- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Nem kritikának szántam, s azzal is kezdtem, hogy nem bántásból írom, amit írtam.
Korában írtad, hogy a fekete szintet valami 37-es értékre állítottad, mert neked így tetszik, kontrasztosabb a kép. A fekete szint értéke 50 körül kellene lennie, ha a 37 a helyes, akkor ott valami beállítási gond lesz. Egyéb esetben a 37-es fekete szint érték csak a fekete közeli részleteket tünteti el, láthatatlanok lesznek, így kontrasztosabb hatása lesz a képnek. Ezért senki nem fog tudni neked a gamma értéke jó értéket adni, mert ilyen beállítást nagyon kevesen használhatnak.
Ha megnézel egy fekete vágási tesztmintát, s tologatod a gamma értékét, akkor megtalálhatod a neked tetsző gamma értéket.
Azután pedig ellenőrizheted például az Oblivion azon jelenetével, amiben Morgan Freeman rágyújt a szivarra, s beszél.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Chromecast topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Vírusirtó topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest