- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
keoni
tag
:DD !!!LELKES ÚJONC LETTEM!!! :DD
-
coolcave
tag
Hát volt itt sok vásárlási tanács, de az alapkérdésre, hogy milyen a TFT LCD-k színhűsége (színhelyessége) arra én azt mondanám, hogy igen csak lemarad még a CRT-k mögött. Tehát, ha olyan dologra kell, ahol fontos a színek pontos megjelenítése és a kalibrált monitor használata, oda mindenképp CRT kell még egy darabig...
-
meba
tag
OFF TOPic_ ::::Tavaly a TFThez kapcsolódik az év vásárlója sztori, december utolsó napjaiban behoznák egy P1-est ... valami probléma volt vele.. és végülis lényeg hogy vettek hozzá egy 15''-os TFT :P
-
meba
tag
TFT-m még nem volt sajnos, de szerintem ma már elég yo minőségűek, és áruk is elfogadhatóbb mint 2-3 évvel ezelőtt volt.
A Tesztekben néha meg azt érzem mintha szó szerint az írnák le amit a gyártó szeretne látni a saját termékéről. MOncsikban nekem Samsung és LG jön be..persze IYAma se rossz.. :P -
keoni
tag
én leszek a 77ik hehehehe :))
-
keoni
tag
Hi all!
van egy oldal amit ajánlok mindnekinek, tft-kel kapcsolatban sok típusról alap dolgokat és képeket tudsz megnézni cím:
[L]http://www.aurora.se[/L] ez egy svéd oldal de angol nyelven,
csumi, keo
neduddki: írj plíz! -
keoni
tag
neduddki? válasz plíz!!! [csak felhozom a topicot :D]
-
neduddki
nagyúr
HI!
Egy kedrses! Vmikor a zev elejen a tom-om ott istenitettek a hitachi 174-est, ha jol emlexem, tan meg az ev hardvere is oda vala irva. Most keresem es tnem talalom! Almodtam az egeszet, masik tesztoldalon volt, vagy csak hujje vagyok es nem tanalom??????????
Please help me
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Aze nincs teljesen igazd! Megmutathatom Neked a 60ms-es 1810x-et es egy pillanat utan sirva fakacccc!!!:-))))
Amugy a 33ms mar majdnem oke!
Persze kerdes, hogy az a 16ms mennyire 16ms?
Van mar vhol valos meresei eredmeny?
Merhogy a NEC 1700NX-nek ami asszem 25ms-sel annak a chip.de 39ms-t mer:
[L]http://www.chip.de/produkte_tests/unterseite_produkte_tests_8835669.html[/L]
Amugy, ha sprehhen si dojcs akkor az egy nagyon kimerito es hatteret feltarogato teszt. Habar a iiyama 4337-re kihoz 32ms-t amikor az gyarilag 35ms-os. Szoval erdekes a hejjzet.
keoni: nezzel meg mindent, valogass, es inkabb legyen 10-vel tobb mint kevesebb, de az minosegi legyen. En tovabbra is felajanlom, ha felem jarsz megmutogatom a kornyekemen feltalalhato osszes joszagot.
udv
neduddki
P.S.
fel off
Most nezem tom-ot! ott a 23-i allas a samsung 152-t hozta ki. Hat nem ellosszor latom dicserni a ''kicsiket''. Ideje lenne szemre is vetelezni. Ez az az uj lap aminek uj gyarat inditott a samsung /meg mindig nem ips/ . Aze kivancsi lenne az altala leirt 25ms az meres vagy gyari adat???
fel on -
rog
addikt
azert ezzel a ''16ms -es tft-t, mert jatekra kell'' mitosszal kapcsolatban megjegyeznem, hogy a 16ms kb olyan mint winyoknal a jatek a giga/mega valoszamokkal :)
-
keoni
tag
Hi all!
Nah, tnx az összes hozzászólást, a helyzet(em) a következő:
szüleim közösen kitalálták (baráti szakvéleményekre alapozva), hogy a mostani monitorom (jó régi 19'' Belinea) mennyire káros a szememre, és hogy a következő monitorunk biztos tft-lesz. Namármost én itthon 80-20% arányban játszom vele - ezért a lehető legkisebb utánvilágítási idejű tft kéne- a maradék az word, film ilyesmi. Szüleim ''irodai'' munkára használják. Ezért kérem a segítségeteket, ami kritérium:
-tft
-17''
-16 ms körüli (vagy kisebb) utánvilágítási idő játékok miatt [Q3, UT2003, CS]
tnx és írjatok minél több tippet, amikkel eddig szemezek:
Hitachi CML174SXW
LG Flatron L1710B
csumi, keo -
-
atus
senior tag
Hülye kérdés, tudom, de én nem találtam erre utaló adatot a DTK oldalán. A te LCD-d 16ms-os? Mondjuk nem vagyok az a kimondott gémer, de pont most hétvégén lesz egy LAN Party, az egyetlen alkalom amikor játszani szoktam, és ott is szeretném teljes értékű kijelzőként használni az új TFTmet. Szóval nem tudom mit vegyek. LG 6000 pénzzel több, mint a DTK, de talán valamivel jobb minőség. (Ez csak egy gyenge tipp, hiszen az LG sem high-end...:()
Szóval DTK vagy LG? -
neduddki
nagyúr
HI!
En sem beszelek le senkit! Csak annyi, hogy nagyon erdemes megnezni, hogy mit! Mert 150rugo kornyeken mar igazan korrekt monitorokat is lehet kapni! Jo nagyobb hejj kel nekije.
Ennek ellenre csak jatekhoz meg mindig a crt mondom.
A hejesb koszi, legalabb ezt is tom! Aze lite-on-t sem szeretem:-(((((
udv
neduddki -
rog
addikt
inkabb a lite-onra kellett hogy emlekeztessenek a regebbi dtk tft-k mert azok voltak, matricaval. :)
de kicsit furcsalva olvastam amit irtal a sotetsegrol ,mert nekem meg az a tapasztalatom, hogy inkabb vilagosabb a cucc mint a crt. jo persze lehet hogy csak az enyem. mer ami a laptopomban van tft azmeg valahogy sotetebb. de mondjuk az regivagasu modell. kb 100-fokos latoszoggel :)
ja meg azt is akartam irni, hogy az utanhuzast jatekban nem is de kello koncentralassal desktopon eszreveheto. viszont annyi mar crt-n is van. :)
szal en mindenkit rabeszelek lcd vasarlasra. nem banja meg! -
neduddki
nagyúr
Hi'
Csekkoljatok le a hitachi 174-esrol szolo cikk forumat ottan leirtam tapasztalataim![L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7168&start=30&what=&how=&fid=20[/L]
Ugy nez ki hogy az osszes 16ms-t egyvalaki gyarcsa es most mar biztos hpogy mva, ha elso sorba jatekre kell inkabb a crt-ket ajanlom.
Attol meg hogy egyforma a lap a implementacio igencsak eltero lehet, itt az elektronikai megvalositast ertenem. A dtk monitorkat amit eddig lattam /nem tul sokat/ azok lg re emlekeztettek /hamu a fejemre ha nem/. Osztonos ellenerzesem a lg fele a minosegi gondok okan vagyon.
A hitachival megesett 3 oras mafia utan lecsereltem egy 20'' eizo-ra. Tapasztalatok: a crt-hez kepest laccik nemi utanhuzas. Es amit nem igazan lehet leirni, de a tft ebben az esetben sokkal jobban farasztja a szemet. Tehat jatek negalva. Ha korabbi megszolalasomban leirtak szerint az egyenetlen fenyero miatt pedig grafikai munkara nem alkalmas, raadasul a valoban sotetebb.
Garancianal nagyon figyeljetek az aprobetus reszre, ugyanis tobbnyire a fenycsovekre csak egy evet adnak! a kis ravaszak
Radasul amit eddig nem biztos hogy leirtam a hit-nal fekete kepernyon a szelen laccodnak a fenycsovek.
udv
neduddki
P.S. Tisztelf forumtagok rendezhetnek egy tft partit! Osszehozni kinek mijje van es lehetne csamcsogni a masiken, raadsul johetnenk a jo szemu grafikusok is! Aze merem asztet javalni, mert ezek a cuccosok megsem 20-30 kilosak miont a crt es konnyeb is veluk maszkani! -
rog
addikt
[L]http://www.dtkcomputer.hu/reszletes.php?id=132[/L]
ilyet vegyel!
dtk rulz! karacsonykor leptem meg vele magam,(thanx BobMaster) es nagyon kiralysag.
most kb. 120K+fa lehet az ara. 3ev gar. 0 pixelhiba. 0 utanhuzas. latoszog akkora, hogy ha nagyobb lenne, akkor mar hatulrol is nezhetned.
egy negativum hogy ha 1 meterrol alulrol nezed (ezt hanyatt fekve a nappali kozepen lehet elerni, monitor monitor egy minitornyhaz tetejen), akkor a fekete reszeknel latszik hogy ket oldalt van egy-egy kb 5 cm-s vilagosabb resz. mintha a kava alol egy kis fenycso vilagitna (vizualis tipusoknak).
kulonben allattt! jatekra, filmre talan meg jobb is mint a regi crt-m.
meg ugy dicsernem, de hirtelen nem jut mas az eszembe :(
ja. szep. marmint akkor is ha nincs bekapcsolva. -
atus
senior tag
17 inches, 16ms-os LCD-t szeretnék venni a héten, tanácsot kérnék, hogy melyiket érdemes igazán, vannak-e tapasztalatok. Eddig az LG L1710B a legszimpatikusabb, és egyben a legolcsóbb is, áfával 157kHUF. Pozitív/negatív véleményekre lennék kíváncsi, illetve nem sokkal drágább alternatívákra.
-
keoni
tag
Hali!
<<<Tibisz: játékra is használod, vagy csak munkára?>>>
Egy másik fórumból másoltam ezt ide [azaz elvileg ezek tudják a 16ms-ot]:
''16ms:
Acer AL732
Benq FP767
LG 1710B ->ez papíron ''csak'' 20ms-ot tud
Viewsonic VG170m
Videoseven V7L17M
Hitachi CML174SXW''
ebből a hatosból eddig a Hitachi volt nekem a legmeggyőzőbb, bár a sötétebb képek sokkal sötétebbek mint kéne (mint crt-n). Játékra melyiket ajánlanátok?
Ha nincs ezek között akkor is írjátok meg! Tnx, csumi
keo -
keoni
tag
Hali!
Egy kérdésem lenne mindenkihez aki csekkolja (még) ezt a topicot (remélem legalább 1vki lesz aki segíteni is tud :D ): Monitorvásárlás előtt állok és hát csábít a tft meg a crt modellek közül is sok, ami a lényeg:
- főleg játékra kéne [Q3, UT2003, CS] (-> tft-knél kicsi frissítési idő kéne...)
- kb 200k bruttó amit rászánnék (+-15k)
- 17'' tft vagy 19''crt méretben
ami a tft-nél nagy előny az a kis helyfoglalás, és hát nem kastélyban lakom, ezért ez sem elhanyagolható, ami a crt-ket illeti az pedig a viszonylag ''alacsonyabb'' ár.
Várom a kommenteket, tapasztalatokat -
neduddki
nagyúr
HI!
Szoval a LG tft hez nincs kulonosebb hozzafuznivalom, csak nezd meg a mindenkepp elotte a tft, es az sdem baj, hogyha a 5. vagy 6. sorozatu a benne levo lap! Hogy ezt honnan lehet tunni??? Hat tobbnyire a gyartok eleg rendesen buszkek errre!
Ellenben a 795-hoz ISTEN MENCSEN! Korabban mar agyparszor kifejtettem az lg-hez valo (v)iszonyomat! Nme akarom ujra leirni, de ha kivanod ismet osszesoprom gondolataim es leirom megint!
Felelmetesen lementek az arak a 795 hejjet inkabb valasz be egy iiyama 454 pro-t vagy a sony g420-at /asszem ez a legutolso tipus szama/.
A vidhez, ha 3d-ban is dogozol, akkor ATI-t ne! Ha igazan jok lennenek a driverek akkor mindenkepp ezt javasolnam, de igy nem. A matrox p. gyonyoru, de egyenlore nala is drivergondok akadnak/tak /3d munka/, legalabbis amikor utoljara lattam, masfel honapja volt, azota sok viz befagyott a tiszan!
A cicat pedig meg nem lattam! :-(
udv
neduddki -
esteban
senior tag
Koszi a cikket :))
Ugy nez ki mar hogy szinte bizti:
17'' TFT + 17'' CRT (talan LG17xx + 795)
viszont lenne meg penz, ca. 300 UDS-nyi VGA-ra:
Amiket nezegettem:
Matrox 512
3DLabs wildcat VP560
ATI ???
ezekrol mi a velemeny ??? -
neduddki
nagyúr
Hi!!!
Ha jo s a TFT es a videokartyad /minosegre gondolok/ akkor valoban minimalis!!! Ha ellenben csak also-kozepkategoria hp1720 /agy ez inkabb nagyon also????/ akkor egy /pl. a hp es egy ATI 8500-nal/ eg es fold a kulonbseg a DVI-dsub kozott!
udv
nedudki
P.S. Termeszetesen az altalam egyfolytaban irt ISP az IPS lenne szorri!!!
A D betu a doublet jelenti!
Es akkor it egy hitachi magyarazo link [L]http://www.hitachi.com/Apps/hitachicom/content.jsp?page=LCDCRTMonitors/LCDMonitorsExplained/index.html&level=2§ion=LCDCRTMonitors&parent=LCDMonitorsExplained&nav=left&path=jsp/hitachi/itbusinessproducts/DigitalMedia/[/L] -
neduddki
nagyúr
Hi!
Tapasztalatok:
szinhuseg, kepminoseg csak a kategoria kiralyai azok amik megfeleloen vannak felszerelve.
En eskuszom a nec altal gyartott DISP lapokra szerintem minosegukben verhetetlenek /talan a Hitachi uj fejlesztesu ISP erik el azt a szintet ez van a nevezetes 174-esbren is./ Az osszes magara ado gyarto altalaban eszt hasznalja /iiyama gyosztesei nem tom a szamat de tom-tol a nemet chipen keresztul mindenkit lealazott, viewsonic stb/. NEC-ben ezek a sx-re vegzodo sorozatok /1860sx 1880sx/ illetve a regi szeriak /1810 1830 1850 ezeknel az x a DVI-t jelenti/ . Az nec elkedte gyartani az MVA-s lapokat is ezeknek a vege nx /1700nx 1920nx/. Egyenlore annyira ujak, hogy csak japanban es usa-ban forognak, az eu-i nemet kozpont szerint erkezik.
Nagyon fontos a videokartya kerdese is ugyanis a Gef4200 DVI-on keresztul nem emlitheto egy napon a ati/matrox dsub-javal sem!
Nagy csalodas volt szamomra a Samsun 1x1-re vedzodo sorozata /151-171 ezeket lattam, habar ott egy kicsit ludas lehet a vga is/.
Attol fugg mijjen munkara hasznalod, oka ha 3d-zel akkor mindenkepp a Gef2+softqud. a preferalt videokartya es ahhoz kar odatenni a tft, mert azt latod, hogy szar a kepminoseg, de nagyon!
Ha csak 2d akkor es nincs jatek, akkor mindenkepp a matrox es hozza mar oda lehet tenni a legjobb tft!
Ha munka akkor szerintem eleg egy 40-50ms response time-u! legalabbis szerintem, ha csak dogoztam vona rajta, akkor engem sem zavart volna, ... fene a mafia-ba.
Erdekes, hogy az uj philips-lg parosbol a lg 1810-es aszem ez a neve mijjen jokat kap! Egyes meg nem erositett velemenyek szerint itt is jol mukodik a hitachi-lg egyuttmukodes, mint korabban emlitettem a hitachi is kivalo ISP-t gyart.
Az altalom munkara javasolt szerkezetek:
a iiyama s csucskeszuleke 4614 UT nevvel! Most latom, hogy van egy 4637UT-is ez nekem feltunoen hasonlit a nec 1880sx-re.
Mindenkep esejjes a Hitachi 174xxx /swb talan?/ ezen meg jacchacc is! 16ms /170+fa tol lattam, nagykerje hrp/
Es az altalam favorizalt 1880sx. Egyszeruen isteni, mar a 1810x-nek is gyonyuru kepe, volt de ez meg raver vagy ket sarokkal. ara felelmetees 285+fa
Es amit latni akarok 1920nx ara mar van 298+fa termek kb 2 honap mulva!
Tudom, hogy ezek nagyon durva arak, de mint a legelejen amlitettem itt is mint a monitorknal meg kell fizetni a majd dupla arat a jobb minosegert!
roviden ennyi:-))))
ha kerdesed van please email es mint mar egy parszor felajanlottam, bp tudok peldatkat is mutatni!!!
udv
neduddki
p.s. figyelj oda a garancia kerdesere, mert rengetegszer van az, hogy 3 ev gar kiveve a fenycsovekre csak egy /hmmmmmmmm/ a masik, hogy hany db doglott pixelnel csereli garba a keszuleket /nec .001%nal szo nelkul cserelik/
Ja meg egy nem tom miert, de erdekes a feher kavaju tft-k tco99-esek a feketek tco95-osok. -
esteban
senior tag
ACER -t latott mar valaki? 17''-t?
3DLabs kartyak milyenek ? WildcatV560 .. olcsobb mint a Matrox Pharelia ... -
rog
addikt
''As a result, the screen displays more shades when it is used in analog mode (provided the display parameters are adjusted correctly) than in DVI mode''
mondjuk ez lehet hogy egyedi eset..
[L]http://www.tomshardware.com/display/20030109/index.html[/L] -
nap
addikt
Amit en lattam mag-ot, annak mindnek szep kepe volt.
A 810-rol azt hallottam, hogy tuti, csak regi darab. :)
Inkabb a 795, mint az 775.
Legszimpatikusabbnak a 796 tunik, bar ilyet meg nem lattam eloben.
A tft-s magoknak nem volt olyan jo kepe, mint a tobbinek a boltban, viszont szimpatikus, hogy allora forgathato. :) -
esteban
senior tag
Meg mindig vacila van:
Most a kovetkezo kozott:
2*17 TFT vagy 19(?) CRT + 17 TFT ... ???
Mag 810-esrol ki mit tud? kell nekem kontrollhoz a 19-es ? ...
Amik itt jo arban vannak 17-ek: LG775, LG795, MAG796FDII(ez utobbinak szepek az adatai) ...
Tehat a fo munkaterulet 17-es TFT, ez biztos. Jot olvastam az AG-rol, valamint az LG1710B-rol ... megvalami ? -
nap
addikt
Esetleg egy tft+crt parositas ? :)
-
Keitaro
addikt
[L]http://www.sonystyle.com/vaio[/L]
Nekik van pár 16:9-es TFTjük bár 999$ volt a legkisebb ^^ -
rog
addikt
[L]http://www.pcmagazin.hu/index_hirek.php?i=134˙[/L]
16 colos laptop :) -
esteban
senior tag
Na akkor mar csak azt kell kinyomozni hogy az milyen neven fut Kinaban :))
-
Pé
senior tag
Vegyél TFT-t meg bármilyen kártyát.
Én is úgy teszek. Egy AG-Neovo 17F meg egy Radeon 9500 Pro .
(Ha dual kell akkor meg olyat ami támogatja)
OFF
Valamelyik nap a M*diamarktban láttam a fent említett monitort, és futólag össze tudtam hasonlítani a többiekkel. Iszonyatosan meglepődtem amikor láttam, hogy képminőségben veri a Philips, meg a Sony cuccait. Szebb, élesebb, kontrasztosabb képe volt, és a film alatt semmi utánvilágítás. A site-jukon azt irják hogy 25-30 Ms response time (typical) .... ja és mindez 120 ér 3 év garival )
FFO -
esteban
senior tag
olvasgatom a velemenyeket, teszteket, a Samsung 152T-rol irnak jot. Latott valaki 17-es tesztet is ???
Meg ugyis alszom parat a vasarlasig ... -
danger
csendes tag
LG L1710B-m van, grafikus is vagyok es szerintem qrva jo ez a TFT! talan a sotetebb arnyalatok meg nem tokeletesek, de szerintem qrva jo grafikara es olyan szinei vannak hogy a bokad lefosod. Nekem borzalmas hogy neha crt elott kell ulnom, tft utan olyan eletlen es olyan fako a kepe :D de puding probaja az eves, menj el es nezd meg magadnak valahol, en az Extr-m Computernel vettem. Ajanlom a Samsungokat is.
-
esteban
senior tag
egyebkent meg :
NE_OFFOLJUK_MAR_SZET_A_TOPKOT_KEREMSZEPEN!!!!!
komoly dolgokrol kell(ene) dontenem ... :))
Inkabb azt mond meg merjek e venni(vetetni) TFT-t ... es milyen VGA-t hozza??? .. mondjuk 99%G550 DualDVI -
esteban
senior tag
Igen igen ket db 17-es TFT .. az lenne jo ...
Szoval nincs itt grafikus TFT elott ... ?
<off>
MAC szep csak draga, bar a iBook, igaz a pici - 12-es - csak 10.500RMB ca. 300e HUF, Hong Kongban meg olcsobb ... mennyi odahaza?
<on>
A matroxnak a 1280-ja eleg ... csak furcsalom ... es nem is tudsz kulon felbontast frissitest allitani. -
rog
addikt
-
esteban
senior tag
ez igaz .. csak ha filmnezes akkor connet>TV vagy kivetito. Kinek mi ...
Persze szap lenne 2db 16:9 -es csak sajna a realitasoknal ($) kell maradni.
15-os TFT-k 2000 - 3000RMB kozott vannak,
17-es 3000 - 5000RMB .. ezeket meg meg birom fizetni.
VGA-t majd innnen viszek mert Kinaban nem lehet meg rendelni Dual DVI-s G550-et :[
Bar azt azert furcsalom hogy 2 DVI eseten a max felbontast 1280-ban adja meg a Matrox ... -
esteban
senior tag
na pont ez az amiert kerdezem ... akkor veszek olcso penzert Asus-t es kesz ...
Rog: tulajdonkepen egy teljespanorama kepernyore gondoltam ... csak hiaba surgetem a sonyt meg meg vagy harom gyarat csak nem akarnak leszallitani egyet nekem ... Hogy lehet ilyen uzletpolitikajuk !!!!!!!! szornyu :) -
A váci talin már kifejtettem ama nézetemet, hogy DVI kimenetekben effektíve nem lehet képminőségbeli eltérés egy Parhelia és egy Geforce között, hiszen a digitális jel mind a kettőben ugyanaz, egy 255,255,255 képpont mind a kettőn 255,255,255-ként tárolódik, és így is kapja meg a monitor. Persze lehet, hogy a szinkronizációja jobb egy Parheliának, de a D/A konverter minősége nem befolyásolja a képminőséget. Tapasztalat van? Hülyeséget mondok?
-
esteban
senior tag
agyalni agyalnak, csak nem birok leszok ni a 2 monitorrol ...
eddig a tervben 2 CRT volt Matrox 450/550 -el, esetleg valami ati, de most egyre jobban kozelitek a TFT-hez ... csak felek a szinhuseg miatt :(.
Szoval 2 egyforma monitor kell(ene) TFT-t meg nem akarok tekergetni analog kimenetrol mert tenyleg hulyeseg ... szoval 2 DVI csatis kartya kellene. Atiban meg nem lattam ilyet ... csak a felsoroltakat ... meg a profi kartyakat. De arra nem vagyok hajlando hogy MX440 -ert kifizessek 100.000HUF-nyi penzt csak azert mert 'quadro' ... -
>guest<
tag
-
esteban
senior tag
Varom azon emberek tapasztalatat akik hasznalnak TFT monitort grafikai munkara. Ami igazan erdekel, hogy milyen a szinhuseguk, mennyire lehet oket kalibralni a CRT-khez kepest.
Valamint hogy egyes video kartyak DVI kimenetet hasznalva milyen kepminoseget nyujtanak, milyen a kulonbseg ?
Amit talaltam es erdekes lehet mint DVI meghajto:
ASUS GeForce4 MX440 2 DVI out
Gainward GeForce4 Ti4600 2 DVI out
Matrox G550 2 DVI out
Matrox Pharelia 2 DVI out + :)
3Dlabs Wildcat560 2 DVI out (chip???)
--------------------------------------------------
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest