Keresés

Aktív témák

• neduddki

nagyúr

válasz keoni #86 üzenetére

enislelkesujjoncakaroklenni enislelkesujjoncakaroklenni enislelkesujjoncakaroklenni enislelkesujjoncakaroklenni enislelkesujjoncakaroklenni enislelkesujjoncakaroklenni
    :-)))))))))))))))))))))))))))

• neduddki

nagyúr

válasz coolcave #82 üzenetére

Nagy igassag vagyin szavaidban!
    uff en szoltam

• neduddki

nagyúr

válasz rog #72 üzenetére

HEHE

kozepen a monitoroknal kerestem:-))))) +a kereso

• neduddki

nagyúr

HI!

Egy kedrses! Vmikor a zev elejen a tom-om ott istenitettek a hitachi 174-est, ha jol emlexem, tan meg az ev hardvere is oda vala irva. Most keresem es tnem talalom! Almodtam az egeszet, masik tesztoldalon volt, vagy csak hujje vagyok es nem tanalom??????????
    Please help me

udv

neduddki

• neduddki

nagyúr

válasz rog #69 üzenetére

HI!

Akkor meg nem ertettem mit irta le!:-))))
    Bocs!
    Megyel olvasasi tanfijjamra;-)))

udv

neduddki

• neduddki

nagyúr

válasz rog #65 üzenetére

HI!

Aze nincs teljesen igazd! Megmutathatom Neked a 60ms-es 1810x-et es egy pillanat utan sirva fakacccc!!!:-))))
    Amugy a 33ms mar majdnem oke!
    Persze kerdes, hogy az a 16ms mennyire 16ms?
    Van mar vhol valos meresei eredmeny?
    Merhogy a NEC 1700NX-nek ami asszem 25ms-sel annak a chip.de 39ms-t mer:
    [L]http://www.chip.de/produkte_tests/unterseite_produkte_tests_8835669.html[/L]
    Amugy, ha sprehhen si dojcs akkor az egy nagyon kimerito es hatteret feltarogato teszt. Habar a iiyama 4337-re kihoz 32ms-t amikor az gyarilag 35ms-os. Szoval erdekes a hejjzet.
    keoni: nezzel meg mindent, valogass, es inkabb legyen 10-vel tobb mint kevesebb, de az minosegi legyen. En tovabbra is felajanlom, ha felem jarsz megmutogatom a kornyekemen feltalalhato osszes joszagot.

udv

neduddki

P.S.
    fel off
    Most nezem tom-ot! ott a 23-i allas a samsung 152-t hozta ki. Hat nem ellosszor latom dicserni a ''kicsiket''. Ideje lenne szemre is vetelezni. Ez az az uj lap aminek uj gyarat inditott a samsung /meg mindig nem ips/ . Aze kivancsi lenne az altala leirt 25ms az meres vagy gyari adat???
    fel on

• neduddki

nagyúr

válasz rog #59 üzenetére

HI!

En sem beszelek le senkit! Csak annyi, hogy nagyon erdemes megnezni, hogy mit! Mert 150rugo kornyeken mar igazan korrekt monitorokat is lehet kapni! Jo nagyobb hejj kel nekije.
    Ennek ellenre csak jatekhoz meg mindig a crt mondom.
    A hejesb koszi, legalabb ezt is tom! Aze lite-on-t sem szeretem:-(((((

udv

neduddki

• neduddki

nagyúr

válasz rog #57 üzenetére

Hi'

Csekkoljatok le a hitachi 174-esrol szolo cikk forumat ottan leirtam tapasztalataim![L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7168&start=30&what=&how=&fid=20[/L]
    Ugy nez ki hogy az osszes 16ms-t egyvalaki gyarcsa es most mar biztos hpogy mva, ha elso sorba jatekre kell inkabb a crt-ket ajanlom.
    Attol meg hogy egyforma a lap a implementacio igencsak eltero lehet, itt az elektronikai megvalositast ertenem. A dtk monitorkat amit eddig lattam /nem tul sokat/ azok lg re emlekeztettek /hamu a fejemre ha nem/. Osztonos ellenerzesem a lg fele a minosegi gondok okan vagyon.
    A hitachival megesett 3 oras mafia utan lecsereltem egy 20'' eizo-ra. Tapasztalatok: a crt-hez kepest laccik nemi utanhuzas. Es amit nem igazan lehet leirni, de a tft ebben az esetben sokkal jobban farasztja a szemet. Tehat jatek negalva. Ha korabbi megszolalasomban leirtak szerint az egyenetlen fenyero miatt pedig grafikai munkara nem alkalmas, raadasul a valoban sotetebb.
    Garancianal nagyon figyeljetek az aprobetus reszre, ugyanis tobbnyire a fenycsovekre csak egy evet adnak! a kis ravaszak
    Radasul amit eddig nem biztos hogy leirtam a hit-nal fekete kepernyon a szelen laccodnak a fenycsovek.

udv

neduddki

P.S. Tisztelf forumtagok rendezhetnek egy tft partit! Osszehozni kinek mijje van es lehetne csamcsogni a masiken, raadsul johetnenk a jo szemu grafikusok is! Aze merem asztet javalni, mert ezek a cuccosok megsem 20-30 kilosak miont a crt es konnyeb is veluk maszkani!

• neduddki

nagyúr

válasz esteban #43 üzenetére

Hi!

Du erkezik egy hitachi 174-es alapos vizsgaalt ala teszem es remelem honap b3eszamolok az esemenyekrol!

udv

neduddki

• neduddki

nagyúr

válasz esteban #43 üzenetére

HI!

Szoval a LG tft hez nincs kulonosebb hozzafuznivalom, csak nezd meg a mindenkepp elotte a tft, es az sdem baj, hogyha a 5. vagy 6. sorozatu a benne levo lap! Hogy ezt honnan lehet tunni??? Hat tobbnyire a gyartok eleg rendesen buszkek errre!
    Ellenben a 795-hoz ISTEN MENCSEN! Korabban mar agyparszor kifejtettem az lg-hez valo (v)iszonyomat! Nme akarom ujra leirni, de ha kivanod ismet osszesoprom gondolataim es leirom megint!
    Felelmetesen lementek az arak a 795 hejjet inkabb valasz be egy iiyama 454 pro-t vagy a sony g420-at /asszem ez a legutolso tipus szama/.
    A vidhez, ha 3d-ban is dogozol, akkor ATI-t ne! Ha igazan jok lennenek a driverek akkor mindenkepp ezt javasolnam, de igy nem. A matrox p. gyonyoru, de egyenlore nala is drivergondok akadnak/tak /3d munka/, legalabbis amikor utoljara lattam, masfel honapja volt, azota sok viz befagyott a tiszan!
    A cicat pedig meg nem lattam! :-(

udv

neduddki

• neduddki

nagyúr

válasz emvy #10 üzenetére

Hi!!!

Ha jo s a TFT es a videokartyad /minosegre gondolok/ akkor valoban minimalis!!! Ha ellenben csak also-kozepkategoria hp1720 /agy ez inkabb nagyon also????/ akkor egy /pl. a hp es egy ATI 8500-nal/ eg es fold a kulonbseg a DVI-dsub kozott!

udv

nedudki

P.S. Termeszetesen az altalam egyfolytaban irt ISP az IPS lenne szorri!!!
    A D betu a doublet jelenti!
    Es akkor it egy hitachi magyarazo link [L]http://www.hitachi.com/Apps/hitachicom/content.jsp?page=LCDCRTMonitors/LCDMonitorsExplained/index.html&level=2&section=LCDCRTMonitors&parent=LCDMonitorsExplained&nav=left&path=jsp/hitachi/itbusinessproducts/DigitalMedia/[/L]

• neduddki

nagyúr

Hi!

Tapasztalatok:
    szinhuseg, kepminoseg csak a kategoria kiralyai azok amik megfeleloen vannak felszerelve.
    En eskuszom a nec altal gyartott DISP lapokra szerintem minosegukben verhetetlenek /talan a Hitachi uj fejlesztesu ISP erik el azt a szintet ez van a nevezetes 174-esbren is./ Az osszes magara ado gyarto altalaban eszt hasznalja /iiyama gyosztesei nem tom a szamat de tom-tol a nemet chipen keresztul mindenkit lealazott, viewsonic stb/. NEC-ben ezek a sx-re vegzodo sorozatok /1860sx 1880sx/ illetve a regi szeriak /1810 1830 1850 ezeknel az x a DVI-t jelenti/ . Az nec elkedte gyartani az MVA-s lapokat is ezeknek a vege nx /1700nx 1920nx/. Egyenlore annyira ujak, hogy csak japanban es usa-ban forognak, az eu-i nemet kozpont szerint erkezik.
    Nagyon fontos a videokartya kerdese is ugyanis a Gef4200 DVI-on keresztul nem emlitheto egy napon a ati/matrox dsub-javal sem!
    Nagy csalodas volt szamomra a Samsun 1x1-re vedzodo sorozata /151-171 ezeket lattam, habar ott egy kicsit ludas lehet a vga is/.
    Attol fugg mijjen munkara hasznalod, oka ha 3d-zel akkor mindenkepp a Gef2+softqud. a preferalt videokartya es ahhoz kar odatenni a tft, mert azt latod, hogy szar a kepminoseg, de nagyon!
    Ha csak 2d akkor es nincs jatek, akkor mindenkepp a matrox es hozza mar oda lehet tenni a legjobb tft!
    Ha munka akkor szerintem eleg egy 40-50ms response time-u! legalabbis szerintem, ha csak dogoztam vona rajta, akkor engem sem zavart volna, ... fene a mafia-ba.
    Erdekes, hogy az uj philips-lg parosbol a lg 1810-es aszem ez a neve mijjen jokat kap! Egyes meg nem erositett velemenyek szerint itt is jol mukodik a hitachi-lg egyuttmukodes, mint korabban emlitettem a hitachi is kivalo ISP-t gyart.
    Az altalom munkara javasolt szerkezetek:
    a iiyama s csucskeszuleke 4614 UT nevvel! Most latom, hogy van egy 4637UT-is ez nekem feltunoen hasonlit a nec 1880sx-re.
    Mindenkep esejjes a Hitachi 174xxx /swb talan?/ ezen meg jacchacc is! 16ms /170+fa tol lattam, nagykerje hrp/
    Es az altalam favorizalt 1880sx. Egyszeruen isteni, mar a 1810x-nek is gyonyuru kepe, volt de ez meg raver vagy ket sarokkal. ara felelmetees 285+fa
    Es amit latni akarok 1920nx ara mar van 298+fa termek kb 2 honap mulva!

Tudom, hogy ezek nagyon durva arak, de mint a legelejen amlitettem itt is mint a monitorknal meg kell fizetni a majd dupla arat a jobb minosegert!

roviden ennyi:-))))

ha kerdesed van please email es mint mar egy parszor felajanlottam, bp tudok peldatkat is mutatni!!!

udv

neduddki

p.s. figyelj oda a garancia kerdesere, mert rengetegszer van az, hogy 3 ev gar kiveve a fenycsovekre csak egy /hmmmmmmmm/ a masik, hogy hany db doglott pixelnel csereli garba a keszuleket /nec .001%nal szo nelkul cserelik/

Ja meg egy nem tom miert, de erdekes a feher kavaju tft-k tco99-esek a feketek tco95-osok.

Aktív témák

Hirdetés