Hirdetés
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
"Az volt a furcsa amúgy hogy pl. fh5-nél be tudtam kapcsolni a HDR-t és változott is a kép, de ha a TV nem írja ki hogy HDR10 -ben van akkor a kép nem HDR csak legfeljebb a jel amit a készülék kap az."
Hmm nekem csak átvált game módba és szép élénkek a színek, de nem írja ki, hogy HDR a TV. Most akkor ez így nem jó?
-
Lapalacs
csendes tag
Lehet hülyeséget írok, meg nem tudom milyen oprendszer van a pc-n, de ha WIN, gépházon belül rendszer/kijelző menübe ha bekapcsolod a HDR-t, átkapcsol a tv? [link]
Vagy a tv-n a HDMI fejlett szabvány be van kapcsolva? (Beállítások/rendszer/Speciális videó/HDMI fejlett szabvány, persze konkrét TV modellszámot sem tudok, csak tapogatózok)
szerk.:Közben olvasom már sikerült
-
kenicsab
tag
-
kicsi444
csendes tag
-
Imi1981
veterán
Pár hónapja már pont nem használok emby-t de android tv-n mindig is jól működött! Google tv -n is biztos jó lesz. Jellyfint kipróbáltam ( emby ingyenes butább verziója) és ez is működik bár a feliratokat valamiért nem tudja betölteni. Szerintem ez emby-n működik rendesen. De kodiban is használható az emby az embycon vagy emby kodi kiegészítővel és ott tutira működik rendesen.
Celtis#21953
Igen DV esetén jobban látszik de nálam hdr10 -nél is látszik jobban mint sdr esetén. Local dimming ott lekapcsolhatná a ledeket és probléma megoldva de valamiért nem teszi.
Ha nagy felületen van sötét / fekete jelenet ott viszont brutál jól lelövi a ledeket és korom fekete a kép! Pi élete filmben van ilyen jelenet mikor felülről mutatja a csónakban messziről és csak a csónak látszik körülötte korom fekete a kép. Az oled szintű szinte . Ja és akkor a fekete sáv is korom fekete lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Path of Exile 2
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Arany János - Kapcsos könyv
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most már tényleg írja, hogy HDR10 és az overlay is, hogy HDR ON.

Vhiktor