- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
felül select object-hotspots- alul hotspot-uccw-update weather-width,height,positiont beállítod úgy hogy lássad, hol van( mint a képen ). menü gomb, hotspot mode: ON, kidob az asztalra, kiteszed a widgetet és rányomsz oda ahol a hotspot van és máris frissülnie kellene:
Esetleg szótárra nincs szükséged?
-
bubi92
őstag
ilyen appokkal illetve ps-el rárakod a háttérre azt csá
-
errrtu
aktív tag
nem könnyíted meg a helyzetem/d ha ilyen bőbeszédű vagy
www.google.com/reader oldalon ha bejelentkezel akkor bal oldalon a menüben látod-e azokat a hírcsatornákat ahová feliratkoztál? Mert ha igen akkor nem értem mi a baj?
Alkalmazásidítóból minimal reader elindít - browse fülön a megjelenő + ra tapizva "add column" - az itteni lehetőségek közül az "import by feed" - majd alul az "import from Google Reader"
Akkor értelem szerűen behozza azokat a hírcsatornákat amikre feliratkoztál az oldalon. Amikor widgetként pakolod ki az asztalodra akkor választhatsz ezek közül egyet vagy akár többet is a "mappás" fülön a második és harmadik oldalon a widget tulajdonságaival kapcsolatos beállításokat találod. -
Askformore
senior tag
Őőő, ezt úgy raktam ki, hogy "Előre megadott elrendezés --> időjárás" és ezután csak a hátteret, és a szöveget lehet szerkesztin (betűtípus, blur, aláhúzás stb.) de spacet nem lehet így berakni. Egyébként fontokat honnan tudok letölteni hozzá? A sima windowsos fontok jók?
-
darvinya
titán
Csak az a gond, hogy már nem arról van szó.
Elkezdtünk mindenféle csicsát alkotni.Ebből nem lehet ellesni semmit, hogyan könnyítenék meg az alap használatot.
Arra értem, mint pl: RSS
Melyiket használjam widgets-ként, melyik Launcher-rel használjam optimizálisan, stb.Anno kaptam segítséget(
) Launcher-hez, mert tudtam mit keresek, de aki ide téved és nem ért hozzá nehezen kérdez.
Arról csak azért váltottam vissza, mert többet fogyasztott és a zene widgets nem ment.Az már más téma, hogy a zene widgets albumra tapp miért nem a most játszott-előadó-zene számokba visz(és ez mindegyiknél) amit régen megszoktam az X1-en HTC Energy ROM alatt(főzött).
Nem lehet alap S Launcher.
-
errrtu
aktív tag
Alkalmazás indítóból elindítod a readert - ellapozol a "browse" oldalra - a "+" ra tapizva megnyílik az "add column" oldal ahol az import by feed a megfelelőopció. Itt alul lesz egy "import from google reader" gomb. Na az a Te barátod
Én viszont azt nem tudom beállítani rajta, hogy a header átlátszó legyen fekete betűkkel
-
errrtu
aktív tag
Szia! Greader fiókkal szinte az összes szinkronizál, tehát ha feliratkozol ott valamilyen magyar rss-re akkor megfelelő beállítással azt olvasod. Lesd meg a Minimal reader pro-t vagy a Taptu nevű alkalmazást. Mindkettő kezelhető megbízható, ajánlom őket meg esetleg a régi kedvencemet a Glass widgetet illetve annak a hírolvasó részét. Igen igen az nagyon baba volt anno de most nem tudok róla képet csinálni.
Más: A 11-s LS órája nagyon lecsó
mi a neve ha kérdezhetem? Viszont az ötös dokk ikonok nem passzolnak/harmonizálnak a négyes csoportba rendezett alkalmazásikonokkal
legalább is nekem...
-
-
errrtu
aktív tag
13chat(van)?
Mi lenne ha lassítanál és elolvasnád az leveleidet? Valamelyik nap írta egy kolléga, hogy "unalmas" amivel félig meddig egyet is értek. Pár ikoncsomag egy-két widget egy baba háttér és már kész is. Többnyire ugyanazon sémák szerint.
Ne érts félre nem akarlak megbántani csak kikívánkozott belőlem és ez az utóbbi "gyenge" home késztetett az írásra. (5soros dokk, 4es csoportba rendezett ikonok, de/de kijelzésű óra text-el egy oldalon)
Szép igényes munkáid vannak és érzéked is van hozzá de ez a futószalag effektus csökkenti az értékeit. A számomra biztosan... -
kiskaktusz
addikt
Hajlamos vagy elfelejteni a topiclakók kérését. Oké, elhiszem, hogy neked minden király a nettel, nálam nem. Nálunk egy szolgáltató van, aki monopol helyzete miatt lószar ADSL sebességet ad kurva drágán. Árversenybe és fejlesztésbe meg nem kell bocsátkoznia, mert mint említettem, monopol helyzetben van, nincs a közelben konkurens gyártó.
Még egyszer megkérdezem tehát; HD-fHD képet miért nem tudsz feltölteni? Az nem elég részletes őfenségének?
Egy android homescreenbe nem akar senki belenagyítani 300%-ot úgy, hogy még éles legyen minden, ennek fényében kérlek máskor jóval kisebb képet készíts. Más sem rak be ide 3K*2,5K felbontású képeket, csak te.
-
Pajoz
őstag
-
darvinya
titán
Bocs, de nincs kedvem megvárni mire lejön, főleg hogy nem interlace-es és marhanagy a felbontás a semmiért.
Így már jó ideje elment a kedvem tőle.
Vagy külön linken jönne le egy ilyen csicsa micsa ami elveszik a lényeg.
Vagy olyan helyre van felrakva ami 1kbps-mal jön le és így van berakva az hsz-be és rettentően belassítja az oldalt, na akkor szoktam leállítani és máshova menni. -
punky10
addikt
Lehetne,csak ne legyen belőle sértődés...
Itt ugyanis nem egy mérhető dolgot versenyeztetünk,hanem egy izléstől függő,szubjektiv "alkotást".
Van akinek a minimál jön be,nekem pl jobban tetszik az informativ,használhato screen.A háttér csak szép,de a widgetek,ikonok,kapcsolok hasznosak is...
Nekem pl eddig a 9135.HSZ-ben linkelt screened tetszik igazán,nem csak esztétikus,de praktikus is.Ez Neked(és még jo pár forumozonak)már zsufolt...
Mindenesetre jöhet egy verseny,csak nehogy elrontsa az eddigi barátságos légkört(sajnos unikum ez a Topic,itt nincsennek viták,sértődések,beszologatások...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest