Hirdetés
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
5150head
üzenetére
Hát nekem az sárga skill build gyorsan meglett, utána az Aces&Eights 3 illetve 4 darabos majd a HW + BTSU később, Merciless, Nemesis, kiszedtem a pisztolyt és az övtáskát is. 140 órám van.
Clutch build-et a legnehezebb összerakni a magas élet és CHC miatt. Onnan nekem is hiányzik vagy 100k élet. De már letettem róla, hogy vadászok rá, elég erős úgy is és ha esik jobb akkor örülök ha nem meg úgy marad.
Elég nagy értékekkel esett nekem most pár cucc, de ugye csak arra jó, hogy rátegyem őket másra, ha mondjuk legalább a talent-ek jók lennének, de nem...
Én ha megunom akkor csinálok Exo vadászatot vagy blueprint meg közben húzom a hiányzó specializációkat. Napi 1-1,5 órával azért elvagyok sokáig még.
Azért ha csak a chest-en meg a backpack-on lesznek talentek a named gear-ek meg az Exo-k jó sokat fognak majd érni. Ugye a named cuccokon lehetnek magasabb értékek, mint a megengedett, Exo-k meg 3 talent és ha a zöld szettből megvan a táska meg a mellény is akkor kapsz extra talent-et. Nem lesz az olyan rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest