- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Aze nincs teljesen igazd! Megmutathatom Neked a 60ms-es 1810x-et es egy pillanat utan sirva fakacccc!!!:-))))
Amugy a 33ms mar majdnem oke!
Persze kerdes, hogy az a 16ms mennyire 16ms?
Van mar vhol valos meresei eredmeny?
Merhogy a NEC 1700NX-nek ami asszem 25ms-sel annak a chip.de 39ms-t mer:
[L]http://www.chip.de/produkte_tests/unterseite_produkte_tests_8835669.html[/L]
Amugy, ha sprehhen si dojcs akkor az egy nagyon kimerito es hatteret feltarogato teszt. Habar a iiyama 4337-re kihoz 32ms-t amikor az gyarilag 35ms-os. Szoval erdekes a hejjzet.
keoni: nezzel meg mindent, valogass, es inkabb legyen 10-vel tobb mint kevesebb, de az minosegi legyen. En tovabbra is felajanlom, ha felem jarsz megmutogatom a kornyekemen feltalalhato osszes joszagot.
udv
neduddki
P.S.
fel off
Most nezem tom-ot! ott a 23-i allas a samsung 152-t hozta ki. Hat nem ellosszor latom dicserni a ''kicsiket''. Ideje lenne szemre is vetelezni. Ez az az uj lap aminek uj gyarat inditott a samsung /meg mindig nem ips/ . Aze kivancsi lenne az altala leirt 25ms az meres vagy gyari adat???
fel on -
atus
senior tag
Hülye kérdés, tudom, de én nem találtam erre utaló adatot a DTK oldalán. A te LCD-d 16ms-os? Mondjuk nem vagyok az a kimondott gémer, de pont most hétvégén lesz egy LAN Party, az egyetlen alkalom amikor játszani szoktam, és ott is szeretném teljes értékű kijelzőként használni az új TFTmet. Szóval nem tudom mit vegyek. LG 6000 pénzzel több, mint a DTK, de talán valamivel jobb minőség. (Ez csak egy gyenge tipp, hiszen az LG sem high-end...:()
Szóval DTK vagy LG? -
neduddki
nagyúr
HI!
En sem beszelek le senkit! Csak annyi, hogy nagyon erdemes megnezni, hogy mit! Mert 150rugo kornyeken mar igazan korrekt monitorokat is lehet kapni! Jo nagyobb hejj kel nekije.
Ennek ellenre csak jatekhoz meg mindig a crt mondom.
A hejesb koszi, legalabb ezt is tom! Aze lite-on-t sem szeretem:-(((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
Hi'
Csekkoljatok le a hitachi 174-esrol szolo cikk forumat ottan leirtam tapasztalataim![L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7168&start=30&what=&how=&fid=20[/L]
Ugy nez ki hogy az osszes 16ms-t egyvalaki gyarcsa es most mar biztos hpogy mva, ha elso sorba jatekre kell inkabb a crt-ket ajanlom.
Attol meg hogy egyforma a lap a implementacio igencsak eltero lehet, itt az elektronikai megvalositast ertenem. A dtk monitorkat amit eddig lattam /nem tul sokat/ azok lg re emlekeztettek /hamu a fejemre ha nem/. Osztonos ellenerzesem a lg fele a minosegi gondok okan vagyon.
A hitachival megesett 3 oras mafia utan lecsereltem egy 20'' eizo-ra. Tapasztalatok: a crt-hez kepest laccik nemi utanhuzas. Es amit nem igazan lehet leirni, de a tft ebben az esetben sokkal jobban farasztja a szemet. Tehat jatek negalva. Ha korabbi megszolalasomban leirtak szerint az egyenetlen fenyero miatt pedig grafikai munkara nem alkalmas, raadasul a valoban sotetebb.
Garancianal nagyon figyeljetek az aprobetus reszre, ugyanis tobbnyire a fenycsovekre csak egy evet adnak! a kis ravaszak
Radasul amit eddig nem biztos hogy leirtam a hit-nal fekete kepernyon a szelen laccodnak a fenycsovek.
udv
neduddki
P.S. Tisztelf forumtagok rendezhetnek egy tft partit! Osszehozni kinek mijje van es lehetne csamcsogni a masiken, raadsul johetnenk a jo szemu grafikusok is! Aze merem asztet javalni, mert ezek a cuccosok megsem 20-30 kilosak miont a crt es konnyeb is veluk maszkani! -
esteban
senior tag
ez igaz .. csak ha filmnezes akkor connet>TV vagy kivetito. Kinek mi ...
Persze szap lenne 2db 16:9 -es csak sajna a realitasoknal ($) kell maradni.
15-os TFT-k 2000 - 3000RMB kozott vannak,
17-es 3000 - 5000RMB .. ezeket meg meg birom fizetni.
VGA-t majd innnen viszek mert Kinaban nem lehet meg rendelni Dual DVI-s G550-et :[
Bar azt azert furcsalom hogy 2 DVI eseten a max felbontast 1280-ban adja meg a Matrox ...
Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged