Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Az a baj, akkora különbség van a 2 TV, illetve technológia között, hogy jelen esetben még a méretnek sem lesz igazán jelentősége.
Illetve ha jól értem felváltva használnátok azonos tevékenységekre. Tehát feltehetően közel lenne az OLED -hez, vagy pont mellette. Úgy még jobban ki fog jönni a különbség. Pl. HDR gamingnél.
C655 egyébként jó TV, a kategóriájában szerintem ajánlott is. De egészen más szint.
Neked szerintem minimum egy mini LED kellene. Ami szintén nem OLED, de sötétben közelebb áll hozzá, mint egy C655. Főleg, ha mondjuk egy mély tónusú játék megy, ahol normálisan meg van csinálva a HDR és a fekete, vagy ahhoz közeli részek. De már enélkül is igen nagy lesz a különbség jobb anyagoknál
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor