- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Lapalacs #9979 üzenetére
Amit ajánlottam kütyüt azt pont be tudod rakni a pc (hdmi) és tv (e-arc) közé. A rajta lévő kimeneteken pedig mind a pc- felől mind az e-arc porton a tv felől visszafelé ki tudja adni a hangokat. Ami viszont biztos hogy bizonyos szint felett rendes hdmi kábelek is kellenek. És ugye egy ilyen esetén kettő is.
Amit linkeltél az úgy tűnik nem kezeli a DTS es dolby szabványokat , az újabbakat. Legalábbis nincs feltűntetve. Úgy tűnik ez inkább sztereó és PCM anyagokhoz van. -
mikrofon
veterán
válasz
Lapalacs #9972 üzenetére
Nekem van egy ehhez hasonló kütyüm ami képes hdmi kimenetet kettévalasztani, külön audió es külön videó jelre. Igazából hdmi2.0b kompatibilis. Van rajta többek között optikai kimenet is.
Ezt még azért vettem hogy ne kelljen e-arc-osra cserélnem a tv-t. Azonban cseréltem, így a fiókomban "hever". Ha érdekel írj rám privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged