- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
atus
senior tag
Hülye kérdés, tudom, de én nem találtam erre utaló adatot a DTK oldalán. A te LCD-d 16ms-os? Mondjuk nem vagyok az a kimondott gémer, de pont most hétvégén lesz egy LAN Party, az egyetlen alkalom amikor játszani szoktam, és ott is szeretném teljes értékű kijelzőként használni az új TFTmet. Szóval nem tudom mit vegyek. LG 6000 pénzzel több, mint a DTK, de talán valamivel jobb minőség. (Ez csak egy gyenge tipp, hiszen az LG sem high-end...:()
Szóval DTK vagy LG? -
atus
senior tag
17 inches, 16ms-os LCD-t szeretnék venni a héten, tanácsot kérnék, hogy melyiket érdemes igazán, vannak-e tapasztalatok. Eddig az LG L1710B a legszimpatikusabb, és egyben a legolcsóbb is, áfával 157kHUF. Pozitív/negatív véleményekre lennék kíváncsi, illetve nem sokkal drágább alternatívákra.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged