Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Azt elfelejtettem megírni, hogy a Diginél vásároltuk a TV-t, amihez 2 hónap után megjött az 5 év gari. Úgy hogy a javaslatotokra Voda-t állítottam be a kérdőíven.
Tehát a november elején Digis vásárlású, de Voda álnéven indított reg., januárban lett visszaigazolva, amikor már One név alatt megy a szolgáltatás.
Szerintem nyilván azzal nem foglalkoztak, hogy mi áll a számlán, csak a dátum és a készülék sorszám legyen rendben. Ha szervizelés lesz, akkor meg aztán már tényleg nem hinném, hogy valaki azt akarja feszegetni, hogy melyik szolgáltatót hogy hívták anno. Bár ezt csak gondolom vagy inkább remélem.
Van érvényes TCL-es garijegy, gari kóddal, meg nyilatkozatról a meghosszabbítás tényéről. Gondolom ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor