- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok! Lecserélném az 55c805-ünk RC833-as távirányítóját.
Tudtok ajánlani valamit, ami kompatibilis a TV-vel? Lehet tanítható is (vagy mi).
Alapvetően csendeset szeretnénk, meg olyat ami, Kodihoz kicsit jobban illik (pl. dedikált Play/Pause), nincs rajta Netflix és a többi bloat gomb stb., vagy legalább is nem olyan helyen, ahol állandóan megnyomjuk.
RC933 bár pofás, és azt írjá(to)k, hogy sokkal jobb, a Kodi felől nézve ugyanaz. Van esetleg vmi más? Sima BT media controller is jó lenne, ha tudná kezelni a TV csatornákat és az ehhez tartozó dolgokat is. -
naja
aktív tag
Azt elfelejtettem megírni, hogy a Diginél vásároltuk a TV-t, amihez 2 hónap után megjött az 5 év gari. Úgy hogy a javaslatotokra Voda-t állítottam be a kérdőíven.
Tehát a november elején Digis vásárlású, de Voda álnéven indított reg., januárban lett visszaigazolva, amikor már One név alatt megy a szolgáltatás.
Szerintem nyilván azzal nem foglalkoztak, hogy mi áll a számlán, csak a dátum és a készülék sorszám legyen rendben. Ha szervizelés lesz, akkor meg aztán már tényleg nem hinném, hogy valaki azt akarja feszegetni, hogy melyik szolgáltatót hogy hívták anno. Bár ezt csak gondolom vagy inkább remélem.
Van érvényes TCL-es garijegy, gari kóddal, meg nyilatkozatról a meghosszabbítás tényéről. Gondolom ez a lényeg. -
naja
aktív tag
Sziasztok!
55c805-nk van a Digitől (hw/sw infó lent). Lenne pár kérdésem, amivel nem boldogulok. Az ABC sorrendes csatorna listát az osztrák régióra váltással, és az online szerkesztővel megoldottam. ChanSort nekem nem ment, a visszatöltött listában csak néhány csatorna maradt meg a többi eltűnt.
Igyekeztem visszaolvasni, de az alábbiakra vagy nem találtam választ, vagy nem segítettek.
1. Kezdőképen ne legyen amazon, de legalábbis ne az első sorban. Legjobb az lenne, ha semmilyen ajánlat nem nem lenne, se YT, se más, csak az Appok. Amazon a frissítés uninstall után egy darabig eltűnik, de később visszakúszik, és fáraszt az irreleváns dolgaival.2. Régi/előző/tegnapi adást mutat az Info ablak (i) és a baloldalt feljövő csatorna (List) választó lista, a egész képernyős műsorlistához képest (TV ikon). Ez utóbbi mutatja jól a műsort. Hogy lehet elérni, hogy mindenhol az aktuális műsor jelenjen meg (i + List gombokra is).
3. Teljes képernyős csatorna listán (műsor tájékoztató) a váltáskor ugrál oda-vissza a fényerő és a színtér. Csak arra kis időre (kb. fél mp), ami a váltás elindítása (le- és felfelé nyíl megnyomása) és a csatornára váltása tényleges megtörténte között eltelik. Marhára idegesítő a villogás.
3/2. Arra van beállítás, hogy a műsor tájékoztatóban fel-leváltogatva ne kapcsoljon át automatikusan, ha pár mp-re megállok?
4. Elcsúszó hangra nem jöttem rá mitől van, és mi a hiba mintázata (okozója). A különböző forrásoknak van-e hozzá köze vagy sem. Állítgatom a hang menüjében, bízva benne, hogy a majd egyszer összeáll a dolog. Kodi app vs TV műsoroknál időnként előjön a dolog. Mi okozza, és mit lehet tenni ellene?
5. A szolgáltató dedikált gombok átprogramozása is jó lenne. Buttons remappert próbáltam, de csak egy gombot enged az ingyenes változat. A nagyobbik gondom, hogy minden restart után elfelejt elindulni (a megfelelő beállítások és engedélyek ellenére). Ha lehetne valami másra átprogramozni az lenne az igazi (pl. Kodi play/pause, space), de ha csak simán letilthatóak lennének, az is jobb lenne a semminél.
Kernel: 5.4.233+
OS-build: STT2.221228.001
T.ver: V8-T653T01-LF1V401.001259
Op. ver.: TVM6.0.1_edb90a210_240826 -
naja
aktív tag
válasz
Nagya21 #33509 üzenetére
Szia!
Köszi szépen, és hogy töltötted ki a regisztrációs oldalt? Csak mert Digi nincs a "Vásárlás helye" listáján. Csak négy másik, és beírni sem enged mást. Te is Vodafonnal küldted be, mint ahogy a kolléga javasolta?A tcl-promotion.com/hu -ról van szó, ugye?
@ #33482 ρσгτσ Köszi szépen az infókat! Igen, a Digi lenne az.
-
naja
aktív tag
Sziasztok! Az 5év meghosszabbítás, csak annál az 4 forgalmazónál (Em, TK, Al, VF) vásárolt TV-kre vonatkozik? Tehát ha a D-betűs szolgáltatótó vettem, akkor marad a 3év hivatalos? Ehhez kell-e bármi más (regisztrálni stb), vagy elég csak a számla? Most van egy üres garancialevelem, ami nincs kitöltve, és az említett számla PDF-ben. Kell valamit tennem? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest