Hirdetés

Aktív témák

• neduddki

nagyúr

Hi!

Tapasztalatok:
    szinhuseg, kepminoseg csak a kategoria kiralyai azok amik megfeleloen vannak felszerelve.
    En eskuszom a nec altal gyartott DISP lapokra szerintem minosegukben verhetetlenek /talan a Hitachi uj fejlesztesu ISP erik el azt a szintet ez van a nevezetes 174-esbren is./ Az osszes magara ado gyarto altalaban eszt hasznalja /iiyama gyosztesei nem tom a szamat de tom-tol a nemet chipen keresztul mindenkit lealazott, viewsonic stb/. NEC-ben ezek a sx-re vegzodo sorozatok /1860sx 1880sx/ illetve a regi szeriak /1810 1830 1850 ezeknel az x a DVI-t jelenti/ . Az nec elkedte gyartani az MVA-s lapokat is ezeknek a vege nx /1700nx 1920nx/. Egyenlore annyira ujak, hogy csak japanban es usa-ban forognak, az eu-i nemet kozpont szerint erkezik.
    Nagyon fontos a videokartya kerdese is ugyanis a Gef4200 DVI-on keresztul nem emlitheto egy napon a ati/matrox dsub-javal sem!
    Nagy csalodas volt szamomra a Samsun 1x1-re vedzodo sorozata /151-171 ezeket lattam, habar ott egy kicsit ludas lehet a vga is/.
    Attol fugg mijjen munkara hasznalod, oka ha 3d-zel akkor mindenkepp a Gef2+softqud. a preferalt videokartya es ahhoz kar odatenni a tft, mert azt latod, hogy szar a kepminoseg, de nagyon!
    Ha csak 2d akkor es nincs jatek, akkor mindenkepp a matrox es hozza mar oda lehet tenni a legjobb tft!
    Ha munka akkor szerintem eleg egy 40-50ms response time-u! legalabbis szerintem, ha csak dogoztam vona rajta, akkor engem sem zavart volna, ... fene a mafia-ba.
    Erdekes, hogy az uj philips-lg parosbol a lg 1810-es aszem ez a neve mijjen jokat kap! Egyes meg nem erositett velemenyek szerint itt is jol mukodik a hitachi-lg egyuttmukodes, mint korabban emlitettem a hitachi is kivalo ISP-t gyart.
    Az altalom munkara javasolt szerkezetek:
    a iiyama s csucskeszuleke 4614 UT nevvel! Most latom, hogy van egy 4637UT-is ez nekem feltunoen hasonlit a nec 1880sx-re.
    Mindenkep esejjes a Hitachi 174xxx /swb talan?/ ezen meg jacchacc is! 16ms /170+fa tol lattam, nagykerje hrp/
    Es az altalam favorizalt 1880sx. Egyszeruen isteni, mar a 1810x-nek is gyonyuru kepe, volt de ez meg raver vagy ket sarokkal. ara felelmetees 285+fa
    Es amit latni akarok 1920nx ara mar van 298+fa termek kb 2 honap mulva!

Tudom, hogy ezek nagyon durva arak, de mint a legelejen amlitettem itt is mint a monitorknal meg kell fizetni a majd dupla arat a jobb minosegert!

roviden ennyi:-))))

ha kerdesed van please email es mint mar egy parszor felajanlottam, bp tudok peldatkat is mutatni!!!

udv

neduddki

p.s. figyelj oda a garancia kerdesere, mert rengetegszer van az, hogy 3 ev gar kiveve a fenycsovekre csak egy /hmmmmmmmm/ a masik, hogy hany db doglott pixelnel csereli garba a keszuleket /nec .001%nal szo nelkul cserelik/

Ja meg egy nem tom miert, de erdekes a feher kavaju tft-k tco99-esek a feketek tco95-osok.

Aktív témák