- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kiscsőke #6409 üzenetére
az armor on kill-en sokat gondolkodtam, hogy attri-ként kellhet e. alapjáraton pve-re nem sok brand jó, így kettő darab Badger Tuff, ami 7% DTE és 15% AOK ad szerintem simán mehet a karakterre.
az attri-s AOK elenyésző értékben tölt vissza pajzsot. ha azt nézzük, mindössze 1-2 ezer és közben 170-200k értékekkel rohangál az ember. míg az előbb említett brand százalék alapú, így jobb is.
a health értelmetlen és 7-8k plusz alatt szerintem az armor bónusz is. így nem marad más, mint a hazard protection, ami a sok tüzet és sokkoló szarságot nézve, annyira nem is rossz.
ez persze nem azt jelenti, hogy arra kell gyúrni, hanem amikor éppen nem esik jobb attri-s cucc és van rajta "kék" is, akkor szerintem érdemesebb inkább arra pörgetni.(#6412) arnikusz: szerintem megéri mindegyik kaszttal játszani. nekem a survivalist a kedvencem, de elkezdtem húzni a mesterlövészt is. így legalább változatos lesz a játék és az ember megtanulja mindegyik spec-t kezelni.
-
törölt tag
válasz
Kiscsőke #6405 üzenetére
mármint cserélje bármi másra. a hok talán a legfeleslegesebb attri az egész játékban. bár, ha tippelnem kéne tudja ő, hogy mit akar csinálni azzal a maszkkal.
nekem szinte ugyanilyen van, annyi különbséggel, hogy két "piros" van rajta és az D&H. azért jó látni más brand-nél eshet alapból ekkora DTE.kékek közül szerintem a lesajnált exo sebzés resist (pontos nevét nem tudom) meglepően jó tud lenni. illetve az armor on kill. bár arra ott a külön brand. a plusz élet kuka, armor se rossz, de pillanatok alatt lelövik.
-
arnikusz
veterán
válasz
Kiscsőke #6300 üzenetére
Van olyan side mission ami 45 acp 9mm tárat ad, én a Vector SBR-t használom az jobb mint a váltámasz nélküli. Viszont a képen láthatón van a 20 % tárkapacitást adó talent így az 51 löszer bontja a High end arany ellenfelet.
Vector 9mm, Vector .45 APC, Tactical Vector, Vector SBR 9mm. ezeket találtam.
Anonymus a Survivalistnál lévő infantry 5.56 magazine blueprint máshonnan nem jöhet igaz.
Köszönöm. -
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #5333 üzenetére
Nem ugyanaz az account, játszotam G-vel és beszéltük a Berserkről, és mondja, hogy neki is van az egyik cuccon, ez mondja a tulajdonságot, mondom nem, mert 10-10%. Neki 5%-ot ad.
Mindkettő T4-es karakter, így játszottunk együtt.Madocnak írom, hogy amikor 2 tier votl közöttünk akkor sem volt semmiféle nyíl a játékosok neve mellett, lehet más a PC és a box...
Egyébként most modja éppen, hogy a kalibráló állomáson meg 10-10%-ot mutat...
Ez is valami bug lehet... -
Polllen
félisten
válasz
Kiscsőke #4616 üzenetére
És amúgy van két perk is ehhez a tevékenységhez:
Detection 1: Donating enough resources to the control points activates better detection of loot containers in a 20 m radius, for 10 mins.
Detection 2: Donating enough resources to the control points activates better detection of loot containers in a 20 m radius, for 10 mins.Magyarul, ha adsz nekik elég nyersanyagot, akkor 10 percre megnő a loot konténerek érzékelése a játékos körüli 10 illetve 20 méteres sugarú körben.
Éjszaka pl. a narancssárga kiemelés szinte világít.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #3642 üzenetére
Jellemzően csak 3-nál van eltérés a képhez képest:
China light: itt teljesen más bónuszok vannak, de igazából egyik sem tűnt nagyon használhatónak (bétából látva, később persze ez változhat)
Airaldi: itt a sorrend és a sniper sebzés %-a, ez sniperkedni jó lesz
Petrov: LMG sebzés%-aA többi teljesen megegyezik.
Nekem már össze is állt a PvE szett a bétákban látott és használható kevés skill miatt inkább sebzésre mentem:
Badger Tuff 2, Overlord 3, és vagy egy Fenris, vagy egy Petrov, függően, hogy melyik használhatóbb az AR vagy LMG. (Nekem az AR tűnt hasznosabbnak, már csak a tárazás miatt is.De pár nap múlva össze fog állni a dolog. Mire eljut a 30-as szintre, már képben lesz mindenki (nagyjából)
.
Már készül az excel -
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #3591 üzenetére
Nem tudom, nem emlékszem, többnyire le szoktam venni a görgőről ezt a funkciót, és az 1-2-3 billentyűt használom, mivel sokkal gyorsabb, illetve a görgő gombra is szoktam bindelni valamit (pl gránát), és kellemetlen, amikor harc közben fegyvert vált, mert nem tudtam finoman csak megnyomni a gombot, hanem még görget is.
De nem igazán értem, hogy ez miért gond amúgy, a fel/le irányt minden játékban lehet változtatni. Nézted a keymappinget? Ott nem külön sorban van a váltás iránya?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #3573 üzenetére
Azért csodálkoznék, ha nem változtatnának a mértékeken, mert tényleg van olyan eset, hogy nem éri meg módosítót felrakni, de kb még úgy vagyok ezzel, hogy egy elég kis szeletét láttuk még az egésznek, az irányvonal megvan, de sok apróság még arrább van, de az látszik, hogy hogyan is épül fel az egész.
Biztos lesz benne egy halom "optmalizálás" (remélem nem a div1-hez haosnló baltával, hanem szikével csinálják), és mint ahogy a Div1-ben volt, lesznek majd új cuccok, kasztok, kezdődhet elölről a farmolás időszakonként.
Az már most látszik, hogy van dögivel benne tartalom, kb. olyan szinten van benne élet (harc) mint most a Div1-ben, és amit eddig hallottunk, az még mind pluszban jön hozzá.Nekem bejön a játék hangulata, tetszik a táj és a grafika, a DZ is, bár kétségtelen, hogy a TTK az elég rövid, de igazából át kell szokni a div1 stílusról. Itt nem lesz olyan, hogy valaki 1v4-ben vagy 1vserver kitankolja az egész bandát, nem találkoztunk igazából csalókkal, persze voltak érdekes esetek, de olyan szinten el lehetett bujkálni, hogy ki tudja egy sniper honnan lőtt be.
Szóval én nem bántam meg az előrendelést és az ultimate verziót sem, jó kis játék lesz ez is, sok órát bele lehet rakni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #3570 üzenetére
Ez mondjuk tényleg baromság, hogy egy craftolás után kidob, ezt nem is értem hogyan gondolták.
Az OK, hogy a fegyver módosítókból nem craftolsz többet, de fegyverből és ruhából azért csak lesz próbálkozás.Mindenesetre szerintem ezt javítani fogják, bár jellemzően olyan looteső volt, hogy tényleg minimálisat craftoltam (lvl30 alatt nem is sok értelmét látom), de lvl 30 után meg csak lesz craftolás is ezerrel, főleg ha lesz valami jó kis BP, ami meta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest