- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Digi-Voda (One) speciális eset. Ott én sem hiszem, hogy bármi probléma lenne később. De nyilván én sem tudom előre megmondani.
Hogy többieknél mennyire lesz probléma, azt szintén nem tudom. Jelenleg elég kontrollálatlan módon működik ez az egész regisztráció. Olyan kereskedőnél is visszaigazolják, akinél nem volt promóció. Mintha a feltöltött számlát nem néznék, csak amit kitöltesz az oldalon. Valószínű így is van...vagy többnyire így megy.
Szerintem ha valaki mondjuk 4 év múlva odamegy a visszaigazolással, és mellé lobogtat például egy Euronics számlát, akkor el fogják utasítani.
-
naja
aktív tag
Azt elfelejtettem megírni, hogy a Diginél vásároltuk a TV-t, amihez 2 hónap után megjött az 5 év gari. Úgy hogy a javaslatotokra Voda-t állítottam be a kérdőíven.
Tehát a november elején Digis vásárlású, de Voda álnéven indított reg., januárban lett visszaigazolva, amikor már One név alatt megy a szolgáltatás.
Szerintem nyilván azzal nem foglalkoztak, hogy mi áll a számlán, csak a dátum és a készülék sorszám legyen rendben. Ha szervizelés lesz, akkor meg aztán már tényleg nem hinném, hogy valaki azt akarja feszegetni, hogy melyik szolgáltatót hogy hívták anno. Bár ezt csak gondolom vagy inkább remélem.
Van érvényes TCL-es garijegy, gari kóddal, meg nyilatkozatról a meghosszabbítás tényéről. Gondolom ez a lényeg. -
beach head
senior tag
erre a bal oldali musorlista kesesre en is szeretnek megoldast de nem nagyon talalok. a rcl support meg egy nagy nulla, meg egy email cim sincs amire panaszt lehetne kuldenj, csak egy szerviz telefonszam ahol a nagyokosnak aki felveszi fogalma sincs a dolgokrol. ( meg ha a tv szereleshez ert is)
-
bagarol
tag
A chansort pedig működik. Ha nem akarsz reklámokat, ne loginolj be a googlera.
ADB-n keresztül is fel lehet tenni azt a pár programot.
Button remap, másik launcher, TCL progik letiltása--eltünik az epg!
Nekem sem tetszik, hogy átvált, ezen kívül jó lenne pár csatorna csoport.
Sport, mozi, ism. terjesztő, zene. A régi "buta" LG-m ebből a szempontból jobb volt.
Ja, még rádugtam egy rádiós egeret (nem működött) de meghalt az usb portom.
Újra kellett indítani. -
ρσгτσ
addikt
D az kicsoda? Digi?
Jelöld be Vofafone -ként, úgy regisztráld. Volt akinek már elfogadták. Január 1 -től amúgy is egy cég lesz, de már eleve intézhető Vodafone üzletben Digi szerződés. Szóval van összefonódás.
Majd visszajeleznek, ha gond lenne ezzel.
Szerk.:
Digi amúgy ezt csinálja. Sokszor nincs kitöltve a garancia papír. Van hogy nem is küldenek...Gondolom az email -ben kapott számlával és jótállási kiegészítéssel kérhető valamelyik üzletben. Vagy más módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged