Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Hisense-t csak MM-ben láttam, de TCL-el még nem találkoztam. Egy biztos, 65C715 tulaj lett jó pár és ár/érték arányban, főleg képi világában elégedettek vele, míg U7QF tulaj egyenlőre 1-2 ha akad. 55"-nál a TCL HVA panelos, míg az U7QF VA így elképzelhető, hogy nem nyújtja azt a minőséget, mint a 65". Amúgy 1 biztos. Ha rendeled, akkor ott a 14 napos elállási jog (ahogy hozta a futár, úgy el is viszi), de erről jut eszembe, ha forrásaid engedni rendeld meg mindkettőt
és azt tartsd meg amelyik jobban tetszik
,,ha akkora a méretek közötti különbség" Hát ezt bizony neked kell eldöntened. 3m-től már simán mehet a 65"
-
Kiskutya
veterán
Akkor tudnék válaszolni ha itt lenne az enyem mellett a hisense. Én tcl-t vettem ennyi pénzért elégedett vagyok vele. Dts meg az hbo go is fontos volt. Meg a tcl-nek látom a hibáit amivel együtt tudok élni. Jó lenne pár napra egy hisense tesztelni akkor objektívebb lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és azt tartsd meg amelyik jobban tetszik
Vhiktor