- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
Hi'
Csekkoljatok le a hitachi 174-esrol szolo cikk forumat ottan leirtam tapasztalataim![L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7168&start=30&what=&how=&fid=20[/L]
Ugy nez ki hogy az osszes 16ms-t egyvalaki gyarcsa es most mar biztos hpogy mva, ha elso sorba jatekre kell inkabb a crt-ket ajanlom.
Attol meg hogy egyforma a lap a implementacio igencsak eltero lehet, itt az elektronikai megvalositast ertenem. A dtk monitorkat amit eddig lattam /nem tul sokat/ azok lg re emlekeztettek /hamu a fejemre ha nem/. Osztonos ellenerzesem a lg fele a minosegi gondok okan vagyon.
A hitachival megesett 3 oras mafia utan lecsereltem egy 20'' eizo-ra. Tapasztalatok: a crt-hez kepest laccik nemi utanhuzas. Es amit nem igazan lehet leirni, de a tft ebben az esetben sokkal jobban farasztja a szemet. Tehat jatek negalva. Ha korabbi megszolalasomban leirtak szerint az egyenetlen fenyero miatt pedig grafikai munkara nem alkalmas, raadasul a valoban sotetebb.
Garancianal nagyon figyeljetek az aprobetus reszre, ugyanis tobbnyire a fenycsovekre csak egy evet adnak! a kis ravaszak
Radasul amit eddig nem biztos hogy leirtam a hit-nal fekete kepernyon a szelen laccodnak a fenycsovek.
udv
neduddki
P.S. Tisztelf forumtagok rendezhetnek egy tft partit! Osszehozni kinek mijje van es lehetne csamcsogni a masiken, raadsul johetnenk a jo szemu grafikusok is! Aze merem asztet javalni, mert ezek a cuccosok megsem 20-30 kilosak miont a crt es konnyeb is veluk maszkani!
Aktív témák
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest