- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
st6969 #33369 üzenetére
Szia !
Az említett KWGT widgetet használhatod a gyári Launcherrel is amúgy .
Vannak ingyenes csomagok és azokból tudsz magadnak mazsolázni .
[PPICK CH] egyik kedvencem volt anno .
Háttereket pedig a [Pinterest] rengeteget kínál . -
alasoh
aktív tag
válasz
st6969 #33369 üzenetére
Nincs mit!
Én sem vagyok kreatív, gjoco-hoz képest sehol nem vagyok. De igyekszem.
Sok sikert!
Már én sem használok launchert. A nova-t használtam, csak azzal kicsit laggolnak néha a dolgok, és az jobban zavart. Az OneUI meg már annyira remek nekem, hogy nem kell másik launche. -
alasoh
aktív tag
válasz
st6969 #33362 üzenetére
Szia!
Az óra és a naptár egy widget ami egy nagyon kreatív elnevezésű app: "widgeet" néven található a play-en, nem gyári Samsung, azt sajnos amikor kitettem a képet rosszul írtam...
Ezt töltsd le:
[link]
Az ikon pedig amit a másik témánál használtam ez:
[link]
Viszont a mérete az azért olyan kicsi, mert a OneUI 7-ben a DYI feature-el lehet a méretet változtatni. Alapból nagyobb!
Nem vagyok benne biztos, hogy ingyenes. A widget amit használtam az az... Ott is vannak fizetések, de amit látsz azon a teman az ingyenes.
Sok sikert és várjuk a képeket! -
gjoco1
Topikgazda
válasz
st6969 #33362 üzenetére
Üdv a Topikban !
A naptár , amit felhoztál példának , az az Android 15 OneUi 7.0 nak a gyári widgetje .
Az A36 ot sajnos nem ismerem , nem is néztem utána , de gondolom abban is van hasonló .Ha a gyári cuccokon kívül szeretnél egyedi arculatot a telcsidnek ( meg tudom érteni
)
akkor kell hozzá alapvetően két fontos alkalmazás .Egy korábbi útmutatást a kezdéshez [itt] megtalálod .
Ebben ugyan nincs benne , de hogy teljes legyen , akkor " hordozóként " a Nova Launchert ajánlom személy szerint [link] , de ugyan annyira jó , de picit más a Niagara Launcher , amit szinén láthattál pörgetés közben .Zárásként ugyan azt tudom mondani , hogy nézd át - telepítsd a cuccokat és gyere kérdezni és szívesen válaszol valaki , aki éppen hadra fogható .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest