Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz Kiscsőke #3573 üzenetére

    Azért csodálkoznék, ha nem változtatnának a mértékeken, mert tényleg van olyan eset, hogy nem éri meg módosítót felrakni, de kb még úgy vagyok ezzel, hogy egy elég kis szeletét láttuk még az egésznek, az irányvonal megvan, de sok apróság még arrább van, de az látszik, hogy hogyan is épül fel az egész.

    Biztos lesz benne egy halom "optmalizálás" (remélem nem a div1-hez haosnló baltával, hanem szikével csinálják), és mint ahogy a Div1-ben volt, lesznek majd új cuccok, kasztok, kezdődhet elölről a farmolás időszakonként.
    Az már most látszik, hogy van dögivel benne tartalom, kb. olyan szinten van benne élet (harc) mint most a Div1-ben, és amit eddig hallottunk, az még mind pluszban jön hozzá.

    Nekem bejön a játék hangulata, tetszik a táj és a grafika, a DZ is, bár kétségtelen, hogy a TTK az elég rövid, de igazából át kell szokni a div1 stílusról. Itt nem lesz olyan, hogy valaki 1v4-ben vagy 1vserver kitankolja az egész bandát, nem találkoztunk igazából csalókkal, persze voltak érdekes esetek, de olyan szinten el lehetett bujkálni, hogy ki tudja egy sniper honnan lőtt be.

    Szóval én nem bántam meg az előrendelést és az ultimate verziót sem, jó kis játék lesz ez is, sok órát bele lehet rakni.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák