- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gjoco1 #32749 üzenetére
Annyira nem rémálom.
Alig 2 hónapja egy felerőltetett nem megfelelő alkalmazás update után már volt részem az újbóli belakáshoz
Tok vonó, alig 3-4 órás mutatvány.
Hős belakás, még annyi sem, mert biztonsági mentésből konfigurálja újra magát. (közel 100 egyedi ikon, rövid és hosszú érintésre adott parancs, rejtett alkalmazások listája..stb).
A RAM felszabadításhoz van köze, ha csak be és kilépek az előzményekbe akkor nem indul újra a Square home, a bezárásra nyomás után, viszont igen.
A kirakott cuccokból visszább veszek hátha ér valamit, igaz emiatt már most vérzik a szívem
Valahogy belakott wp felülettel a kedvencem.
Rakok be képet, hogy ne csak off legyek.
-
válasz
gjoco1 #32746 üzenetére
Az alatt nem volt gondom, emiatt merültfel probléma forrásként a hyper. Régebben x miui verzión is volt gond, ami pár update-t után elmúlt. Illetve volt amikor beállítás, lakatolás gond miatt jött össze, de az hárítható volt a megfelelő setup-al.
Ui.: Esélyes, hogy a vége hr lesz, de nagyon nincs hozzá lelkierőm,illetve nem vagyok biztos a sikerben, linkre pedig nem akarom magam szívatni az újbóli belakással.
-
punky10
addikt
válasz
gjoco1 #32716 üzenetére
. Igen, az időjárás nem frissült, és nálam pl a naptárbejegyzések sem. A dátum változott, de a bejegyzësek benmaradtak a sorbanÉn ugyanis az aktuális napon kívül még a 2 következőt is kiraktam, és ezt már nem szerette a vége fele. Ami azért furcsa, mert sokáig probléma nélkül ment.
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32697 üzenetére
Az elsődleges terv a fent írt wdir és wspeed egy komponensbe rakása lett volna, amit egy listaváltozó határoz meg, hogy melyik naphoz tartozó adatott jeleníti meg a text.
De valamiért ha a wdir-t text vagy szám változóba (képletként) hozom létre, akkor a wdir_hu nem képes megjeleníteni a széliránynak megfelelő elnevezést (pl: ÉK).
Na de a létrejött több komponenses megoldás jobb lesz a különböző adatok kinyerésében.Én is főként a kinézett miatt mókolok vele. Csak ha már lehet túl gondolni valamit, akkor miért ne....
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32660 üzenetére
Ennél gyakorlatilag csak kiszedtem az ikonokat és egy meglévő komponensbe egyenként hozzáadtam és elmentettem más néven. Aztán meg hozzáadtam ehhez a widget-hez.
Még azt szeretném megoldani hogy a frissítéstől számítva, valamennyi idő (fél-egy óra) után valahogy jelezze a frissítés hiányát a widget-en. Ennél pl. nem tettem ki a frissítési időt, mert csak elrondítaná. És arra gondoltam hogy pl. a hely melletti kis ikon jelezné hogy az adott időintervallumban frissült-e (Időn belül kitöltött, ha már túllépte akkor a kerete jelenjen meg. )
Aztán majd meglátom hogy miket álmodok még bele.
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32641 üzenetére
Helyes, helyes...
Jó dolog a színkivonás, főleg egy lista változóval (vibrant, muted, stb.).
-----
Végül csak kiposztolom, ha már dolgoztam vele.
Összeraktam (szerkesztettem a hiányzó ikonokat) a Chronus-hoz készült SGS6 Weather ikonokat KWGT komponensként.Ha valakit érdekel, akkor így néz ki a teljes ikonszett.
-
szimi57
őstag
válasz
gjoco1 #32586 üzenetére
Több éve, mióta szembe jött velem, ez a kedvenc launcherem. És köszönet neked most fedeztem fel a "kocka" ikonokat! Gyorsan be is raktam egy kockát. Alapból a Drive alkalmazást tudom indítani, a többi hat oldalhoz hozzáadtam három alkalmazáshoz tartozó parancsikont: Feltöltés, Szkennelés, Saját meghajtó. Mivel most ki van nálam kapcsolva a feltűnő animáció, manuálisan forgatva a kockát tudok váltani a funkciók között. Ötletes megoldás!
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #32466 üzenetére
A banki apnál a bank miatt nem megy. Nekem még a kártyámat sem lehetett reggelni. Felhívtam a bankot, a ügyfeles elmondta mit kell beállítanom a pc--s felüten. Mert nem csak annyi, hogy megadom a kártyaadatokat az appnak, hanem egyéb biztonsági beállításokat is végre kell hajtani a pc-n a profilodban, hogy engedje reggelni a kártyát.
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1 #32461 üzenetére
Vannak még hibái a bétának? Bár ahogy látom nem a legfrissebbet használod.
Feloldás: Gondolom akkor nem is használsz banki appot telón. Vagy inkább bepötyögöd a banki app belépésnél az mPIN-t? Azért van jó pár kényelmi funkciója a ujjlenyomatos feloldásnak. Nem akarlak meggyőzni, csak gondoltam leírom.
-
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Volkswagen Golf ll eladó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest