- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
mizoli #32714 üzenetére
Nekem az emlékeimben így él a Zooper hanyatlása , de látom slice14 is ezért kombinálta a weather lekérését . De végülis mindegy . Valóba régen volt .
A feíratozás kiemelése klsz nagyon . Menő volt akkor is nagyon . Bár kis türelemmel Zooperben meglehett csinálni szerintem . . . . . Arra emlékszem , hogy volt egy két ficsőr benne , amit sajnáltam belőle , amikor váltottam . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
mizoli #32711 üzenetére
Amúgy ha jól emlékszem a Zoopert anno azért kezdtük hagyagolni , amikor az időjárás és még valami nem volt használható benne . .
Egy ideig a Total Launchert használtam , mert egész szépen lehetett témázgatni vele . . És majd utána jött a KLWP és idővel a KLWP .
Manapság pedig a lustaság miatt már megszűnt a napi két téma készítése . . . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
mizoli #32708 üzenetére
Óóóóó , a jó öreg Zooper . . . Néha szoktam nosztalgiázni én is .
Rengeteg képernyő mentésem van nekem is azokból az időkből .
Szerettünk vele dolgozni . Időnként be be dobunk ide is belőlük .
Abban az időben pörgős volt a Topik . Szerettem a " kihívásos versenyeket " is . Ma már nagyon sokan nem is tudják ezek mifán teremnek .De még a mostani kustom cuccokat sem ismerik .
Sőt , jut eszembe . . . Már simbyanra is voltak jó témáim .
Köszi , hogy bedobtad !
Hirtelen nem is tudnám megmutatni a kedvencem . Naponta cserélgettük a témáinkat . -
gjoco1
Topikgazda
válasz
mizoli #32540 üzenetére
Köszönöm szépen !
Amúgy azért nem tettem fel a screenshotot , mert itt tudják a srácok miről kérdezek , és anno kitárgyaltuk , hogy " hibrid " nyelvű widgetet nem ildomos használni itt . Persze nem gond az sem , csak csak .
Feltettem felhőbe , hogy az eredeti méret maradjon . [Mega link]Használd egészséggel !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest