- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gara68
tag
válasz
gjoco1 #30079 üzenetére
Nem lapozni kell, illetve akkor "működik" lapozva, ha csak egy oldalt állítasz be a Nován. Jobb vagy bal oldalra lehet helyezni és vagy láthatatlan vagy egy szines csík jelzi a kijelző szélén, azt megérintve nyílik.
Nekem egy problémám van csak vele, hogy időnként leáll és újra be kell kapcsolni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
gjoco1 #30045 üzenetére
Minimalistic text.
Tedd fel, marha egyszerű kezelni, rá tudod húzni a zooper widgetre akár (Nova engedi) és lesz időjárás is -
Fall-N
veterán
válasz
gjoco1 #30037 üzenetére
Mi a baja? Az, hogy több, mint 3 éve nem lett frissítve (2015 március 11). Azóta már kijött 3 Android verzió, amivel nem működik nyilván úgy ahogy kellene.
A Kustom cuccai ezerszer jobbak és könnyen meg lehet tanulni, így a Zooper már évek óta felejtős. Több lehetőség is van bennük mint a Zooperben.
Chronus is jó én is használom és meg is vettem azóta.
-
zho-lee
addikt
válasz
gjoco1 #29964 üzenetére
Oké, persze.
Csak a zooperes ismereteimmel elkolbászolgattam vele jobbra-balra.
Tanulni viszont kellene még, de pl a youtube-n megnéztem egy-két videót róla, és az lendített a dolgokon.Tényleg, olyan van itt a fórumon, aki 2db autóból tud egyet csinálni?
(és nem lakik több száz km-re Gyömrőtől)
Elnézést az OFF dologért, de gondban vagyok, köszi a megértést! -
HdRew
őstag
válasz
gjoco1 #29959 üzenetére
Ehhez a KLWP-hez kell egy kicsit tanulni, na majd nyáron
Köszi, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül fogom kiélni magam a telefonon
zeon
Ez igaz, már szerettem volna kipróbálni az androidot, úgy éreztem most már többet tud nyújtani, főleg, hogy az iX-en kívül mind akkora, mint az s9+, de hatalmas kávával. Na meg objektívebb véleményem lehet így.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
gjoco1 #29878 üzenetére
Jaja, valahogy így vagyok vele én is...
A KLWP-be nekem is beletört a bicskám. Maradtam a zoopernél.A HS-ed szép!!! De a dátum miatt ismételten meg kell, hogy rójalak
!
A formátuma nem magyar, irgum- burgum!
Még valami: Az értesítési sáv és a keresősáv alatta mivel készült? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
gjoco1 #29872 üzenetére
minimalistic text
Bocsi... -
punky10
addikt
válasz
gjoco1 #29817 üzenetére
Javulást....
Tényleg,szép,meg minden,de olyan...lehangoló.
Mondd,hogy nem sokáig volt a telefonodon!
A meztelen női test(sőt a sejtése)feldobja az embert,a síró nő látványa nem.Nagyon nem.3 napja nem láttam a napot(igy valószínűleg Te sem),néha még esett is,és ezek után egy síró lány a telefonon?Rakd vissza az előzőt!A kerek dolgok azt jelképezik,hogy minden egész,minden rendben van,gördülékeny.
Hidd el,hamarabb gyógyulsz ki az influenziából is!Habitusod alapján(amit a témáid mutatnak)nem öregebb vagy nálam,csak tapasztaltabb...
Tehát még egyszer gyógyulást,és kevésbé lehangoló témàkat! -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
gjoco1 #29664 üzenetére
LG-n nálam beállítható alkalmazásonként a navi sáv eltüntetése és a Nova is a listában van.
Nálad nem?
Gyári rom.
Kijelző beállítások -előlepi érintőgombok.Annyi a hátránya, hogy a dokk felett jelenik meg átlátszóan. Ugyanez a Huawei custom romon jobb, ott megemeli a dokkot, ha előhívom a navi sávot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest