Keresés

Aktív témák

• neduddki

nagyúr

válasz rog #57 üzenetére

Hi'

Csekkoljatok le a hitachi 174-esrol szolo cikk forumat ottan leirtam tapasztalataim![L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=7168&start=30&what=&how=&fid=20[/L]
    Ugy nez ki hogy az osszes 16ms-t egyvalaki gyarcsa es most mar biztos hpogy mva, ha elso sorba jatekre kell inkabb a crt-ket ajanlom.
    Attol meg hogy egyforma a lap a implementacio igencsak eltero lehet, itt az elektronikai megvalositast ertenem. A dtk monitorkat amit eddig lattam /nem tul sokat/ azok lg re emlekeztettek /hamu a fejemre ha nem/. Osztonos ellenerzesem a lg fele a minosegi gondok okan vagyon.
    A hitachival megesett 3 oras mafia utan lecsereltem egy 20'' eizo-ra. Tapasztalatok: a crt-hez kepest laccik nemi utanhuzas. Es amit nem igazan lehet leirni, de a tft ebben az esetben sokkal jobban farasztja a szemet. Tehat jatek negalva. Ha korabbi megszolalasomban leirtak szerint az egyenetlen fenyero miatt pedig grafikai munkara nem alkalmas, raadasul a valoban sotetebb.
    Garancianal nagyon figyeljetek az aprobetus reszre, ugyanis tobbnyire a fenycsovekre csak egy evet adnak! a kis ravaszak
    Radasul amit eddig nem biztos hogy leirtam a hit-nal fekete kepernyon a szelen laccodnak a fenycsovek.

udv

neduddki

P.S. Tisztelf forumtagok rendezhetnek egy tft partit! Osszehozni kinek mijje van es lehetne csamcsogni a masiken, raadsul johetnenk a jo szemu grafikusok is! Aze merem asztet javalni, mert ezek a cuccosok megsem 20-30 kilosak miont a crt es konnyeb is veluk maszkani!

Aktív témák