- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
velizare #10189 üzenetére
Össze szeretnék rakni egy Sniper szettet, meg az Ace- böl is van már 2 blueprint elemem, csak úgy szórakoztatásképp, meg van 2 sniperes commendation is. A Demohoz 2 hete nem esik jó pörgethető alapanyag stagnálok 41 %AWD és 41%LMG sebzéssel 36.7K az M60,a tegnapi Sniper által mutatott 39K feletti oly távol .
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9953 üzenetére
Igen, újabb csodálatos bizonyítéka, hogy mennyire nem játszanak a saját játékukkal.
De mondom, hogy jó lenne látni, hogy mennyi ennek a PvP szorzója, mert lehet ott le van nerfelve annyira, hogy mégsem éri meg f2f, de egy server vs 4-es csatában simán életképes lehet...De ha ez így marad, akkor kb hazavágják a DZ PvP-t, mivel jelenleg is állóháborúk szoktak lenni, és ha nem hátulról leped meg a másikat, akkor szemből kellemetlen meglepetések lehetnek.
Most is az van, hogy mindenki fedezékben és Nemesis elő, ha sikerül felhúzva fejen csűrni a másikat, akkor az én nem HS, nem MMR szettemmel is 1 lövés a játékos sok esetben, volt olyan, hogy mindhárman belőttük a játékost Nemesissel, ott helyben hamvasztották is.
Az én jelenlegi szettemmel meg akkor 2 pisztolylövés leszek bárkinek is (100k HP DZ-ben), aki majd ilyenben rohangál, és sikerül eltalálnia, ami simán előfordul egy 4vs4 vagy akár 3 vs sok küzdelemben.
Ez így újabb 10-20% játékos minusz lenne, akik csak DZ-znek és PvPznek. -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9949 üzenetére
Nagyobbat fog ütni semmint egy Nemesis
Mondjuk PvP-re úgy tudnám elképzelni, hogy csökkentett sebzéssel.
A végén igazi pisztolypárbajok lesznek a DZ-ben, megidézve ezzel a VadnyugatotMondjuk ha nem PvP-ről van szó, akkor nem tudom, hogy sikerül majd a jelenleg Flash moboknál abszolválni a headshot kill-t
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9846 üzenetére
De tudjátok miért csak a leállás alatt lesz elérhető a patch notes?
Mert csak azt teszik bele, amit sikerült is implementálni
Lehet üres lesz az egészDe most komolyan, tegnap este mekkora röhögés volt már, amikor Tidal utolsó részen a Wyvern elkezdett kergetni a rakétakilövő körül
Futottunk vagy 5 kört mire megállt és végül is szembe futott velem!
És még hogy nem rusholnak a mobok, mint egy gyenge rajzfilmben -
törölt tag
válasz
velizare #9793 üzenetére
Ezért se értem ezt a gs dolgon való rugózást. Mégis meg vannak veszve érte az emberek. Ha a második rendszer lenne, ahhoz nem ártana az optimalizáció. Így viszont mondhatjuk, hogy nagyobb eséllyel (nagyobb gs tartomány) esik ki egy használható cucc.
Mennyire jó volt már, hogy egy wt4 fegyver is használható maradt amikor kijött tidal és versenyképes volt sokáig.Ami valóban vicces az az exo upgrade miatti esetleges sebzéscsökkenés. Annak valóban nem így kellene lennie szvsz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9693 üzenetére
Nem, mert jelenleg egyetlen általam kedvelt játékstílushoz sem jó.
Se a Berserk (nem támogatott), se a Clutchhoz (lassú a CHD beviteléhez) nem jön be.
Pl mint tegnap is a Raiden, a másodlagos Vector 0,5 sec alatt nulláról visszatölt 100% HP-ra, ugyanennyi idő alatt az LMG-vel már el is lettem volna temetve. -
arnikusz
veterán
válasz
velizare #9670 üzenetére
Egyébként most arrafelé tendálnak a dolgok, hogy AR build kell, de én még kitartok a Demo LMG-nél, majd a következő patch/GS emelés új story után újragondolom.
Nálam a P416 close&personal allegro volt most esett hétvégén egy ranger talentes másik és rögtön rápörgettem a close helyett, a 3. talent meg most passz.Widdz most mutogatott egy AR buildet 198.000. 130.000. clutch 3 wyvern AR buildet. Természetesen amit kapott az Eagle B AR is benne van.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9630 üzenetére
Gyakorlatilag a térdvédő (9 helyett 8% CHC, de lehet még rollolni).
Maszkból van egy ilyen tálantes 80%-os maszk is. (22k HP vs 28k, 40 vs 51 DOE). Ezt már sajnos nem lehet rollolni.
A tok az kb 95%-os HP (43,5k HP van rajta) viszont csak 4,5 CHD, ezt nem tudom mennyinek lehet venni.És ezzel kifújt.
Ja nem, a fegyver kiegek is már megvannak -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9597 üzenetére
We're still working on Title Update 3.1 which will include several fixes to NPC behavior as well as other fixes for the game, but we don't have an estimated time for this yet. We will keep you updated on this front too.
Belsős fordításból:
Agents és cicafiúk, halvány lila fingunk sincs, hogy mi a baj, mert aki tudta, azt már kirúgtuk költségcsökkentés címen, és most a főnök egyik fiú "barátja" a csopvez, akinek jellemzően fontosabb az, hogy a szivárvány színű hatalmas zászló benne legyen (később rakok fel screent) a játékban, és tök hülye az egészhez, mert salátatermesztőként végzett.
Szóval fogalmunk sincs mit, mikor és hogyan kellene javítani, de azért bízzatok bennünk, kézben tartjuk a dolgokat. -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9582 üzenetére
Megnéztem a widdz videóját (a 16 perces WR-t), és amikor szettet vált, akkor látszik pár másodpercre a szettje és értékek.
Konkrétan ugyanolyan szettben van mint én (Berserk+Clutch), csak neki az armor kb 15%-al, a HP meg 25%-al kevesebb neki, csak annyi a különbség, hogy kb neki szerintem a maxos AWD és AR sebzés van az itemeken, mivel ~25k-s sebzést láttam a fegyveren, bár az lehet az Eagle Bearer volt konkrétan, ami ugye elvileg 2000-el tud többet mint a P416.
Summa summarum, pure DPS kell, főleg az utolsó bosshoz.
Ha megnézitek a második kört, gyakorlatilag kékben lelőtték nullára a bosst, lehet mondjuk úgy csinálták, hogy a magas DPS volt a kék oldalon a többiek meg a sárgában, de akkor is.De mondjuk ezt se értem, tegnap előtt közel sem agróztak ennyire a mobok mint tegnap, ekkora különbség lenne lagban???
Konkrétan 25% elitektől való védelem is van a szettemen, mégis olyanokat lőnek, hogy csak lesek
-
arnikusz
veterán
válasz
velizare #9582 üzenetére
Hát igen a tervező, érdekes amikor a múltkor a State videohoz hsz-tem és feltettem a kérdést, hogy a fejlesztők, játszanak-e ill. ismerik-e a játékukat nem kaptam rá választ.
Most lassan a második héttel eljutunk oda, mint anno a Nemesissel volt, hogy az Exo AR-el hentelik a népet a DZ-kben, akiknek meg nincs összeszokott csapat hiányában esélyuk gyakorlatilag zéró.
De hamarosan jön ez első story kieg és új exo fegyver, meg a GS emelés és akkor lehet a Raid is könnyebben megy.Apropó a másik Raid szett van már valakinek, nem az Ace, hanem a Negotiatgor's Dilemma.
Köszönöm
-
-=Jam=-
őstag
válasz
velizare #9547 üzenetére
A fél vesém elég volt nekik
(#9548) arnikusz: Nem lett még meg sajnos, de már ott a fény az alagút végén, tegnap ha kicsit jobban koncentrálunk meg lett volna. Szerintem ma össze fog jönni, aztán jöhet a speedrun
Inkább még AR-t adjanak
(#9551) Anonymus23: Ma sikerülni fog, meg megnéztem merre vannak a kék macik
(#9555) arnikusz: Wow ez cool, ha megvan a RAID ki jön farmolni?
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9543 üzenetére
Biztos, mert semmit sem lehet velük kezdeni.
Van egy lvl 4 karakterem, ott próbáltam valamit kezdeni velük, de ott meg még nincs BP hozzá, hiába van már feloldva a crafting és van ott a BP árus csaj.Azért Jam rendesen mákos volt tegnap Raiden 2 exo is esett neki, ebből az egyik a Eagle Bearer
De így legalább nekem is lett egy Merciless -
törölt tag
válasz
velizare #9487 üzenetére
Azért ez elég siralmas, hogy mennyit kellene trükközni a normális statokért. Ilyen klán szint, olyan karakter szint... röhej.
Így is csoda, ha az ember megkapja a vágyott itemet, még nagyobb csoda ha azok vannak rajta attrik és talentek, amik használhatók és/vagy akarta a delikvens. Olyat még nem láttam amikor ezek mellé még az értékek is jók voltak. Látva a min-max táblázatokat azt várnám, hogy néha egy-egy érték legalább jó legyen, de mindig minden átlag alatti. Ha valaki azt mondja ez így okés azt szerintem kiröhögöm. -
válasz
velizare #9471 üzenetére
Tőlem állhatsz tótágast is, azért nagyon ne húzd fel magad
Bocs, tényleg csak a dps checket lehet gyorsan letudni, a gránátot valóban be kell dobni (de minek, amikor már robbant egyszer... logika nincs sok benne). Így viszont már annyira nem top tipp, mert az a dps check fegyverrel sem tart annyira sokáig, mint speccel...
-
válasz
velizare #9469 üzenetére
"to have somebody with the survivalist crossbow ready to shoot at the vent as soon as the protective layer wears off because the vents are pretty tanky"... "but if you wanna chill a little bit you can use the survivalist crossboq to just shoot at the vent and the explosion will instantly kill it"
nem hiszem, hogy félreértem
mutatja is a videóban, hogy amint lőhető a nyílás (akár a nyitott, akár a zárt, de már a védő ajtó - protection layer - nélküli), egy lövéssel felrobban. és még azt is mondja, hogy ajánlott 2 survivalist, pont a két vent miatt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9449 üzenetére
Nekem a +20% tárméret van rajta és még a +35-ös tár berakva, így 162 lőszer van benne.
Róma napsütés, München eső, Washington homokvihar és drónok, szarok én rá még mindig lövök az LMG-velEste megnézem neked pontosan mennyi is az enyémnek a sebzése
De ha tényleg 20050 a max, akkor nem nagyon keresgélek erősebb LMG után szerintem... -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9425 üzenetére
Ez OK, csak a TD1-ben közel sem volt ennyi változó, ha itt alapból kettőt lehetne rollolni, még mindig nem vagy ott, mint Div1-ben.
A sárga korszakban volt 4-5 féle tálentes mindegyikből, de mindegyiken ugyanazok az attribútumok eshettek.
Itt még branden belül is teljesen más cuccok is eshetnek, más attribútomokkal vagy ugye mod slot féleséggel...Maszkból volt 4 fajta sárga ha jól rémlik, itt van jelenleg 15, persze ezek között vannak átfedések, de akkor is minimum a duplája, de inkább 2,5x annyi, és van ahol ez még rosszabb, na és ezt ötvözöd a hirhedten rossz RNG-vel, akkor ott is vagyunk ahol most
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
velizare #9329 üzenetére
Én köszönöm a linket, így legalább meg tudom mutatni a build-emet. Hát nem a legjobb de sajnos nem nagyon esnek használható itemek a CHC-hez. Amúgy az ACR-E-n egy Rugged Mini Reflex Sight van ami +5% CHC-t csak nincs benne a listában.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
velizare #9315 üzenetére
Elvileg ha ez a táblázat friss akkor maximum 22 módosítót lehet összeszedni összesen. Tehát az 5/11/11 (27??) nem kivitelezhető.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9265 üzenetére
Tudom, de az armort többnyire regenerálni (regen) vagy javítani (repair) szokták, legalábbis más játékokban (többnyire), engem a heal zavart meg mivel az én terminusomban ez HP-hoz kötődik, nem a heal-t tévesztettem össze a health-el.
Healelni leginkább a HP-t szokták, de mindegy túltárgyaltuk. A lényeg, hogy előrébb vagyokA Patience-t (Teknős) közben megváltoztatták, most már 5 másodperc múlva aktiválódik az armor regen.
Az attribútumos vagy modos regen az működik e nélkül is, én korábban kirpóbáltam in-combat maradtam, de nem fedezékben, és néztem ahogy az 1000 armor/sec szépen kezdte visszatölteni a páncélt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9257 üzenetére
Értem és
Akkor az egyik használt módosítónak (HP regen +13%) jelenleg nem sok értelme van, mivel nem használok olyan tálentet ami HP-t töltene vissza (clutch).
Bár ha belegondolok, akkor a chem launcher healje viszont ebbe tartozik bele, ott meg nem feltétlenül rossz a +13%... -
törölt tag
válasz
velizare #9208 üzenetére
A fegyver specifikus sebzés egy része demo class. A kesztyűn lehet 10% lmg sebzés. Így kijön a 25%.
Bár a módosítók esetében csak az awd-t írta le. Lehet abból jön neki az az ar dam bónusz (ami nem mellesleg k sok).
Amúgy tuti bugos. Nekem is össze-vissza szokta mutogatni a sebzést amikor felveszem-leveszem a fegyvert.Jó lenne látni a felrakott modok-ról is képet.
-
pottyoske197
tag
válasz
velizare #9166 üzenetére
Ide KB amit ki kellene hozni az valameyik 550RPM es LMG felturbozva (itt gondolok arra hogy rovid ideig lehet loni amig terdel es valahogy az adott 10 sec alatt beviheto loves erejet kellene feltolni )
AWD +35 ,LMG+30-40, HD+60-75 es Elite Damaga 70-100 koruli legalabb es CHC-CHD hanyagolnam az On the rope javara (mar ha jol emlekszem -10% golyo + sebzes)KB a boss-t lovo 3-4 jatekosnak (ismerosomnel osszejott 49% AWD+22 % LMG igaz Elite az +55% csak meg headshot sem sok van arra nem emlekszem de LMG 34 ezres igy alapbol az AR meg 22 - Tommy PVPS szettjet probaltam osszerakni de PVE re ez jott ki belole - )
-
pottyoske197
tag
válasz
velizare #9166 üzenetére
nezem en is videokat, probalkoztam tegnap par oran keresztul .
Kell 3-4 DPS szep sebzessel minimum es Heal vagy pancelvisszatoltes a mobok miatt
Igazabol az a par emberke aki a bossal foglalkozik a mobokkal ailg fut szembe32-35 alap LMG sebzes ahogy Ghionak van, RPM felfuttatas ha lehetseges van ra egy ket kombinacio lehetoseg a cuccokon, kinek hogy jon ossze.
Elit sebzes 70-80 folotti es ide a Headshot sem elhanyagolhato az is ha 60 folotti
Nehez ugy osszevalogatniAz Unstopable ide jo is meg nem is, ha jol elkapod akkor bejon a bossokra.
Tommynak a PVP szettjet kellene atalakitani elitsebzessesre es LMG re AR helyett
Az a gond hogy 1 hete nem kaptam semmi jobbat mint ami volt es kuka
a het kozbenni idoben hatha bejon jobb cucc , atalakitom 50-70 ezres Heal visszatoltesre ne szenvedjek a mobotol
Van itt Hive vagy Dron Tuning sebbzesnovelesre ?? ami noveli a Skill ideje alatt ??
Mint Div 1 ben az RPM novelo Ulti ? -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #9162 üzenetére
Itt másabb egy picit, mert max az NPC-k dobhatnak EMP gránátot, és meg is teszik, főleg ha ledobod a hive-ot.
Aközött látok irtózatos különbséget, hogy a jútúbereknél az látszik, hogy egyrészt roppant módon fogynak a mobok, nem is annyira agresszívek, nálunk meg (hasonló vagy nagyobb számok a sebzésnél, több armor stb) meg olyan szinten agróznak és lövik le akár egyszerre az egész társaságot, hogy esélyed sincs.
Ami rohadtul nem egyforma az a bekapott sebzés.
Persze lehet, hogy csak a szokásos rohadt nagy lag, és azt hiszem, hogy minden ok, futok a következő mobra, de közben a szerver szerint már nincs is páncélom, és ezt úgy tudatja velem, hogy egyszer csak 0,1 sec alatt már fekszek is... -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #8915 üzenetére
Ja, akkor félreértettem, de így meg az is kilőve, hogy kimarad pár ember a klánból, és azok meg pislognak mint hal a szatyorban.
Gondolom a heti reward nem lesz érte, mint ami a Div1-ben volt a heti exos küldetésekért, de alap lootot ez is ad, ami állítólag azért jobb és szebb lesz, mint a sima heroic küldetésekben.
Aztán meg amikor szedegetjük a 480-as lilákat, akkor lehet elkeskenyedik az ember -
arnikusz
veterán
válasz
velizare #8827 üzenetére
Igen pre patch előtti szettből pakoltam healt a maszkra pl. A többi pre pach előtti tárolt szettelem meg törés/eladásra került, ugyanígy jártak a fegyverek is. Este megcsinálom még a 2 kék csillagos küldit és az invaded missiokkal folytatom a Gear gyűjtést.
Meg természetesen alapanyag gyűjtőgetés alapból. -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #8823 üzenetére
Nekem leginkább az a bajom az Unstoppable force-al, hogy kill kell hozzá, és csapatban nem biztos, hogy jól működik, mivel hiába te lövöd le a 99% armor+Hpját az ellennek, ha az utolsó lövést egy másik játékos viszi be, ugrott a buff, mígnem bersekkel (bár ott meg ugye elvileg csak Shoti/AR/SMG exkluzív) meg azonnal van buff, még ha a max most már csak 50% is, ami rohadtul nem kevés azért még mindig, és ez PvP-ben is ugyanannyi, míg az Unstoppable force meg kb a lepkefing kategória.
Sajnos a korábban összerakott PvP szettemre most nekem is vissza kellett rakni az UF-t, de még így is használható azért.A PvE szett viszont jól működik 7/6/4-el minden eddig használt tálent működik (Berserk, Patience, Ranger).
Még egy normális kesztyű kell, amire tudok Devastatingot rakni a jelenlegi Obliterate helyett. -
VikMorroHun
őstag
válasz
velizare #8644 üzenetére
Én az előbb vigyáztam.
Volt nálam két cucc, hívtam a helit, várakoztam, jött két rogue ügynök. Egy darabig elvoltak az NPC-kel, aztán az egyik elkezdte levágni a cuccot a kötélről, amit nem sokkal előtte ráraktam. Én meg elkezdtem őt lőni.
Úgy kb. a fele élete odalett, mire abbahagyta. Pár másodperc múlva jött az üzenet, hogy sikerült a kimentés. Aztán a társa még biztos ami biztos alapon odajött és lelőtt, mivel nem láttam értelmét, hogy tovább foglalkozzak velük, inkább lőttem NPC-re. Tárcsere közben nem sokat tudtam tenni ellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Kerékpársportok
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest