- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
keoni
tag
:DD !!!LELKES ÚJONC LETTEM!!! :DD
-
keoni
tag
én leszek a 77ik hehehehe :))
-
keoni
tag
Hi all!
van egy oldal amit ajánlok mindnekinek, tft-kel kapcsolatban sok típusról alap dolgokat és képeket tudsz megnézni cím:
[L]http://www.aurora.se[/L] ez egy svéd oldal de angol nyelven,
csumi, keo
neduddki: írj plíz! -
keoni
tag
neduddki? válasz plíz!!! [csak felhozom a topicot :D]
-
keoni
tag
Hi all!
Nah, tnx az összes hozzászólást, a helyzet(em) a következő:
szüleim közösen kitalálták (baráti szakvéleményekre alapozva), hogy a mostani monitorom (jó régi 19'' Belinea) mennyire káros a szememre, és hogy a következő monitorunk biztos tft-lesz. Namármost én itthon 80-20% arányban játszom vele - ezért a lehető legkisebb utánvilágítási idejű tft kéne- a maradék az word, film ilyesmi. Szüleim ''irodai'' munkára használják. Ezért kérem a segítségeteket, ami kritérium:
-tft
-17''
-16 ms körüli (vagy kisebb) utánvilágítási idő játékok miatt [Q3, UT2003, CS]
tnx és írjatok minél több tippet, amikkel eddig szemezek:
Hitachi CML174SXW
LG Flatron L1710B
csumi, keo -
keoni
tag
Hali!
<<<Tibisz: játékra is használod, vagy csak munkára?>>>
Egy másik fórumból másoltam ezt ide [azaz elvileg ezek tudják a 16ms-ot]:
''16ms:
Acer AL732
Benq FP767
LG 1710B ->ez papíron ''csak'' 20ms-ot tud
Viewsonic VG170m
Videoseven V7L17M
Hitachi CML174SXW''
ebből a hatosból eddig a Hitachi volt nekem a legmeggyőzőbb, bár a sötétebb képek sokkal sötétebbek mint kéne (mint crt-n). Játékra melyiket ajánlanátok?
Ha nincs ezek között akkor is írjátok meg! Tnx, csumi
keo -
keoni
tag
Hali!
Egy kérdésem lenne mindenkihez aki csekkolja (még) ezt a topicot (remélem legalább 1vki lesz aki segíteni is tud :D ): Monitorvásárlás előtt állok és hát csábít a tft meg a crt modellek közül is sok, ami a lényeg:
- főleg játékra kéne [Q3, UT2003, CS] (-> tft-knél kicsi frissítési idő kéne...)
- kb 200k bruttó amit rászánnék (+-15k)
- 17'' tft vagy 19''crt méretben
ami a tft-nél nagy előny az a kis helyfoglalás, és hát nem kastélyban lakom, ezért ez sem elhanyagolható, ami a crt-ket illeti az pedig a viszonylag ''alacsonyabb'' ár.
Várom a kommenteket, tapasztalatokat
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged