- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RdsG
csendes tag
Üdv!
ADW launchert használok 6 oszlop, 7 sorral, 1 képernyő.
Az eredeti hátterrel annyit csináltam, hogy ráraktam egy 960x800-as, üres alapra, mert a mycolorscreen-ről letölthetőt nem lehet, csak úgy berakni háttérnek.
Az ikonokat Desktop Visualizer helyett, simán egy transparent ikonra cseréltem őket ADW-ben (gondolom a feltöltéskor erre még nem volt lehetőség). Az ikonok nem fedik pontosan a háttér ikonjait, túllógnak, de használat szempontjából nem számít. Szélességre passzolnak.
Én az Apertura logora is raktam ikont, meg pár rejtettet.
A feliratok: A nagy a hónap napja, link a naptárra. Az alatta lévő az óra. A számsor pedig az akku (79 százalék alatt kezdi el kiírni a töltöttséget).
Mentett minimalistic text beállítások Addig kell nyújtani és rakosgatni a widgeteket amíg jó nem lesz
Ennyi.
-
ko9
addikt
Idézet a Marketről:
Check "pro" version for tap to launch feature (direct alarm setup, application launch and more), settings save/restore and custom area text.
Ergo proban van Tap-To-Launch (rányomsz és elindít valamit), el tudod menteni és vissza tudod tölteni a beállításaid, és egyéni szöveget is beírhatsz.
Ha másnem a fejlesztő támogatásáért is megéri azt a 147Ft-ot ha tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest