-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Mivel azt mondtad, hogy az inventoryban van a GS500 Lullaby (azaz nem a két fegyver slot egyikében!!!), ezért ez akkor simán bug.
Ilyet akkor ír ki ugye, ha:
1., Nincs minimum GS250 Lullaby-d elérhető
2., Bug
3., Vagy ha mégis "használatban", azaz valamelyik fegyver slotban van benneEgyébként szürke a Lullaby szöveg a screenen, azaz látszik, hogy azzal lesz ott valami.
-
TTomax
félisten
Mert nem jól csinálod,nem össze-vissza kell convojokat támadni,kinézed magadnak a cpt ami fel akarsz húzni,és az abból kiinduló piros vonalak ahová futnak,azok emelik a szintjét ha megcsinálod.Van hogy néha valóban bebugol akkor vagy login/out vagy más cpt kezded tolni,van amikor késik nem is keveset.Van olyan is,hogy kitoltad a CPt,mégse adja be,ilyen apróságokon nem kell felakadni,az ubisoft játékok már csak ilyenek...
-
arnikusz
veterán
Különböző feladatokat próbálj, tússzabadítás, elite patrol, propaganda.
Az első invaded héten a Potomac parkban volt szerencsém az óriás drónhoz másodszor azóta viszont bujkál, nálatok.
Szombaton a Lincoln és a Bunker adott 1-1 HW komponenst, a Bunker másodszorra még egy B-t, de azóta a többi kiírt küldetést próbálva semmi.Nem baj csináltam egy 60% CHC 32%CHD SMG buildet.
-
Anonymus23
veterán
Na még egyszer fussunk neki azután feladom:
Egy ideig lvl3 CP-től (azaz lvl4 is) dobott tervrajzot. Kiírta az ikon és kiírta, hogy mit is dobott konkrétan.
Azután bár kirakta a BP ikonját, de nem írt mellé semmit, mintha nem adott volna tervrajzot.Szóval én az elmúlt időszakban csináltam jó pár CP felszabadítást (most tökmindegy, hogy lvl4 vagy lvl3, mert ma kiderült, hogy ugyanúgy lvl3-tól dobja továbbra is) és mivel csak az ikont rakta ki a végén, én nem is néztem, hogy ad-e valójában BP-t avagy sem, ezért nekem felgyűlt egy halom le nem craftolt BP.
Ma, csak leellenőrizendő, mentünk hárman egy lvl3-ast, és mindenkinek csak az ikont rakta ki, de mindenki kapott is BP-t.
Ami külün érdekes volt, hogy nekem előtte 62/77 volt a módosítók száma, amikor megcsináltuk a lvl3 CP-t akkor is 62/77-et írt, de már ott volt a felkiáltójel, meg fogom még nézni, hogy időközben 63/77 lett-e (azaz csak a lekraftoltat számolja-e csak) -
Anonymus23
veterán
Mit nem értesz rajta?
Tervrajzot alapból a lvl3 CP dob, de dob a lvl4 is, csak az ugye nehezebb, de több lootot is ad.
Én az elmúlt 2 hétben csak szórakozásból csináltam a lvl4 CP-ket, mert ebben volt legalább kihívás, nem konkrétan tervrajzért.
Mivel ebben a játékban bármi előfordulhat (akár az is, hogy szó nélkül a lvl4-be tették a titkosan adott tervrajzokat) ezért írtam be, hogy én jellemzően lvl4 CP-t csináltam.
Most viszont lvl3-on toltuk le, ahol ugye alapból már kellene dobnia tervrajzot, és dobott is, csak nem írta ki a jutalomnál, hogy mit.
Akinek túl könnyű lenne a lvl3, azok számára írtam, hogy tolják lvl4-en -
Anonymus23
veterán
Legalább van időd eldönteni, hogy akarsz-e vele igazából játszani vagy sem
Én most vettem a gépbe +16 GB RAM-ot (fele annyiba került most mint jó pár hónappal ezelőtt az első 16 GB), túl sok változás nincs, de ezt is képes teleírni a rendszer, igaz, hogy amíg csak 16 GB volt benne, addig a takarító program 50-60x is takarított 2 óra játék alatt (1 GB-os határnál), míg így 32 GB-al, tegnap ~3 óra játék után megnéztem és 5x takarított (2 GB-os határérték volt beállítva).
Nálam nincs semmilyen akadozás meg ilyenek, 16GB-al sem igazán volt, ha ment ez a kis program.
Engem egyedül a net szívat, de ez már nem fog változni amíg nem lesz végre optika. -
regener
veterán
Nekemis lassabb, csak nemrég értem haza így most tudtam megnézni
-
ilyen ajtó beragadós sztorim nekem is volt. kb. 2-3 a megjelenés óta összesen. nem minden 2-3 nap...
szerintem gyaluld le a játékot, állítsd be, hogy újra letöltse, mondjuk amikor egyébként nem játszanál (éjszaka/munkaidő alatt). a dx12 módot sem érdemes erőltetni, ha egyszer nem stabil... -
Anonymus23
veterán
Szerintem írd össze az összes bugot, és kérjél refundot, mert ennek így semmi értelme, hogy a végén valamelyik ideggyógyászaton kössél ki egy játék miatt, aminek elvileg szórakoztatnia kellene téged.
Amiket leírtál nagy részével nem hogy nem találkoztam, de még csak nem is hallottam/olvastam ilyenről.
Nekünk is tegnap a DZ-ben azok a bugok amikkel találkoztunk, mondjuk egy szavam sem lenne, ha legalább a fegyveren maradt volna a tálent úgy ahogy írta
De sajnos ahogy kimentünk WH-ba, azonnal helyesen írta -
GAbre
veterán
Csak én fogom ki az ilyen bugokat állandóan,vagy csak én panaszkodok amúgy?
És még jó párat ki se "sírtam magamból".
Vagy az normál pl,ha lefújnak habbal egymás után 3x is 180 fokot fordulsz,úgy,h még kigyókat megszégyenítő nyakatekert pózban se tudod lőni az enemyt?(ilyenkor törtem volna el mind2 kezét a programozónak,aki szerint ez reális).
Illetve az,hogy control pont előtt a convojt csak úgy tudtam befejezni,ha megöltem ~15 control védő után a control vezért is.És még a sima tölténymérő is beakad.És persze maradt 1en a pont
Gondoltam megkérdem,h ez,az előző,meg a tegnapi bugsorozat.Ami fix,vagy néha jön elő,másnál is ilyen halmozottan jelentkezik-e. -
-
törölt tag
ne haragudj, de erről a hozzászólásról valamiért egyből ez jutott eszembe.
-
arnikusz
veterán
Menj még vissza és kapcsolgasd fel a kis àlló képernyőket ad egy kulcsot a loot szobàhoz
A nővér a Theatherbe kerül és ott is kér kulcsot, de ezt a Basil Strongholdból kapod, amit gondolom a héten megcsináltál.
Így vàrni kell a következő invadedre, szerintem. Még nem láttam, hogy a Theatherben is adtak volna kulcsot -
warcat
veterán
Exotic komponens csak másik exotic cucc szétszedéséből esik.
Választható opcióid:
-pestilence lmg-t farmolsz, random dobják a dark zone főnökök
-lekraftolsz egy másik exo-t (liberty)
-ha még nincs,akkor csinálsz egy altot, annak odaadod az smg-t a nagyládán keresztül, ami közös, ezután elvileg újra esnek hyena ládákból az smg darabok. Újra összerakod. -
Habugi
addikt
Egyébként nálam lassan negyedik vagy ötödik napja nem volt CTD DX12-vel.
Amellett h mindig High priorityvel fut nálam, amit még "haxoltam" az annyi miszerint..
Csináltam egy külön parancsikont neki, ezekkel a beállításokkal:
Ez utóbbi nem saját kútfő, tán Reddites postban találtam sok pozitív visszajelzéssel, elmondása alapján a szerzőnek a korábbi, Div1-es @DX12 tapasztalatok adták az ötletet, azzal is gond volt és ott is segített.
Emellett minden egyéb webes felületen fellelhető tanács ellenére nem állítottam neki fix pagefilet, a Windows kezeli ahogyan akarja és nem fut semmilyen 3rd party monitorozó és/vagy OSD program.
Eddig hibátlan, játszott időtől függetlenül nincs CTD.
-
AtHoS
nagyúr
Nálam a "nagy" patch óta folyamat kékhaláloztat a Div2. Visszavettem minden tuningot, kikapcsoltam AMD-s chill-t, FRTC-t, stb... lecseréltem más verziókra az audio drivert, VGA drivert többször is, de ugyanúgy kékhalál hol 5 perc után, hol 30-40 perc után. Hol akció közben, hol csak settlementben álldogálva.
De lehet rájöttem mi okozza, legalábbis éjszaka az utolsó kanyart sikerült jól elhúzni 2-3 órán keresztül és nem kékült.
Aida64-el monitoroztam a rendszert játék közben, de egy hete (kb. a Div2 patch érkezésekor) javította Fiery az új módszerű lekérdezéses verzió secure boot melletti érzékelő azonosítási problémáját és ugye elkezdtem ezt az új verziót használni. Nos éjjel Adia64-et nem indítva nem volt kékhalál (HWInfo64-et használtam helyette), igaz ez még csak sejtés, de este kiderül, hogy reprodukálható-e, ha nem fut az Aida64, akkor valóban kékmentes lesz-e a játék
-
törölt tag
nincs két egyforma gép. próbáltad, hogy új windowsra rakod a játékot és úgy játszol? még azelőtt, hogy minden szir-szar programot felpakolnál rá.
az közismert hibája a játéknak, hogy nem nagyon szeret háttérben futó dolgokat. én még a dropboxot is kilövöm ilyenkor. nálam egyébként a discord akasztja ki valamiért. előtte sose crashelt, amióta használom rendszeresen "reset gombig" kifagy. így igyekszem kerülni.
vannak a játéknak problémái ez vitathatatlan, de amennyi bajod vele, lehet el kellene gondolkodni, hogy valóban nálad van a hiba és nem a készítőknél.
-
GAbre
veterán
Este mérgembe írtam a ticketembe ubinak.
Erre azt írták csináljak 1 új windows profilt,és vegyek ki minden auto programot az indulásból.
Aminek igazából akkor van értelme,ha ütközik valami programmal,lehet ez a helyzet,ezért van,hogy crashel a játék.De erre már nem kellett volna rájönniük a usereknek,ha ubisoftnak nem is,hogy vírusirtóval,torrentel,steammel,nvidia programmal,vagy mivel ütközik a játék.
Bár én kicsit memóriakezelésre gondolok ez ügyben,mivel tegnap olyan fagyás is volt,hogy 5 percig beakadt a hang,és 3x kellett feladatkezelőben bezárnom,mire végre sikerrel jártam.De ha van valakinek új megoldási a pár hete fennálló program összeomlásra szívesen meghallgatom.
-
Rison77
senior tag
A legjobb az amikor, kifagysz, és az agyoniskolázott csapattagok egyből kickelnek, ahogy offline lettél, mert nem bírják megvárni azt a 2 percet amíg visszalogolsz.. 40-45 perc challenge mission szenvedés után, végre final wave, crash, aztán visszalépve már csak nézem a mission start táblát..
-
törölt tag
elvileg nincs nehézségtől függő drop rate, vagyis story módban végigtolva ugyanúgy adhat, mint challenge fokozaton. nyomj egy mm-t hard-ra. az gyorsan megy csapatban. sajnos benne van, hogy nem ad elsőre (hetedikre). addig kell nyomni, amíg nem dob. szerencsére csak egy darab kell mindenből.
-
xyvalaki
aktív tag
Eddig 2-3x omlott össze a játék és kevesebb buggal találkoztam mint a három éve foltozgatott 1-ben. Ami hibával találkoztam, nevezetesen a nem betöltődő grafika, az meg a saját hülyeségem miatt van. Sajnos rosszul választottam memoriát és nagyon lassú a rendszeremhez. Ha tuningolom a RAM-ot akkor jó, de annak nem vagyok híve.
-
-=Jam=-
őstag
Cikasz már leírta a lényeget, mivel egy PC nem célhardver mint egy konzol, így sosem lesz mindenkinek tökéletes a játék ez van. Valószínű foglalkoznának a problémáddal, de a fórumon is annyi hibabejelentést kapnak, hogy nehéz mindre időben reagálni. Arról nem is beszélve, hogy a fele ilyen user error bejelentés, akinek fogalma nincs a játékról, és beírja, hogy bug, holott ő a fasz. És erre mind reagálni kell a supportnak, nem csodálom, hogy nincs idejük.
-
cikasz
őstag
x ezer emberből x %-nak nem megy rendesen a játék azért nem kizárólag a készitő a felelős... Milliónyi konfiguráció van nem tud mindent letsztelni bármennyire is szeretnéd. Sajnos előfordul, hogy valamelyiken nem megy rendesen.Nem hinném, hogy szarnak rád vagy a problémádra csak lassan őrölnek a malmok.
Vettem egy trust fülest amihez a farcry volt ajándékba. Aktiváltam volna de hibát irt ki, irtam a supportnak és kerek egy hét után válaszoltak, hogy elnézést a késői válaszért rá is tették a játékot a fiókomra.
Nyilván bosszantó ha nem tudsz rendesen játszani a játékkal amivel szeretnél, de ez van
2-3x én is fent ragadtam szaró pózban a létra tetején, azóta ha lehet más módon lejutni adott helyről akkor nem használom a létrát mert csak alt+F4 működik olyankor. Voltak összeomlások is, volt küldetés közben is, de ujraindítottam a játékot és aznap már nem is volt több...Fosnak semmiképp nem nevezném a játékot a bugok/hibák ellenére sem.
-
háncsoló
csendes tag
A far cry 3 idejében nem ment a csak az egyéni játék , mindez történt egyik napról a másikra. Nem tudtam sem én sem más valaki csatlakozni. Pár hónap és kb. 50 üzenetváltás ment rá a problémára. Már azt is tudták hányas a lábam:
A hiba nem szűnt meg. Végül mi súgtuk meg nekik a megoldást.
De hát vesszük és játszunk, közben elmondunk egy-két imát.
-
-=Jam=-
őstag
Basszus, te mennyit tudsz sírni. Nyilván nem a te igényeid szerint fogják a karbantartást ütemezni. Felesleges lett volna tegnap is leállítani, meg ma is az update miatt. De eleve már több napja lehet tudni, hogy most lesz a karbantartás, fel tudtál volna rá készülni lélekben
-
-
Bird
addikt
-
ripla
addikt
Néha nekem is beröccen így, jellemzően akkor, amikor a videokártya venti visszább vesz a hűtésből, de érdekes mód csak akkor, utána a venti megint felpörög és megint órákat megy minden gond nélkül.
Illetve nálam voltak mikrolaggok is, az szinte mindenhol, azt egyedül az oldotta meg ha visszavettem 30 fps-re, 45 sem jó, már ott is előjön, 30 fps az egyetlen ahol mindent high-ra meg ultra-ra tudok rakni és megy rendesen. Ez mondjuk valószínű gépfüggő, az első rész is ezt csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged