót és nincs aktiválva, akkor hogyan gondolod, hogy tudsz majd haladni a journey-vel?
-
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32050 üzenetére
1-3: néztem youtube guidet róla, de nekem nem is mutatja azt a piros-kék-sárga indikátort a HUD-om, mintha nem is léteznének azok az értékek.
4 megvanGlobal módosítót meg még nem is használtam, gondoltam majd ha meg lesz fejtve a többi kérdőjel.
Egyébként ti melyik 2 skillt mondanátok a leghasznosabbnak solo pve játékra?
Pulse+Healer Drónnal mentem, napokban cseréltem a pulset reviver hive-ra, mert egyre többször vagyok hajlamos meghalni, viszont így meg hiányzik a pulse, az jó cucc volt.A healer drón meg lassan tölti a pajzsom, a healer hive jobb lehet tőle?
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32041 üzenetére
SHD lvl 1000-ig konkrét boost van, azt feltétlenül érdemes kiszedni és kimaxolni vele mindent IS!
Melyik része nem világos a Journey3-nak?
1., Lőj le 120 nmy-t úgy, hogy a Firearms (piros) minimum Tier3-as
2., Lőj le 120 nmy-t úgy, hogy a Stamina (kék) minimum Tier3-as
3., Lőj le 120 nmy-t úgy, hogy a Electronics (sárga) minimum Tier3-as
4., Lőj 15x50 kritikus sebzést
5., Szerezz 100000 Bonus armort a Hard Core Global módosítóval
6., Csökentsd a skill cooldown-t 7x1 perccel, a Hard Core Global módosítóval (amikor az egyik skilled CD-re kerül, akkor a másik használatával csökken a CD ideje (pl a hive-ot használtad, akkor használva a healer chemet folyamatosan mindig csökken pár másodperccel a Hive CD-je, ezeket adja össze és jön össze az összesen 7 perc
7., Lőj le 100 nmy-t úgy, hogy mind a 3 attrib minimum Tier 2
8., Érd el a Tier 5-t bármelyik attibbal, összesen 20x -
nanamii_o
tag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hogyan kell az incursion mission-ben matchmakinget indítani, ha a game nem engedi a boss fight miatt? Én többször is csatlakoztam már másokhoz, de amikor én voltam a leader és valaki kilépett, akkor nem tudtam.
-
sony309
őstag
válasz
spleenszuru #32047 üzenetére
Ha a szintek leggyorsabb farmolása a cél, akkor én nem nyitogatnék ládákat.
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #32044 üzenetére
Nálam sort of new van, igy kb 10-20 sec alatt kijelolom, majd mehet a "levesbe"..egyebkent en se nyitogatok semmit ilyenkor. Mindenem maxon kb..20/20 utan marad a foldon..amugy sem igazan erdekel az xp..megcsinalom a napi/ heti kuldiket, kiveve a dz-t..Sem idom, sem energiam napi 7-8 orat xp-t farmolni
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32042 üzenetére
Nem is nyitogatunk ilyenkor ládákat!
-
FireKeeper
nagyúr
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #32042 üzenetére
pc-n siman csak jobbklikk a ladara, majd space. Ez kvazi a "quick open"..sokkal gyorsabb.
20 ladat ki lehet nyitni kb fel perc alatt igy..vagy picit kevesebb. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32041 üzenetére
napit, hetit, heti ládás projektet, priority objective-eket ha csinálod, menni fog az gyorsan. de amúgy a szezon vége felé asszem lesz szezon XP event is.
#32040 én nem is szeretem a 3x/5x xp eventeket mert alig bírom nyitogatni a proficiency ládákat
-
spleenszuru
őstag
-
granini
őstag
válasz
sony309 #32036 üzenetére
Így 12000 SHD szint után egy kicsit jobb motivációs szpíícsre számítanék..
Mindenem maxon van, mindenből van ötvenezer, a 4 karakterem inventoryja és a stash mailbox része fullon van ki nem nyitott ládákkal, tehát a sima XP az pontosan mire is jó nekem..?
(csak kötexem, ne vegyél komolyan... de érted mire gondolok, hogy a te meg az én fajtámnak, akik amúgy is játsszunk heti szinten ezzel, majdnem teljesen mindegy hogy van-e valami boost event vagy nincs..
)
Egyébként a summer event egész jó volt mert imádok CP-ket elfoglalni, és egész ok rewardot adott.. egyelőre várom a manhunt végi master level pályát, hátha lesz megint valami jobbfajta game mechanika.. meg 9 hunter a végén az arcodba..
-
sony309
őstag
Holnaptól mindenki szabin van?
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32034 üzenetére
Így-így!
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #32032 üzenetére
Csak elvileg maxos, nekem már esett kettő is, ami nagyon messze volt a maxostól.
Ja és egyiken sem "target out of cover" volt a harmadik attribútum.
-
FireKeeper
nagyúr
mától elérhető a Slingshot neves SMG a nyári event utolsó projektjéből, magasabb optimal range-el jön, elvileg maxos rollokkal és target out of cover, szóval bármilyen talent tehető rá. elvileg a loot goblin loot poolba kerül be miután megvan.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32026 üzenetére
heroic CP-khez nyilván kell egy normálisabb build, de simán lehozható szólóban is, még direktívák mellett is. ha szenvedés volt, akkor vagy a builded nincs még ott, ahol kell, vagy a helyezkedésen kell faragni.
Hogy érted itt, hogy 3 attr. legyen megfelelő?
a lényeg, hogy csak egy attribútum változtatható meg bármilyen tárgyon, a többi csak optimalizációval felhúzható, szóval egy tárgy akkor jó ha csak egy attribútum "nem stimmel".a skilles gear cuccok annyival könnyebbek, hogy a skill tier az mindig úgymond maxos, ezért is skill buildet kicsit egyszerűbb összerakni. az amúgy szóló CP-re se utolsó mert turret és drón elvonják a figyelmet (bár egy hotshot determined vagy striker gyorsabb).
-
rumkola
nagyúr
"Kelso had to go....."-t ki lehet japcsolni, vagy baltát kell belebaszni a TV-be?
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32028 üzenetére
Nyilván a core attrib sok esetben alapból jó, azaz pl neked ahhoz mindig DMG kell, de sokszor elég idióta módon van megoldva, azaz pl DMG-s szett amúgy de armorral esik alapból stb stb miatt néha igazi kín kiszedni 1-1 kiszemelt cuccost.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32027 üzenetére
Akkor a hármat gondolom a core attributtal együtt értjük a sárgák esetén, én valamiért csak a normál attributokra asszociáltam.
Egyébként igen, a libraryt hűségesen töltöm kifelé az eső cuccokkal, mivel általában csak 1 értékelhető stat jön, szóval törhető be.No de mostmár összeraktam, köszi nektek, már csak meg kellene szerezni a cuccokat.
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32026 üzenetére
Attribútumok:
Egyszerű a képlet. Minden itemen (kivéve exo) 1 attribot/tálentet tudsz átkalibárlni. A mellényen és táskán (brand setek - sárga) 3 attrib van + 1 tálent. Ezekből tudod átkalibrálni (kivéve persze neves itemeknél a neves specifikus dolgot) az egyiket. Innentől már csak matek, hogy mellény és táska esetén minimum 3 dolognak olyannak kell lennie amit akarsz, mert a 4. tulajdonságát tudod kalibrálni (pl HP helyett CHC-t teszel), a többit max optimalizálni.
A kalibráláshoz kell egyébként a stat Library, ezekbe érdemes csak a maxos értéket beletolni, ugyanis a libraryban található értéket tudod rátenni az adott itemre, felesleges tized %-konként belepakolni.Sok loot vs használható: Ez ilyen, looter shooter, ha 1 nap alatt kiesne minden is maxos értékekkel, akkor nem sokáig tratana benn. Nekem van olyan skill mod, ami még 1x sem esett maxosan, és azokat még optimlaizálni sem lehet, jó mondjuk olyan mod, amit soha az életben nem használtam
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32008 üzenetére
Nos, azért nem láttam semmilyen kapcsolatot a CP és activityk között, mert nem is volt.
A Capitol Buildinget vissza kellett venni a Tusktól, utána nyílt meg.
Ki is próbáltam egy Lvl 4 CP-t soloban, soha többet. Ez beteg, gondolom a heroic direkt több játékosra van kitalálva. Lenyomtam, de azt hittem megőrülök.
A Loot meg ugyanolyan szar, mint challengingen. Statokra gondolok, nem az item qualityre.#32012FireKeeper
Itt kicsit elvesztem. Alapvetően minden sárga mellény és táska csak 2 attributtal esik, és a harmadikat én tehetem be moddal.
Hogy érted itt, hogy 3 attr. legyen megfelelő?Egyébként ahogy lootolgattam itt a napokban, hiába esett rengeteg cucc, használható majd hogy nem egy db sem, mármint ha figyelembe veszem, amit ebben a hsz-ben írsz.
Eddig is ismertem az Ubi RNG-t, de ez valami katasztrófa.
#32023Anonymus23
Basszus, köszi, ez életmentő volt. -
rumkola
nagyúr
Česká Výroba chest armor blueprintet hol a faxba találok? Létezik egyátalán?
-
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32021 üzenetére
Sorbarendezésre gondolsz?
Mert azt másképp kell: bemész Inventoryba és ott nyomsz egy X-et, és ott lesz a Sort By menü. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32021 üzenetére
nem tudom, én sose használtam ezt a funkciót
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32016 üzenetére
Újabb más:
PC-n a D betűvel nem működik az inventory sort, reddit népe szerint ez bug. Ráadásul 6+ éves..
Van erre valami gyógyír? -
Zen_Ronin
tag
Sziasztok!
..hátha van ötletetek ...
Mostanában /pár hete, de nemtom pontosan/ a játék gyakran leáll, kidob, és még néha kék halál is van a PC-men.
Semmin nem változtattam ugyanaz a gép amin eddig is jól elment. Hűtés is rendben van ....
Mindjárt 5000 színtű leszek, úgyhogy nem ma kezdtem, de ilyen sok "halál" még nem volt.
Elképzelhető hogy valami frissítéssel jött ez? Esetleg van valami setup beállítás?
-
mg1992mg
őstag
Remélem aki ezt a Brooklyn DLC-t összerakta, most sokat csuklik... Ennyi szopató mechanikát
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32015 üzenetére
ha csinálsz public execution-t, és mindkét túsz életben maradt, akkor kapsz egy bounty-t, valamint a hostage rescue (zöld bilincs ikon) esemény végén is kapsz egyet.
azt hiszem napi/heti projektek is adnak, de ott ugye véletlenszerű, hogy melyik régióba.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32014 üzenetére
Oké, értem.
Amikor vannak a mapon olyan területek, ahol nincsenek bountyk, de nekem kellenének, hogyan lehet oda varázsolni bountykat? West End kellene most pl., de nincs. Nyitott projekt nincs már egyetlen területre sem, szóval az sem gond.Btw, a bountyval vadászott outcast named enemyk a weekly projekthez továbbra sem működnek, szimplán nullán marad a számláló. Roppant irritáló.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32013 üzenetére
vagy lereseteled a térképet vagy megcsinálod a közeli aktivitásokat, hátha olyanok spawnolnak a helyükre amik már kapcsolódnak a CP-hez. de amúgy igen az invaded területeken ez elő szokott fordulni hogy a CP-t valamelyik alap frakció fogja viszont az aktivitások black tuskosok.
-
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32012 üzenetére
Le is feleztem az inventoryt a librarybe töréssel első körben.
Lassan írok egy jegyzetet a kommentjeitekből.Előző témához visszatérve, olyankor mi van, ha egyetlen CP-hez sem kapcsolódnak activity szálak? Hogy tudom akkor növelni a szintjüket? Vagy ahhoz be kell fejezni a Tidal Basint?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32009 üzenetére
ha haladsz a játékkal akkor előbb utóbb túl sok cuccod lesz, ezért fontos az inventory menedzsment. én első körben a rekalibrációs library kitöltésére fókuszálnék, hogy minden attribútumból legyen elérhető a maxos, vagy legalábbis a hasznosabbak legyenek meg minden kategóriában.
általában olyan cuccokat érdemes csak megtartani, amin:
-sárga mellény/hátizsák esetén 3 attribútum (vagy 2 attr és a talent), egyéb sárga gear esetén két attribútum megfelelő, és a többin nem kell túl sokat optimalizálni hogy maxos legyen.
ennek a háttere hogy rekalibrációval egy attribútumot (vagy a talentet) lehet csak átforgatni másra, így ha már két attribútumot kéne tolni, kuka-gear setek (zöld) esetében ez annyiban változik hogy ott egyel kevesebb attribútum van, és a talent mindig fix, szóval ott elég ha egy attribútum jó
-fegyver hasonlóan, vagy a talent legyen jó, vagy a harmadik attribútum, és a két alap attribútum legyen lehetőleg magas.
amin nincsenek jó rollok azok mehetnek az expertise-be, ha meg az is megtelt akkor lehet őket betörni alapanyagért
-
Cr00py
senior tag
válasz
spleenszuru #32009 üzenetére
2 része van a library-nak. az elsőt én hanyagolnám. Kis szinten nem az lesz az első dolog szerintem, hogy azokat maxolja bárki is..ergo semmi értelme. lvl40 felett lehet dobálni befele.
Igen, ha van magasabb bonusz, akkor felül lehet írni, pont ez a lényege. Ha eleve max stat-t dobod bele, az a legjobb.
Inventoryban beállítható, hogy az újak legyenek mindig elől, így nem kell keresgélni őket mindig ha esik valami. -
spleenszuru
őstag
válasz
FireKeeper #32008 üzenetére
Igen olvastam ezt a CP szint emelést, kérdés, ha feltolom őket 4-re, vajon soloban le tudom-e gyakni őket.
#32006Anonymus23
Ott van olyan feladat már a római hármasban is, amit fogalmam sincs, hogy kell megcsinálni, de utánanézek.Újabb másik téma:
Kezd nagyon sok loot esni, az inventory mindjárt tele, és elvesztem, mit kellene dismantlezni, és mit nem.
Méghozzá azért, mert ugye kellene a tinkering station librarybe extraktálni statokat, csak kérdés, itt inkább várjak, míg olyanok esnek, ahol ezek a statok maximum értékűek lesznek? Ha már extraktáltam pl. egy assault rifle damage vagy critical hit chance statot a librarybe, azt felül tudom írni később, egy magasabb értékű, de ugyanolyan stattal? -
FireKeeper
nagyúr
válasz
spleenszuru #32003 üzenetére
nem feltétlen kell a világ nehézségnek heroicon lenni, fel tudod szintezni a CP-ket ha a hozzájuk kapcsolódó eseményeket (territory control, propaganda, stb) csinálod. onnan tudod, hogy mi tartozik egy adott CP-hez, hogy kis vonallal össze vannak kötve a térképen és az esemény ikonja mellett van egy +1 vagy +2 szám (ami azt jelenti hogy mennyivel növeli a CP nehézségét ha megcsinálod). tehát normál világ nehézség mellett is lehet heroic CP-ket csinálni, nyilván maga a CP heroic nehézségű lesz így - és jön a neves.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Ha a szezonban akarsz szinteződni, akkor a Journey feladatokat javaslom, nagyon sok szezon XP-t ad, illetve azt bekapcsolva alapból +10% szezon XP-t kapsz.
Ha kérdésed van 1-1 feladattal kapcsolatban, nyugodtan kérdezz (majdnem) mindegyiknek van egyszerűbb és játszósabb megoldása is -
capulet75
addikt
A caretaker-t ki lehet grindelni egyedül?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Délre van a fuel depot CP, ott 99% True Sons van, és körülötte a open world activities jellemzően true sons.
Ha nem az övék lenne a CP, akkor csak simán reseteld a CP-ket és alapból True Sonsra fogja adni.Ja igen a CP a Control Point
-
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #32002 üzenetére
Én sem szívesen teszem, csak most próbálom a season passhoz legtöbbet adó pontos feladatokat csinálni, mert még csak lvl 16 vagyok, nagyon messze van a 100.
A CP a control point rövidítése?
Azokat is nyomtam tegnap, de challengingen, ott nyilván nem jött named tag. Gondolom akkor muszáj a heroic nehézség.Más:
Manhuntnál olyan feladat lenne most, hogy a white house körül nyírjak ki 25 true sons tagot, de egyáltalán nincsenek most ott true sonsok.
Ilyenkor csak várni kell, míg lesznek? -
Anonymus23
veterán
válasz
spleenszuru #32000 üzenetére
Outcast CP heroicon, én ugyan nem szoktam csinálni ezeket a projekteket, de tegnap az egyik summer projektes CP-n a bossokat beleszámolta.
-
Cr00py
senior tag
válasz
sony309 #31997 üzenetére
nem véletlen írtam, hogy szenvedés.
Muszáj voltam normal diff-n maradni addig. csináltam pár activity-t..bounty-t..world boss spawn-t figyeltem, összeszedtem a commokat..ilyenek..el ment az idő. Mivel 4/4 a commendation, így minden egyes cp-t vissza kell foglalni, amit a másik "frakció" elfoglal..nem elég ugyanazt többször..sajnos ez rng..legalább 10x próbáltam az utolsót, mert dumbo-n minden egyes alkalommal a "közeli" cp-re mentek, ami nekem már kész volt..
spleenszuru: Akkor valami nem klappol. Próbálj meg outcast cp-t..Ott van 2 named enemy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest