Új hozzászólás Aktív témák
-
Éne
tag
válasz
tobias40 #7636 üzenetére
TV GO-t hogyan lehet működésre bírni?
A nagyon körülményes megoldásis érdekelne... Próbáltam már mindent, még egy nagyon kedves ügyintéző hölgyel is beszéltem kb. 1 hónapja, aki megígérte hogy hív majd, hisz hívásom fontos számukra, de eddig még őksemjöttek rá a megoldásra mert nem hívott.
-
Éne
tag
Sziasztok!
Elég régóta "csendes" szemlélője vagyok a csoportnak, keresgéltem a megfelelő készüléket.
Habár Ti nem tudtatok róla, de meggyőztetek.
Emag akcióban beszereztem egy 65c715-öt.
Beüzemeltem, frissítettem, nézem.
Habár nincs összehasonlítási alapom (egy lg 42la640s az elődje), nem ismerem a piacon lévő többi tv-t, de ez valami csoda számomra.
Köszönöm, hogy meggyőztetek! -
Éne
tag
Sziasztok!
Lehet valami - tól - ig határt mondani nézési távolságra a méretekhez? A 65" ~2m az "ajánlott". Értem én hogy egyénfüggő is lehet, meg a 32" sem jó nézni 20cm-ről, de mondjuk 1m-ről kifolyik tőle a szemem? 3m-ről már nem látom a részleteket?
Bocsánat ha buta kérdés... -
Éne
tag
Gino20, Kiskutya
[Hisense] vagy [TCL] ?Hisense tv-ket nézegettem hónapokig aztán valamiért elkanyarodtam a TCL felé. Van itthon "régi" LG és Samsung is, egyik márkával sincs semmi bajom, de ott akkora a választék hogy elvesztem mint Ábel.
Már majdnem vettem egy 55c715-öt, de most megint belémhasított a Hisens.
A 65ösöket linkeltem, de jelen pillanatban "csak" 55" férne be átrendezés nélkül. De természetesen fengsuizok egy kicsit ha akkora a méretek közötti különbség, hogy megérje a nagyobbat venni.Segítsetek!!!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest